Uskon, että avoin suhde toimii. Aion kokeilla!

valovalomaa

Olen mies, minulla on upea perhe ja rakastan heitä paljon. Rakastan myös vaimoani, hän on parasta mitä minulla on. Minulla on ystäviä, työpaikka, idylliseksi sanottu koti, hyvät vanhemmat. Minusta pidetään, olen ystävilleni ja tuttavilleni aina hyvää seuraa. Olen naisten mielestä viehättävä, eikä miehiltäkään ole moitteita tullut.

Suurin puutteeni arjessa on, ettei vaimoni ole seksistä kiinnostunut. Kerran kuussa hän haluaa saada orgasmin, muttei ole avioliittomme aikana koskaan osoittanut aitoa kiinnostusta minuun seksuaaliolentona. Siksi seksimme on kovin yksisuuntaista. Muuten olemme läheiset, nauramme ja vietämme aikaa yhdessä. Muuten hän pitää minusta.

Hiljattain asiasta taas keskustellessamme nousi esiin vaihtoehto, että hankkisin jostain ystävän, jonka kanssa voisin harrastaa seksiä. Olemme olleet koko avioliittomme ajan (vanhin lapsistamme on jo teini) uskolliset toisillemme eikä syrjähypyt ole kuuluneet keinovalikoimiimme. Ihastuksia on tietysti ollut, ja niitä on aina sallittu. Niistä olemme voineet puhua, eikä mustasukkaisuutta ole ollut.

Nyt sovimme, että molemmat voisivat kokeilla, jos tarjoutuu mahdollisuus, millaista on seksuaalinen läheisyys jonkun toisen kanssa. Vaimolleni tämä ei ole ehkä niin tärkeä asia kuin itselleni, mutta asiaa nyt tovin mietittyäni olen valmis asiassa etenemään. Oma etenemiseni on sitä, että pyydän ylhäältä itselleni täydellistä ystävää :) Lähipiirissäni on muutama viehättävä eronnut nainen, joiden ajattelen voivan olevan valmiita fyysiseen läheisyyteen kanssani. Voisin heitä kysyäkin, mutten ole vielä varma, haluanko arkisia ihmisiä sotkea tähän. Ehkä on parempi, että lähestyn asiaa kauempaa ja pidän tämän asian heistä erillään.

En siis etsi salasuhdetta, vaan ihmistä, joka on halukas kohtaamaan minut ihmisenä lämpimästi ilman vaatteita. Tapaamisia hänen kanssaan voisi olla silloin tällöin. Tuleva ystäväni seisoo omilla jaloillaan ja hänellä on oma elämä. Hän voi ihastua minuun, ja minä häneen. Vaimolleni kerron hänestä, en yksityiskohtaisesti kanssakäymisestä mutta jokaisesta kohtaamisesta kuitenkin etukäteen ilmoitan. Näin sovimme.

Tulevalla ystävälläni voi olla oma elämänkumppani, tai sellainen voi puuttua. Täydellinen luottamus, joka on ehdoton edellytys ystävyydellemme, edellyttää myös sitä, että ystäväni ei toimi vastoin kumppaninsa tahtoa ja tietämistä.

Täydellinen ystäväni, rakastat itseäsi riittävästi. Voit katsella peilistä kuvaasi ja todeta, että näin on hyvä. Ajattelet enemmän kuin katsot televisiota, olet terveellä tavalla maailmasta kiinnostunut. Kiinnostus kirjallisuutta ja runoutta kohtaan on plussaa :) Jos voit kuvitella istuvasi lootusasennossa minua vastapäätä esimerkiksi puoli tuntia ja katsoa silmiin, niin kuulostaa erittäin hyvältä. Tärkeintä tietysti on, että tunnet vetoa miestä kohtaan ja haluat seksiä kanssani. Ja olet nainen. Iloitset seurastani, ja olet kiitollinen kaikesta siitä, mitä yhdessä koemme. Voit olla nuori, kaunis, aikuisempikin. Syöt terveellisesti ja tunnet ilon elämässäsi, vaikka se välillä olisikin piilossa. Luonnollisesti tiedät, miltä tuntuu elää ilman mustasukkaisuuden tunnetta. Kaikki, mihin yhdessä ryhdymme, tapahtuu yhdessä sopimiemme sääntöjen puitteissa.

Pyydän elämääni ihmistä, jossa tiivistyisi moni asia yhdellä kertaa. Siksi pyydän samalla, että myös sinulla olisi kolmas silmä avautumassa tai jo avautunut. Tapaamisemme ovat helpompia, jos asut täällä eteläisessä osassa Suomea. Kirjoitellaan ensin. En halua nimeäni enkä naamaani nettiin, vaan kerron elämästäni lisää kahdenkeskisessä viestittelyssä. Siksi oikea nimeni ei ole Valo Valomaa. Asiallani ei ole kiire. Uskon, että löydän ystävän kyllä. Pidän saamani viestit salassa enkä mainitse niistä muille kuin vaimolleni siltä osin kuin tarvetta on. Hän ei puhu asiasta eteenpäin. Kaikista ihmisistä luotan vaimooni eniten. Sinuakin minä rakastan.

Voit siis ottaa minuun yhteyttä tätä asiayhteyttä varten luomallani gmail-sähköpostilla "valovalomaa". Uskon, että asia järjestyy. Tämä tuntuu nyt tosi mukavalta asialta!

1

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saatnaisenvarmasti

      Hyvin kerroit, mun mielestä tosi hienosti avautuit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3304
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      417
      2975
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2819
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2182
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2010
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      79
      1190
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe