Juan Caradura vitun pelle jätkä

Stooge

Juan Caradura on punk in finland keskustelufoorumin ylläpitäjä. On kumma punkkari kun kukaan ei tunne tätä jätkää. Minä tunnen tai ainakin tiedän periaatteessa kaikki jotka on yhtään mitään ja nekään ei edes tiedä koko tapausta. Ainakin juttujensa perusteella mitä nettiin kirjottaa on myös aika vitun tyhmä jätkä.

Jatka vaan pelle porukan ip-bännäämistä.

12

266

  Vastaukset

  • Tämä piffi-juan on täysi huijari, kukaan ei tunne tätä ihmistä. Ei pyöri pispalassa, virontormällä, "tohlopissa"... Ja turha heittää helsinkikorttia, helsinkiläiset punkkarit pyörii myös tampereella ja usein. Olisko piffillä tällä hetkellä sellaisella nimimerkillä kuin hauveli, koiruli tai vastaavaa. En yleensä käytä termejä kuten narsisti, mutta tässä tapauksessa en usko että huudan sutta turhaan.

   Huijari, elkää uskoko sen juttuja.

  • Eipä ole tuttu ukko...

  • Wannabe feikki paska.

  • Ei millään pahalla, mutta tuskin sinäkään vitun molopää kuuntelet Johnny Thundersia. Kuten ei kukaan muukaan noista hard core lävistysnaama / pipopää / narkkarihipsteri-harrington takki "punkkareista".

   Haistakaa vittu.

   • L.A.M.F löytyy vinyylinä.

    Elä oleta mitään, kun et kerta tunne mua. Ja koska et tunne minua, silloin et voi tuntea juurikaan ketään...


  • Hienoo haukkua Tamperelaisia punkkareita narkkareiks ja samalla ihannoida Johnny Thundersia joka oli yksi pahimmista nisteistä musiikin historiassa.

   Diggaan kyllä Thundersin musiikista, sääli vaan että käytti kovia huumeita. Kyllä täällä on täysin päihteettömiäkin punkkareita. Henk koht olen täysin kovia huumeita vastaan.

   Sen verran kuitenkin valaisen asiaa, että monet punkkarit kokee että ovat tehneet paljon kulttuurin eteen ja ei oikein tykkää että jotkut luulee olevansa punkkeja kun löytyy nimimerkki piffiltä. Myöskään piffi ei ole arvostettu mesta varsinkaan vanhempien punkkien keskuudessa, jotka oli sillon siellä kun punk tuli.

   Jos olet joskus ollut punkkari, tarkoittaa ainoastaan että et ole todellisuudessa koskaan ollut punkkari.

  • Jos se ei oo punkkari

   Vaa runkkari xD

   • Turpa kiinni


  • Tää jätkä uhkasi pari vuotta sitten antaa minun ip-osoitteen poliisille. Mistä syystä hän näin olisi tehnyt jäi minulle epäselväksi.

   Hemmetti kun olis screencapit tän äijän jutuista. Ihan kaistapäistä sekoilua.

  • Vaikuttaisi siltä että tämä Juan on klassinen narsisti. Mielestäni ihan selvä tapaus.

   Narsismi viittaa henkilön käyttäytymiseen, jossa korostuu itsekeskeisyys, itserakkaus, huomionkipeys, käsitys omasta tärkeydestä, tarve tulla ihailluksi ja kyvyttömyys ottaa toisia huomioon.

   Narsistiseen persoonallisuushäiriöön sairastuneet henkilöt yliarvioivat säännönmukaisesti omat kykynsä ja vähättelevät toisten ominaisuuksia. Heidän ajatusmaailmansa tukee käsitystä omasta paremmuudesta ja he myös odottavat toisten kohtelevan heitä ylivertaisena. Narsistisen henkilön kyky myötätuntoon on heikentynyt ja hän käyttää toisia hyväkseen. Narsistin käytös voi olla ylimielistä ja jopa röyhkeää.

  • On myös kova valehtelemaan...

  • Juanin levy sai vähän huonon levyarvion, 1/10. ;-(

   Jostain syystä arvostelu on ilmeisesti poistettu netistä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   316
   4756
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2878
  3. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   106
   2857
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   365
   1414