Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Crudon juhlava paluu kalapalstalle!

CrudoTurusta

Tänään iltapäivällä klo 16 se vihdoin ja viimein tapahtuu - Crudo tekee odotetun comebackin kalapalstalle ja antaa ensimmäisen reseptin! 3 vuoden ehdoton vankeustuomio on vihdoin lusittu ja matka makujen maailmaan voi jälleen alkaa! Vankilavuosien aikana tuli innovoitua monta uutta herkullista reseptiä ja niitä olisi tarkoitus julkaista tulevan kesän aikana :)

Ai että on kiva olla taas apajilla ja ennen kaikkea tietysti hyvässä seurassa!

4

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CrudoTurusta

      Crudo laskeutuu heti varhain aamusta antamaan uuden kalaruokareseptin!


      Turun kundi kokkaili viime perjantaina eräälle latinonsuomalaiselle mimmille ja hänen frendilleen cevichea et sillei hei! Ceviche on sitruunamarinoitua kalaa - yleensä jotain vaaleaa fisua. Crudo sovelsi ja innovoi perinteistä lattarireseptiä. Crudon tarkoitus oli tehdä parasta cevichea, jota mimmit ovat koskaan saaneet et sillei hei!

      Crudo osti kaupasta ehdottoman tuoreita kuhafileitä. Turun kundi aloitti valmistuksen puolenpäivän aikoihin, sillä fisun on hyvä marinoitua ainakin kuusi tuntia et sillei hei!

      Crudo viipaloi ja pilkkoi kuhat sellaisiksi, joita olisi hyvä syödä. Ei kuitenkaan liian pieniksi paloiksi, vaikka naisten suu ei olekaan yhtä iso kuin Crudon kita.

      Crudo nakkasi kuhanpalat kulhoon ja puristi päälle neljä sitruunaa ja kolme limeä. Sitten rouhittua merisuolaa & sokeria perään ja kulho tekeytymään jääkaappiin kylmään osaan et sillei hei! Noin neljän tunnin kuluttua kuha oli muuttunut valkoiseksi - se oli siis raakakypsynyt. Nyt oli aika aloittaa liemen teko.

      Crudo kaatoi kulhoon muutaman ruokalusikallisen (maun mukaan) makeaa chilikastiketta, hieman pippuria ja pienen tilkan kuohukermaa. Sitten sekoitetaan, mutta varotaan rikkomasta kuhan rakennetta et sillei hei! Crudo maistoi lientä ja havaitsi sen taivaalliseksi et sillei hei! Sitten vain turkulainen ceviche jääkaappiin odottamaan vieraita.

      Crudo tarjosi innovoimaansa cevichea itsetekemänsä aiolin ja K-kaupan tuoreen chapatan kanssa et sillei hei! Liemi oli niin hyvää, että aiolia ei oltaisi välttämättä edes tarvittu. Liemeen on hyvä kastaa leipää.

      Crudon vieraat, kaksi neiti-ihmistä, kehuivat Crudon turkulaista cevichea kilvan. Ja täytyyhän Crudonkin tunnustaa: Se oli todella loistavaa et sillei hei! Lisäksi cehiche on helppotekoista ja terveellistä!

      ps. monissa ceviche-resepteissä neuvotaan laittamaan korianteria. Crudo osti korianteriruukun, mutta se lensi yksintein roskikseen. Korianteri on todella vastenmielisen makuinen - toisin kuin Crudon vieraat et sillei hei! Siitä Crudo voisi kertoa lisää, mutta se kuuluu K18-palstalle et sillei hei!

    • sontavento

      Kiitti Crudolle mielenkiintoisesta uudesta reseptistä. Hyvä että tällekin palstalle joku valveutunut kokki jaksaa vielä laittaa herkullisia reseptejään :)

      • vanhaapaskaa

        Vaihtoko ne sulle lääkityksen vai lopetitko kokonaan ?


    • paskaankyllästynyt

      Omituista että tuo minimulkku saa jatkuvasti provosoida tätä palstaa, eikä ylläpito korviaan lotkauta, valituksista huolimatta! No hullulla on halvat huvit, sälli vetää varmaan tumppuunsa lukiessaan suoltamiaan paskajuttuja, anustappi persereijässään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe