Ääni kepulle lisää pakolaisia tornioon.

Hyvinvointiatorniossa

Kepu tykkää savulihasta. Jokainen matu kilahtaa kepun kassaan, elikkä jokainen matu tuo rahaa kepun kassaan ppo:n kautta. Mutta entäs sitten kun valtionavut loppuu kuka maksaa sitten, tornion veronmaksajat. Nyt jo kela maksaa yksityisille vuokranantajille vuokrat saa kuulemma pyytää mitä vain rahaa on. Kaikki eivät ole edes suomessa niille kuitenkin varataan asuntoja. Eiköhän meillä ole aivan omastatakaa asunnon tarvitsijoita, mutta saavatko he asuntoa ja vieläpä ilmaiseksi ei.
Muista kun äänestät.

123

691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kepujaisis

      Noille maajusseille ( KEPULAISET )tasa-arvon merkitys on että sato ja katokorvauksia saa tasan 10 kertaa enemmän mikä on duunarin keskiverto vuosiansio.Siinä sitten kelpaa kädet taskussa tuijotella viljan tuuleentumista.
      Nämä haista paska keskustanuoret voi ottaa koteihinsa niin paljon kuin tykkää näitä "arvoja" ja moniosaajia ! Jos todellisuus on keskustaltakin karannut korvienvälistä , niin avustustyöntekijäksi afrikkaan vaan ! Hyvä matkaa maanpetturit !

      • kepuvoissapaistetu

        Kepu on kepu vaikka voissa paistais aina sortaa köyhiä ja ajavat maalta ihmiset kaupunkiin......


      • tätäkö_halutaan_
        kepuvoissapaistetu kirjoitti:

        Kepu on kepu vaikka voissa paistais aina sortaa köyhiä ja ajavat maalta ihmiset kaupunkiin......

        Tuskinpa tuovat matut kepulle rahaa sen paremmin kun kommunisteillekkään,taatusti kaikki ollaan maksajia matujen maahan tulossa.
        Mutta siitä huolimatta tänääni tiistaina 30 lokakuuta taitaa olla linja-auotolla tuli somaleita
        Krannikatua Suomeen jotka tuli linja-autolla Luulajasta.
        Että koko ajan niitä tuosta valuu Krannikatua Suomeen ,ei ole pelkoa että tulijat loppuis.


      • japenakka

        jos kerran on niin kauhean suuri into ottaa yhä lisää ja lisää pakolaisia niin eihän laki kiellä heitä ottamasta kotisohvillekin ja myös antaa heille ruoka ja muukin ylöspito. Antaa heillä kotinsa ja itse muuttaa jonnekin vuokaasuntoloukkoon. Suvakin voisi ihan hyvin noin tehdäkin


    • jokostiät

      Voin on Kepu keksinyt.

    • sipilävaltakunnanoikeus

      Voisiko KRP ottaa tuon Sipilän suvun suurennuslasin alle kun Juhan ministerin pesti loppuu? Veikkaan että sieltä tulee uudet Aarniot

      • tokepu

        Mutta tosiasia on kuitenkin, että Tornio on Kepu-lestoilla kansoitettu sisäsiittoinen maalaiskylä, Lapin pahin junttila ja suviseurojen tyyssija. Mutta mikäs siinä jos tykkää...


      • niinpävai

        Ja taas teflon Sipilän sukulais/kaveri/uskon-porukat raapii tuohta kansalaisten selkänahasta. Olen kohtuu varma, että Sipilän poppoo ostaa kohta koko Forttumin..ja lainaa rahat Forttumilta, hyväksi havaittu kuvio!


      • niinonisis

        Sipilän ”tuska” näkyi käytännössä Kesärannassa sunnuntaina siten, että vaikka valinnanvapausuudistusta oli väännetty kesästä lähtien, ja ministeriryhmä oli saanut asiat jo kertaalleen sovittua, silti Sipilä alkoi tehdä vielä viime hetkellä omia avauksiaan muun muassa soteen liittyvistä aikatauluista.
        Eräs lähde kuvasi pääministerin toimintaa ”käsittämättömäksi ja ennennäkemättömäksi”.


      • PatologinenAggressio

        "Olen kohtuu varma"

        ja sitten perään kirjoitetaan täyttä soopaa. Eikö olisi somempi kertoa, että helttusta koko juttu.


    • taistotorniosta

      "Voisiko KRP ottaa tuon ....Veikkaan että sieltä tulee uudet Aarniot"

      Tarkoitatko, että krp:ssä on yhtä epäilyttäviä poliiseja kuin mitä Hki:n poliisi Aarnio nyt näyttäisi olevan?

    • taistotorniosta

      LapinLaiskat moittii hallitusta, kun pitäis töihin lähteä. Nyt olisi etelässä tarjoilla kohtuu paikkoja, kelpaisko - vai jäädänkö tänne Lapin perille räkyttään?

    • kepuusavoimaa

      Mikseivät he noudata omaa hallitusohjelmaansa??? Eikö pitäisi? ... En ymmärrä enää mitään mitä Suomessa tapahtuu. TÄYTTÄKÖÖT MAAN KAIKEN MAAILMAN RIKOLLISILLA JA MUILLA SYYSTÄKIN VIHAPUHEIDEN KOHTEILLA! ... Mulle riittää, koska Suomi on idioottien johtama.

      • onseuuno

        Kirjoituksista päätellen kuulut itsekkin siihen joukkoon.Käväise vähän välissä ulkona Esim. jalkaisin uusimassa sossun rahaanomus


      • eiisistäenää

        Nykyinen avoimien ovien systeemi se juuri saattaa ihmisiä vaaraan tasan suhteessa siihen kuinka monta pakolaista otetaan vastaan.
        Tämän ei pitäisi olla enää mikään uutinen kenellekkään, vähiten päättäjille, että sillä rahamäärällä joka menee tulijoihin, autettaisiin paikan päällä tai lähellä sitä monin verroin enemmän ihmisiä. Kuinka ihmeessä tällainen vielä sallitaan? Aivan kieroutunutta ja epäinhimillistä "auttamista". Puhumattakaan kuinka monta murhaa, raiskausta, ym. olisi vastaanottajamaissa jäänyt tapahtumatta kun olisi toimittu oikeudenmukaisemmin kaikkia osapuolia kohtaan niin että apu olisi suunnattu mahdollisimman lähelle avuntarvitsijaa.


    • RAKENNUMME-EHJÄKSI

      Kansallistunnon Palautus Ihmiselle Yksilö :

      Irti Organisaattio Hennkisetä Väkivallasta

      Aivo Manipulaatiosta . .

      Uutispimento /Valta/ Pelko / Häpeä

      SISÄPIIRI SURUPAIKKAKUNTIEN VÄESTÖKATO . . . ?

      Suur Onnettomuus Ryhmä :

      Martyyrijärjetöjen Hurmio ei elätä. . . ?

      Suvesta Suveen . . .

      Menneisyyden Vangit sielun betonit . . .

      Esim: Euron Tontit myyntiin

      Uudet Sukupolvet Herääminen

      Lahja-Järjen Käyttö . .

      Uudistaminen . . . Tila -Akuutti . ..

      TyötäTeollisuutta Jokaiselle Taattava Oikeita Töitä

      Avoin Keskustelu

      • VanhaHoitaja

        "TyötäTeollisuutta Jokaiselle"

        työtä on vaikka kuinka. mutta jos työ hinnoitellaan väärin, niin sitä ei kaikille riitä.


    • TILA-AKUUTTI

      Lestadiolaisen Laskuoppi 1 1 = 11

      • VanhaHoitaja

        " 1 1 = 11"

        teit laskuvirheen. oikea tulos on 10. perehdy boolen algebraan, sillä laskuopilla laskut nykyisin lasketaan - virheittä.


    • SIPILÄISIS

      Tehty ?? Eiköhän se ole ihan Sipilä joka sen on tehnyt !! Järjestelee vielä hyvät sopimukset hallituskauden jälkeenkin itselleen ja kakaroilleen......
      Niin tekee rehellinen uskovainen tekee....

      • VanhaHoitaja

        "Järjestelee vielä hyvät sopimukset hallituskauden jälkeenkin itselleen ja kakaroilleen...."

        Sehän tässä Sipilässä yksi hyvä puoli on - monen muun lisäksi - ettei sen tarvi kahmia rahaa itselleen, ei lähipiirilleen. Sillä on miljoonia jo aiemmista hommista vaikka kuinka. Etevä kaveri ollut, tyhjästä lähtenyt ja nyt upporikas. Ja viitsii painaa vielä meidän hyväksi vaikka voisi loikoilla sukulaisineen jossain Floridan rannoilla.


    • kepunlestatio

      Ulos vain, herra pääministeri Sipilä!
      Kepu on joutunut pelto-ojan pientareelle ja uhkaa pudota vesiojaan kokonaan. Siellä on jo siniset, jotka ajautuvat merta kohti ja uppoavat sinne. Persujen kohtalo oli nähtävissä jo pari vuotta sitten vaalilupausten rikkomisten jälkeen. Nyt näyttää kepun tilanne miltei yhtä huonolta. Molemmat ovat olleet mukana tekemässä "kokoomuslaista" politiikkaa, mutta eihän kokoomuslaisia ole suomalaisista kuin viidenneksen verran, ei siis riitä kannatusta.

      Kyllä kepussa pitäisi katsoa peiliin. Politiikan sisältö ei ole vastannut vaalilupauksia juuri ollenkaan. Paljon on kansalaisia, joiden tuloja on vain alennettu, vaikka sillä ei työllisyyttäkään paranneta mitenkään. eikä juuri valtiontalouttakaan.

    • VanhaHoitaja

      "Ulos vain, herra pääministeri..."

      Enpä usko, että Sipilä niin kovasti hinkuaa nykyistä paikkaansa - sellaisena VPK-laisena tuli avittaan, kokeneena ja menestyneenä johtajana.
      Mutta se vaihtoehto hirvittää, kun ajattelee kuka mahdollisesti tilalle. Vasureissa kaikki lähinnä vitsejä tietotaidoissa, kokoomuksesta nyt joitakin voisi löytyä, mutta ei taida Sipilän voittavaa heti löytyä.

      ja aivan vilpittömästi tätä pohdin. Mielelläni lukisin vastakkaisia näkemyksiä ja pohtisin asiaa uudemmankin kerran.

      • Ajattelee-aivoilla

        Kyllä ulos joutaa.Niin siinäpä pulma. Mistä löytyy se suomen parasta ajatteleva uusi pääministeri,Sipilä ajatteli vain yrittäjiä Bernerin avustuksella, ajoivat kaikki kokoomuksen toiveet läpi ja saivat KEPULLE syyt, siitä alamäki.Kokoomus nauraa.Kovin on kaikki muutkin puolueet vain maahantunkeutujien asialla, viherhipit etunenässä mutta kyllä siellä sostemit ja vasemmistolaisetkin on hyvin suopeita näille tunkeutujille. Soinikin on niin hiljaa kun saa Audin takapenkillä persettä lihottaa ja odotella jotain hyväpalkkaista EU virkaa.Nykykakarat kun luulee että on niin hienoa olla ja äänestää kokoomusta vaikka ne vie näiltä kaikki edut eivät käsitä kun ei ole aikaa syventyä edes omiin asioihinsa.Mutta kyllä Siperia opettaa


      • Vanha.Hoitaja

        "Niin siinäpä pulma. Mistä löytyy se suomen parasta ajatteleva uusi pääministeri"

        Jos parempaakaan ole esittää, niin eikö järkevintä ole silloin jatkaa Sipilällä. Vähän niinkuin avioliitossa - jos ei parempaa ole, niin jatketaan nykyisen kanssa?

        Nuo muut pulinasi olivat asiaatuntematton jorinoita, eivätkä kaipaa kommentteja. Perehdy asioihin.


    • smdwkemw

      päiväkoditki kohta täynnä partalapsia.

      • taistotorniosta

        Tämä mamu-ruuhka - varsinkin se alkurynnistys - menee kyllä Sipiliän piikkiin. sittemin selvää ryhdistymistä ja tiukempaa linjausta havaittavissa.


      • abullahluh
        taistotorniosta kirjoitti:

        Tämä mamu-ruuhka - varsinkin se alkurynnistys - menee kyllä Sipiliän piikkiin. sittemin selvää ryhdistymistä ja tiukempaa linjausta havaittavissa.

        Matu-Ukkoja jo päiväkodeissa lastenhoitajina.


    • ludeluopista1

      Mamut ei juo Maitoa neuvostokeput miten te niitä aloitte hyysäämään Torniossa. PPO:hon lisää niinkö. Tomppeli peli sais loppua.

    • sukuhutkija

      Lehmänhäntäkepu sontaan kohta torppaa kannatuksellaan vaan ei Torniossa jossa se on uskontoasia ja pedofilianpeittoasiakin. Tämä Alkion köyhän asia on mennyt hameen alle . Pervous vie alushousutkin piikalikoilta kuten historia on kertonut. Isännät pani piikoja paksuksi eikä tunnustaneet vaan syy jäi niiden kannettavaksi ja jalkapuuhunkin. Lapset kerjuulle. Häpeä kepu.

    • KEPUONTYHMÄ

      Kukkolankoski on matkailunähtävyys, jota käydään katsomassa läheltä ja kaukaa. Perinteinen matkailukohde on ennen kaikkea kesäkohde, jossa pysähtyjiä palvelee kesäkahvila Myllypirtissä. Alueen omistaa Antti Palo, joka on teettänyt alueen puuston raivauksen yhdessä Myllypirtissä vuokralla olevan Kimmo Aunon kanssa..

      –Työt saivat alkunsa ELY-keskukselta tulleesta vaatimuksesta kaataa Myllypirtin takaa etelään päin vanhoja puita, jotka olivat liian lähellä Koskitietä. Tontille tuli metsuri, jonka pyysimme samalla hoitamaan myös muun puuston kaatamisen, Palo kertoo.

      Tienhoidolliset syyt olivat lähtölaukaus, joka käynnisti loppukesän puiden kaadon.
      Antti Palo sanoo Koskikentältä kaadetuista puista ison osan olleen vanhoja ja huonokuntoisia.

      –Puut varjostivat maisemaa. Isot lehtipuut estivät käytännössä jokimaiseman näkymisen. Kaikki puut eivät olleet lahoja, mutta osassa oli käytännössä vain kuori pitämässä pystyssä, omistaja perustelee.

      Palon ja Aunon mukaan kaupungille on tehty puiden kaatoon tarvittava lupahakemus elokuun lopussa.

      LUPAA EI KEPULAINEN AUNO JA PALO OLE HAKENEET????

      Tornion johtava rakennustarkastaja Markku Vaittinen vahvistaa, ettei Kukkolankosken puiden kaadolle ole annettu maisematyölupaa.

      –Maisemallisesti arvokkaalla paikalla tarvitaan maisematyölupa, jota ei ole haettu. Kaupungin puistopuolelta ei ole annettu puiden kaatolupaa. Tämä asia menee nyt meillä tutkittavaksi, Vaittinen sanoo.

      Kaupunginarkkitehti Jarmo Lokio ei ollut nähnyt Kukkolankosken rantaa puiden poistamisen jälkeen.

      –Kukkolankoskella on valtava matkailullinen potentiaali, jota ei ole hyödynnetty. Alue on valtakunnallisesti arvokas. Asiantuntijoiden pitää tehdä tällaisissa paikoissa suunnitelmat, ettei tule vahinkoja.

      Tuoreen kuvan nähtyään kaupunginarkkitehti Jarmo Lokio tyrmistyy.

      –Näin ei pitäisi toimia. Tästä syystä näihin aina tarvitaan luvat. Tuossa on kyse maisemapornosta, jonka korjaamiseen menee monta vuotta. Korvaava puusto ei kasva hetkessä, Lokio toteaa.

    • TukkaPoisJaPutkaan

      Se vain on hyvä, että Antti Palolla löytyy taatusti varoja hyvänkokoisten sakkojen maksuun maisemapornon harjoittamisesta.

      Enpä tiennyt, että Kimmolla menee jo näin huonosti. Realiteetit hukassa.

    • PalollaKäviPalo

      Ja nyt puuroska lojuu viikkotolkulla tien päällä aiheuttaen liikenteelle vaaratilanteita.

      Kyllä tässä touhuajilla on ollut syy ja taustaajatus - iso business? - eihän tuollaista kukaan vahingossa tee. Tosin veikkaan, että kaikki yritetään vierittää metsurin päälle.

      Toistaiseksi kaikenlainen liiketoiminta kieltoon ko. aluella. Muuten lainvastaisella toiminnalla hyödynnetään tekoon syyllisiä. Ennen kuin asiat selviävät, menee hiljaiselossa taatusti joku vuosi.

    • AkeeOnLakee

      " touhuajilla on ollut syy ja taustaajatus"

      Lentokenttä?

    • RahhaaLöytyy

      " hyvänkokoisten sakkojen "

      Etelä-Suomessa ovat räpsineet joidenkin satojentuhansien eurojen sakkoja vastaavista - kansallisnähtävyyksien turmelemisista. Eiköhän tuo tähänkin passaa?

    • PiiriPieni

      Kepulaisuuden tukeminen ei edistä vain elintasopakolaisuutta, vaan myös kuntamme sisäsiittoista nepotismia.

    • väylänvarresta

      Käykää nyt hyäntähen kattomassa ennenkun vouhotatte tyhyjää,tämähän ois pitäny tehä jo aikaa sitte.

      • 80VuottaKoskeaKatsellut

        "Käykää nyt hyäntähen kattomassa "

        Käyty on. Aakee on laakee - rumaa on jälki. Kannot pikkupojan kokoisia. Ja oskaroskat maksaa pitkälti tiealueella.

        Kuinka ihmeessä kenenkään päähän tulee tehdä tuollaista.
        Joskus sanottiin järjettömiin tekoihin syyllistyneestä, että hänet pitäisi hirtää munista. No, tässä on nyt semmoinen paikka.


    • KunnonRangaistus

      "tämähän ois pitäny tehä..."

      Näyttää tulevan näillä perinnekalastajilla uudeksi perinteeksi, että koskimaisemaa raiskataan pikaisesti, konevoimin ja ilman lupia. Luotetaan siihen, että puolue auttaa niin, että tämä laiton menetelmä on kuitenkin vaivattomampi.
      Nyt olisi virkavallan aika näyttää, että tällainen menettely ei voi jatkua.

    • PaljonNähnyt

      "ettei Kukkolankosken puiden kaadolle ole annettu maisematyölupaa."

      Aika tyypillistä, syyllistä etsitään syyllisten heitellessä vastuuta toisilleen. Valvojat eivät vaan valvoneet. Saivat puhelinsoiton asiasta, kun ensimmäinen puu kaatui. Lupasivat käydä katsomassa. Kyllä laittomuudet halutessa pystytään estämään - virkavallalta tarvittaessa saa apua.
      Veikkaan, että lopputuloksena on: metsurille pikku sakko ympäristörikoksesta ja hankkeen suunnitelleet ryyppäävät naureskellen viinerikaffeet kaupungintalon kahviossa.

    • PoliisiEiPamputa

      "koskimaisemaa raiskataan pikaisesti, konevoimin"

      Totta, ei ole kauaa, kun kaivinkone möyri vähävetisessä koskessa syksyllä parantelemassa lippopaikkoja. Tuskin tuolloinkaan natura-aluelle työlupia haettu. Ja työn kohteena oli yhteinen, valtion maa.
      Ja viranomaiset nukkuivat tuolloinkin - miksi?

    • MökkiLämpimäks

      "Ja nyt puuroska lojuu ..."

      Joku kuitenkin näköjään pelastanut paksut runkopuut tontilleen - ja ihan valtatien viereen.

      • EnMinäMuttaPojat

        Olisko tämä sellaista siedätyshoitoa viranomaisille tuleviin luvattomuuksiin?


    • pakoontorniosta

      Ompa se Tornion Kepu hiljaa kaikesta mitä Torniossa tapahtuu???
      Siellä punotaan juonia työpaikkojen vähentämistä että saadaan pakolaisten lisäämistä kansalaisille kertomatta!

      • enkepu

        Aika sairasta Vasuväsyjen itkemist Onhan se hyvä kun jotkut edes yrittää ja tienaa teille sossun rahoja että saatte peräkamarissa jauhaa paskaa. Pahimmat sairaudethan on kommunismi ja kateus niihin ei vain näytä löytyvän LÄÄKETTÄ


      • KunnonRangaistus

        "kun jotkut edes yrittää"

        Jos törkeä ympäristön omavaltainen pilaaminen on yrittämistä, niin onhan se kumma. Jos luvaton puidenkaato ja laiton koskenkaivuu on yrittämistä, niin onhan se kumma. Samanlaista yrittämistä on vaikka myymälävarkaus tai vanhuksen rosvous, en kannata niitäkään laittomuuksia.

        Minä kun olen luullut, että yrittäjät ovat suoraselkäistä porukkaa, joille lakien noudattaminen on itsestään selvää.


        "Vasuväsyjen itkemist"

        Olen tähän 70-vuoden ikään jo varsin monesti äänestänyt - en kertaakaa vasemmistoa, varsin usein Kepua. Näiden törkeyksien jälkeen , missä keskustalaiset touhuajina, jää kyllä keskustalle äänet minulta tulemati.


    • ValvojatValvokaa

      "Joku kuitenkin näköjään pelastanut paksut runkopuut tontilleen"

      Tarkoitatko, että joku hyötynyt jo nyt näistä luvattomuuksista?

    • vojakkalanmies

      Onko toisella puolen puita? Tornion on matkittava Ruotsia.

    • LexLauri

      "Tornion on matkittava Ruotsia."

      Oisko tässä apinoinnissa kuitenkin noudatettava Suomen lakeja?

    • rehellinenteko

      Kyllä kaljuttuna ja paljaana näyttää ala-arvoiselta paikalta. Matkailunähtävyys koski kyllä/ alue pthyi..
      Voiki Torniossa näin tehdä pakolaisetkin voi pahastua.

    • SammooMieltä

      "kaljuttuna ja paljaana näyttää ala-arvoiselta paikalta"

      1

    • kepulointia

      Tuolla Kittilä palstalla on kerrottu tuota kepu toimintaa. Tiedoksi niille jotka vielä empivät vaihtaakseen puoluetta ja asuinaluetta

    • tornikepuisis

      Mamustahan on kunnostautunut, kotoutetaan kunnolla ja karenssit pois.
      tietääkseni suomessa on helvetinmoinen määrä 90-luvulla tulleita mamuja, joilla ei oo 25vuoteen ollu mitään karensseja. ei näyt olevan töissä, Hakunilassa lonnivat ja Itäkeskuksessa ja Torniossa ?

    • hrtkio

      Kukkolanpöljiltä ajettava pää kaljuksi koskimaiseman tyyliin. Kävin mieki vahtaamassa.

      • KeljuKaljuKimmo

        "Kukkolanpöljiltä ajettava pää ..."

        Puuhamiehet saisivat hävetä. Vanhimmat puista toistasataa vuotta vanhoja. Turha sanoa lahoiksi, kantojen pinnat kertovat ihan muuta.
        Perinnemiehet raiskaavat perinnemaisemaa.


    • niinontornio

      Kaikki paperittomat palautettava lähtö maahansa. Kiertäisitte eduskunnassa istuvat katsomassa paljonko suomalaisia on ruokajonossa. Eikö kotimaan asiat pitäisi olla etusijalla.

    • aulaisis

      Keskustan pitkäaikainen kansanedustaja ja entinen lapsiasiavaltuutettu Maria Kaisa Aula nosti samaan aikaan sopeutumiseläkettä ja kymmenien tuhansien eurojen palkkioita kahdesta eri ministeriöstä.
      Maria Kaisa Aulan kansanedustajan sopeutumiseläkkeeseen turvautuminen herättää kysymyksiä.
      Aula on kahden vuoden aikana saanut itselleen tai yritykselleen erilaisista tehtävistä yhteensä yli 90 000 euroa.
      Samaan aikaan hän on nostanut sopeutumiseläkettä.
      Kevan Iltalehdelle toimittamien tietojen mukaan Aula on nostanut eduskunnasta tippuneiden kansanedustajien työttömyysturvaksi tarkoitettua sopeutumiseläkettä kolme kertaa, viimeksi tämän vuoden tammikuusta tämän vuoden heinäkuuhun..

      • kepulesta

        kepu ei petä.


    • ääniisiisille

      Vieläkö jollain epäilystä siitä että Keskusta pettää aina äänestäjät. Ketunhäntä kainallossa ja vaaleihin mars.
      Että tällainen moraali, Kepu ei yllätä. Työntekijöille tarjotaan nollasopimusta, työttömille 9E päivässä jne. Eikä hävetä yhtään?

      • enkepu

        Voi sinua reppana rassukka se näyttää syksy olevan huonoa aikaa vasuväsyille. Kun ei ole enää poliittista kotia kyllä ymmärrän että ahdistaa niinhän se ilmoitti rakennusliiton johtajakin että vasut on oikeistopuolue. Näytät olevan kuin löysähaukkuinen metsästyskoira räkyttää päivästä toiseen kaikkea mikä liikkuu. Eikä hävetä yhtään


      • VanhaHoitaja

        ".. reppana rassukka se näyttää syksy olevan huonoa aikaa vasuväsyille ...kuin löysähaukkuinen metsästyskoira räkyttää .."

        Aika luokaton vastaus, olisit edes yrittänyt jotakin asiapohjalta.


    • sippilä

      Eiköhän sipilä ja keskusta ole ihan omalla politiikallaan ja omilla teoillaan siellä missä nyt on lehdet kirjoittaa se on selvä mutta lapsellista kaataa median niskaan sitä minkä itse on saanut aikaan ja kansa sen sanonut ääneen median välityksellä peliin katsomisen paikka mutta keskusta tekee poliittisen itsemurhan valitsemalla sipilän eikä keskusta tuolta ihan heti nouse kenenkään muunkaan johdolla mutta sipilän kansa muistaa pitkään.

      • VanhaHoitaja

        "keskusta tekee poliittisen itsemurhan valitsemalla sipilän eikä keskusta tuolta ihan heti nouse .."

        Itsemurhan jälkeen harva enää nousee? Taidat olla niitä, jotka ovat kohdanneet Hallituksen laatimat uudet menetelmät työttömien työllistymiseksi - ovat kuulema tehokkaat, tulokset näkyvät jo tilastoista.


    • SutenaVaanSipilä

      "sipilän kansa muistaa pitkään."

      Toivotaan niin. Sipilä on yksi parhaista poliitikoistamme kautta aikain. Entisenä yritysjohtajana ei pelkää katsoa edessä olevia tosiasioita, vaan on reippaasti lähtenyt ratkomaan ongelmia. Suman purku on alkanut, rannalta seuraavat huutelevat.

      Voimia koko hallitukselle, savotta on kova. Onneksi elpyvä maailmantalous ehkä pikkaisen avittaa.

    • SopivaSipilä

      "yksi parhaista poliitikoistamme"

      Sipilän realismissa on jotain samaa kuin Risto Rytillä aikanaan. Ongelmia ei peitota - esim. lainanotolla - vaan pulmat tunnustetaan ja niille tehdä hoitosuunnitelmat, joita sitten lähdetään toteuttamaan. Hyvä tästä tulee.

    • sipilaonisis

      Omilla päätöksillä,sumplimisilla ja kähminnöillä on sipilä maineensa ihan itse luonut. Nyt tulee itku kun ilkeä media ja kansa arvostelee hänen touhuja. Ihan sipilän oma vika ja monessa muussa eu maassa hän olisi jo linnassa,mut ei täällä. Täällä saa tehdä mitä vaan.

      • jaappariontuo

        Jaa se viikko alkoi samalla höpinällä kyllä se on jo tullut selväksi kaikille normaalille ihmisille olet jankuttanut jo kuukausi tolkulla tuota samaa et vain taida itse hoksata


    • SipiläUrkiksi

      "..monessa muussa eu maassa hän olisi jo linnassa,"

      Höh!
      Eihän Sipilä ole edes ehdokkaana, sehän on Matti Vanhanen joka on Kepun ehdokas.

    • rehtilaura

      Sipilä kepulikauppamies pettää aina ei antanut paljon kannatusta saaneen P,mVäyrysen alkaa presitenttiehdokkaaksi vaikka olisi taas pelastanut kannatuksen. Tattivanhanen häviääpersullekin.

      • onseköpö

        Onpa sekavaa höpinää taitaa olla joku kaljaukko rassukalla taitaa olla jo monen viikon juopottelu ei kai sitä selvinpäin viitsisi yhtä ja samaa päivästä toiseen jauhaa


      • Lento.Emo

        "P,m ..."
        Perämies ?


    • siitässaitisis

      Siis mitä?Sinne ne jättivät vaimot ja lapset sodan keskelle ja vaelsivat tänne kännykkä kädessä ja rahatukku taskussa,mitä pakolaisia nämä ovat?Suomessa niitä sanotaan karkureiksi.Omaa kotimaataan pitää puolustaa eikä lähteä muille maille asustamaan.Suomalaiset pölhöt alkaa näitä elättämään vaikka oma väki voi huonosti.Joka päivä saa lukea näistä rekan alle ajavista onnettomista kotimaan köyhistä ja sairaista.Mistä heille apu?

    • Poikaenole

      Ei kepulta ei kapulta. Rehtilaura Huhtasaaren porukalle valtaa ja Suomi rikastuu.

    • sipiläisispojat

      Kylläpäs nyt aika kuultaa muistot! Ensinnäkin keskustanuorten ehdotus myös lisäksi sisälsi, että perheiden yhdistämistä helpotettaisiin, eli käytännössä tuo 10 000 olisi semmoinen 20 000- 30 000 ihmistä Suomeen.

      Tämän lisäksi vaikka ihmisoikeuspamfletti kauniisti spekuloi, että tältä otettaisiin "painetta pois" rajojen yli vaeltavasta pakolaistenmäärästä niin eihän se käytännössä noin tomi. Tällä hetkellä suomeen tulee rajalla asuylum sanan jälkeen noin 500 pakolaista kuukaudessa ja tämä on kaikki siihen päälle mitä kiintiöillä tulee. Riippuen mistä maasta vaeltajat ovat niin voi ollla mahdotonkin palauttaa jos ei ole palautussopimuksia kuten vaikka on Irakin kanssa.

      sen sijaan polisiikin spekuloi twitterissä, että parrakkaita terroristeja on hyvä saada samoille koulunpenkeille 14 vuotiaiden tyttöjen kanssa kyllä terroristikin hyötyy opista ja osaavat opettajat sekä fiksut oppilaat kyllä osaavat suojautua puukoniskuilta tai seksuaaliselta häirinnältä ihan omin avuin.

      • samajaappari

        Kylläpä peräkamarissa pelottaa laita kaiken varalta kalterit ikkunoihin ja teräs ovet. Käväise kuitenkin sitä ennen vähän haukkaamassa raitista ilmaa jospa se pää vähän selveäisi ettei tarvitsisi jankuttaa samoja asioita viikosta toiseen


      • Perheet-yhteen

        Olen kyllä sitämieltä perheiden yhdistämisestä että ne pitää yhdistää.Kaikki jotka ovat tänne tulleet täytyy äkkiä lähettää perheidensä luo takaisin ja yhdistää heidät siellä kotimaassaan.


    • Ex.Ope

      "raitista ilmaa jospa se pää vähän selveäisi"

      Ala-arvoista veistelyä.

      Mitäs mieltä sinä samajaappari olet, onko näiden täysikäisten mamu-miesten istuttaminen samaan yläasteen luokkaan kantaväestön lasten kanssa ihan järkevää.

      Olen itse eläkkeellä oleva erityisopettaja ja kokemusteni perusteella en missään tapauksessa istuttaisi täysikäisiä mamu-miehiä meidän tavalliseen peruskoululuokkaan.

      • näinsevainon

        Ei sinunkaan kirjoituksista uskoisi että olet joskus ollut opettaja. Nyt näyttää olevan joka asiasta valittava eläkeläinen


      • Ex.Ope

        "joka asiasta valittava "

        No enpä tiedä. Tämä on kaikkiaan neljäs viestini/kirjoitukseni tälle palstalle, mutta jos sekin tuntuu "joka asiasta", niin minkäs sille voi.
        Mitäs mieltä olet noista täysikäisistä (20 - 30 v.) mamu-miehistä, ovatko ne sopivia luokkakavereita meidän 13-15 vuotiaille tytöille? Vai onko niin, että sellaisilla luokkatovereilla luodaan pohja monen ihmisen suurille suruille?


    • vanhempilehtori

      Kepu pettää aina puolisoitaankin! Kauppakeskuksessa tänään kärrää partalapsi lastenvaunussa pientä kiharapäätä. Oli laminaatilla päällystetty kerjuulappu suomeksi avustusta lapselle maitoa nehän juo viiniä? Katoin onko isän näköä, ei ollut . Olikohan varastanut rattaat ja lapsen se pelasi älypuhelimella se lapsi tyytyväisenä ei nälkään nääntyneenä. Enpä antanut sanoin ei töissä ei syökkään. Kotimaan lapset ovat lapsilisötöissä täällä ja syövät.

    • sipilätorniossa

      Sipilä eroa....
      Ai että nyt pitäisi huomioida se tosiasia että viesti oli tarkoitettu pienelle piirille, miten ne kaikki yksityiseksi tarkoitetut viestit joissa kritisoidaan avoimia rajoja ja maahanmuuton ihanuutta? Mikäli tuo on pääsihteerin rehellinen mielipide niin seiso sen takana äläkä selittele. Sipilä on ihan itse kaivanut kuopan itselleen eikä se siitä enää matalammaksi muutu syyttämällä median edustajia, jos Sipilää ahdistaa liikaa aina voi erota kuten olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten.

      • VanhaHoitaja

        "Sipilä eroa...."

        No, sinä ainakin uskot toistoon tehokeinona. Mutta muista ihmeessä, että jankutus saattaa vaikutta vallan toiseen suuntaan kuin mihin pyrit.

        Mielestäni Sipilä on meidän paras ja tehokkain pääministeri kymmeniin vuosiin, ajaa eleettömästi ja pienellä kitinällä läpi hallitusohjelmaa. Jos sitten joku vierastaa hallituksen ohjelmaa, niin siihenhän meistä jokainen voi vaikuttaa viimeistään seuraavissa eduskuntavaaleissa.


      • vassekoilijat
        VanhaHoitaja kirjoitti:

        "Sipilä eroa...."

        No, sinä ainakin uskot toistoon tehokeinona. Mutta muista ihmeessä, että jankutus saattaa vaikutta vallan toiseen suuntaan kuin mihin pyrit.

        Mielestäni Sipilä on meidän paras ja tehokkain pääministeri kymmeniin vuosiin, ajaa eleettömästi ja pienellä kitinällä läpi hallitusohjelmaa. Jos sitten joku vierastaa hallituksen ohjelmaa, niin siihenhän meistä jokainen voi vaikuttaa viimeistään seuraavissa eduskuntavaaleissa.

        Kannattaisiko edellishallitus nostaa takaisin jalustalle siellähän oli niitä työn sankareita mm. Ministeri P Turhanmäki mitään ei saanut aikaan väärä mies pää ei kestänyt loppuajasta itku oli aina lähempänä kuin nauru. Eikä ne Rinteen meriititkään kehuttavia ole olihan sitä hauska kuunnella kun nämä kaksi räkytyskonetta sekoili.Seuraavissa vaaleissa taitaa tehdä tiukkaa saada Kokoomusta hallitus kumppaniksi taitavat entiset puukkohippaset olla vielä tuoreena mielessä


    • halitusonisis

      Vaikka nykyinen hallituspohja jatkaisi laajennettuna, on järjestettävä uudet vaalit mahdollisimman pian, jotta voimasuhteet saadaan kansan nykyisen tahdon mukaisiksi. Sipilän oikea olemus on paljastunut jopa keskustalaisille, jotka kiukuttelevat julkisesti pelätessään putoamista eduskunnasta.

    • listaonkaru

      Lista on karu.
      Vuonna 2016 kahdeksan EU: n jäsenvaltiota ilmoitti yhteensä 142 epäonnistunutta, estettyä ja suoritettua hyökkäystä, joista yli puolet (76) raportoitiin Iso-Britanniassa. Ranska ilmoitti 23 hyökkäyksestä, Italia 17, Espanja 10, Kreikka 6, Saksa 5, Belgia 4 ja Alankomaat yhden hyökkäyksen. EU:n alueella tapahtuneissa terrori-iskuissa kuoli 142 ihmistä ja 379 loukkaantui. Vuonna 2016 1 002 ihmistä pidätettiin terrorismirikoksista. Suurin osa pidätyksistä liittyi jihadistiterrorismiin, joiden määrä nousi kolmena peräkkäisenä vuotena: 395 vuonna 2014, 687 vuonna 2015 ja 718 vuonna 2016.
      Kaikki nuo maat ovat siis epäonnistuneet muslimien integroimisessa, joten millähän ilveellä Suomi siinä onnistuisi.

    • kepunpakolaiset

      Mahdollisten turvapaikanhakijoiden saapuminen saa kuntalaisten otsat kurttuun kylänraitilla. Muutama nimettömänä pysyttelevä henkilö tokaisee pakolaisista kysyttäessä ”ei kiitos” ja jatkaa kiireesti matkaansa. Pariviikkoisen vauvan äiti ehtii kertoa mielipiteensä.
      – Heitä ei ehkä haluta, mutta pakon edessä tänne saisi ottaa vain oikeasti hädänalaisia perheitä. Täällä on työttömiä. Oma väki pitää työllistää ensin ja vasta sitten muut,

    • vanhempilehtori

      On ne niin erikoisia ja heikkolahjaisia . Apukoulutasoa ja nuoria miehiä ja synnyttäjänaisia aina on mahat pystyssä ja poikaset kulkee edellä ovia avaamatta.

    • kepunhuorat

      Täysin hölmö ajatus että se jotenkin pelastaisi maaseutukunnat kun sinne tuotaisiin pakolaisia hoidettavaksi ja laskun maksaisi Suomen Valtio. Ymmärrän kyllä mitä ajattelet ja ehkä Multian kohdalla se auttaisikin mutta ei siitä ole yleispäteväksi ohjeeksi. Ei se valtiokaan sitä rahaa kuokalla vetele vaan sieltä se kerätään kansalaisilta ja yrityksiltä.
      Jos ratkaisu olisi valtion rahoissa niin mihinkäs niitä pakolaisia siinä yhtälössä tarvitaan, jaettaisiin vaan valtion rahaa kunnille tarpeen mukaan, rakennettaisiin hometalot uudestaan ym,ym,.

    • paavonisis

      Paavo presidentiksi niin tornion kepukin joutuu alistuun lähettään pakolaiset kotimaihinsa!

    • sipiläntalos

      Sipilän lupaus antaa Kempeleen-kotinsa pakolaisten käyttöön esiteltiin viime syksynä Irakin televisiossa. Irakilaisturvapaikanhakijoiden mukaan se vaikutti siihen, että moni valitsi hakukohteekseen juuri Suomen.
      Erään Bagdadista kotoisin olevan, päätöstään yhä odottavan nuoren miehen mukaan hän ajatteli Sipilän lupauksen takia, että Suomessa olisi turvapaikanhakijoille enemmän tilaa kuin esimerkiksi Saksassa.
      – Me olisimme voineet mennä muualle. Nyt olemme jumissa täällä, mies kertoo Helsingin Sanomille.
      Juha Sipilä ilmoitti viime vuoden syyskuussa Ylen ykkösaamussa antavansa Kempeleellä sijaitsevan merenrantatalonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön.
      − Haluan olla luomassa monikulttuurista Suomea, Sipilä sanoi tuolloin.
      Tämän vuoden tammikuussa Sipilä kuitenkin ilmoitti, että liiallisen julkisuuden takia turvapaikanhakijat eivät sittenkään pääse Kempeleen-taloon.

    • sipiläteatteri

      Kepussa valehteleminen on joka päiväistä Sipilää myöten! Mauri on yksi pitkä aikaisimmista valehtelijoista! Luulisi hävettävän Mauriakin ministeri aikaisten päätösten hölmöys! Ropelimiesten sähkö tariffit, tuet kalustetehtaille, jotka ovat nyt kaatuneet, ym. ym. Eiköhän ole nyt aika lopettaa tämä valehtelijoitten hallitus ja pitää uudet vaalit, kuten Niinistökin oli tuumaillut Sipilän teatterista!

    • lautaisis

      Sipillällä oli epäselvä muistikuva niin kuin Vanhasella kun valehteli tuppeensahatuista laudoista.Avaa lainaukset
      Tämä Vanhasen valehtelu tuppeensahatuista laudoistakin on jäänyt elämään faktana, vaikka ei niitä lautoja koskaan löytynyt. Jonkun nimettömän raksamiehen väite, mitä ei voitu todistaa. Noh, näin tämä media kai toimii.

    • ViimeistäänTuoni

      Vaikuttaa siltä, että täällä on joku saanut pahaa osumaa keskustalta. Mutta kyllä se siitä - aika tasottaa.

    • kepulointia

      Juu osumia on tullut eläkeläisille, sairaille, opiskelijoille, duunareille, maanviljelijöille jne. Päivää on jatkettu ja lomarahat leikattu Osumat ei kun pahenee
      Suomen porvari ei kun porskuttaa, muut näkee kohta nälkää....onkohan kepulit unohtaneet omatkin?

      • MulleMulleMulle

        "muut näkee kohta nälkää.."

        Kävin Gränssenillä (en Alkossa), kyllähän se on liikalihavuus yleisin piirre, kokolailla kaikki hirveitä läskejä. Nälän näkeminen on meistä kaukana. Olemme läskejä vikisijöitä - vähän niinkuin pulskat hiiret.


      • RasvaaRuhossa

        "eläkeläisille, sairaille, opiskelijoille, duunareille, maanviljelijöille"

        Kaikille näille on kasvanut pulska maha ja parit ylimääräiset läskileuat naamassa roikkumassa.


    • alkiolaine

      kepulaisuus on suomen syöpä

      • TanakatToverit

        Ylensyönti " on suomen syöpä".


    • TyvestäPuuhun

      "Suomen porvari ei kun porskuttaa"

      Ei oo hukkaan mennyt agitaattorin porinat, kateus on väkevä voima. Pistää muuten suht`normaalin kaverin toistelemaan kipeitä mielikuvia.
      Ala ihmeessä itsekin porvariksi ja sen myötä porskuttajaksi - jos se hyvältä tuntuu.

    • vaionko

      Helppo on olla veronmaksajan rahoilla "yrittäjänä"


      Jätevesiasetus ei mennyt putkeen

      Asetusta valmisteleva työryhmä kuuli myös Green Rockin edustajaa ja mietintöä käytettiin jätevesiasetuksen pohjana. Jätevesiasetus ei kuitenkaan edennyt, kun vihreät lähtivät Paavo Lipposen hallituksesta ja ympäristöministeriksi Satu Hassin tilalle tuli Jouni Backman.

      Kun Anneli Jäätteenmäen hallitus aloitti huhtikuussa 2003, lähetti kaksi kuukautta ministerinä toiminut Jan-Erik Enestam virkamiehen harhauttamana asetuksen eteenpäin. Kahden miljardin euron arvoiset sääntelyyn perustuvat markkinat syntyivät, ja niistä Green Rock aikoi ottaa mittavan osan. Kahden viikon kuluttua kaatui hallitus.

      Jätevedenpuhdistamoiden markkinat kituuttivat, vuonna 2010 Sipilä antoi Green Rockille 200 000 euron lainan kovalla, yhdeksän prosentin korolla. Vuonna 2011 Sipilä nousi eduskuntaan ja vuonna 2012 keskustan puheenjohtajaksi. Samana vuonna ympäristöministeri Paula Lehtomäki joutui muuttamaan jätevesiasetusta.

      Paula Lehtomäki on myös itse saanut selitellä perheensä Talvivaara-omistuksia, viime vaaleissa hän putosi eduskunnasta. Juha Sipilä nimitti hänet kesällä 2015 valtiosihteeriksi valtioneuvoston kansliaan. Siirryttyään liikemiehestä poliitikoksi Sipilä on siirtänyt Fortel Investin lapsilleen ja Green Rock Oy:n osakkeet myytiin.

      Monimutkainen malli osakekaupassa

      Green Rockin myyntikuvio on kuitenkin hieman erikoinen, kuten Sipilän lokakuussa 2012 Iltalehdelle antamasta lausunnosta ilmenee.

      – Siinä on aika monimutkainen malli, jossa ensimmäisessä vaiheessa ei siirry ollenkaan rahaa. Summa ei ole vielä selvillä, se on pitkän tähtäimen suunnitelma.

      Kommentti vaikuttaa siltä, että myyntihinta olisi riippuvainen yhtiön myöhemmästä tuloksesta. Se on vaarallinen malli, sillä yhtiön tulos riippui lähes suoraan eduskunnan luomista sääntelymarkkinoista ja niiden tulevaisuudesta. Sipilää hiosti erityisesti Matias Turkkila perussuomalaisten Suomen Uutiset -lehdessä, painostus katkesi vaaleihin 2015.

      Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen antoi ensin jatkoa jätevesiasetuksen siirtymäaikaan, ja lopulta lievennyksiä sääntöihin. Pitkittyminen ja pakkoasetuksen purkutoimet romahduttivat markkinat, Green Rock Oy asetettiin konkurssiin. Sen tuotenimeä jatkaa nyt toinen jätevesialan yhtiö.

      Haaveet miljardimarkkinoista haihtuivat ja samalla katosi kiinnostus saada selvyys siitä, minkälainen yhtiön myyntiin liittyvä Sipilän monimutkainen malli todellisuudessa oli. Sipilän omaisuus on myös vaikeasti selvitettävissä, sillä osa omistuksista on niin sanotuissa kapitalisaatiosopimuksissa ja vakuutuskuorissa, jotka piilottavat arvopaperisalkun yhteyden todelliseen edunsaajaan.

      Nykyinen hallitus ei ole noviisi omistusjärjestelyissä. Syyskuussa 2015 Yle uutisoi, että Sipilän varauksettomasti tukema liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner toimi vuosien ajan veroparatiisiyhtiön hallituksessa.

    • PutkeenPutkeen

      "Jätevesiasetus ei mennyt putkeen"

      Kun nyt saatais kaikki vesivessojen tavarat putkien kautta pudistamoille, niin hyvä juttu. Vieläkin vaan näistä vanhoista säiliöistä pumpataan pimeen tultua uppopumpuilla sitä itteensä suoraan jokeen. Saisi viranomaiset hoitaa putkeen liittämiset vaikka pakolla, ei tuo paskaaminen muuten lopu.

      • Apdjslsldk

        Maatalous suurin jokien kuormittaja.


      • Hopi.Hopi

        Jätevedet putkien kautta puhdistamolle. Laitumilla turvakaistat rannoille.


    • erotettu

      Onko sipilä jotenkin eriarvoisessa asemassa kun valehdellaan? Muut valehtelevat pääministerit ovat saaneet kenkää, eli erotettu.

    • monttuisis
    • sipiläonisis

      Niin se mieli muuttuu Sipilälläkin.Rahan meno ei ole este,kun omasta navasta on kyse.
      Eihän kenellekään liene enää epäselvää, että Kepu pettää aina?
      Sipilä syö koko ajan sanansa. Kyllä alkaa olla tosi surkeata tämä hallituksen touhu. Sipilä huonoin pääministeri koskaan...tai olisiko Jäätteenmäki vieläkin huonompi.

      • KummunOmistaja

        " tosi surkeata tämä hallituksen touhu."

        Suomen talous oli tosi huonolla mallilla ennen Sipilän hallitusta. Paini termein - oltiin sillassa.
        Nyt on asiat toisin, valtion velkoja maksellaan, työmarkkinat vetää, työttömyys laskee.
        Hallituksen touhut ovat kaukana surkeasta - upeaaSipilä, upeaa. Hyvä Suomi!


    • uskomatontavai
      • YlösVaan

        "Paini termein ollaan kohta mahallaan"

        Huomattavasti edullisempi asema kuin sillassa. Tästä mahallaan olosta hyvä ponnistaa palkintosijoille asti - niin ollaankin tekemässä.


      • NäyttääMennyttä

        " Tuorein Velkakellon vauhdin kalibrointi 29.3.2017, tuorein VM:n ennuste 3.2.2017, tuorein graafinen esitys 20.3.2017"

        Paljon on Hallitus tehnyt tuon jälkeen - ja kaikki tähtää kellon pysäyttämiseen ja sitten taaksepäin ruuvaamiseen. Vauhdissa näkyy jo selvä suunnan muutos.


    • velkakello

      Tosi asia on se, että velkamäärä kasvaa koko ajan!! Nyt on vain jakoperuste erilainen? Nyt jaetaan kavereille, kavereiden yrityksille. Piilotetaan omaisuutta ”kuoriin” ja vero paratiiseihin. Ollaan tehty kiky loikkaa jossa kaikki palkansaajat ovat kärsineet! Sairaat, työttömät, eläkeläiset, maanviljelijät jne. osallistuvat myös näihin Sipilän tulonsiirto talkoisiin. Veronkiertäjille suunnitellaan armahdus lakia? Onko tämä kepulaista politiikkaa? Väittäisin että ei ole! Jos kuitenkin on ihmettelen äänestäjiä, jotka tämän sallivat

      • hÖpÖHöP

        "Väittäisin että ....."
        että et edes tiedä mistä puhut. Sanoja lainattu otsikoista ilman ymmärrystä.

        Hukkaan menee lukutaito, jos luetun ymmärtäminen, halukin siihen puuttuu.


    • penikka

      Ääni Paavo Vääräselle lisää äijän esilläoloa.

    • soteveteraani

      Savulihasta tykkäävä kepu hukkaa Länskän Roi:hin. Matut kuolee käsiin Torniossa. Yhteistyöhön Kemilapin kanssa .

    • MuutostaKiitos

      Onhan se TOSIASIA, että jos Keskusta ja Kokoomus jatkavat vallassa, niin asiat ei parane koskaan Torniossa / Suomessa.
      Pakolaisukkoja / isis-veteraaneja tulee lisää "iloksemme" ja oman, tavallisen työtätekevän kansan olot senkuin kurjistuu.

    • rehtilaura

      Savulihaa ja mokkamunaa on kepu aate ja tukiaisia lestoilla lapsilisiä ja veroja kierretään tyhmä persupuolue maksaa verot ja SAK syöttöporsasmaksut.

    • Krppu

      Ääni Kepulle on ääni Mehiläiselle

    • Eijooei

      Ääni kepulle on ääni maakunnalle ja Rovaniemelle

    • Eivaihto

      Aina ko jaksanu äänestää nii Kepulle on menny

    • paranoo

      Kepu vie ja ulkoistaa kaikki yksityisille, mutta kukapa joka jo kolmessa polvessa kepua aina äänestäny nii alakaa vaihtaan?

      • Tinkelitankeli

        No ei kukaan, sisäsiittoisuus on tehnyt tehtävänsä.


    • Khyllä

      Ei uskois että kepulla enemmistö jokapaikassa, ei ainakaan täällä silittelyä saa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe