Ylpeys käy aina ennen naispappeutta ja kiusaamista

NAISPAPIT_OVAT_KIUSAAJIA

Iljettävyyksistä, demonisuuksista ja perkeleellisyyksistä kauhistuneet vuosikausien saatossa ja jo vaikeasta lapsuudestaan saakka. Ovat vain enemmän ja enemmän vakuuttuneet että "Suomi täyttää merkittävästi kriteereitä ns. pahuuden pesäpaikasta".
Mediasta, oikeudenkäynneistä, elämänmenosta ja kansalaisten todistuksista voi havaita että juuri ne tahot voivatkin olla korruptuneita tai sisältävät kansalaisten vainoajia ja väärinkäyttäjiä erityisen paljon joista ei voisi mitenkään olettaa tai uskoa. Lisäksi kauniiksi, sivistyneeksi ja luotettavaksi puetusta pahuudesta lumoutuneita harhaanohjaajia riittää. He tekevät harhaviettisesti tuhoa joko suunnitelmallisesti tai ylpeinä sokeina sokeiden taluttajina kuin muka tietämättään jumalattomuuksissa. Monet suositut julkisuuden henkilöt ja korkeassa asemassa olevat poliitikot ylpeästi suosittelevat ja kannattavat saatanallista menoa.
Suomessa saattaa olla myös paljon riivattuja henkilöitä ja demonisten vaikutusten alaisuudessa erilaisista näkökulmista ja katselmuksistaan asioitaan esittäviä "riehuvia" vakuuttavasti ja luotettavasti näyttäytyviä "sivistystä ja akateemisuutta edistäviä henkilöitä". Jotka vastaavat useiden ihmisten tai tärkeiden yhteisten asioiden ajamisesta. Globaalisti heidän pyrkimyksissä näkyy selvästi Raamatun mitätöinti. Sellainen on ollut vuosikymmenien ajan todella näkyvää. Heidän tarkoitus on myös epästabilisoida ja korruptoida kirkkoa sekä ihmisten välistä luonnollista vuorovaikutusta, elämää ja terveellisiä perhearvoja.

Perinteinen perheellisten asennoituminen ja suuntautuminen "yksilön raittius on yhteisön turva" ja Raamatun opiskeleminen ja tavallinen seurakunta elämä. Myös tuollaiset on monille nyky-suomalaisille yökerhoissa nuoruuden ensihetkistä asti tanssineille alkoholi-ja huumemyönteisille populaariviihdekeskeisille perheellisille miehille ja naisille enemmänkin kauhistus. Nykyaikana luterilaisen kirkon naispappien kanssa yhteistyötä tekevät papit vievät jopa "daaminsa tai vaimonsa oluelle", kun miehet "ripittäytyvät" ns. Herraa pelkäävälle Jumalanpalvelijalle. Sekä Uskontunnustuksen ja Isä Meidän rukouksen keskittyneen lausumisen jälkeen vihaamiensa ihmisten ja omien lastensa puolesta rukoileminen onkin polttavaa myrkkyä. Tai kuin sielunvihollinen demonisesti varastaisi samantien huomion ja keskittymisen johonkin muuhun. Lukuisat ihmiset kuvittelevat saaneensa omilla kyvyillään ja voimillaan kaiken mitä omistavat ja kaikki hyvä mitä heillä on. He eivät kiitä Jumalaa joka on luonut maailmankaikkeuden ja joka ylläpitää maailmankaikkeutta ja sallimuksessaan antaa ja mahdollistaa päivittäin ihmisille kaikkea hyvää maailmankaikkeuden ainoana kaiken hyvän Lähteenä ja kaikkivaltiaana, kaikkeuden Herrana.
Jeesus Kristus on Herra! Ihmiskunta ja kaikki yksittäiset miljardit ihmiset ovat saaneet ja saavat kaiken hyvän lahjana pelkästään kaikkeuden Luojalta ja Herralta.

Esim. yksilökeskeisissä kovissa arvoissa, turhamaisuudessa, vähäosaisten halveksimisessa ja vapaamielisyyden sekä ateismin kaaoksessa sekä päihdemyönteisyyden lapsistaan piittaamattomuudessa ei ole nähtävästi sijaa sitoutumiseen mm. päivittäiselle rukoilemiselle, perinteiselle seurakuntaelämällä, raamatun ahkeralle opiskelemiselle ja Jumalanpalveluksiin. Ja jos on niin kaikki täytyy hapattaa seurakunnissa turhamaisuudesta ja paatumuksesta johtuen erilaisilla eksytyksillä ja jumalatttomuuksilla jotta voisi nauttia kuoleman-ja perisynneissä harhaviettisesti. Ja voisi kokea poikkeavassa erinomaisuudentunteessa kateudessa ja vihassa tulleensa tarpeeksi ihailluksi, kunnioitetuksi, arvostetuksi, pelätyksi ja riittävästi palkituksi. Kirkon paimen virka kuuluu pelkästään miehelle ja avioliitto solmitaan pelkästään miehen ja naisen väliseksi, mutta naispappeudesta ja homoavioliitosta ahdistuneita syyllistetään mielisairaiksi. Jopa kuolemansynti kateuskin esitetään nykysuomessa ateistisia psykologian ja filosofian kehittäjiä ihailevien psykopatrioiden mieltymyksissä jonkinlaisena voimavarana. Siis että demoniset kuolemansynnit voisi kääntää miesvaltaisilla aloilla liike-elämässä voimavaraksi niinkuin yleensä ammattirikollisilla on tapana. Monet luterilaiset eksytetyt viini-ja virsi illoissa ja seurakuntien joogaopettajien illoissa viihtyneet alkoholi-ja huumemyönteiset seurakuntalaiset eivät ole kuulleet että juopuminen on syntiä ja riippuvuudet ovat syntiä. Sekä Lutherin mukaan Raamatussa ylistetään raittiutta.
Jumalan Pyhässä Sanassa Raamatussa kuvataan perkeleellisyyksiä, ihmisten ja paatuneiden yhteisöjen turmiollisuutta ja turhamaisuutta monipuolisesti ja äärimmäisen syvällisesti. Raamatussa kuvaillaan myös saatanallisuuksien ymmärrettäviä seuraamuksia, synninpalkka on kuolema ja ikuinen piina helvetissä on todella tulessa petojen raadeltavana.
Suomessa väestön kannattaisi syventyä Raamatun opiskelemiseen ja rukoilemiseen keskittyneesti sekä osallistua myös säännöllisesti perinteisen kirkon Jumalanpalveluksiin. Jumalanpelko on viisauden alku.
Jumala rakastaa ja armahtaa syntisiä.

5

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko sinulla kaikki hyvin?

    • HIVstäAIDSiin

      " ihmisten välistä luonnollista vuorovaikutusta, elämää ja terveellisiä perhearvoja."
      Homolespous yleistyy. Jos joku on ystävällinen, meidän täytyy olla varuillaan. Hän saattaa olla heteroksi tekeytynyt homo, joka seksiriippuvuuden tuskissaan aikoo raiskata sinut.

    • Tästä aloituksesta ei nyt kyllä saa mitään tolkkua.

    • Synnitöntä_ei_ole

      Rivien välistä jonkin totuuden ymmärtäminen ja tulkitseminen voi olla kovin vaikeaa. Varsinkin jos pyrkii ymmärtämättään suojaamaan poikkeavan turhamaista egoaan syyllisyydeltä ja heikkoudelta. Silloin totuutta ja omaa osallisuutta pahaan todistusten edessä tai totuutta ja omaa syyllisyyttä kivuliaasti paljastavia vuodatuksia lukiessa "ei näe, ei ymmärrä, ei saa selvää".
      Myös syyllisyyttä heijastavien ja ilmentävien vuodatuksien kirjoittajat yleensä mielletään myös sekaviksi tai vajaiksi jotka tarvitsevat ammattiauttajien ohjausta ja apua tjs. Se on pahaan syyllistyneiden yleisin reaktio totuuden valossa jo raamatun ajoilta ja läpi ihmiskunnan historiassa aina kaikki totuuden puolesta puhujat nauttivat jonkinlaisen sekavantapauksen maineesta jne.
      Jos "ei näe ja hyväksy jotakin totuutta raamatusta". Sen taustalla saattaa olla kyse jostakin omasta ominaisuudesta tai osallisuudesta jonka tuomitsemista tai syyllisyyttä harvinaisen poikkeavasti ei mitenkään haluaisi hyväksyä. Jonkinlaisesta lukittuneesta tilasta johtuen tai myös jokin näkymätön kiusaava taho ei mitenkään haluaisi jättää kiusaamiaan ihmisiä rauhaan. Ihmisethän pelkäävät kaikkein eniten itsensä todellista näkemistä, eli esim. oman ongelmallisuuden, rajallisuuden ja syyllisyyden realistista näkemistä.

      Raamattu tuomitsee kaiken synnin ja pahuuden. Niin miksi sitten monet "Jumalaan uskovat tasapainoiset aikuiset ihmiset" seurakunnissa ja jokapaikassa vuosien ajan eivät hyväksy oikeamielisiä tuomioita jotka koskevat "demonisuuksien tuomitsemista Jumalan Sanassa Raamatussa"? Mikä niissä raamattua paljon lukevissa totuuteen ja rauhaan pyrkivissä sivistyneissä ihmisissä vuosien ajan on niin piintynyt ja miltei poislähtemätön (kiusaaja joka ei suostu raamatun totuuden edessä jättämään kiusaamiaan sieluja rauhaan) ongelmallisuus etteivät pääse rauhaan. Jos ovat esim. terveitä ja tasapainoisia perheellisiä joilla ei ole mitään vaikeuksia lukemisen ymmärtämisessä. Ja se jatkuu vuosikausien ajan niin piintyneesti ja ongelmallisesti sekä useat ihmiset kokevat heidän ristiriitaisen esityksen ja asioiden hoidon lähinnä kaaoksen järjestämiseksi.

      Olen lukenut ja seurannut vuosien saatossa paljon kaikenlaisia vuodatuksia ja seurannut menoa ja kehitystä erilaisissa keskusteluportaaleissa. Jokapaikassa pätee samat ihmisyyden heikkoudet ja turmiollisuuden läpipaistava avuttomuus. Kaikki ihmisethän ovat pelkästään syyllisiä ja syntisiä, mutta samalla useasti monissa jutuissa (ylpeitä) viattomia ja usein pikaisesti tuomitsevat toisia, varsinkin jos kokee itse olevansa syyllinen, käänteiskateellisuudessa kadehdittu tai ystävälliseksi puetussa käänteispahuudessaan kiusattu. Sekä myös hyväntahtoisia hyväsydämisiä lukutaidottomia uskonnollisia riittää. Joiden hyvääoloa ravitsee kaikenlainen tahrattomuus, jalous, hyväsydämisyys, nokkeluus, uskonnollisuus, toisten syyttäminen, rehellisyys, nöyryys, hyvistäteoista saatu hyväpalaute ja ihailu. Mutta, rukoukset ja runsaat hyvät jalot teot, niiden todellinen pyrkimys on ravita vain kierosti itseään ja kaunista ulkomuotoa. Varsinainen sisältö on pelkkää itsekeskeistä näytelmää egon, toisten ihmisten ja yhteiskunnan jaloa kuvaa ravitsevan peilin edessä. Kuin saavillinen pelkkää lantaa. Ravitsevat tunnettaan kierteenomaisesti siitä että ovat huomioituja sekä ihailtuja, hyväsydämisiä avuliaita harvinaisen osaavia persoonia. Kauniin ulkokuoron koristaminen ei sisällä sisäistä hiljaista yksityistä rukoilemista vihaamiensa ihmisten puolesta. Vaan kaikenlaista täytyy tehdä kuuluvasti ja näyttävästi erilaisten peilien edessä. Me kaikki ihmisethän olemme silti luonnoltamme pahoja ja turmiollisia sekä ansaitsemme vain ikuisen tulen ja piinan. Sisällä uinuva peto ei jätä ihmisiä rauhaan.

      On kovin muodikasta, jonkinlainen taidokas ystävälliseksi koristeltu turhamaisuuden ja valheiden täyteinen muka totuutta raamatusta selvittäneiden ihmisten selvästi raamatussa pahaksi tuomittujen asioiden kannattaminen ja niihin jatkuvasti vuosien ajan pakonomaisesti nojautuminen ja niistä riiteleminen lukittuneesti ja pakonomaisesti vuosien ajan. Vaikka ne selvästi kielletään ja tuomitaan raamatussa. Vääryydessä piehtaroivien asioiden ja tekojen sekava ja ristiriitainen kiivas puolustaminen vuosikausien ajan. Miksi? Epämääräisten ja raamatussa selvästi tuomittujen asioiden yhteiskunnallinen ajaminen vuosien ajan lukittuneesti, sikamaisuuksien navetassa rämpimällä saastassa vahingoniloisesti nauraen. Miksi? Johtuuko sisällä uinuvasta heränneestä pedosta vai ihmisestä joka tietoisesti tekee syntiä ja pahaa? Molemmat vai toinen niistä? Kyllä kaikki tietää mistä siinäkin on kyse. Ja monet nauttivat sairaanloisesti ihmisten ärsyttämisestä. Useat änkeytyvät voimakkaassa omanarvontunteessaan tietoisesti lukuisia ihmisiä piinaten toisten kustannuksella vain omien nautintojen ja turhamaisen egonravitsemisensa tähden kokematta myötätuntoa kivuissa kärvisteleviä kohtaan. Kyllä kaikki tietää mistä siinäkin vuosien riehumisessa ja paatumuksessa on oikeasti kyse.

      • Niin miten tämä liitty aloituksen otsikkoon "Ylpeys käy aina ennen naispappeutta ja kiusaamista"


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      137
      1606
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1190
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1182
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      81
      1073
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      892
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      809
    7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      78
      782
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      778
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      73
      704
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      136
      665
    Aihe