Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Elämä/valinnat/vastoinkäymiset/epäluulot/taistelut

Suhurut

Haluaisin virittää keskustelua aiheesta joka herättää varmasti mielipiteitä. Elämä jonka olet tähän asti elänyt, onko se ollut sellainen kuin toivoisit? Oletko saavuttanut kykyjesi mukaisen maksimin, eli oletko onnellinen? Onko ollut vaikeaa elontielläsi, onko jokin vastustanut? Epäiletkö muiden vaikeuttavan elämääsi vai onko kohtaamisissa myönteinen perusvire. Vastustako lähimmäisiäsi, eli joudutko konflikteihin esim. naapurien kanssa?

Itse itselleni vastaten sanon seuraavaa. Elämäni on kohdellut minua vaihtelevasti. Olen synnyinjuuriltani revitty satanisti. Elämäni on kohdellut minua kaltoin niin kauan kuin jaksan muistaa. Kuitenkin olen saanut kerättyä itselleni henkistä ja fyysistä sekä monetaarista pääomaa siten että en ole nykyisellään riippuvainen muista henkilöistä/yhteisöistä. Saavuttaessani entiteettini huipun olen alkanut säälimään kanssaihmisiä jotka vielä joutuvat kärsimään kahleista jotka yhteiskunta on luonut, elo haastaa eläjän ja pakottaa huorakseen. Kohtuulista olisi olla vaipumatta epätoivoo kohdatessaan moisia episodeja mutta empaattinen puoleni väreilee myöntymistä kohtalokkaille. Toiviotieni elähdyttää segretaarisen pesueen epistolan. Tunnevammat jotka syntyvät elontiellä vastoin yksilön tarpeita kohtaantuvat messiaanisessa haureudessa osaksi poikkinaintista koheesiota. Turva jonka saamiseksi on esiinnyttävä vääjämmättömän perustavana osana massaa joka tahdollaan haluaa painaa yksilön alleen on erehdyttänyt kulkijan kohtalon polultaan ratkaisevasti harhaan. Kyräily ja epäluulo kohdatessa toiseuden edustajia vakauttaa henkisen tasapainon ja aikaansaa itsellistä täyttymystä. Halu hallita elintilaansa voi aikaansaada paradigman jossa yksilö hyvyyttään edistäen henkilöityy antagonistiksi tahtomattaan, aikaansaaden reaktion jossa vastaanottajat tietämättään hyväksyvät eteeerisen harhan vastakkainasettelusta. Puristeille tämä tarkoittaa yhteisenhyvän vääjäämätöntä terminointia. Primäärikohdanto elinpiirinsä reunalla hajottaa ja pirstoo halun emissiiviseen kontaktiin. Ylämainutut mielipiteet eivät edusta allekirjoittajan perimmäistä kantaa eivätkä täten sido häntä maallisiin oikeusasteisiin.

6

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielipiteeni

      Ei. Ei. Ei. Kyllä. Kyllä.

    • Jotainherkkää
    • zaawaa

      Muslimit Suomessa on paha päässyt valloilleen.TERRORISTIT Tekevät kaikkensa jotta meillä on huono olla . FAKTAA. MUSLIMI PASKAT POIS SUOMESTA !

    • Melkor_

      Todellisuuden alkuhämärässä kohtaanto realiteettien kanssa on ollut kohtalokas. Primitiivinen auto-toksikaatio on leijunut alati läsnä. Elintilan upiquintintiivinen hallinta on edellyttänyt jatkuvaa kostutusta. Mentaalinen tasapaino lienee kaikonnut ja nykyisellään uskon vahvasti arkaaisiin henkiobjekteihin.

    • LOPPU---

      Aloittajalle terveisiä !
      Polta se sivistyssanakirja .

    • myskihärkä

      Aloittajalle ja kaikille muilleki samoin tavoin eläville ja ajatteleville:Älkää tehkö tästä elämästä noin hankalaa.Mukavaa täällä on pörrätäTäytyy oppia nauttiin ja kunnioittamaan hyviä ihmisiä.Niitä on ja löytyy joka paikasta..Katuminen ja surkuttelu on turhaa ajanhaaskausta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe