Faktaa ihmisen genomin rappeutumisesta

Evolutionistit kieltävät todellisuuden. Siksi on syytä kerrata ja näyttää lisätodisteita ihmisen genomin rappeutumisesta.

1. 3-7%:lla ihmisistä diagnosoidaan geneettinen sairaus.
2. Maailmanlaajuisesti, 3-6%:lla lapsista on synnynnäinen kehityshäiriö johtuen geenivirheistä.
3. Yhdellä ihmisellä kymmenestä on jokin harvinainen geneettinen sairaus USA:ssa.
4. Geneettiset sairaudet vaikuttavat kaikenikäisiin ihmisiin kaikissa etnisissä ryhmissä. Jotkut geneettiset sairaudet ovat yleisempiä tietyissä etnisissä ryhmissä.
5. Kaikilla sairauksilla on yhteys geeneihin (paitsi traumalla).
6. Harvinaisemmat geneettiset sairaudet, jotka vaikuttavat 25-30 miljoonaan ihmiseen USA:ssa ja noin 30 miljoonaan ihmiseen Euroopassa, eivät kiinnosta lääketeollisuutta pienten voittojen takia.

Yksi esimerkki nopeasti rappeutuvasta genomistamme on autismi. Vuonna 1970 vain noin joka 2000 lapsella oli autismi USA:ssa. Nykyään joka 150 lapsella todetaan autismi ennen kahdeksatta ikävuottaan. Määrä on siis 13-kertaistunut reilussa 40 vuodessa.

Yleisimpien geneettisten sairauksien lista on pitkä. Linkki on ketjussa.

Jokainen sukupolvi tuo ihmisen genomiin 150-200 uutta geneettistä mutaatiota, eli geenivirhettä. On myös tieteellinen fakta, että suurin osa mutaatioista on tapahtunut viimeisen 100-200 sukuploven aikana. Ilman genomimme editointia ihmiskunnalla on aikaa n. 100-150 sukupolvea. Nykytiede tuntee n. 200 000 sairautta aiheuttavaa geneettistä mutaatiota populaatiotasolla. Suurin mitattu geneettinen ero kahden ihmisyksilön välillä on ollut 4.5%. Informaatiota vain katoaa.

Todisteet ovat murskaavat. Evoluutiota ei todellakaan tapahdu. Kaikki todisteet puhuvat raamatullisen totuuden puolesta. Älkää eksykö, hyvät ihmiset.

22

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ja listaa yleisimmistä geneettisistä sairauksista:

      Acute Lymphocytic Leukemia, Angelman Syndrome, Apert Syndrome, Aase-Smith Syndrome, Batten Disease, Carpenter Syndrome, Coarctation of the Aorta, Chronic Myelogenous Leukemia (CML), Crouzon Syndrome, Cystic Fibrosis, Duchenne Muscular Dystrophy, Ewing’s Sarcoma, Eisenmenger Syndrome, Fabry Disease, Fragile X, Epidermolysis Bullosa, Gastroschisis, Gaucher Disease, Hirschsprung’s Disease, Hurler Syndrome, Krabbe Disease, Legg-Calve-Perthes Disease, Marfan’s Disease, Microcephaly, Niemann Pick Disease, Neuroblastoma, Neurofibromatosis, Patent Ductus Arteriosus, Pompe Disease, Prune Belly (Eagle-Barrett) Syndrome, Sanfilippo Syndrome, Spina Bifida, Sickle Cell Anemia, Tay-Sachs, Tetralogy of Fallot, Tourette’s syndrome and Williams Syndrome."

      Toivottavasti S24 automatiikka ei poista tätä. Siksi vähän suomea mukaan...

    • näin.aluksi

      Miksi ihmisen rappeutumista ei huomattu menneinä vuosisatoina? Miten on mahdollista että maailman väkiluku on kautta vuosituhansien lisääntynyt rappeutumisesta huolimatta?

    • Fiksu.Kreationisti2

      Evolutionistit eivät kuulu palstan aihepiiriin.

      Ilmoitettu poistoon.

    • " Ilman genomimme editointia ihmiskunnalla on aikaa n. 100-150 sukupolvea."

      Onko sinulla osoittaa jotain tieteellistä artikkelia, missä noin todetaan? Ei taida olla.

    • jnojoppjp

      >Suurin mitattu geneettinen ero kahden ihmisyksilön välillä on ollut 4.5%. Informaatiota vain katoaa.

      Mikä aivopieru tämä oikein on? Lähdettä kehiin!

      • kunhan.kysyn

      • kunhan.kysyn

        Voisitkohan vähän avata tuota linkkiä suomeksi?


    • ”Suurin mitattu geneettinen ero kahden ihmisyksilön välillä on ollut 4.5%. Informaatiota vain katoaa.”

      Puutun tähän vain siitä syystä, koska antamasi linkki kyseisen väitteen ihmettelyyn osoittaa jälleen sen, ettet oikeasti ymmärrä yhtään mitään saarnaamastasi asiasta. Tai saatat sinä vaihtoehtoisesti jotain ymmärtääkin, mutta sitten valehtelet tietoisesti, mikä ei ole yhtään sen parempi asia. Kolmas vaihtoehto on vielä se, että Mortonin demoni yksinkertaisesti estää sinua ymmärtämästä tuota tutkimusta ja vilpittömästi uskot siihen mitä väität.

      Tuossa tutkimuksessa arvioitiin rakenteellisia variaatioita. Et ehkä tiennyt, että lajien sisällä on pääsääntöisesti paljon geneettistä variaatiota, kuten yhden nukleotidin monimuotoisuudet, kromosomipoikkeamat ja näiden välimaastoon sijoittuvat erikokoiset rakenteelliset variaatiot. Näitä variaatioita löytyy vain osasta genomia. Rakenteellisia variaatioita löytyy arviolta hieman yli 10%:sta koko DNA-sekvenssin alueista, ja niiden diversiteetti vaihteli tuossa tutkimuksessa 1,8 %– 4,5% välillä, kun yhden yksilön (HS1011) genomia verrattiin tietokannasta löytyvään kokonaisuuteen. Tämä vaihtelu sopii täydellisesti siihen muutaman promillen geneettiseen kokonaisvariaatioon, joka ihmisten kesken vallitsee.

      ”Todisteet ovat murskaavat. Evoluutiota ei todellakaan tapahdu.”

      Tämän sinä tiedät itsekin valehteluksi. Esim. tähän avaukseen et kyennyt esittämään mitään rationaalista vasta-argumentaatiota.[1]

      ”Kaikki todisteet puhuvat raamatullisen totuuden puolesta.”

      Mikä se raamatullinen totuus on, ja voisitko pyynnöstä esittää niitä raamatunkohtia, jotka tukevat modernin lääketieteen näkemyksiä sairauksien alkuperästä? Se ei oikein vakuuta, jos jossain nyt todetaankin, että ravitse itsesi hyvin.

      • Olen jo kommentoinut, että subfunctionalization:ia tapahtuu vain geenihäviön jälkeen, kun solu etsii vaihtoehtoisia biologisia mekanismeja informaatiokadon jälkeen. Ja tämäkin on suunniteltu mekanismi. Laajemmassa mittakaavassa se johtaa mm. siihen, että eliöstä tulee kaikkiruokainen. Tai loinen.

        Polyploidit organismit ovat monimutkaisia ymmärtää. Varsinkin evolutionisteille.


      • Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%

        Kiitos. Ei muuta kysyttävää.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Olen jo kommentoinut, että subfunctionalization:ia tapahtuu vain geenihäviön jälkeen, kun solu etsii vaihtoehtoisia biologisia mekanismeja informaatiokadon jälkeen. Ja tämäkin on suunniteltu mekanismi. Laajemmassa mittakaavassa se johtaa mm. siihen, että eliöstä tulee kaikkiruokainen. Tai loinen.

        Polyploidit organismit ovat monimutkaisia ymmärtää. Varsinkin evolutionisteille.

        "Olen jo kommentoinut, että subfunctionalization:ia tapahtuu vain geenihäviön jälkeen, kun solu etsii vaihtoehtoisia biologisia mekanismeja informaatiokadon jälkeen. Ja tämäkin on suunniteltu mekanismi."

        Ja jo silloin kerroin ettei selityksessäsi ollut mitään järkeä, kuten siinä ei ole vieläkään. No, leikitään mukana. Esitä tutkimus, jossa säilyneen duplikaatin toiminnallisuuden (neo/sub) määräytyminen tapahtuu kuvaamallasi tavalla? Saa suorittaa.

        "Laajemmassa mittakaavassa se johtaa mm. siihen, että eliöstä tulee kaikkiruokainen. Tai loinen."

        Osoita tämä tieteellisen tutkimuksen avulla, kiitos.

        "Polyploidit organismit ovat monimutkaisia ymmärtää. Varsinkin evolutionisteille."

        Sinulle se näyttää olevan ylivoimaisen vaikeaa, esitäthän niistä jotain väärää ja typerää joka kerta kun niistä kirjoitat.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%

        Kiitos. Ei muuta kysyttävää.

        "Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%"

        Et ole tosissasi? Etkö oikeasti ymmärrä, mitä tuossa tutkimuksessa käsiteltiin ja mitä juuri siitä kerroin, vai kieroiletko kiusallasi? Joidenkin tiettyjen ja määritettyjen rakenteellisten varianttien[1] ero kahden yksilön välillä voi olla 4,5%, mutta sehän ei ole millään logiikalla sama asia kuin koko genomien ero noiden yksilöiden välillä. Etkö oikeasti ymmärrä?

        "Kiitos. Ei muuta kysyttävää."

        Ai, nytkö keksit tällaisen keinon paeta keskutelusta?

        [1] https://en.wikipedia.org/wiki/Structural_variation


      • KyrvännahkaBlues
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%

        Kiitos. Ei muuta kysyttävää.

        Miksi Utti on sinua niin paljon viisampi että pakoilet hänen kysymyksiään?


      • MelkoinenHolkkuma
        RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%

        Kiitos. Ei muuta kysyttävää.

        Tänään julkaistussa Turun Sanomien artikkelissa perinnöllisyystieteiden emeritusprofessori Portin kertoo eron olevan promillen luokkaa eri ihmisten välillä. Mitä minä en nyt ymmärrä?

        https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=16&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiFjozV9abTAhXB6CwKHd3ICas4ChAWCEAwBQ&url=http://www.ts.fi/mielipiteet/paakirjoitukset/1074015064/Petter Portinin aliokirjoitus Nykygenetiikka muokkaa nakemystamme ihmisesta&usg=AFQjCNEXjnG61Jf5w_23qe5XIkMLIaZyJA


      • Jytfdd
        MelkoinenHolkkuma kirjoitti:

        Tänään julkaistussa Turun Sanomien artikkelissa perinnöllisyystieteiden emeritusprofessori Portin kertoo eron olevan promillen luokkaa eri ihmisten välillä. Mitä minä en nyt ymmärrä?

        https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=16&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiFjozV9abTAhXB6CwKHd3ICas4ChAWCEAwBQ&url=http://www.ts.fi/mielipiteet/paakirjoitukset/1074015064/Petter Portinin aliokirjoitus Nykygenetiikka muokkaa nakemystamme ihmisesta&usg=AFQjCNEXjnG61Jf5w_23qe5XIkMLIaZyJA

        >Mitä minä en nyt ymmärrä?

        Sinä ymmärrät, RoT ei ymmärrä.


    • Eli nyt geeneillä onkin merkitystä siihen millaiseksi kehitymme metylaatioepigenetiikan sijaan, koska kyseessä on negatiiviset asiat ja kreationistin rajaton itserakas omahyväinen maailmankuva. Tyypillistä tomille. Valehtelua ja hyväksikäyttöä oman taloudellisen edun nimissä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7264
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2204
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1449
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      113
      1162
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      885
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe