Aihe

Mahdollisuuksien tasa-arvo

PuhuvaAuto

Kokoomuksen pitkäaikainen slogan "mahdollisuuksien tasa-arvo" on pelkkää kusetusta. Toisin kuin väitetään, kyse ei ole siitä, lähtevätkö kaikki samalta viivalta vai saapuvatko kaikki yhtä aikaa maaliin. Kyse on siitä, että joidenkin radoille on kaivettu sudenkuoppia, ja siitä, että vain voittajalle on tarjolla jotakin kaikkien muiden jäädessä ilman. Käytännössä jos et ole ekstrovertti ADHD-tapaus joka sietää erittäin hyvin stressiä ja alati vaihtuvia pinnallisia ihmissuhteita, ja jollet ole ala-asteikäisestä asti kunnostautunut kympin oppilaana, ei sinulla kokoomuslandiassa ole mitään mahdollisuuksia hyväpalkkaiseen ja kiinnostavaan työhön.

1

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Irwin_Leukanen

   Poliittiset sloganit ovat vitsi sinänsä. Joskus aikoinaan Kokoomus julisti aatteeksen "dynaamisen korservatismin", joka on looginen mahdottomuus. Samanlainen epälooginen hirviö oli Neuvostoliiton hallintoaatteekseen julistama "demokraattinen sentralimi". Noita kuullessaan tekisi mieli naukata myötäsäälistä eräisiin intiaanikieliin omaksuttua "tulivettä", johon käsitteeseen sentään sisältyy aistinvaraista loogisuutta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   332
   3680
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2565