Työkkäri lähettää vuokrafirmoihin pakko hakuja

jään_kotiin

Työkkäri lähettää näihin huonomaineisiin vuokra lafkoihin pakkohakuja. Eli pitää ilmoittaa työkkärille onko hakenu sinne jne. Voihan sitä huijata että on hakenu. Tekeekö ne jotain "pistokokeita", tarkistaa että oletko hakenu sinne? Tuskin on aikaa alkaa soittelemaan satoihin firmoihin ja tarkistelemaan. Tai voihan sitä hakea, mutta laittaa s.postin/puh.nron väärin.

Toisekseen jos joutuu johonkin työhaastatteluun ns. orjatyöhön, niin siellähän pystyy kyllä tekemään asioita ettei varmasti tule valituksi. Esim. laittamalla palkkatoiveen siihen lappuseen mikä yleensä täytetään tarpeeksi korkeaksi jne. Kertoo, että ongelmia alkoholin kanssa yms. Tieto ei mene TE-toimistolle asti.

On se jumankauta kun pitää hakea töihin mutta et tiedä mihin firmaan olet hakemassa. Aivan järjetöntä, pitäisi olla lainvastaista tämmöinen ihmisten sortaminen! Saat heikkoa taulukkopalkkaa ja raadat itsesi henkihieveriin vuorotyössä. Terveys menee ja se tärkein, eli pää hajoaa.

Luvataan kuukausiksi työtä, mutta loppuukin viikon kahden jälkeen hommat vaikka kuinka raadat. Tämmöistä kuultu monelta.. Huijareita. Tyhjiä lupauksia.

4

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysynpahanVaan

      Pitääkö työtä ottaa vastaan vaikka vuokrafirma ei maksa kokemuksen mukaan olevaa palkkaa? Keksivät ties mitä verukkeita ettei tarvitse maksaa 8. vuoden palkkaa, vaikka kokemusta on alalta. X työ on X työtä, vaikka sitä on tehnyt pienemmässä mittakaavassa. Täälläkin joku sanoi että vuokrafirma vetosi eri TES:ssiin, sen takia ei voi maksaa täysiä vuosilisiä.

      Meinaan sitä että jos palkan takia ei ota vastaan ja tieto menee työkkärille, niin pamahtaako karenssi? Ei taida työkkärin tätiä kiinnostaa tämä vaan se on työstä kieltäytyminen ja 30-90päivää karenssia. Kokemuksia?

      • VarmaKarenssi

        Jos, ja kun, työkkäri saa tietää, ettei valittu liian korkean palkkavaatimuksen takia, niin tulee 100-varma karenssi.


    • jhhjghjghj

      Työkkäri pyytää työnantajalta(vuokrafirma)kuittauksen hakeneista työntekijöistä. Siis kaikista, joille on lähettänyt työhakemuksen.

      Ihan tarkkaa tapaa en tiedä miten nuo kuittaukset menee tai miten ne kuitataan...Minulle on työkkäristä sanottu että "työnantaja on kuitannut hakeuksesi".

    • Onnittelut_teille

      Sitä saatte, kun olette kirjautuneet hakijoiksi noihin orjatyö lafkoihin, eli vuokrafirmoihin, samalla olette mukana suuressa pelissä osaltanne, jonka tavoite on ajaa kaikki vakituiset työsuhteet pois Suomesta, eikä ketään pian tulla palkkaamaan vakituiseksi, ja kun ette edes ammattiliittoihin kuulu, niin teillähän saa sitten teettää ihan mitä tahansa, ja milloin tahansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe