Aihe

Kummituksia ei ole oikeasti olemassa

SyvienVesienSukeltaja

>>>>>>>>
Kuningatar Silvia on vakuuttunut: Drottningholmin linnassa kummittelee
--
Kuten hyvin tiedetään, niin kummituksia ei ole oikeasti olemassa. Mutta kuningasperheessä ollaan vakuuttuneita kummittelusta.

- On varmaa, että siellä kummittelee, Christina, kuningas Kaarle Kustaan sisko sanoo.

- Tässä talossa on paljon energiaa. Olisi outoa, jos se energia ei saisi jotakin muotoa. Vanhat rakennukset ovat vuosisatojen ajan olleet täynnä ihmisiä. Energia pysyy, Christina kuvailee.

Christinan mukaan monet ovat nähneet hämärän aikoihin valkoisen naishahmon liikkuvan linnassa.
>>>>>>>>
MARI PUDAS, Iltalehti
http://www.iltalehti.fi/kuninkaalliset/201701032200048858_kg.shtml

Vs: Marin mielestä tiedetään hyvin, ettei kummituksia ole olemassa. Ja'a, näinköhän tiedetään? Kuka sen niin varmasti tietää? Itse en löisi vetoa suuntaan tai toiseen. Tieteellisestikin hankittu tieto on edelleen hyvin vajavaista. Alati löydetään uutta lähes kaikilla tieteen osa-alueilla ja varmaan jokainen tieteen harjoittaja myötää itsekin, että paljon x ? on vielä löytämättä. Edes sitä ei kyetä varmuudella todistamaan, onko tämä maailmankaikkeus ihan oikeasti olemassa, joten lähtökohdatkin tietämiselle ovat perin heppoiset.

37

472

  Vastaukset

  • Vuosisatoja harjoitettu sisäsiittoisuus se laittaa uskomaan höpöjä.

   • Silvia os. Sommerlathin isä saksalainen ja äiti brasilialainen. Ei todellakaan sisäsiittoinen.


   • kdslsksdö kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Koko artikkeli on tyypillinen iltapäivälehdistön "lukujuttu", jonka voi uskoa tahi olla uskomatta. Tarkistamatonta, epäuskottavaa hömppää.

    Mikä yleensäkään on lehden kokonaisuskottavuuden taso, jos sillä on horoskooppipalsta? Tätä sietäisi itse kunkin meistä vakavasti miettiä...


   • Kollimaattori kirjoitti:

    Koko artikkeli on tyypillinen iltapäivälehdistön "lukujuttu", jonka voi uskoa tahi olla uskomatta. Tarkistamatonta, epäuskottavaa hömppää.

    Mikä yleensäkään on lehden kokonaisuskottavuuden taso, jos sillä on horoskooppipalsta? Tätä sietäisi itse kunkin meistä vakavasti miettiä...

    Mikä yleensäkään on Kollimaattorin kokonaisuskottavuuden taso, jos ei myönnä tekemäänsä geometristä virhettä? Tätä sietäisi itse kunkin meistä vakavasti miettiä...

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15211813/avaruusko-rajallinen


  • Miksi kukaan haluaisi kummitukseksi, kun tarjolla olisi valoa ja paratiisia sielun täydeltä? Pitäisi olla kamala masokisti, hirveästi kalavelkoja tai sitten pakotie on olemassa koko ajan.
   Toinen teoria on että valoon menemme kaikki, sinne jonnekin viimeisen tajunnanvirtaan hetkeksi, kunnes joku tulee ja sammuttelee valoja yksitellen kunnes pimenee ja olemme kuin unettomassa unessa...kunnes synnymme uudelleen.
   Kolmas teoria on, että puhtaat sielut jatkavat ja likaiset (pahaa tehneet) jäävät kummittelemaan ja joutuvat seilaamaan maailmojen välillä...ts. eivät pääse taivaaseen...ovat vain tuomittuja kulkemaan.

   • <<Miksi kukaan haluaisi kummitukseksi...>>

    Ei mekään haluta, sillä me ollaan jo kummituksii eli kyöpelei. Eikä kukaan oleva pääsiskään kyöpeliks, sil mei olla olemassa. Niet turha haaveilla.


  • Kummitusten olemassaolo tai olemattomuus on samaa luokkaa kuin ihmisen aiheuttama ilmastomuutos.
   Kumpaakin on mahdotonta todistaa olemattomaksi tai olemassaolevaksi. Kyseessä on asia, jota ei voi falsifioida, eli huuhaa.

   • Asiat joita ei tieteellisesti voida todistaa nyt voidaan ehkä tulevaisuudessa hyvinkin todistaa paikkansapitäviksi tai huuhaaksi. Kummittelu on siitä mielenkiintoista, että tiedeyhteisö on jo ennakolta naulinnut sen johtuvan ihmisestä itsestä. Näin ainakin kun ilmiöitä tutkitaan tieteellisesti. Tiedemiehet voisivat aivan yhtä hyvin jalkautua "kentälle" tutkimaan niitä samoja ilmiöitä, joita harrastajat tutkivat. Jos kummittelu ei ole yliluonnollista (selittämätöntä henkimaailman toimintaa), niin ainakin osa siitä voisi liittyä vielä tuntemattomiin sähkökemiallisiin ilmiöihin ymv.


   • Kerrotko vielä, montako tiedemiestä tarvitaan vai ihan kaikki ja missä on kenttä, jonne jalkaudutaan?


   • Riittääkö youtube tutkimuskentäksi vai pitääkö ottaa facebook mukaan? Vai ihanko pitää jonnekin linnaan lähteä kuningatarta kädestä pitämään?


   • nimimerkki.toinen kirjoitti:

    Kerrotko vielä, montako tiedemiestä tarvitaan vai ihan kaikki ja missä on kenttä, jonne jalkaudutaan?

    Älä nyt sentään idiootiks heittäydy. Jos et ymmärrä mitä tarkoittaa "jalkautuminen kentälle" vinkki: "kenttätutkimus", siitä vain googletteleen.


   • Et sitten viitsinyt kertoa, mille kentälle tiedemiesten kannattaisi jalkautua niitä kummituksia kenttätutkimaan.


  • Moi! Mollaan kyöpelei. Meittii sanotaan myös aaveiksi, kummituksiksi, hengiksi ja haamuiksi. Pukeulutaan niinku lakanaan, jos on silmänreiät. Eiks oo coolii?

   Entiseen aikaan, mut siiton jo kauan, me säikyteltiin huvinvuoks ihmisii. No siitähän tuli huono omatunto, niet ei me enää säikytellä. Ny meillon pesti Tokmalin Kahedorgil Päivil, ja kaupataan turhaa tavaraa. Ja kauppa käy.

   Nii, ja sit. Ei molla olemassa. Mollaan kansanperinnettä, niiku tontut, haltijat, keijut ja peikot. Eikä siinoo mitään kummaa. Mollaan näin ihan tyytyväisi.

   Niet älkää uskoko Ruotsin kuninkaallisii. Ne kertoo vanhoi juttui.

  • Jospa se on sitä ihmisen, tai minkä tahansa eliön kuoleman jälkeen jättämää energiaa joka ei haihdu koskaan ja jää pyörimään tänne ihmisiä säikytellen.
   Tietoisuutta näillä energiapalleroilla tuskin on tietäen kummitusten äärimmäisen epäloogisen liikehdinnän ja toimintatavan.

   • Sitä saattaa jäädä yksi osa meistä kolmesta jotenkin loukkuun kun ruumis kuolee. Tai jäisikö siinä ne kaksi? Kun ei osaa lähteä sinne valoon päin vaan jää jauhamaan sitä vanhaa josta ei osaa irrottautua.
    Minä kuitenkin olin siellä valossa ennenkuin minun oli tänne pakko taas tulla. Ja sellaisen elämän sain kuin minulle kerrottiin. Pian pääsen taas täältä pois enkä aio jäädä tänne luuhaamaan vaan poistun heti kun mahdollista. Toivottavasti ei tarvitse enää tulla tänne. Ei tämä herkkua ole ollut nyt, ei tätä ennen eikä sitäkään ennen.


  • Muistelen että tarkoissa tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu ihmisen kevenevän takalleen 21 grammaa kuolinhetkellä.
   Tämä ihmisestä poistunut 21 gr on ns. kylmä pieru, joka jää maanpinnalle haahuilemaan vaikka ihminen jemmattaisiin maan alle. Jos tämä kylmä pieru oli muodostuessaan riittävän äkäinen, niin siitä saattaa muodostua kummitus.

   • Tuostakin tosiaan heräsi kysymys, että mihin pierukin oikeastaan häviää?
    Ainoastaan haju haihtuu aikanaan, mutta se energia jota pierussa on ei katoa.


  • Joo ei ole, kuten ei metsää eikä lintujakaan. Ihme TABU kummitukset ja yliluonnolliset ilmiöt, joista tuhansia havaintoja jo satoja vuosia, mutta ei, ei niitä ole:)

  • Ne on ihmisen pääkopan sisällä.

   Hulluja on todistetusti olemassa.

   • On olemassa todistetusti myös hyödyllisiä idiootteja. Kenen lanseeraama lause tuokin alunperin lienee?


  • "Kuten hyvin tiedetään, niin kummituksia ei ole oikeasti olemassa."

   Kautta aikojen eri uskontojen uskovaiset ovat sanoneet uskoaan tiedoksi.

  • Tyhmimmät ihmiset näkevät ja kuulevat mitä haluavat.

   • Ja vain mitä haluavat.


  • Lapsena koin kummitteluilmiön. Sitä todistivat kanssani myös vanhemmat sisarukseni, vanhempani ja naapurit. Olen koko elämäni ajan etsinyt selitystä tälle ilmiölle.

   Joka puolella törmään vain väitteisiin, että tätä ilmiötä ei ole. Mutta miten se on mahdollista, kun minä henkilökohtaisesti sen näin ja koin? Samoin ne kaikki muut. Olen kuullut, että samassa paikassa on muutkin ihmiset nähneet ja kuulleet yliluonnollisia asioita. Mutta heidän kokemiaan en voi todistaa. Omani voin. Mutta ilmeisesti sitten vain itselleni, ja näille mukanani olleille.

   "Hulluja on todistetusti olemassa." Olinko minä lapsena hullu? Olivatko kaikki sisarukseni, vanhempani ja myös kaikki naapurit hulluja? Kuinka se olisi mahdollista? Miksiköhän se "hulluus" ei meissä kenessäkään ole näkynyt ikinä missään muussa asiassa, kuin tämän ilmiön kohtaamisessa?

   "Tyhmimmät ihmiset näkevät ja kuulevat mitä haluavat." No, hulluuden lievempi muoto lienee tyhmyys. Sitä voi tietysti jopa mitata, mutta me kaikki sekä silloin, että nykyään olemme ihan älyllisiä ihmisiä, ja olemme käyneet kouluja monenmoisiakin ja meistä löytyy monien alojen, myös henkisten, osaajia. Vaikea ajatella ketään suoranaisesti tyhmäksi.

   Naapurit tiesivät, mutta eivät kertoneet meille mitään, muuttaessamme paikkaan, missä kummitteli. Jouduimme itse toteamaan, että mahdoton on mahdollista. Eteiseen ilmestyi ihmishahmo, joka käveli seinän läpi näkymättömiin. Enempää en valaise tapahtumia, mutta niitä oli runsaasti. Minua ei niinkään kiinnosta se, mitä juuri ne hahmot olivat ja mitä ne tekivät, vaan se, mitä ilmiötä ne edustivat. Minun ei tarvitse pohtia, onko ilmiö mahdollinen vai ei, koska tiedän, että on. Jäljelle jää siis kysymys siitä, mitä se kaikki on.

   Siihen en ole vastausta saanut, enkä varmasti tule saamaankaan. Tai tietysti olen saanut vastauksia, paremminkin siis selityksiä. Niitä on kymmeniä erilaisia. Toinen toistaan ihmeellisimpiä. On ihmisiä, jotka esittävät tietävänsä vaikka mitä, heille on mukamas annettu jokin salainen tieto kaikesta. Vika on vain siinä, että yksi kertoo yhtä ja toinen toista. Jokaisella on erilaiset teoriat. Siinä he ovat yhteneväiset, että kun heiltä kysyy, mistä tuo heidän tietonsa on peräisin, niin sitäpä he eivät selitä, muuten kuin siten, että heille on tämä tieto annettu ja uskottu. Kuka antoi, missä ja milloin ja miten? Hankalissa kysymyksissä nämä selittelijät voivat aina piiloutua salaperäisyyden sumuun, koska kaikkea tietoahan ei ole siis kaikille tarkoitettu. Miksi muka ei?

   Minähän voin väittää, että minulle on "annettu" tieto siitä, että ns. kummitteleminen on totta. Koska sen näin ja koin. Mutta sitä tietoa minulle ei ole annettu, että mistä se johtuu ja mitä se on.

   "Sähkökemiallinen ilmiö?" Ymmärtäisin, jos kyseessä olisi vain jokin ääni, esim. koputtelu tai vastaava. Tai valoilmiö. Mutta ihmishahmo, joka tavallaan vielä liikehtii ja toimii kuin oikea ihminen?

   • Jos niitä kummitteluja näki sinun lisäksi muutkin ihmiset, yhdessä ja erikseen niin sitten sinun asemassasi uskoisin kyllä itsekin niiden olevan totta eikä kuvittelua.


   • Mahtoiko ne muut nähdä ihan samat kummitukset? Ihanko pitäisi uskoa, jos joku väittää nähneensä kummituksen?


  • Varmaan Kalle-Kustaa kelpaa nykyään kunnolliseksi kummitukseksi.

  • Tulinpa tänne taas, kun muistin. Kyllä, ne muut ihmiset näkivät aivan samat "kummitukset" kuin minäkin. "Kummittelu" ei ollut säännöllistä, ajat vaihtelivat, mutta vähän väliä sitä tapahtui. Sekä sisätiloissa että ulkona. Niin meillä kuin naapureissa, asuimme talossa, jossa asui kolme perhettä. Koko talo ja pihapiiri rakennuksineen oli tämän ilmiön näyttämö.

   Kun muutimme aikanaan pois, kuulimme jälkeenpäin, että uudet asukkaat olivat kokeneet samat asiat. Erään talossa kanssani samaan aikaan asuneen miehen kanssa (joka silloin oli samanikäinen lapsi kuin minä) juttelimme kerran tästä asiasta oikein pitkään. Hän kertoi tehneensä veljiensä kanssa kummituksille ansoja, yrittivät ajaa niitä takaa ja kaikenlaista sellaista. Tämä poika oli nuorin ja veljet silloin jo sellaisia murrosikäisiä rehveleitä, joista kaikki oli vain jännittävää. Kumma kyllä, en muista itsekään sanottavasti pelänneeni mitään.

   Olemme me näistä asioista monet kerrat sekä oman perheen että niiden silloisten naapureiden kanssa puhuneet, että mitä ihmettä siellä oikein tapahtui. Kaikki olemme vain olleet samassa jamassa: ihmiset ei usko, joten on ollut turha muille hirveästi asiaa esittää.

   Olen käynyt siellä pihapiirissä muutama vuosi sitten. Mielenkiinto veti, vaikka asunkin eri paikkakunnalla. Taloa ei enää ole, ainoastaan yksi ulkorakennus, jota joku kai pitää jonakin varastona. Koko alue on muuten autio, mutta lähistölle on noussut uusi omakotialue. Jokin rauhattomuus siellä minusta edelleen vaikutti, mutta voihan se olla vain oma tuntemukseni näiden kokemusteni takia.

  • Viime yönä tuli seinien läpi taas kummituksia. Kertoivat minulle, että Suomen seuraava presidentti on tunnettu ja alallaan arvostettu henkilö XX joka on jo nyt yhteydessä henkimaailmaan. Sitten ne poistuivat ja alkoivat puhua keskenään jotain omituista kieltä, en ymmärtänyt mitään. Ne kertoivat minulle myös ensi viikon lottonumerot, mutta minua eivät raha-asiat kiinnosta. Jos joku haluaa täyttää kubongin, voin laittaa numerot sähköpostilla.

   • Mikä bongi on kubongi?


  • Ei me ihan oikeesti ollakaan OLEMASSA, mut muuten ollaan kyllä.

   Kyl me kuletaan niiku seinien läpi. Soon ihan tosi. Mut ei me mitään salasuuksii kerrota. Maailma menis sekasin, ja meilän ovella ois loputon jono. Eikä me puhuta kummallista kieltä, vaan hienosti tyyliteltyy suomee. Tunnetaan henkimaailmat ja uskomusolennot. Istutaan usein teellä ja korpulla. Niet ihan huoletta. Ollaan muuten söpöi, lutusii ja sulosii.

  • No, kultalusikkajengi haahuilee linnojensa saleissa ja lakeijat roudaavat kokaa jengin nokkiin niin kai sitä sitten näkeekin "yliluonnollista"! stalingrad hans...

  • Toisaalta onkin mielenkiintoista, että kaikenmaailmaan aaveohjelmia tulee ruudun täydeltä, kun vain jaksaa etsiä, mutta arvovaltaiset tiedemiehet ja tahot loistavat poissaolollaan...
   Ns "kummituksista" on kiistattomia todisteita - valokuvia, kokemuksia, kertomuksia ym. ym. ym.
   Eivätkö he tosiaan oikeasti halua vastauksia, vai pelottaako heitä että he parhailla laitteillaan vasta niitä oikeasti saisivatkin ja ihmiskunta menisi paniikkiin ?
   Tai eikö vain tästäkään haluta totuutta kertoa?

   • Arvovaltaisten tiedemiesten ja tahojen loistava poissaolo johtuu siitä että mistään kummituksista ei ole olemassa yhtään ainoaa oikeata todistetta.


  • Niin, kummitus pitäisi saada jotenkin kiinni, laittaa häkkiin ja esitellä ihmisille. Siinä olisi oikea todiste.

   • Kyllä kummitusten olemassaolon voi todistaa ilman että kummitus on näytteillä. Ihmisen aiheuttama ilmastonlämpeneminenkin on todistettu ihan ilman ilmastonlämpenemistä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   331
   13724
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   267
   10575
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   105
   2635
  4. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1508