Kuinka siirtää spotifystä musiikkia mp3 soittimeen

avutonlapsi

Eli siis en oo viittiny tätä sptify premiumia ostaa ja oon kyllästyny mainoksii ni oon ottanu käyttöö mp3 soittimen enkä oo löytäny netistä ohjeita et kui sitä musiikkii sais spotifystä siirrettyä mp3 soittimeen (jos se on siis mahdollista) :/ Joten jos joku osaa ni please help!

2

217

  Vastaukset

  • Tässä sanoisin vanhasta muistista ensiksi, että tue artistia ja osta levy. Mutta mitäs siitä teosto-puheesta, kun levy-formaatti on jo ohi ja kaikki on digitaalista.

   1) Helpommalla varmaan pääset kun haet spotifyn sijaan biisivideon youtubesta ja selaimeen joku downloader-lisäosa, joka tallentaa .mp3:ksi. Usein vielä paremmalla äänenlaadulla kuin ilmais-spotifyn pakkaus. Sitten siirrät vaan "nauhoitteen" mp3-soittimeen. Ilmeisesti näin täytyy kohta minunkin ilmaiskäyttäjänä tehdä, kun Spotify aikoo rajata uudet levyt ilmaiskäyttäjiltä pois...

   2) Itse ratkaisin spotify-jutun aikoinani ostamalla kirpparilta jonkun mielestä vanhentunutta tekniikkaa eli käytännössä ilmaiseksi myydyn nauhoittavan MiniDisc-soittimen + ison kasan levyjä aiemmin hankitun senkin lähes ilmaisen kannettavan lenkkeily-MiniDiscin kaveriksi.

   Sitten vaan nauhoittelemaan omia kokoelmia ja mix-tapeja. Käytännöllistä on siinä se, että levyn saa uudelleen tyhjäksi kun ei enää jaksa kuunnella tai nauhoituksen jälkeen on mahdollista editoida liian tylsät biisit tai välimainokset pois. Levy ei käytössä naarmuunnu, kuten vaikkapa poltettu cd ja kun en ole himohifisti, niin pyörällä lenkillä ajellessa ei haittaa pakattu äänenlaatukaan.

   Mutta kun joku menee pois muodista tai lisätään kännykkään, kuten musiikkitoisto, niin se tarpeellinen vehje näköjään menee dinosaurusten tietä. Tosin kun sullakin on vielä erillinen mp3-soitin, niin asia ehkä sulle vielä ajankohtainen.

   Mutta, jos et nauhoittavaa MD-soitinta tähän hätään mistään löydä, etkä halua leikkiä minkään audioeditor -ohjelman kanssa, niin sitten teet kuin ekaksi neuvoin ja youtubeen, se on nopein tapa.

  • Äänitä C-kasetille ja tallenna siitä lempiformaattiisi, mukaan saat nauhakohinan, joka tuo mukaan menneiden vuosikymmenien ihanaa fiilistä!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4419
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   124
   3769
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1082