Aihe

Ihmiset tuntuvat niin tyhmiltä.

niijoojoo1232

Olen 16v poika ja mua on ruvennu mietityttää et miten ihmiset tuntuvat ja käyttäytyvät niin tyhmästi. Koulussa huomaan kuinka yli puolet opettajistani niin sanotusti vajakkeja. Toki osaavathan he oman opetus aineensa, mutta muussa he eivät tunnu pärjäävän. Oppilaiden auttaminen muissa kuin kouluaineissa, eivät osaa auttaa. Eivät tajua kun oppilaat leikkivät heidän kustannuksella vaan luulevat että oppilaat pitää heistä. No sitten omat "ikätoverit" käyttäytyvät tyhmästi, en esimerkiksi ymmärrä miksi heidän puheenaiheet ovat 5vuotiaiden luokkaa ja sitä kuinka monet eivät pysty ajattelemaan asioiden seurauksia yhtään. Myös oppilaiden mielestä toisten yllättäminen ja lyöminen poskelle on tosi hauskaa. En tietenkään väitä että kaikki ovat tälläisiä mutta aika moni. Älkää luulko että olen mikään erakko joka vain vihaa ihmisiä, on mulla harrastuksia ja kavereita joiden kanssa viihdyn. En halua että luulette että olen mikään super älykäs, itse en kouluaineissa mitään parhaita numeroita saa, mutta mensan nettitestistä tuli vedettyä 133. Eli kertokaas onko teillä millasia koulutovereita tai työtovereita tai jotain,.

25

312

  Vastaukset

  • Järkyttävää. Kertomasi perusteella peruskoululaiset ovat sitten 1970-luvun vajonneet Australopithecusten tasolle.

   Nimittäin: 1970-l. pienimmätkin peruskoulun yäastelaiset keskustelivat älykkäästi kouludemokratiasta, maailman tilanteesta, ja siitä, kuinka maamme koululaiset voisivat edistää hyviä suhteita suureen itäiseen naapuriin!

   • Haahjaha! Ai tuo on älykkyyden huipentuma! Politiikka on täynnä pellejä ja kaikista tyhmintä sakkia mitä saa etsiä... olipa todella hyvä kommentti. Pohjat taisit vetää heti kättelyssä, mielenkiinnolla odotan mitä muut vastaa :D


   • VadelmaHa kirjoitti:

    Haahjaha! Ai tuo on älykkyyden huipentuma! Politiikka on täynnä pellejä ja kaikista tyhmintä sakkia mitä saa etsiä... olipa todella hyvä kommentti. Pohjat taisit vetää heti kättelyssä, mielenkiinnolla odotan mitä muut vastaa :D

    Sarkasmi muistuttaa trollausta, mutta on hienovaraisempaa ja vaatii älyä.


  • Minä sain saman tuloksen samanikäisenä. Tosin huijasin käyttämällä amfetamiinia.

   Ehkä olet narsisti?

  • Kyllä sitä itsekin tuon ikäisenä luuli olevansa maailman fiksuin, ja tietävänsä ja osaavansa kaiken, ja olevansa ihan ainutlaatuinen ja korvaamaton. Kyllä se elämä opettaa vähitellen ajattelemaan yhä laajemmin, ja ymmärtää itse olevansa vain yksi hiekanmurunen sukupolvien ketjussa, jossa kaikki edeltäjät ovat ajatelleet saman ikäisenä suunnilleen samoin, ja tulevat sukupolvet tulevat ajattelemaan. Yhteiskunta ja tekninen kehitys tietysti kehittyy kaiken aikaa, ihminen siellä seassa hitaammin.

   • Minä en 16-vuotiaana luottanut yhtään omaan arvostelukykyyni. Epäilin kaikkia omia ajatuksiani, että entä jos olen sittenkin väärässä... Entä jos mikään ei olekaan sitä miltä näyttää... Pitäisikö tämä tilanne tulkita niin vai näin... Vaikutanko tyhmemmältä jos teen jotain väärin vai jos en tee mitään...


  • Kannattaa nauttia kokemuksestaan uniikkina lumihiutaleena niin kauan kun se kestää. Niin ja siitä, miten maailmassa on vain hyvää ja pahaa mustavalkoisesti ja kaikissa valintatilanteissa on oikea ja väärä valinta. Tämä vaihe menee pian ohitse kun ikää kertyy. Harmasävyt hiipivät maailmankuvaan ja sitten ollaankin kusessa. Sitä on aikuisuus.

   Peruskouluajoilta toki muistan että niin tyhmiä ihmisiä en olisi uskonut olevankaan. Sama kokemus toistui kun kävin armeijan.

  • Kyse on siitä että ihmiskunta on siirtymässä uuteen suureen aikakauteen jossa älykkyys ja tunteellinen ilmaisu on merkittävässä roolissa. Kun tieto on nykypäivänä kaikilla taskussa saatavilla ja ihmiset kasvavat tietoyhteiskunnassa monet oppilaat tietävät paljon enemmän kuin opettajat.Kun vertaat maailmaa 50v sitten ja nyt huomaat eron kuin yöllä ja päivällä.

   Se että tehdään opettajan kustannuksella pilkkaa kertoo sen että elämme egoistisessa maailmassa jossa tunteiden näyttäminen on heikkous.

   Kuulut ns. millenium sukupolveen jonka maailmankuva on täysin erilainen kuin ennen johtuen lähinnä siitä että elämme globaalissa maailmassa jossa ihmiset eivät ennen päässeet pienellä rahalla lentämään ympäri maailman. Omassa lapsuudessa oli suuri asia kun pääsi käymään tukholmassa lomalla. Niille jotka kävi etelässä oltiin kateellisia. Nykypäivänä ollaan päivittäin tekemisissä toisella puolella maailmaa asuvien kanssa.

   Tulevaisuus on se että nykyinen työhön perustuva yhteiskunta tulee murenemaan vuosi vuodelta. Tämä tuo sen että tämän päivän koululaiset rakentavat suomen uudelle pohjalle joka perustuu älyyn, luovuuteen ja tunteiden ymmärtämiseen. Tulevaisuudessa ei enää käydä elämää töissä vaan ihmiset ovat oman elämänsä herroja jotka antavat oman panoksensa yhteiskunnan hyvinvoinnin eteen.

   • Olen samaa mieltä että tämä yhteiskunta tälläisenään tuskin jatkuu kovin pitkään ja toivon (ja uskon) että politiikka tullaan kuoppaamaan ikuiseen hautaan ja ihmiset yhdessä alkavat työstää yhteisen hyvän ajatuksella uutta yhteiskuntaa.
    Voisin kirjoittaa vaikka kirjan siitä miten älytön idea koko politiikka on siinä ei mikään toimi.


   • Mnbvcljh kirjoitti:

    Olen samaa mieltä että tämä yhteiskunta tälläisenään tuskin jatkuu kovin pitkään ja toivon (ja uskon) että politiikka tullaan kuoppaamaan ikuiseen hautaan ja ihmiset yhdessä alkavat työstää yhteisen hyvän ajatuksella uutta yhteiskuntaa.
    Voisin kirjoittaa vaikka kirjan siitä miten älytön idea koko politiikka on siinä ei mikään toimi.

    Politiikka perustuu valtaan ja se ei paljon vaadi että jopa tahattomasti vallan tunne nousee päähän ja sitten unohtuu se pieni ihminen jota piti palvella. Työpaikoillakin sen näkyy kun nousee ylöspäin ollaan uusissa piireissä ja alaspäin katsotaan vain halveksien.

    " ihmiset yhdessä alkavat työstää yhteisen hyvän ajatuksella uutta yhteiskuntaa. "

    Loistava ajatus ja idea mutta tarvitaan vain se jokin mikä sopii kaikille minkä mukaan mennään.


   • " ihmiset yhdessä alkavat työstää yhteisen hyvän ajatuksella uutta yhteiskuntaa. "
    Tuohan ei tule näillä näkymin koskaan toimimaan. Yhteistä hyvää EI haluat edistää vaan omaa hyvää ja toisen tuhoamista. Vertaa vaikka Suomen nykyiseen politiikkaan. Sotien jälkeen oli jonkin verran tuota yhteisen hyvän edistämishalua, mutta nyt se on tehokkaasti lopetettu. Muutama henkilö saattaa sitä rajoitetusti edistää, mutta heitä pidetäänkin hulluina jos teot tulevat ilmi.


  • On sitten eri asia tietääkö jotain ja ymmärtääkö jotain. Jotkut vielä osaavat hyödyntää tietämäänsä ja ymmärtämäänsä jollain uudella tavalla.

  • Eipä sitä tarvitse olla runopoika, -tyttö tai hikarinörtti pettyäkseen ihmiskuntaan aina välillä.

   Ikäryhmästä riippumatta.

  • Niinpä. Puolet suomalaisista on keskimääräistä tyhmempiä.

   • Järkyttävää. Suomen kansalliseksi älypoliittiseksi tavoitteeksi voitaisiin asettaa se, että enää korkeintaan neljäsosa saisi olla keskimääräistä tyhmempiä vuonna 2030.


  • Nykyään on todella helppo tuntea itsensä ulkopuoliseksi, monestakin eri syystä ei pelkästään siksi että muut ihmiset vaikuttavat Tai oikeasti ovat tyhmempiä kuin sinä.. Älyäkin on monenlaista. Itse en niinkään arvosta mensalaisten seuraa mutta arvostan toisinajattelijoita ja lahjakkaita taiteilijoita(kaikilta taiteenlajeilta) jokaiselle jotakin... ehkä sun pitää vain löytää lisää sinunlaista seuraa ja sitäkautta voimaantua.. koulu turhauttaamonia muitakin kuin älykköjä. Koko peruskoulu pitäisi uudistaa kokonaan on minun mielipide.

   • "Mitä haittaa mustista on länsimaisessa yhteiskunnassa?

    MATALAMPI ÄLYKKYYS ITSESSÄÄN ON HAITTA

    Matala älykkyys johtaa huonoon ammatilliseen uraan, työttömyyteen ja todennäköisemmin tulonsiirroilla (työttömyyskorvaus, sosiaaliavustukset) elämiseen sekä rikollisuuden ja köyhyyden lisääntymiseen yhteiskunnassa. Tiedetään myös, että valtioiden bruttokansantuote korreloi vahvasti väestön keskimääräisen älykkyyden kanssa (linkki).

    Älykkyystaso periytyy jälkipolville. Mustilla on sukupuolinen aktiviteetti suurempaa ja dominoiva luonteenpiirre on yleisempää, mikä johtaa suhteelliseen etuun sukupuolipartnereita hankkiessa. Lisäksi tiedetään, että valkoisista n. neljännes omaa syyrjäänvetäytyvän (=ujon) luonteen, mikä on suhteellinen haitta lisääntymiseen. Negroidien raskausaika on hiukan lyhyempi ja sukukypsyys saavutetaan varhemmin. Siten negroidiperäiset geenit yleistyvät yhteiskunnassa suhteellisesti nopeammin.

    Lisäksi tilastoissa on havaittu, että älykkyyden periytyminen ei yleensä ole vanhempien keskiarvo, vaan vanhempien ja rodun keskimääräinen älykkyys. Kyseessä ns. regression to mean ilmiö . Tämäkin seikka tukee mustien ja valkoisten älykkyyseron geneettistä alkuperää.

    Seuraavassa esimerkkejä periytyvyydestä. Tosin huomattava, että hajonta on yksittäisen lapsen kohdalla suurta kumpaankin suuntaan, mutta jos lapsia on useita, näiden keskimääräinen älykkyys voidaan suhteellisen luotettavasti ennustaa.

    -afrikkalainen negroidi mies ÄO 100+ valkoinen nainen ÄO 100
    ——–> lapsilla keskimääräinen ÄO 92

    -valkoinen mies ÄO 100 +valkoinen nainen ÄO 100
    ——-> lapsilla älykkyys keskimäärin ÄO 100

    -afrikkalainen negroidi mies ÄO 100+ afrikkalainen negroidi nainenÄO 100
    ——–> lapsilla keskimääräinen ÄO 85

    -valkoinen mies ÄO 160 +valkoinen nainen ÄO 140
    ——-> lapsilla älykkyys keskimäärin 125

    -valkoinen mies ÄO 80 +valkoinen nainen ÄO 80
    ——-> lapsilla älykkyys keskimäärin 90

    -afrikkalainen negroidi mies ÄO 80+ afrikkalainen negroidi nainen ÄO 80
    ——–> lapsilla keskimääräinen ÄO 75"


   • "HUONO OPINTOMENESTYS

    Mustien opintomenestyksestä kouluissa ja yliopistoissa on runsaasti tutkimuksia, joissa on vakioitu mm. oppilaiden sosioekonomiset taustat, mutta silti erot valkoisiin ovat erittäin suuret. Mustat pärjäävät koulussa ajan kuluessa luokka luokalta heikommin ja heikommin verrattuna valkoisiin tai aasialaisiin (1. Fryer& Levitt 2004, 2. Finch &Co 2002, 3. Green &Co 2007). On myös havaittu, että köyhien valkoisten lapset pärjäävät koulussa paremmin kuin varakkaiden värillisten lapset (linkki). Yliopistossa erot säilyvät, vaikka mustista selvästi pienempi prosentti hakeutuu/pääsee yliopistoon. Esimerkiksi Louisianan yliopistossa vain viidesosa mustista pääsee ensimmäisellä kerralla läpi loppukokeen, kun taas vastaavasti valkoisista yli puolet läpäisee sen ensimmäisellä kerralla (4. Pierre &Co 1997).

    Mustista oppilaista aiheutuukin häiriötä koulussa. Asiasta onkin käyty kiistaa , mm. valkoiset vanhemmat eivät tunnetusta syystä halua lapsiaan kouluun, jossaon paljon mustia. Lisätietoa tässä ja tässä.

    Myöhemmin huono opintomenestys johtaa todennäköisemmin työttömyyteen ja yhteiskunnan tuilla elämiseen. Tämä onkin vahvistettavissa erilaisista tilastoista USA:ssa ja Euroopassa.

    Myös heikkolahjaisille tarkoitetussa tukiopetuksessa mustat ovat luonnollisesti yliedustettuina (http://www.lagriffedulion.f2s.com/retard.htm). "


   • "Kun valehtelu on vallalla maailmassa, totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko" sanoi George Orwell (1903-1950).
    Tämän takian suoli24:n sensuuri poistikin ylläolevan lainauksen.
    Samasta syystä ylempänä oleva linkki on vääristelty, ettei totuuden jäjille päästäisi sen avulla.
    Yksi pätkä ylläolevasta löytyy linkistä http://realismi.blogspot.fi/2007/10/rotujen-vliset-lykkyyserot.html Katsotaanpa, vääristelläänkö sekin ja poistetaanko tämäkin tieteellinen tutkimustulos suoli24:n puhavihreän kulttuurimarksismin toimesta.


  • Viisaus ei kuulu inhimillisiin ominaisuuksiin.

  • Ihmiset ovat tyhmiä ja se heijastuu yhteiskuntaan.

  • Eugeniikka menee metsään juuri siinä, että oletetaan yhteiskunanlle haitallisimpien olevan totaalisesti jälkeenjääneitä. Todellisuudessa syvästi vajaamieliset eivät muodosta minkäänlaista uhkaa, koska ovat liian tyhmiä organisoituun toimintaan. Kaikkkein vaarallisimpia ovat juuri keskivertoälykkäät, jotka ovat tarpeeksi älykkäitä organisoituun toimintaan mutta liian tyhmiä asettaakseen kestäviä pitkän aikavälin tavoitteita. Juuri näistä ihmisistä kaikki diktatuurit ja sotahullut ammentavat käyttövoimansa.

   • Kuvasit loistavasti kulttuurimarksistien olemuksen!


  • Oireet viittaavat vaikeaan murrosikään ja auktoriteettien vastustamiseen. Isolla todennäköisyydellä sinulla tulee esiintymään myöhemmällä iällä, keskimääräistä enemmän narsistisia ja/tai jopa psykopaattisia piirteitä. Myöskään skitsofreniaa ei voida sulkea pois. Suosittelen välttämään päihdyttäviä aineita ja hakeutumaan esim. tervehenkisten harrastusten pariin. Jokin joukkueurheilulaji toimisi ehkä parhaiten jos vain sopeudut porukkaan.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   399
   25784
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16406
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   400
   15163
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   12937
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   45
   2476