Amerikan romanit

mikäsiinäon

Miten he näyttävät ihan erinäköisiltä kuin romanit täällä? Monesti näyttävät ihan valkoisilta eikä tietäisi romaniksi, jos ei tietäisi.

5

168

Vastaukset

  • ei erotu romaanit kun suurin osa siirtolaisista on Kirgisiasta Syyriasta iranista irakista intiasta burmasta , venäjän ja valkovenäjän ukrainanan juutalaiset , sinne ne sulautuu.

  • Perinnepuku ei käy alibiksi saada sossua.

  • Suomen romanit on rodultaan kaikkein puhtaimpana säilynyt romaniyhteisö. Se on näiden satojen vuosien aikana pysytellyt eniten omissa oloissaan ja lisääntynyt eniten keskenään. Ei ole vierasta verta päässyt syntymään. Syy on se, että suomalaiset muutenkin on olleet eristyksissä oleva sisäänpäin kääntynyt kansa ja pysynyt homogeenisena. Sen takia romanien tavatkin on säilyneet meillä kaikkein vanhoillisimpina, vielä näinä päivinäkin. Kun ei siihen ole missään välissä päässyt muita tuulia puhaltamaan. Nuo Amerikan romanit on ihan sekasakkia. Täys hömelöitä, kyllä meidän romanit sentään on normaalia väkeä niitten rinnalla.
    Noita niitten hääjuttuja kun katsoo, niin ei tiedä itkiskö vai nauraisko. Mielettömät rahat pannaan johonkin käsittämättömään morsiuspukuun ja sitten ei muuten laittaudutakaan. Tukat rötköttää ja korkokengät linksuu ja sutturaiset anopit tappelee verissäpäin, ihan älytöntä meininkiä.

  • Samanlaista Intiasta peräisin olevaa huijarilaumaa kuin suomenkin "ei me kaikki olla samallaisii" mustalaiset.....

    Sori kommentti, mutta en vain tule juttuun intiasta peräisin olevan kulttuurijätteen kanssa. Ei tartte olla ees manne....

  • Intiasta peräisin ? - eiks ne ole englanniksi gypseis eli egyptin juutalaisia , mutta kierrätetty intiassa saakka , kiertolaisia ammoisista ajoista . ilmeisesti amerikan löytäjiä tyynenmerenkautta.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.