Pelkosenniemen kunnanjohtajan erottaminen

Jormakorpi

Kukahan olisi se viitseliäs ja viisas, joka tekis kuntalaisaloitteen kunnanjohtajan erottamisesta? Eihän tämäkään kylä mikään sirkus ole, eikä täälä pellejä kaivata, ei maksa etes veroja tänne, juo vain kunnan rahoja ruskiakielisten kavereittensa kans.

90

5666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heikkivaantoinen

      No nyt on oikiaa asiaaki laitettu, muutamassa tilaisuuvessa ollu kuuntelemassa, jossa esiintyny, ei niin vakavaa asiaa ettei yritä vitsiä heittää sekaan, vaikkei osaakaan, ei ihime että erotettu sirkuksesta.

    • Kakkukeusaru

      Hannusta pormestari

    • kiimunnivaara

      Ee hannusta ei jouda siitä tulee isiii paaperon pukkaaja

      • Mikälie12

        Kukakohan nyt on siemenet saanu...??!


      • Därekki
        Mikälie12 kirjoitti:

        Kukakohan nyt on siemenet saanu...??!

        Tiltu


      • VanhaUkki

        vahinkoja sattuu..


    • Viisviisaista

      Eikö se kunnanjohtaja ole rahan ja sen liikkumisen asiantuntija joha se ny tyhymiä hankkeita osaa karttaa semmonen kyllähä se tietää että kommunisteilla ole ennenkää rahaa ollu saatikka sitten ny ku se on kovin luja tienata ahkerimmillaki kommunistit sitä näkyy huuteleva kaula pitkällä että potkuja johtajalle ja uusia kouluja vain siitähä seon niemen alamäki lähteny kommunistien huluvattomasta rahan käytöstä

    • vithuntäältäjoutaa

      Viime valtuustokauvella meni vielä hyvin, niin persut ja sitoutumakko ne niitä kommunisteja on? Pelekosenniemi on nykysin perseennuolijoitten paratiisi, pikkusen herralta lipaset, niin aina joku suojatyöpaikka löytyy kunnasta, vaikket mitään osaiskaan (paitsi kieltä lipoa).

      • niinhänsentäytyyolla

        Näin se on nähtävä!


    • Äänimerkkimuualta

      Kommunisteja on ne joilla ei ole vaikutusvaltaa kunnanhallituksessa ja lisäksi ne piilokommunistit jotka yrittää syyä kuntalaisten työpaikat ne on niitä, viimevaltuustokausi meni näiltä kommareilta edellisen kunnanherran perää maistellessa reissujatekivät oiken ulukomaita myöten nahkat silimillä kunnan maksamat viinat sisuksissa nyt ku viinahanat on pantu kiini ja perässävetäminen loppunu niin ny on jatkuva marina millon mistäkki

      • kenensyy

        Lujassa on kommunismin pelko!Viimeksi 50-luvulla ollu eduskunnassa vasemmistoenemmistö,Pelkosenniemellä ei ikinä ja silti kaikki on kommunistien syytä.Miten vähemmistö on voinu tehä kaikki huonot päätökset?Tutkikaa pöytäkirjoja,sieltä ne päätökset ja tekijät löytyy.Tyhmemmänki pitäis älytä, että ilman vaikutusvaltaa ei ole päätösvaltaa.


    • ketsuppipullo

      Voi voi tuota järijen köyhyyttä, kannattis etes ensin opetella oikeinkirijotusta, lauseet ja välimerkit, että ymmärtäis mitä tarkottaa. Vaikka eipä sillä väliä ole, ku ei näytä itekkään tietävän mistään mitään..

    • eihyvääpäiväää

      Olette te kyllä naurettavaa sakkia. Ilmeisesti lääketokkurassa kirjoitellaan. Niemessähän kuluu psyykelääkkeitä suomenennätystahtia väkimäärään suhteutettuna. Jos kunnanjohtaja yrittää teille pöljille kertoa tosiasiat niin heti ollaan erottamassa. Tästähän on jo kokemusta reilun kymmenen vuoden takaa. Silloinen kunnanjohtaja ehdotti kemijärven kanssa kuntaliitosta. Neuvotteluasemat oli silloin vielä niemiläisillä hyvät ja luvassa VIISIMILJOONAA EUROA liitosrahaa ainoastaan niemeläisille. Ei kelvannut. Kunnanjohtaja sen sijaan laitettiin savustukseen ja jäi sille reissulle.

      Nykyinen kunnanjohtaja, jolla nyt rahoitusalan tuntemus on varmaan lapin huipputasoa yrittää teille tolikoille vääntää rautalangasta, että uuteen kouluun ei ole varaa eikä taida olla oikein järkeäkään niin heti aletaan kirjoittelemaan erottamisesta.

      Ja se kuntaliitoskin on ovella. Tällä kertaa pakolla.

      • eimenehyvin

        Sääliksi käy muita ,jos meijän Pertti on paras!


      • eihyvääpäiväää

        Opetelkaa lukemaan ja kirjoittamaan. Parhaasta ei kukaan puhunut mitään.


      • eimenehyvin

        Eikö ne parhaat ole huipputasoa?


    • Faaraonmerkki5

      Onko se niemi ansainnut parhaan? vai onko niin, että pitää olla niemessä paras kun päätöksentekijät eli valtuutetut toilailee jatkuvasti niin kuntajohtaja joutuu sitten oikomaan asioita. Nyt näyttää siltä, että äänessä ovat ne jotka eivät ole saaneet omenaa suuhunsa vaan ne on Aatamin ja Eevan poskessa.
      Kunnanjohtaja ei päätä asioista vaan päätökset tekee lautakunnat kunnanhallitus ja valtuusto eli luottamushenkilöt. Siinä on kunnanjohtajilla päätöksenteossa vain esittelijän rooli.
      Mielestäni niemiläisten asiat on kohtuullisella tasolla tyytymättömiä osataan olla aina, mutta kiitollisuutta pitää opetella jatkuvasti.

      • hulluahommaa

        Näin siinä tahtoo käydä, kun päättäjät ovat vailla koulutusta. Mutulla ja omalla edulla päätetään asioista. Aika vaikea on koulutetun henkilön asua kunnassa.


    • Faaraonmerkki5

      Päättäjät on koulutettuja ihmisiä. Suuri osa näyttää olevan työssäolevia joten siitä se ei ole kiinni, suurin ongelma liennee yhteistyökyvyttömyys omille näkemyksille ei saa antaa liian suurta painoarvoa. Jos jokainen pitää oman päänsä eikä kukaan pyri kompromissiin niin silloin ollaan tyrmäyslinjalla eikä valmista tahdo tulla. Sanon tämän kokemuksella kun aikanaan olin kotikaupunkini luottamustoimissa. Seuraan tiiviisti niemen asioita kun se on minulle rakas syntymäkunta ja siellä tulee kesät vietettyä. Luottamushenkilöille on omia koulutuksia ja tietoa saa internetistä sekä kuntien liitosta. Pelkosenniemiläiset luottamushenkilöt eivät tee poikkeusta verraten muualle vääntöä on myös muualla ja joitain tunnen niemen päättäjistäkin jo useamman vuoden takaa. Silti asiat pitäisi pitää asioina ja muutoin tulla keskenään toimeen vaikka pienessä yhteisössä ne saattaa olla vaikeampaa kun yleisesti kaikki tuntevat toisensa sielläkin.

      • Jovainseon

        No mutta miksi asiat ovat kuitenkin niin kuin ne ovat?
        Nurkkakuntalaisuus on aina ollut esteenä kunnan kehittämisessä. Kunta voi menestyä, mutta ei päättäjien itsekeskeisyydellä. Potentiaalia kunnassa on, mutta näkemys tulevasta puuttuu.


      • fantastista

        fiksuna jäsentäisit.


    • tanhuavvaari

      niin kenekä perseitä sielä paratiisissa livotaan?

    • pyhäläinen

      Niemellä on nyt paras kunnanjohtaja.

      • Jovainsenäinon

        Näin todella on. Kyllä se on raha, joka sanelee kunnankin toiminnan eikä yksittäisen päättäjän mielihalut. Mutta sanon kuitenkin, että kuntaliitos Kemijärveen on välttämätön. Kysynkin ja perustelkaa. Mitä siinä menetetään ja mitä meillä on enemmän, kun kunta on itsenäinen? Maat ja mannut pysyvät eikä niitä minnekään viedä.


    • Valden

      Ensinnä lähtee kunnanviraston toiminnot pois, asiointipiste, sosiaalitoimisto, nuoriso liikunta ja tekninen lisäksi palo pelastustoimi hoidettaisiin Kemijärveltä ehkä ykköslähdön auto jäisi niemeen, tunturissahan on omansa. Terveyskeskus koska. Lapponia hoitaa jo nyt päivystyksiä. Paljon lähtee kuntaliitoksen vuoksi ja jos joku sanoo että ei niin valitettavasti on väärässä. Sote uudistuksen myötä menetetään muutakin maakuntaan.

      • näinhänsevaanon

        Kunnanvirastossa asiointi on niin vähäistä, että se ei ole peruste paitsi, että työpaikat menee heiltä. En minä ole tarvinnut käydä toimistossa kertaakaan asioimassa. Tarpeelliset palvelut ovat hävinneet jo aikoja sitten. Mitä välttämättömiä palveluja kunnan virastossa on kuntalaisille? Tietysti siellä tehdään työtä, en sitä väheksy, mutta se työ on taustatyötä, jolla lakisääteinen hallinto pyörii.


      • Valden

        Olet harvinaisen tietämätön. Ne joilla ei ole omaa autoa kunnanviraston asiointipalvelut ovat erittäin tärkeitä. 'En minä ole tarvinnut asioida kertaakaan' oman napansa tuijottaja kaikenlisäksi. Voit muuttaa sinne Kemijärvelle kun sitä niin haluat.


      • kaikkitaieimitään

        Tiesittekö? Kuntaliitoksen myötä asiointipisteen palvelut entisestään laajenevat.


      • Niintainäinonväärinpäin
        Valden kirjoitti:

        Olet harvinaisen tietämätön. Ne joilla ei ole omaa autoa kunnanviraston asiointipalvelut ovat erittäin tärkeitä. 'En minä ole tarvinnut asioida kertaakaan' oman napansa tuijottaja kaikenlisäksi. Voit muuttaa sinne Kemijärvelle kun sitä niin haluat.

        En olekaan tarvinnut ravata työkseni siellä "asiointipisteessä", kun rahaa saa seinältä. Tietysti sossuluukku on tarpeen monille ja se on harmi.
        Mitä asiointiluukun palvelua olet viimeksi käyttänyt?


      • Möllärit
        Valden kirjoitti:

        Olet harvinaisen tietämätön. Ne joilla ei ole omaa autoa kunnanviraston asiointipalvelut ovat erittäin tärkeitä. 'En minä ole tarvinnut asioida kertaakaan' oman napansa tuijottaja kaikenlisäksi. Voit muuttaa sinne Kemijärvelle kun sitä niin haluat.

        Ostakoot auton tai menkööt taksilla jos ei yleinen kulje.Niin son muittenki tehtävä.Eihän ne pääse töihinkään jos ei autoa ole.Vai eikö ole tarkoituskaan. Ei suinkaan tuommosta piä noitten takia pystyssä piettää.


      • Valden

        Ikäihmiset joita Pelkosenniemellä on suurinosa eivät välttämättä ostele autoja möllärit ja muut julkiset eivät aikatauluiltaan ole enää mitään palveluliikennettä vaan ne kerää julkisenliikenteen avustukset ja ajelee tyhjillä penkeillä. Harhakäsitystä näkyy olevan myös se että asiointipiste olisi sossun rahaluukku todellisuudessa sieltä saa asioida etänä kelaan, maistraattiin,lupahallintoon kaikilla ei ole tietoliikenneyhteyksiä ja kunnanviraston henkilökunta myös avustaa tarvittaessa. Nimimerkit Möllärit ja Niintainäinonväärinpäin edustavat oman napansa tuijottajia ja täysin tietämätöntä kaartia...menkää Kemijärvelle.


      • Valden
        Niintainäinonväärinpäin kirjoitti:

        En olekaan tarvinnut ravata työkseni siellä "asiointipisteessä", kun rahaa saa seinältä. Tietysti sossuluukku on tarpeen monille ja se on harmi.
        Mitä asiointiluukun palvelua olet viimeksi käyttänyt?

        Aspassa olen käyttänyt viimeksi lupahallinnon palvelua, kyllä oli helppo asioida samalla täytin tankin seolla ja käväsin siwassa täydentämässä ruokavarantoja ei tarvinnu ajaa kemppaan sai keskittyä muutaman tunnin kotitöihin ja sitten yöksi palkkatöihin tienpäälle


      • ukkipukkinen
        Valden kirjoitti:

        Aspassa olen käyttänyt viimeksi lupahallinnon palvelua, kyllä oli helppo asioida samalla täytin tankin seolla ja käväsin siwassa täydentämässä ruokavarantoja ei tarvinnu ajaa kemppaan sai keskittyä muutaman tunnin kotitöihin ja sitten yöksi palkkatöihin tienpäälle

        Entäpä se koulurakennus ja siitä syntyvä velka? Miten siitä selvitään? No ei mitenkään eikä ole varaa korjata entistäkään. Katsotaanpa vaan, niin op-talon koulu toimii toistaiseksi kunnes siitä tehdään vakinainen. Hyvä niin. Miten ihmeessä me eläkeläiset pärjäisimme sellaisella velkamäärällä. Ai niin, mutta valtionavuthan ne ovat suurin tulolähde. Pitäiskö Vuotos rakentaa kuitenkin?


      • Äläkäänythermoilko
        ukkipukkinen kirjoitti:

        Entäpä se koulurakennus ja siitä syntyvä velka? Miten siitä selvitään? No ei mitenkään eikä ole varaa korjata entistäkään. Katsotaanpa vaan, niin op-talon koulu toimii toistaiseksi kunnes siitä tehdään vakinainen. Hyvä niin. Miten ihmeessä me eläkeläiset pärjäisimme sellaisella velkamäärällä. Ai niin, mutta valtionavuthan ne ovat suurin tulolähde. Pitäiskö Vuotos rakentaa kuitenkin?

        Jaa kouluko? Siitähän on viisaan valtuuston itsekäspäätös eli hirsikoulu rakennetaan muutama milli velkaa ei kuulemman haittaa kun se ei tule maksamaan todellisuudessa kuin 1.5 milj.e. Lukekaa kunnanvaltuuston päätös www.pelkosenniemi.fi/asukkaalle/pöytäkirjat. Siellähän ne viisaat valtuutetut ovat päätöksen tehneet. Uskon että vanahan korjaaminen olisi tullut halvemmaksi eikä todellisia kuluja pääse arvelemalla pakoon oli ne sitten 4tai1.5milj.e antaa rakentaa vain kouluja sun muita mukavuuksia katotaan miten käy kun maksunaika koittaa. Vuotos ei ehdi enää pelastaa ketään mutta tuleehan niitä mamuja. Mummelit vaan sukkaa kutomaan hyväntahon eleenä ja keittäkää mojova kuivalihavelli lisäksi. Op.n taloei olekouluna kun sen aikaa että uusi hirsikoulu on valmis kunta ottaa lainaa ja eläkeläiset maksaa sitä pois. Äänestäkää uusi valtuusto ja valitkaa tarkasti.


      • Voisarvi
        Valden kirjoitti:

        Ikäihmiset joita Pelkosenniemellä on suurinosa eivät välttämättä ostele autoja möllärit ja muut julkiset eivät aikatauluiltaan ole enää mitään palveluliikennettä vaan ne kerää julkisenliikenteen avustukset ja ajelee tyhjillä penkeillä. Harhakäsitystä näkyy olevan myös se että asiointipiste olisi sossun rahaluukku todellisuudessa sieltä saa asioida etänä kelaan, maistraattiin,lupahallintoon kaikilla ei ole tietoliikenneyhteyksiä ja kunnanviraston henkilökunta myös avustaa tarvittaessa. Nimimerkit Möllärit ja Niintainäinonväärinpäin edustavat oman napansa tuijottajia ja täysin tietämätöntä kaartia...menkää Kemijärvelle.

        Laittakoot tietokoneen tai tulukoot sukulaiset huolehtimaan. Ottakoon taksin tai hommatkoon kimppakyytin kaupunkiin.


      • Voisarvensarvi
        Voisarvi kirjoitti:

        Laittakoot tietokoneen tai tulukoot sukulaiset huolehtimaan. Ottakoon taksin tai hommatkoon kimppakyytin kaupunkiin.

        Sillähän se hoituu...entä sitten kun ikääntyminen tulee omalle kohdallesi? Ammutko itsellesi kuulan kalloon? että ei tarvitse kohdata eriarvoisuutta joka väistämättä syntyy jos kunta ei tuota palveluja


      • Voisarvi
        Voisarvensarvi kirjoitti:

        Sillähän se hoituu...entä sitten kun ikääntyminen tulee omalle kohdallesi? Ammutko itsellesi kuulan kalloon? että ei tarvitse kohdata eriarvoisuutta joka väistämättä syntyy jos kunta ei tuota palveluja

        Luultavasti .En halua säilytykseen lukkojen taka terveellistä einesruokaa syömään. Siihen asti on kyytit jokaisen hommattava tai sukulaisten ja metsänperijöiden asia huolehtia että saan lappuni eteempäin.Ei muitten.Ja se pittää muuttaa lähemmäs palveluita. Kasvukeskuksiin , palvelutaloihin, asumisyksiköihin yms. jossa pääsee rollaattorilla virastoon.


      • Dduudsoni
        Voisarvi kirjoitti:

        Luultavasti .En halua säilytykseen lukkojen taka terveellistä einesruokaa syömään. Siihen asti on kyytit jokaisen hommattava tai sukulaisten ja metsänperijöiden asia huolehtia että saan lappuni eteempäin.Ei muitten.Ja se pittää muuttaa lähemmäs palveluita. Kasvukeskuksiin , palvelutaloihin, asumisyksiköihin yms. jossa pääsee rollaattorilla virastoon.

        Ammu jo nyt jos asenteesi on tuo niin parasta ihan perillistenkin vuoksi, että pääsevät mässäämään mettilläs


    • Vuostimonvelho

      Kuntaliitoksen myötä kunnanvirasto pimenee ja emäkunta purkaa joutilaat kiinteistöt pois.Siinä laajennusta sinulle.

      • könkyrssi

        Ei pimene. Palvelut laajenevat ja paranevat. Joutilaita rakennuksia niemessä on jo nyt kylmillään mitkä pitäisi lain mukaan purkaa mutta kun rahaa ei ole.


    • ruutannie

      kenellä son ruskia kieli sielä niemessä?

      • Tunturipurolla

        Kohta hyvinnii monella kunha saahaa niitä kiintiöityjä pakolaisia


    • marttihuuhoo

      Mikähän se mahtaa olla kunnanjohtajan aseman vahvuus tänäpänä? Veikkaan, että aika hepposet on jäät kulukia kouluasian ja muutaman muunkin kanssa. Marginaaliporukka haluaa koulun halleineen pyhälle, mikä sinänsä on vähiten hullu ajatus mutta osa haluaa uuden koulun kirkolle vaikka rahaa ei ole edes vanhan purkuun. Onko luvassa joku tonni silmät ummessa kylvettävää leader-rahaa vai onko joulupukki tulossa hätiin?

    • Kyröskoski

      Ei kumpikaan vaihtoehdoistasi. Velekaa kunta joutuu ottamaan kaikkiin isoihin hankkeisiin niinkuin muuallakin kunnissa ja kaupungeissa. Asia ei vaikuta kunnanjohtajan eikä kenenkään muunkaan viranhaltijan asemaan valtuutetut joita sinäkin ehkä olet äänestämällä valtuuttanut päättämään päättävät asiat ja senjälkeen toteutus alkaa.

    • soodars

      Sillä erotuksella, että muualla tajutaan velan hoitokyky. Täällä ei tajuta. Toivottavasti kunnanjohtaja pesee kätensä sotkusta siinä vaiheessa jos uuden koulun rakentaminen tai edes vanhan korjaus alkaa.
      Pyhälle koulu liikuntahalleineen pitäisi tehdä, mutta kestää teille puussa-asuville järkeä puhua. Apteekki ja Sammeli sinnittelee. Jommankumman lopettaminen tai lääkärin puute tekee selvää koko kunnasta. JA UUSI KOULU!!!!!!!!!!! Voi helevetti mitä päättäjiä!

    • Sallander

      Onko sallaan menijöitä ?

    • sausau

      Savukoskea ei ole lueteltu niin kulkeehan se mielipide näinkin: Ainakin savukosken kunnanjohtajalla on ilmeisesti tekmisen puute.Hän taitaa roikkua netissä aivan turhanpäiväisillä asioilla. Ehdotan että asia otetaan esille ja jos ei töitä löydy niin siinä onkin selvä säästökohde. En usko että saulaiset haluavat maksaa hänelle palkkaa trollaamisesta.

      • kateellinen_niemeläinen

        Medialukutaito on hyvin tärkeä. Sillä pelastetaan koulumaailma ja miksi ei työelämäkin. Netistä ne parhaat tulot tulee ja kunnan varallisuus kasvaa eikä kuntaliitoksia tarvita. Kunnanjohtaja (savukoski) on tietoinen tästä. Mikä älämölö siitä nousisi jos kunnan johtava virkamies ei osaisi olla netissä.


    • Tsupp

      Sisäänlämpiäväksi kasvaneet älä tule tänne

    • Naapurikyttääjä

      Kunnanjohtaja Severinkangas taitaa olla oikea lottovoitto tälle kunnalle, ainakin kun seuraa miten paljon ne on saanut taloutta kohennettua! Tosin ei kannata katsoa miten se on tehty..

      Tuo Kuusiranta tapaus ainakin on ihan taatusti ollu kunnalle oikea sampo, ainakin sen perusteella mitä kaikkea viimeisin yrittäjä siellä on tehnyt, eikä ole tainnut päivääkään ehtiä turisteja nähdä..

      Ihan huippujuttu, että tällaiset alapäävitsiniekat osaa tienata niin ettei lainkoura pääse käsiksi ja kunnalle varmaan tuon Kuusirannankin voitto on 6000palkan arvoista!

    • Arttunarttu

      Eihänsenpalkka ole ku viistonttua ja vähä rapiat

    • kakkonenonoikea

      sahayrittäjän tukeminen se vasta olikin hölmöläisten hommaa... vei rahat ja kaluston, kunnalle jäi vain velat ja se saharakennus. ihan niin kuin kuusirannan yrittäjänkin tukeminen teki... kunnalle jäi vain velat ja paikka

    • Voeettä

      Äläpä huoli äänestäjä kohta saatte semmoset valtuutetut että lähtee koko virkakuntamme voitte sitten tehdä uudenasukkaan oppaita jos on asukkaita

    • jepulis111

      Koitakkaa saada kunnanjohtaja erotettuu, kaksnaamanen tyypoi....

    • Tilastonikkarit

      No niin nyt ei tarvitse kunnanjohtajaa erottaa. On näköjään valittu Siikajoella äänivyöryllä kunnanjohtajaksi.
      Vanha lähtee mopot jää vai pitäiskö sanoa Pertti lähtee paskat jää. Kostamot, Oikariset, ja muut äääöööt joutuu nyt kerjäämään uuttaveturia kuntaan

      • Sivustaseuranneena

        Hehheh hyvin sanottu ja pätee tähän asiaan ku naula arkkuun! Vertaillaan vaan vanhaa "juttumiestä" joka käytti holtittomasti kestitsemiseen rahaa perttiin joka ei ehkä niin supliikki ollut mutta rahotusmaailman tuntee. Ei valtuusto ota kuuleviin korviinsa järkipuhetta kun se on heille niin vieras asia!
        Vois tomunpurijat valtuustoissaan miettiä että onko se nyt järkevää aina tukea niitä yrittäjiä jotka muualta tulevat ja lupaavat liikoja niin kuin saha ja kuusiranta, voi olisiko jo aika koittaa parantaa alueella jo toimivien yritysten kilpailukykyä? Taitaa kunnavaltuuston motto olla että jos ei me niin ei kyllä nuokaan. Ja odotellaan vain sitä kunnan lottovoittoa!
        Sellainen kyllä näyttäisi nytten olevan tulossa, jos nää jänkäläiset nyt huolis puoli-ilmasen koulun Pyhälle johon kunnan ei tarvi ottaa rapiaakaan velekaa!


      • blackedition

        Kostamo, Laukkanen ja Oikarinen. Kolmen kopla kaksjalkaisia jyrsijöitä. Pena taitaa olla jo liian vanha vaikka haluista ei ole varmaan puutetta. Hypätkää kiikkuun niin ehkä kunnanjohtajan pestikin voisi alkaa kiinnostaa


      • enustaja

        Olishan se vaan mukavaa saada kuntaan uusi johtaja. Niin jos nyt saadaan.


    • Anonyymi

      Onko vielä sama kJ vai onnistuiko kaatohanke?

      • Anonyymi

        Nyt on pahempi. Ei surkeampaa voisi olla.


    • Anonyymi

      Valitettavasti hallitus tukee Päiviä.

      • Anonyymi

        Sama se hallitukselle. Kuntalaiset eivät tue. Vai hallitusko se yksin tämä diktaattorin palkan maksaa?


    • Anonyymi

      Me pöljät valitsimme valtuuston josta hallitus on valittu.⁹

      • Anonyymi

        Tyhjästä on huono nyhjästä!


    • Anonyymi

      Paras mahdollinen päättäjäporukka! Suunta on oikea.

      • Anonyymi

        Jyrkkää alamäkeä. No sieltä kaivoksen pohjalta vielä noustaan, kaivosmiesten ansiosta.


    • Anonyymi

      Ei tällä nykyisellä rouvalla kiinnosta kunnan asiat. Asuu tunturissa, hiihtelee ja lipittää viiniä. Välillä häviää etelään kun ei täällä huvita olla. Konkurssia kohti mennään kun ei ole vastuuta kellään.

    • Anonyymi

      Joo , jatkuvasti jossain menossa, jokaiseen kissan ristiäiseen osallistuu. Kuntalaisten toive on , että istuisi työhuoneessaan kunnantalolla ja tekisi töitä. Varsinainen "reissulasse".

      • Anonyymi

        Miksei Kankaanranta tullut aikoinaan valituksi kunnanjohtajaksi.??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei Kankaanranta tullut aikoinaan valituksi kunnanjohtajaksi.??

        Ei ollu kuulemma "edustuskelpoinen" . Kuinka hyvin meillä oliskaan jos Markku olis valittu Severinkankaan sijasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei Kankaanranta tullut aikoinaan valituksi kunnanjohtajaksi.??

        Liikaa osaamista ja vaikutusvaltaa. Olisi saattanut tulla stoppi pienen piirin suhmuroinnille. Mutta nythän se vaan vahvistuu kun kj on mielin kielin juuri oikeille henkilöille. Rakentanut kivan hovin.


    • Anonyymi

      Maksetaanko sille sananlaskuista ja runoista???!Miksi ei asioista kirjoita vaan runoja sepittelee?Vastuutonta.

      • Anonyymi

        Varsinainen ruuneperi. Luulee, että lausumalla nousee kunta ylös. Sillä aittakuru remontoidaan, että saa pitää lausumisiltoja siellä. No ei se ilon ja valon rouva ole kummempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varsinainen ruuneperi. Luulee, että lausumalla nousee kunta ylös. Sillä aittakuru remontoidaan, että saa pitää lausumisiltoja siellä. No ei se ilon ja valon rouva ole kummempi.

        Kyllä meidän pitää saada kunnon edustaja jänkäläinen ,joka olisi niinko Joukahainen. Se laulais vääryydet jänkään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä meidän pitää saada kunnon edustaja jänkäläinen ,joka olisi niinko Joukahainen. Se laulais vääryydet jänkään

        Kuka lausuu runoja? Ai että se on kaunista taidetta. Kesällä se olisi kyllä ihanaa jos tunturissa voisi istua ja joku lausuisi runoja.


    • Anonyymi

      Onko se Vauhkosen Päivi tämä kunnanjohtaja,? Miten te siellä marisette. Itse olette valinneet. Mikä vika, miksette valitse mielestänne parempaa.
      Teillähän on valta ja voima.
      Vai eikö kukaan suostu tulemaan tänne tuppukylään?

      • Anonyymi

        Totta se säälistä on otettu. Sodankyläläiset potkasivat persielle ja ilmottivat ettei ole takasin tulemista. Tuppukylä pelastaa kaikki työhönsä soveltumattomat. Saavat johtaja-tittelin ja mojovan palkan. Sitten toivotaan etteivät sekaaannu oikeisiin töihin. Soppeli homma tuo runojen kirjotus,kasvokirjan päivystys ja shoppailu.
        .


    • Anonyymi

      Arvostaisin jos istuis työhuoneessaan töitä tehden eikä ramppais jokaisessa kissan ristiäisessä. Vaihtoon.

      • Anonyymi

        Onko muuttanut vakituisesti Pelekosenniemelle?


    • Anonyymi

      Kyllä on kuvottavaa näiden lapin kuntien kunnan päähenkilöiden riitely. Jos ei ole munia, niin väkisin yritetään kammeta pätevät naiset pois virastaan - niin Anna Kittilässä, kuin nyt Päivi Pelkosenniemellä.
      Hävetkää raukat!

      • Anonyymi

        Tämä ei ole sukupuolikysymys. Johtajan pitää olla osaava ja täysin sitoutunut kunnan kehittämiseen. Jostain syystä pienet kunnat ovat muuttuneet leikkikentiksi. Pyhästä pitää tehdä etelästä tulleiden eläkeläisten puuhapuisto. Unohtuu täysin, että kunnassa asuu ihan oikeitakin veronmaksajia. Onko kj niemeläinen veronmaksaja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ei ole sukupuolikysymys. Johtajan pitää olla osaava ja täysin sitoutunut kunnan kehittämiseen. Jostain syystä pienet kunnat ovat muuttuneet leikkikentiksi. Pyhästä pitää tehdä etelästä tulleiden eläkeläisten puuhapuisto. Unohtuu täysin, että kunnassa asuu ihan oikeitakin veronmaksajia. Onko kj niemeläinen veronmaksaja?

        Kyllä eläkeläisetkin on oikeita veron maksajia, ja vieläpä isoilla veroprosentilla. Meinaatko, että eläkeläiset ovat vain kuluerä. Eläkepäivät ne koittaa sinullekkin joskus. Vieläköhän sitten on sama ääni kellossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä eläkeläisetkin on oikeita veron maksajia, ja vieläpä isoilla veroprosentilla. Meinaatko, että eläkeläiset ovat vain kuluerä. Eläkepäivät ne koittaa sinullekkin joskus. Vieläköhän sitten on sama ääni kellossa.

        Riippuu siitä mihin verot maksetaan. Jos kaikki Pyhällä asuvat siirtäisivät kirjansa Pelkosenniemelle olisi peli reilu. Tämä ei ole vain Pyhän ongelma. Samaa tapahtuu kaikilla pienillä paikkakunnilla. Ja kyllä, eläkeläiset maksavat veroja. Mutta niin maksavat nuoret lapsiperheellisetkin. Kaikkea ei voi kunnassa tehdä sen perusteella mitä lomailija tai eläkeläinen haluaa Pyhällä tehdä. Ja mistä tiedät vaikka olisin jo eläkkeellä? Verot maksan kuntaan jonka palveluja käytän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä ei ole sukupuolikysymys. Johtajan pitää olla osaava ja täysin sitoutunut kunnan kehittämiseen. Jostain syystä pienet kunnat ovat muuttuneet leikkikentiksi. Pyhästä pitää tehdä etelästä tulleiden eläkeläisten puuhapuisto. Unohtuu täysin, että kunnassa asuu ihan oikeitakin veronmaksajia. Onko kj niemeläinen veronmaksaja?

        Et tajua,että jotkut saa eläkettä euroissa enemmän käteen kuin matalapalkkainen työläinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu siitä mihin verot maksetaan. Jos kaikki Pyhällä asuvat siirtäisivät kirjansa Pelkosenniemelle olisi peli reilu. Tämä ei ole vain Pyhän ongelma. Samaa tapahtuu kaikilla pienillä paikkakunnilla. Ja kyllä, eläkeläiset maksavat veroja. Mutta niin maksavat nuoret lapsiperheellisetkin. Kaikkea ei voi kunnassa tehdä sen perusteella mitä lomailija tai eläkeläinen haluaa Pyhällä tehdä. Ja mistä tiedät vaikka olisin jo eläkkeellä? Verot maksan kuntaan jonka palveluja käytän.

        Kuinkahan paljon on Niemessä viran ja toimen haltijoita, jotka maksavat verot muualle. Ja isopalkkasia, joku vois ottaa selvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinkahan paljon on Niemessä viran ja toimen haltijoita, jotka maksavat verot muualle. Ja isopalkkasia, joku vois ottaa selvää.

        No mitä sitten? Mitä sillä tiedolla tekee? Entisen valtuuston piti oikeen väen vängällä saada mahdollisimman kaukaa tänne virkailijat,ettei ne vain muuttaisi kuntaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä sitten? Mitä sillä tiedolla tekee? Entisen valtuuston piti oikeen väen vängällä saada mahdollisimman kaukaa tänne virkailijat,ettei ne vain muuttaisi kuntaan.

        Sitoutuminen. Jos ei sitä vertaa kiinnosta että kirjat siirtää Pelekosenniemelle ei kiinnosta kunnan asiatkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä sitten? Mitä sillä tiedolla tekee? Entisen valtuuston piti oikeen väen vängällä saada mahdollisimman kaukaa tänne virkailijat,ettei ne vain muuttaisi kuntaan.

        Eihän niitä entisen valtuuston valitsemia ole kuin Vauhkonen.


    • Anonyymi

      Kysypä entisten ja nykyisten työntekijöiden mielipide, voit yllättyä kohtelusta.

    • Anonyymi

      Tetoimisto tanttakin marisee jo kunnanjohtajasta. Vasta oltiin parhaita kavereita. Jos ei mene oman mielen mukaan niin seläntakana alkaa moittiminen.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe