HaaveiluKetju.. Voitit Just 90 Miljoonaa!!!

Palvotko.Fyffeä

Voitit Just 90 Miljoonaa Euroa EuroJackpotista, mitä tekisit?.. ;P

Btw. Tänään on potissa Vain Kuppaset 18 Miljoonaa, joten ei kantsi Välttis veikata, kun siinähän häviäisi 72 Miljoonaa, jos voittaisi näin Kuppasen potin Kunnon Potin sijaan.. ;D.. Ottais vain päähän, eikä osais nauttia voitosta.. Kun olisi Just Hävinnyt 72 Miljoonaa.. ;(

24

285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • crux

      Olen joskus ihmetellyt miten joku edes ehtisi jatkaa entisessä työssään miljoonien lottovoiton saatuaan. Rahojahan täytyisi alkaa sijoittamaan, hajauttamaan ja hoitamaan kaikkia tähän liittyviä asioita. Tulisi ihan mahdoton stressi jos pitäisi vielä vaatimattomuuttaan hoitaa lisäksi entisetkin työt.

      • kaisanoasaa

        Samaa olen ihmetellyt. "En minä ainkaan työntekoa lopettaisi!"

        Joskus markka-aikaan oli lehdessä juttua turkulaisesta naisesta joka voitti yksinään pääpotin ja "avoimena ihmisenä" oli kertonut siitä työpaikallaan ja sitten hän ihmetteli kun porukka rupesi vittuilemaan työssäkäymisestä.

        No minähän en ole päivääkään töissä ollut mutta ei kai se niin erinomainen kokemus ole ettei sitä voisi täysosuman jälkeen lopettaa.


      • 2322

        No riippuu mitä työtä tekee ja miksi. Mä olen kunnianhimoinen mun työni suhteen, se on mulle osa identiteettiä ja useimpina päivinä mä oikeasti nautin siitä. En osaa kuvitella että antaisin taitojen ruostua sen sijaan että kehittäisin niitä eteenpäin. Vähän niinkuin rakas harrastus, paitsi että siitä maksetaan rahaa.


    • thaimaanmerkit

      Klikkaisin itseni thaimaaseen tietty.

      *click* - cash register sound
      *click* - jet-motor sound
      *click* - hotel reception bell sound

    • Hirveän vaikea kuvitella että tekisin mitään ihmeellistä muutamaan viikkoon. Varmaan katselisin ihan rauhassa etttä mitä sitä alkaisi tekemään jotta pääoma säilyisi, jokunen tili varmaan pitäisi avata, ostella vähän asunto- sekä pörssiosakkeita ja silleen. Eihän tuosta äkkiseltään olisi kuin murhetta kun pitäisi miettiä mihin niitä roposia tunkee.

      • Niin ja laittaisin minä ehkä vähän tuolle järjestölle lankarahaa, tuommoisista jutuista aian tykkään:

        http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/elefantit-karsivat-intian-kylmasta-talvesta-kylalaiset-neuloivat-norsuille-villahaalarit-lammikkeeksi/6272268


    • JossainMuualla

      Sitä samaa kuin nykyäänkin.

    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Menisin heti huoriin jos voittaisin edes 10 tonnia.

    • Ätmi-sinkku

      Haaveilen vain pillun saamisesta. Ei kiinnosta raha

    • Maksaisin remonttijätkille että laittaisivat rakennukset ja asunnot kuntoon. Ostaisin lisää asuntoja. Ostaisin osakkeita. Ostaisin uuden auton. Ostaisin kalliita alkoholijuomia. Ostaisin räätälin tekemän puvun ja suutarin tekemät kengät. Palkkaisin henkilökuntaa, kuten siivoojia ja puutarhureita.

    • En tosiaankaan tiedä. Oon tottunut elämään pienillä tuloilla.

    • Ujoatm27v

      Varmaan satsaisin tasokkaisiin naisiin eli siis luxus huoriin. Tämä nyt on kuitenkin jossittelua kun en minä koskaan mitään pääpottia voita.

    • sen.ainakin

      Haastaisin erään miehen oikeuteen ja aloittaisin kampanjoimaan oikein kunnolla tuodakseni julki hänen harjoittaman sairaan seksuaaliseen ym. väkivaltaan rinnastettavan toiminnan.

    • Minäkö minä olen niin täynnä ideoita että hajoan asian suhteen ideoistani.
      Opiskelisin😂

    • 715517nam

      Ostaisin pari kokonaista taloyhtiötä Stadista ja suuntaisin osakemarkkinoille parin prosentin osuudella syliin tipahtaneesta mammonasta, mutta suuressa kuvassa oikein mikään ei muuttuisi kontra tämä ilta.

    • Totuudensananen

      Raha ei tuo onnea. jos rahaa ei ole, luulee että kaikki ongelmat ratkeais rahalla. Sitten kun istuu yksin rahojensa keskellä niin mitäpä sitten... ehkä joku tulee onnelliseksi siitä kun voi ostaa mitä vaan, seuraa ja luksusta mutta ei sekään kovin kauaa jaksa kauaa viihdyttää. Lopulta alkaa ärsyttää kun kukaan ei ole oikeista syistä seurassa vaan huoraamassa rahan takia, kaikki yrittämässä lypsää jotakin irti. Eikä lopulta usko kenelläkään muita motiiveja olevankaan.
      Jokaisella on varaa hakea kossupullo ja leikkiä hetkellistä onnellisuutta, paljon realistisempi haave, helpompi saavuttaa ja yhtä pintapuolista.

      • money.of.nothing

        Raha ei tuo onnea mutta onnellisuutta kuitenkin. Kaikki ongelmat eivät myös ratkea rahalla mutta kuitenkin akuutit sellaiset. Kuten elanto, asunto ja sellaiset muut eliitille vähäpätöiset "ongelmat". Eliitti kaivelee sinunkin taskujasi ellet ole huomanut. He elävät maksamillasi veroilla ja koroilla, täysin laillisena mafiosona. Vero- ja korkotulot ovat heidän tulonsa. Ja eihän raha tuo heille onnea, ehei, pelkkiä murheita vain kun sitä on niin vähän. He voivat luoda rahaa myös täysin tyhjästä, rahapuu jos haluat, kattaakseen sen arvon sinulta nyhtämillään koroilla. He siis luovat rahaa itselleen sinun kustannuksellasi. Suosittelen katsomaan ao. videota.

        https://www.youtube.com/watch?v=f4cQNompleQ&t=757s

        Joten jos minä, köyhä duunari, sattuisin voittamaan 90 milliä verottomana, en nyt heti sanoisi ettei se tuo onnea. Kukaan ei kaivele niitä taskustani ja voin käyttää ne miten ja kuinka maltillisesti sekä milloin tahansa. Tavallista suurempi keittiökassa vaan. Jos olisin velallinen niin sitä suurempi onnihan se olisi kun pystyisi irtautumaan tuosta eliittien Sammosta.

        https://www.youtube.com/watch?v=k-LFnr9p2nk


      • Ujoatm27v

        Eihän kenenkään sitten kannattaisi töissäkään käydä jos raha ei onnea tuo. Itse tosin en ole käynyt päivääkään töissä enkä tule käymään.


      • Totuudensananen

        Näen enemmän rahan selviytymiskeinona, kuin onnellisuudentuojana. Siksi teen töitä että selviän elämästä.


    • D.Trump

      Nauraisin itseni tärviölle :DD

    • 2322

      Ostaisin hulppean omakotitalon jostain hyvältä paikalta pk-seudulta ja muutaman yksiön tai kaksion sijoitusasunnoksi sekä äidilleni oman kämpän. Auto vaihdettaisiin uuteen, todennäköisesti tulisi joku citymaasturi. Jatkaisin töissä mutta vasta sitten kun lapset tehty ja nuorin olisi 2-3 v. Matkusteltaisiin, ehkä tehtäisiin joku pidempi reissu, vaikka vuosi jossain lämpimässä espanjankielisessä maassa. Palkkaisin kotiapua ja ehkä personal trainerin.

      Oikeastaan en edes haluaisi noin isoa voittoa. Tietty ottaisin jos tulisi kohdalle, mutta luulen, että elämän helppoutta ja onnellisuutta ajatellen muutamasta sadasta tonnista miljoonaan olisi paras. Asuntolainat pois, pientä remppaa taloon, auton päivitys uudempaan perusmalliin ja mahdollisuus pitää lapset kotona vähintään 1,5 v ikään asti. Se riittäisi mulle mainiosti.

    • Ujoatm27v

      En todellakaan kävisi töissä jos voittaisin edes miljoonan, no en käy nytkään koska ole nuppivikainen.

    • Äädämi11111

      Ensiksi vetäisin kunnon kännin, kalleimmilla aineilla mitä löytyy. Maanantaina vähän selvittyäni marssisin työpaikalla heti pomon huoneeseen, homottelisin äijän oikein perusteellisesti, niin että varmasti tietäisi olevansa homo, sitten vetäisin housut kinttuun ja paskantaisin sen homon työpöydälle. Ja ei kun taksiin, lentokentälle, Thaimaaseen ja huoriin!

    • 30jajotain

      80 miljoonaa laittaisin hyväntekeväisyyteen, loput 10 jätän itselleni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7264
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2204
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1449
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      113
      1162
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      885
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe