MISTÄ ILMASTONMUUTOS JOHTUU

ILMASTONMUUTOS ON SEURAUSTA IKUISEN TALOUSKASVUN VAATIMUKSESTA JA IKUISEN TALOUSKASVUN VAATIMUS JOHTUU VELKARAHAJÄRJESTELMÄSTÄ, PYRAMIDIHUIJAUKSESTA.

Nykyisessä, bangsterien kehittämässä koko maailman kattavassa rahajärjestelmässä kaikki raha on korollista velkaa.

Raha syntyy velkana pankin tiskillä ja pankkiin on palautettava enemmän rahaa kuin sieltä saatiin. Eli, korosta johtuen rahaa on aina vähemmän kuin velkaa.

Velka voidaan maksaa vain uudella velalla josta taas menee korko jne. Tämä velkakierre edellyttää jatkuvaa talouskasvua, väestönkasvua, muuten pyramidihuijaus romahtaa.

Mutta mutta, todellista talouskasvua ei enää voi sallia koska silloin paljastuisi se ikävä totuus että ns. öljyhuippu on ohitettu ja edessä on pitkähkö alamäki. Tästä johtuen talouskasvua voidaan vain simuloida painamalla lisää akuankkarahaa pörssipelurien käyttöön, eli siirtämällä lopullista romahdusta tulevaisuuteen sillä tavalla kuin nyt on tehty monien vuosien ajan.

23

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MISTÄ ILMASTONMUUTOS JOHTUU

      Tuosta jäi pois että talouskasvu = öljynkulutuksenkasvu.

      • Nousu nollasta öljykulutuksen eli talouskasvun huipulle kesti noin 100…150 vuotta mutta onneksi☻ lasku takaisin nollaan on huomattavasti nopeampi, kulutushan on jo huipussaan.
        Se joka lupailee tässä tilanteessa vielä lisää talouskasvua eli lisää öljynkulutuksen kasvua, on joko tyhmä tai huijari. Halvan öljyn aika on ohi, sitähän yritetään koukkia jo napajäätikönkin alta.
        Vähiin käy ennen kuin loppuu…


      • Jos varsinainen öljykausi katsotaan alkaneeksi siitä kun Henry Ford otti käyttöön liukuhihnan autotuotannossaan, niin öljytuotannon huippu vuonna 2005 saavutettiin alle sadassa vuodessa.
        Öljylöytöjen huippu puolestaan saavutettiin jo 1965. Sen jälkeen öljyä on löydetty vähemmän kuin on kulutettu. Ja kannatta muistaa että suurimmat lähteet löydettiin jo 30- ja 40- luvuilla. Niistä ei kovin kauan enää öljyä heru.

        Jos napa-alueilta ei syystä tai toisesta onnistuta saamaan öljyä, ainoaksi mahdollisuudeksi jää särötys.
        Särötyskaivot kuivuvat nopeasti ja niitä täytyy porata koko ajan lisää. Kaiken kukkuraksi jokainen kaivo pilaa pohjavedet herraties miten pitkäksi aikaa. Kumpi sitten on tärkeämpi, öljy vai juomavesi…


    • Tekijä Riikka Söyring
      MEKSIKON MUURI

      Totuusmedian™ uutisoinnissa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin (rep) kohutusta, Meksikon ja Yhdysvaltain rajalle rakennettavasta muurista ilmenee vajavaisuuksia.

      Mtv kertoi Trumpin kiirehtivän muurin rakentamisen aloittamista, ja ettei Trump halua odottaa vuotta tai puoltatoista. Talouselämä tietää, ettei Trump ole vaalikampanjansa aikana tai sen jälkeen selkeästi kertonut, voisiko hänen hallintonsa aloittaa muurin rakennustyöt Yhdysvaltain veronmaksajien kustannuksella.

      ”Tosin viestimien tietojen mukaan Trumpin hallinnon edustajat ovat valmistelleet suunnitelmaa, jonka mukaan muurin rakentaminen voitaisi laittaa vireille nykyisten lakien perusteella.”

      Yle analysoi meksikolaisten toivoneen, että Trumpin puheet Meksikon rajalle rakennettavasta muurista olisivat olleet vaaliretoriikkaa. ”Trump toisti olevansa tosissaan ja maksattavansa laskun meksikolaisilla.”

      Se, mikä totuusmedian uutisoinnista uupuu, on se että Meksikon ja Yhdysvaltain välisen rajamuuri on jo osittain rakennettu. Työ uskottiin kotimaan turvallisuuden virastolle (DHS) ja armeijan insinöörijoukoille (USACE). Helmikuussa 2012 aitaa oli valmiina 651 mailia kongressin hyväksymästä 652 mailista.

      Rakentamisen aloitti Bill Clintonin (dem) hallitus: vuonna 1993 rakennettiin 325 mailia aitaa.

      George W. Bushin (rep) hallitus laajensi suunnitelmaa. Bush allekirjoitti Secure Fence Act –lain 10. lokakuuta 2006. Lain puolesta äänestivät mm. demarit Hillary Clinton ja Barack Obama, jotka vuoden 2016 presidentin vaalikampanjan aikana ilkkuivat Trumpin puheita muurin rakentamisesta sekopäisiksi.

      Kohuttua muuria on jo valmiina noin 700 mailia. Yhdysvallat käyttää rajavalvontaan huomattavasti varoja.

      Kommentti:

      Demokraattisen puolueen nimi hämää eurooppalaisia, jotka eivät tiedä Yhdysvaltain demokraattisen puolueen alun alkaen edustaneen kokeneita aitaajia, orjanomistajia. Tästä ei pidä päätellä republikaanien olevan parempi vaihtoehto. Puolueiden harjoittamalla politiikalla ei äänestäjäkunnan kannalta ole mainittavia eroja.

      Riikka Söyring

      https://vastavalkea.fi/2017/01/18/meksikon-muuri/

    • eiarmoa

      Nordeaa ei voi kukaan ripittää. Ne, kun aikovat pysyä Ruåtsissa. Ainoaksi tieksi on tullut maksamattomuus, joka on ratkaisu sekin.

      • Hyvännäköinen nainen voi ehkä jättää velkansa maksamatta jos laittaa tuotteensa esille oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Mutta jos mies on hölmöyksissään ottanut pankkilainan ostaakseen tipuselleen talon isovarpaan väliä vastaan, niin hän joutuu maksamaan velkansa korkoinen, tai joutuu sillan alle. Pankki ja tipunen vievät tuhkatkin pesästä.


      • JA NIIN KUIN HYVIN TIEDÄMME
        sehän äänestää.


    • Juha-Pekka Tikka
      DONALD TRUMPIN RAJU ENSIMMÄINEN TV-MAINOS ON TÄSSÄ: Hillary, terroristit, ISIS, maahanmuuttajat
      Miljardööri aloittaa tv-kampanjansa vasta nyt. Ensimmäinen mainos on provokatiivinen.
      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/ensimmainen trump-45048

      ***
      Jahast, Trump aloittaa haisuleitten vyörytyksen TV:stä.
      Saapi nähdä koska ja millä tavalla hän ehtii tarttua haisuliprinttimediaan.

      • Juha-Pekka Tikka
        "KAMMOTTAVAA" - AMERIKKALAISJULKAISU KERTOO SUOMEN POLIISIN KEHOTTAVAN LAPSIA RAPORTOIMAAN VANHEMMISTAAN
        http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/heat street-60382

        ***
        Onko suvakkien juomaveteen sekoitettu jotakin vai mistä tuo hulluus kumpuaa?
        Tai kyllähän minä tiedän, lobbausrahoille täytyy antaa vastinetta.


      • PÄIVÄN VIDEO – MITÄ IHMEEN MÖMMÖJÄ POLIISIT VETÄVÄT?
        Mitä Suomen poliisille on tapahtunut?

        Aina kun luulee, että poliisi on tehnyt syvimmän rimanalituksen, eikä se voi enää päästä alemmaksi, se yllättää.

        Poliisi on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, joka eräs katsoja kuvaa näin:

        “Se aiheuttaa infernaalista myötähäpeää. Surkea, mauton ja lahjaton videopätkä, jossa poliisi kehottaa suomalaisia lapsia ilmiantamaan vanhempiaan.”

        http://mvlehti.net/2017/01/18/paivan-video-mita-ihmeen-mommoja-poliisit-vetavat/


    • Timo Isosaari
      MITÄ SINÄ TEKISIT TYHJÄLLE OSTARILLE?
      http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229752-mita-sina-tekisit-tyhjalle-ostarille

      ***
      Artikkeli on asiallinen ja se kannattaa lukea, mutta näin minä tekisin tyhjille ostareille:

      Sijoittaisin tyhjiin ostareihin suvakkiselluliitit ylkämiestensä, eli matujen kanssa.
      Siellä ne eläisivät sulassa sovussa elämänsä loppuun saakka ja kaikki olisivat onnellisia.
      Jos ostari ei tulisi heti täyteen asukkeja, niin muutamassa vuodessa siellä tulisi jo tilanahtautta, ja ostareita pitäisi rakentaa lisää.

      • Ostareissa suvakkiselluliit luonnollisesti kääntyvät muslimeiksi ja niiltä poistetaan klitoris ja sisemmät häpyhuulet ja ne saavat käyttää burkaa ja niqabia niin kuin kunnon musliminaisen pitääkin.


    • RUOTSI KIELTÄÄ RIKOLLISTEN ETNISTÄ TAUSTAA KOSKEVIEN TILASTOJEN JULKISTAMISEN
      Oikeusministeriön mielestä tilastot eivät toisi esille mitään uutta.

      Ruotsin oikeusministeri Morgan Johansson on kieltäytynyt julkistamasta rikostilastoja, joissa rikoksen tekijän etninen tausta olisi ilmoitettu.

      Ruotsidemokraatit vaativat erityistutkimusta asiasta sen jälkeen, kun kyselytutkimus oli paljastanut, että yhä useampi nainen kokee olonsa turvattomaksi Ruotsissa.

      http://mvlehti.net/2017/01/19/ruotsi-kieltaa-rikollisten-etnista-taustaa-koskevien-tilastojen-julkistamisen/

      ***
      Ruotsissa bangsterit saavat todella ruhtinaallisesti vastinetta lobbausrahoilleen…

    • VÄKIVALTAVASEMMISTO SUUNNITTELEE HAPPOISKUA TRUMPIN KANNATTAJIA VASTAAN (VIDEO)
      Nyt paljastunut rikosjuoni on vain yksi lukuisista vasemmiston yrityksistä häiritä ja delegitimisoida rauhanomaista vallansiirtoa Yhdysvalloissa.
      http://mvlehti.net/2017/01/19/vakivaltavasemmisto-suunnittelee-happoiskua-trumpin-kannattajia-vastaan-video/

      ***
      Jako vasemmistoon ja oikeistoon on menettänyt merkityksensä, sitä voidaan kuitenkin käyttää leimaamiseen niin kuin tässäkin tapauksessa. Muuta merkitystä sillä ei ole.
      Tämän Trumpin häirintäkampanjan taustalla ovat Sorokset ja muut rikollisbangsterit. Millä tavalla ne ovat vasemmistoa? Eivät millään, rikolliset ovat vain rikollisia.

      Jos Trump ei uskalla heittää rikollisia ulos USA:n hallinnon kaikilta tasoilta, hänelle ei jää muuta mahdollisuutta kuin alistua, tosin suuria kipurahoja vastaan ihan niin kuin kaikki hänen edeltäjänsäkin ovat tehneet. Jos niin käy, Trump joutuu jatkamaan siitä mihin Obama lopetti: Amerikan ja Euroopan kansojen ryöstö ja sodan valmistelu venäjää vastaan jatkuu. Ja lopulta Trump joutuu myös aloittamaan kolmannen maailmansodan. Siis jos hän ei uskalla nousta roistopankkiirimafiaa vastaan.
      TRUMP ON PALJON VARTIJANA.

      Roistobangsterit ovat tähän saakka tappaneet kaikki USA:n presidentit jotka ovat uskaltaneet vastustaa niitä, tämäkin on hyvä muistaa kun arvioidaan Trumpin päätöksiä bangsterimafian suhteen.

    • MILJARDÖÖRI SOROS TYLYTTÄÄ TRUMPIA VIRKAKAUDEN KYNNYKSELLÄ: "POTENTIAALINEN DIKTAATTORI, TULEE EPÄONNISTUMAAN"

      George Soros ei ole tulevan presidentin miehiä torstaisen ulostulon perusteella.
      "Potentiaalinen diktaattori, eikä hän tule onnistumaan tehtävässään".

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701202200056675_ul.shtml

      ***
      Soros ja muut iloiset rosvot juonittelivat Davosissa Trumpin ja koko maailman päänmenoksi.
      Jos ne onnistuvat nitistämään Trumpin niin sitten on piru irti. Vaikka irtihän se on jo nyt, Trumpin pitäisi pystyä sitomaan sen. Siinä sitä onkin tehtävää yhdelle miehelle.

      Minä en oikein luota Trumpiin mutta voi olla että roistobangsterit pakottavat sen valitsemaan oikean suunnan; bangsterien tykityksessä Trump joutuu pakostakin turvautumaan kansaan, asettumaan kansan puolelle…

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      613
      4533
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3499
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      150
      3183
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2449
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2299
    6. 249
      1839
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe