Pakolaisbisnes tuottaa miljoonia pakolaisia EUhun!

TätäSinunEiHalutaTietävä

Viime viikolla yli 12000 pakoloista kertoo Ylen TV 1 Klo 18:00 uutiset.

Uutisissa kerrotiin tänään 2.7.2017 että Italian vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä 200 000 pakolaista ja määrä nousi taas muutaman päivän aikana yli 10 000 pakolaisella.

Italia on hätää kärsimässä ja vaatii muita EU-maita taakanjakoon, tai aikoo lopettaa avustusjärjestöjen Libyan rannikkovesiltä tuottamien tulijoiden vastaanoton.

Ongelma on se että Ulkolinja - Pakolaisbisnes dokumentti joka löytyy Yle Areenasta http://areena.yle.fi/1-3402138 kertoo miten jokainen Italiaan tuotettu pakolainen tuottaa pääasiallisesti miljonääreistä koostuvalle rahamafialle ja sen lisäksi oikealle mafiallekin yli 10 000 per maahantulija. Päälle vielä pakolaisten orjapalkkatyön 1-2€/tunti ansiot pimeän työn yrittäjille sekä pääosin naisten ja tyttöjen prostituutiotulot. Rahamafian mukaan pakolaisbisnes tuottaa miljardeja ja paremmin kuin huumekauppa, joka sekin on suurta bisnestä.

Laskekaa nyt itse. Muutamien päivän aikana Italiaan saapunut, tai siis tuotu yli 10 000 henkeä × yli 10 000 € = 100 000 000 eli 100 miljoonaa euroa + pimeän työn kulut. Kuka rahamafiasta tätä kansalaisten verovarojen uudelleensiirtoa heille olisi valmis lopettamaan?

Sama pakolaisbisnes jatkuu kun maahantulijat siirtyvät Italiasta muualle EU-maihin Saksaan, Tanskaan, Ruotsiin, Suomeen. Oikeiston rahamafia repii heidän "auttamisellaan" miljoonia ja miljardeja veronmaksajilta + saa pimeää työvoimaa.

Tämä tulee kalliiksi kansallisvaltioille, EU-kansalaisille ja veronmaksajille ja tuo miljardeja euroja EU:n rahamafialle ja sen miljonäärieliitille.

Kun pakolaisia näin tuotetaan EU:hun ja rahdataan Libyan rannikkovesiltä asti, sekä he pääsevät Italiasta jatkamaan matkaansa muihin EU-maihin, se on mainos Eurooppaan pakolaiseksi lähtöä harkitseville. Näin tämä lepsu pääsy EU:hun rahamafian pakolaisbisneksen takia jouduttaa matumassainvaasiota, ja tulijoita on kymmeniä miljoonia!

EU on tuhoamassa bisneksen takia kansallisvaltioidensa vakauden, yhtenäisyyden, yhdet yhteiskuntanormit(sharialaki), Eurooppalaisen järjestäytyneisyyden, turvallisuuden sekä myös Eurooppalaisen rodun.

EU:n pitäisi nyt pikaisesti puhaltaa peli poikki ja luoda järjestelmä jossa miljoonien pakolaisten virta pidetään Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa omassa kulttuuripiirissä. Lisäksi sotivat maat ja äärijärjestöt pitäisi laittaa kuriin, jotta omissa maanosissaan pakolaisleireissä pidettävät voisivat palata omiin kotimaihinsa rakentamaan omia yhteiskuntiaan demokraattisiksi(?).

Ongelma on se että EU:n päättävä eliitti on tätä samaa rahaeliittiä joka tekee miljardeja verovaroin pakolaisbisneksellä eikä halua laittaa rahahanoja kiinni, vaikka Eurooppalainen kulttuuri on tuhoutumassa.

Italian mafia on tehnyt satojen miljoonien bisneksiä siirtolaisuudella. Siksi se on jatkunut vaikka onkin kaiken järjen vastaista.

Mafia maksanut virkamiehille 20 000 euron kuukausipalkkaa

Uutistoimisto Ansan haastatteleman esitutkintatuomarin Flavia Costantinin mukaan mafia on maksanut johtaville poliitikoille jopa 20 000 euron kuukausipalkkaa, jotta nämä tekisivät mafialle myönteisiä päätöksiä.

Lahjotut poliitikot ovat osallistuneet hankintapäätösten lisäksi turvapaikanhakijoiden ohjaamiseen mafian hallussa oleviin vastaanottokeskuksiin.

Suomessa on vähän sama juttu.

Tätä sinun ei haluta tietävän ja siksi tämä viesti saatetaan poistaa valtamedian omistavan oikeiston rahaeliitin toimesta, joten jaa se muille foorumeille.

Ulkolinja: Pakolaisbisnes
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/06/04/ulkolinja-pakolaisbisnes
"Eurooppaan pyrkivistä pakolaisista on tullut kauppatavaraa. Suuret ihmisjoukot ovat tuotteliasta liiketoimintaa muillekin kuin ihmissalakuljettajille.
Ranskalaisdokumentti selvittää, kuka hyötyy ihmisten hädästä".

115

1488

  Vastaukset

  • Suuron osa paateista on täynnä valepakolaisia eli toisin sanoen siirolaisia mustastamafrikasta joille avautuunsisäänpääsy euroopan rajojen sisälle asylum vonkauksella...

   Sopii vain ihmetellämtätämsysteemiä jossa siirtolaisiamkäydään noukimasta kilometrin påästä libyan rannikosta euroopaan vaikka lyhin tie rannikolöe olisi libya takaisin.

   • Nämä ns.pakoloiset syövät Euroopan talouden samalle tasolle kuin heidän lähtömaissaan. Jäljelle jää vain ne, jotka ovat pystyneet rahastamaan tämän katastrofin kustannuksella.
    KYSYMYS. Mihin Eurooppalaiset voivat lähteä pakolaisiksi sitten kun talous romahtaa. Puola, Unkari, Viro eivät ota pakolaisia vastaan.


   • ihlam kirjoitti:

    Nämä ns.pakoloiset syövät Euroopan talouden samalle tasolle kuin heidän lähtömaissaan. Jäljelle jää vain ne, jotka ovat pystyneet rahastamaan tämän katastrofin kustannuksella.
    KYSYMYS. Mihin Eurooppalaiset voivat lähteä pakolaisiksi sitten kun talous romahtaa. Puola, Unkari, Viro eivät ota pakolaisia vastaan.

    Romahtaneiden EU:n kansallisvaltioiden asukkaista saadaan hyvää halpatyövoimaa matuinvaasion rahastajariistäjille. Tämäkin on suunniteltu. Kun Euroopan maat saadaan velkaisiksi ja hajaannukseen kansainsekotuksella sekä europuhalluksilla ja hyvinvointipalveluiden sekä sopimusyhteiskunnan romutuksella niin valtion tilalle palaa isäntävalta ja piikayhteiskunta jossa proleja voi riistää sielunsa kyllyydestä.


   • EU-riistomarkkinat kirjoitti:

    Romahtaneiden EU:n kansallisvaltioiden asukkaista saadaan hyvää halpatyövoimaa matuinvaasion rahastajariistäjille. Tämäkin on suunniteltu. Kun Euroopan maat saadaan velkaisiksi ja hajaannukseen kansainsekotuksella sekä europuhalluksilla ja hyvinvointipalveluiden sekä sopimusyhteiskunnan romutuksella niin valtion tilalle palaa isäntävalta ja piikayhteiskunta jossa proleja voi riistää sielunsa kyllyydestä.

    EU-Presidentti: miljoonia pakolaisia tulossa Eurooppaan
    http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/07/11/eu-presidentti-miljoonia-pakolaisia-tulossa-eurooppaan/
    "EU:n Presidentti Antonio Tajani varoittaa, että miljoonia siirtolaisia virtaa Afrikasta Eurooppaan seuraavan viiden vuoden aikana ellei välittömiin toimiin ryhdytä.

    Tajanin mukaan siirtolaiskriisin mittakaavaa ja vakavuutta aliarvioidaan ja asiaan on puututtava oitis. Haastattelussaan Il Messegero-lehdelle Tajani sanoi, että ”ellei ongelmaa ratkaista nyt, pakolaisuus tulee olemaan raamatullisessa mittakaavassa ja mahdotonta pysäyttää.”

    Tajani sanoi, että Italia voi ottaa vastaan vain kiinteänumeroisen määrän pakolaisia ja totesi, ettei meidän tule tuntea syyllisyyttä siitä ettemme voi ottaa kaikki vastaan.

    Tajani viittasi pakolaisuuden syiden joukossa mm. Afrikan väestönkasvun ongelmaan".

    Lähde: Daily Mail
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4676640/Europe-underestimating-scale-migrant-crisis.html
    ..

    Ei puhuta edes miljoonista vaan kymmenistä miljoonista pakolaista lähivuosina jatkuvana matumassainvaasiona, joka tuhoaa EU-maiden turvallisuuden, vakauden, yhtenäisyyden, yhden kulttuurin, yhden oikeusjärjestelmän(sharialaki kakkosstandardina) ja talouden sekä tes-työmarkkinat.   • ihlam kirjoitti:

    Nämä ns.pakoloiset syövät Euroopan talouden samalle tasolle kuin heidän lähtömaissaan. Jäljelle jää vain ne, jotka ovat pystyneet rahastamaan tämän katastrofin kustannuksella.
    KYSYMYS. Mihin Eurooppalaiset voivat lähteä pakolaisiksi sitten kun talous romahtaa. Puola, Unkari, Viro eivät ota pakolaisia vastaan.

    On täysin tekosyy, kun tiedoitusvälineissä paasataan että pakoloiset ovat huonoissa ja vaarallisissa olsuhteissa Libyassa.
    Eihän noiden loisten ole ollut pakko mennä sinne Libyaan. He luottavat siihen että heidät "pelastetaan" Eurooppaan jos henkensä uhalla selviävät rannikolle. Maksavat salakuljettajille todennäköisesti kehitysapurahoilla.
    Bisnesmiehet nuolevat huuliaan ja rikastuvat. Kuitenkin Euroopan puolen avustajat leikkaavat omaa tulevaisuuttaan tyhmyyttään.


   • Tajani ensimmäisten joukossa avaruusmatkalle. Hirviö ja yleensä Italia "mafia-mogheriineineen".

    Kunpa se sota jysähtäisi juuri Italiaan, pari Pohjois-Korean paukkua. Suomeen ei pitäsi tulla sotimaan, vaan sinne, missä noita EU:n organisoimia valejärjestöjä puuhastelee.


   • Matumassainvaasio on samanlainen eliitin rahanveivaus veronmaksajilta eliitin mafian taskuihin kuin eurokriisin hoitokin, jolla puhallettiin satoja miljardeja euroja bankstereille ym. rahamafian miljonääreille. Kummallakin pummataan eu-kansalaisten ja kansallisvaltioiden verorahoja näiden iilimatojen panama-tileille ja köyhdytetään sekä velkaannutetaan eu-maat. Heikko valtio, vahva rahamafia eli isäntävalta ja piikayhteiskunta sekä ihmisriisto.

    Pakolaisbisnes tuottaa miljoonia pakolaisia EUhun - Verorahat eliitin taskuihin!
    http://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!


   • ITALIA VAADITTAVA VASTUUSEEN SIITÄ ETTEI HOIDA EUN ULKORAJAANSA!!!!!!!!!!!!!!!

    EIHÄN SUOMEENKAAN RAHDATA VENÄJÄLTÄ TUHANSITTAIN IHMISIÄ JOKA PÄIVÄ.

    MAFIA ON VALLASSA KOKO ITALIASSA JA MÄÄRÄÄ IHAN KAIKESTA NÄKÖJÄÄN.

    MIHINKÄÄN "TAAKANNJAKOON" EI PIDÄ SUOSTUA. PITÄKÖÖN ITALIA MAFIANSA TUOTTAMAT IHMISET, EI KUULU MUILLE MAILLE!


   • Keppanasuvakismi kirjoitti:

    Nuorkeskustalaiset vaativat: ”Pakolaiskiintiö nostettava kymppitonniin”
    https://www.kansalainen.fi/nuorkeskustalaiset-vaativat-pakolaiskiintio-nostettava-kymppitonniin/

    Suoraan sylttytehtaalle, kuka haluaa ja mitä.

    "Nuorkeskustalaiset vaativat: ”Pakolaiskiintiö nostettava kymppitonniin”"

    -- Kannattaisi lukea se koko juttu siitä mitä nuorkeskustalaiset vaativat ja millä reunaehdoilla.

    -- Lyhyesti :

    Nuorkeskusta olisi valmis nostamaan Suomen pakolaiskiintiötä vaikka tuohon 10 000 PAKOLAISEEN. Siis ihmisiin joilla on jo pakolaisstatus eli heidät valittaisiin eri pakolaisleireiltä ja kuljetettaisiin turvallisesti Suomeen, jolloin tämä salakuljettajien logistiikkaketju jäisi välistä pois. Tällöin myös pystyttäisiin auttamaan aidosti niitä ihmisiä jotka apua tarvitsevat , ei vain niitä joilla on hilloa repussa riittävästi päästäkseen Eurooppaan.

    Ehdotus on Paavo Väyrysen aikaisemmin esittämillä linjoilla. Ei juuri poikkea siitä , joten mitään varsinaisesti uutta tässä ei ole.

    Nuorkeskustalaiset tietystikin esittävät samalla myös TOIVOMUKSEN että näillä toimillla , eli pakolaiskiintiöiden nostamisella EU-maissa , pystyttäisiin puuttumaan tähän rikolliseen salakuljettajien businekseen.

    Nuorkeskustalaiset olisivat oikeilla jäljillä MIKÄLI heillä olisi ROHKEUTTA ja vastuullisuutta myös samalla esittää ratkaisut millä tämä Välimeren omatoiminen matkailu saadaan loppumaan, muutoin on kyse vain oman kilven kiillottamisesta kilpailemalla "kaikista suurimman ihmisoikeuksien puolesta taistelevan tittelistä".

    ... Jälleen kerran ja näitähän "tyhjän puhujia" nyt on nähty , jo liiankin kanssa.


   • Pakolaisbisnes on miljardien eurojen veronmaksajien rahoilla pyöritettävä rahansiirtoautomaatti.

    Kasvattihan Orpon ja Sipilän porvarihallitus myös maahan tulleiden turvapaikanhakijoiden määrää 2015 ennätysmäisesti. Ja myös Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden edut ovat EU-maiden parhaat.

    EU julkaisi turvapaikkatilaston - Suomi ykkössijalla, +822%
    http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-julkaisi-turvapaikkatilaston-suomi-ykkossijalla-822-6310729
    "Ensikertalaisten turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi vuonna 2015 suhteellisesti eniten Suomessa kaikista EU-maista, kertoi Euroopan tilastolaitos Eurostat.
    euraavaksi eniten määrä kasvoi Unkarissa, missä kasvua oli 323 prosenttia".


   • Suurin_bisneslisä kirjoitti:

    Pakolaisbisnes on miljardien eurojen veronmaksajien rahoilla pyöritettävä rahansiirtoautomaatti.

    Kasvattihan Orpon ja Sipilän porvarihallitus myös maahan tulleiden turvapaikanhakijoiden määrää 2015 ennätysmäisesti. Ja myös Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden edut ovat EU-maiden parhaat.

    EU julkaisi turvapaikkatilaston - Suomi ykkössijalla, +822%
    http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-julkaisi-turvapaikkatilaston-suomi-ykkossijalla-822-6310729
    "Ensikertalaisten turvapaikanhakijoiden määrä kasvoi vuonna 2015 suhteellisesti eniten Suomessa kaikista EU-maista, kertoi Euroopan tilastolaitos Eurostat.
    euraavaksi eniten määrä kasvoi Unkarissa, missä kasvua oli 323 prosenttia".

    EU määräys: Ruotsin poistettava rajatarkistukset

    Ruotsin on poistettava rajatarkastukset 12. marraskuuta 2017.
    EU:n maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos ilmoitti asiasta keskiviikkona 6. syyskuuta.

    EU-komissio ei enää hyväksy Ruotsin rajavalvontaa Tanskan ja muiden EU-alueiden välillä.

    ”Rajatarkistusten on päätyttävä kahdessa kuukaudessa. Ehtoja rajatarkistusten hyväksymiselle ei ole enää olemassa”, sanoi Dimitris Avramopoulos, EU:n maahanmuuttokomissaari.

    Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta ja Norja ovat aiemmin 2015-2017 saaneet poikkeuksia Schengenin vapaan liikkuvuuden säännöstä. Suomi ei ole näitä poikkeuksia pyytänyt ja siitä syystä Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden suhteellinen määrä kasvoikin 2015 EU-maiden ylivoimaisesti eniten +822%, kun se kasvoi toisiksi eniten EU-maista Unkarissa vain 323%.

    Nyt valtiollisten rajojen valvonta on taas uudestaan ohi – poikkeus päättyy 12. marraskuuta, eikä sitä saa toistaa useampaa kertaa.

    Toukokuun alussa Ruotsi kiristi rajavalvontaa. Ruotsin demokraatit moittivat julkilausumassaan EU:n uutta määräystä: ”Emme hyväksy sitä, että EU päättää rajavalvonnastamme. Ruotsi ja ruotsalaisten on itse päätettävä maan rajoista ja turvallisuudesta”.

    Suomeen saattaa olla tulossa pian uusi matumassainvaasio? Itse asiassa sellainen on varmasti suunniteltu tällä EU-toimella. Euroopan monikulttuuristamisagendaa viedään hamaan loppuun.

    Käsittämätöntä että itsenäiset kansallisvaltiot eivät saa ja voi päättää oman maansa rajavalvonnasta ja sisäisestä turvallisuudestaan, vaan EU määrää niistä.

    Saksan Merkelin ja Turkin Erdoganin huonot välit saattavat aiheuttaa massiivisen miljoonien pakolaisten Eurooppaan vyöryn, jos Erdogan ei saa enää pakolaisvyöryllä uhkailulla kupattua EU:lta miljardeja euroja tukirahaa ja muita kiristysetuja.

    Ainoa ratkaisu olisi laittaa Välimeri tarkkaan valvontaan kuten myös Turkin ja Euroopan väliset raja-alueet. Mutta koska Euroopan mamutus on sovittu eliitin globalistien toimesta, EU:n ulkorajoja ja EU-maiden sisärajoja ei saa valvoa.


   • SuunniteltuMiehitys kirjoitti:

    EU määräys: Ruotsin poistettava rajatarkistukset

    Ruotsin on poistettava rajatarkastukset 12. marraskuuta 2017.
    EU:n maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos ilmoitti asiasta keskiviikkona 6. syyskuuta.

    EU-komissio ei enää hyväksy Ruotsin rajavalvontaa Tanskan ja muiden EU-alueiden välillä.

    ”Rajatarkistusten on päätyttävä kahdessa kuukaudessa. Ehtoja rajatarkistusten hyväksymiselle ei ole enää olemassa”, sanoi Dimitris Avramopoulos, EU:n maahanmuuttokomissaari.

    Ruotsi, Tanska, Saksa, Itävalta ja Norja ovat aiemmin 2015-2017 saaneet poikkeuksia Schengenin vapaan liikkuvuuden säännöstä. Suomi ei ole näitä poikkeuksia pyytänyt ja siitä syystä Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden suhteellinen määrä kasvoikin 2015 EU-maiden ylivoimaisesti eniten +822%, kun se kasvoi toisiksi eniten EU-maista Unkarissa vain 323%.

    Nyt valtiollisten rajojen valvonta on taas uudestaan ohi – poikkeus päättyy 12. marraskuuta, eikä sitä saa toistaa useampaa kertaa.

    Toukokuun alussa Ruotsi kiristi rajavalvontaa. Ruotsin demokraatit moittivat julkilausumassaan EU:n uutta määräystä: ”Emme hyväksy sitä, että EU päättää rajavalvonnastamme. Ruotsi ja ruotsalaisten on itse päätettävä maan rajoista ja turvallisuudesta”.

    Suomeen saattaa olla tulossa pian uusi matumassainvaasio? Itse asiassa sellainen on varmasti suunniteltu tällä EU-toimella. Euroopan monikulttuuristamisagendaa viedään hamaan loppuun.

    Käsittämätöntä että itsenäiset kansallisvaltiot eivät saa ja voi päättää oman maansa rajavalvonnasta ja sisäisestä turvallisuudestaan, vaan EU määrää niistä.

    Saksan Merkelin ja Turkin Erdoganin huonot välit saattavat aiheuttaa massiivisen miljoonien pakolaisten Eurooppaan vyöryn, jos Erdogan ei saa enää pakolaisvyöryllä uhkailulla kupattua EU:lta miljardeja euroja tukirahaa ja muita kiristysetuja.

    Ainoa ratkaisu olisi laittaa Välimeri tarkkaan valvontaan kuten myös Turkin ja Euroopan väliset raja-alueet. Mutta koska Euroopan mamutus on sovittu eliitin globalistien toimesta, EU:n ulkorajoja ja EU-maiden sisärajoja ei saa valvoa.

    "Hei me tehdään tällä rahaa".


   • Suomalaistenkin rahat menevät siis pakoloisten kautta EU
    ååliöille. No onhanse niin väärin. Haijottaa pitäis koko systeemi.


   • Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
    https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/
    "Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa.

    Professori Paul Collier puhui Tanskan sosiaalidemokraattien konferenssissa Kööpenhaminassa viime viikolla ja torjui ajatuksen pakolaisten tuomisesta Eurooppaan.

    – Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan, Collier totesi.

    Paul Collier on Oxfordin yliopiston professori ja yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista. Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen."

    Eli summasummarum:

    Palataan Collierin lukuihin. Jos yhden henkilön aiheuttamilla kustannuksilla autetaan 135 henkilöä heidän kotimaissaan, niin mitä se tarkoittaa käytännössä?

    Suomeen tuli 32.476 ”pakolaista” pelkästään vuonna 2015. Kun tuo määrä kerrotaan 135:llä, niin saadaan luku 4.384.260. Luku on siis yli neljä miljoonaa ihmistä! Haloo!

    Toisin sanoen nykymeno on apua tarvitsevien kannalta täysin järjetöntä ja moraalitonta. Myös siksi, että nykykäytännössä avun ulkopuolelle jäävät useimmiten naiset, lapset ja vanhukset, jotka ovat kaikkein eniten avun tarpeessa.

    Nykymeno on täysin järjetöntä ja moraalitonta myös siksi, että sitä kannattavat ovat niin toimiessaan omasta mielestään hyviä ihmisiä, ja järkevämpää toimintatapaa vaativat leimataan huonommiksi ihmisiksi, jopa rasisteiksi.
    https://blogit.perussuomalaiset.fi/reijo-tossavainen/pakolaisten-hyysaaminen-taysin-jarjetonta-ja-moraalitonta/

    Järkevintä ja mahdottomasti edullisempaa sekä Euroopan vakaudelle, turvallisuudelle ja yhtenäisyydelle parempaa on auttaa pakolaisia heidän omassa kulttuuripiirissään esim. Turkin, Pohjois-Afrikan ym. pakolaisleireillä

    Pakolaisbisnes tuo fyffeä kyllä pakolaisbisnestä pyörittävien mm. kokoomuksen eturyhmille, joten bisnestä on varmaan vaimea lolettaa, mutta se on verorahaa ja pois kansalta ja valtiolta.


   • TolkkuaKehiin kirjoitti:

    Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
    https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/
    "Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa.

    Professori Paul Collier puhui Tanskan sosiaalidemokraattien konferenssissa Kööpenhaminassa viime viikolla ja torjui ajatuksen pakolaisten tuomisesta Eurooppaan.

    – Käytämme 135 dollaria jokaista tänne tulevaa kohden siinä missä käytämme yhden dollarin jokaista paikallisesti autettavaa kohden. Kotimaahansa jäävät ovat yleensä paljon heikompia kuin ne, joilla on voimavaroja lähteä Eurooppaan, Collier totesi.

    Paul Collier on Oxfordin yliopiston professori ja yksi maailman johtavista kehitysmaiden asiantuntijoista. Hän uskoo, että eliitti johtaa vastuutonta ja epäeettistä maahanmuuttopolitiikkaa, jossa autetaan vain muutamia monien kustannuksella. Hänen mukaansa EU:n tulisi sulkea rajat ja tehdä investointeja lähialueilleen."

    Eli summasummarum:

    Palataan Collierin lukuihin. Jos yhden henkilön aiheuttamilla kustannuksilla autetaan 135 henkilöä heidän kotimaissaan, niin mitä se tarkoittaa käytännössä?

    Suomeen tuli 32.476 ”pakolaista” pelkästään vuonna 2015. Kun tuo määrä kerrotaan 135:llä, niin saadaan luku 4.384.260. Luku on siis yli neljä miljoonaa ihmistä! Haloo!

    Toisin sanoen nykymeno on apua tarvitsevien kannalta täysin järjetöntä ja moraalitonta. Myös siksi, että nykykäytännössä avun ulkopuolelle jäävät useimmiten naiset, lapset ja vanhukset, jotka ovat kaikkein eniten avun tarpeessa.

    Nykymeno on täysin järjetöntä ja moraalitonta myös siksi, että sitä kannattavat ovat niin toimiessaan omasta mielestään hyviä ihmisiä, ja järkevämpää toimintatapaa vaativat leimataan huonommiksi ihmisiksi, jopa rasisteiksi.
    https://blogit.perussuomalaiset.fi/reijo-tossavainen/pakolaisten-hyysaaminen-taysin-jarjetonta-ja-moraalitonta/

    Järkevintä ja mahdottomasti edullisempaa sekä Euroopan vakaudelle, turvallisuudelle ja yhtenäisyydelle parempaa on auttaa pakolaisia heidän omassa kulttuuripiirissään esim. Turkin, Pohjois-Afrikan ym. pakolaisleireillä

    Pakolaisbisnes tuo fyffeä kyllä pakolaisbisnestä pyörittävien mm. kokoomuksen eturyhmille, joten bisnestä on varmaan vaimea lolettaa, mutta se on verorahaa ja pois kansalta ja valtiolta.

    "Pakolaisbisnes tuottaa miljoonia pakolaisia EUhun!"

    Mitä ihmettä alkaako Ruotisin sosiaalidemokraatit herätä Tanskan sosiaalidemokraattien tapaan?

    Pääministeri Löfven: Ruotsi on ottanut liikaa turvapaikanhakijoita ja linjaa pitää kiristää
    4.5.2018
    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005667463.html
    "Ruotsin demarit esittävät useita tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan neljä kuukautta ennen syksyn vaaleja."

    Ruotsin sosiaalidemokraatit ovat nyt ottamassa Tanskan sosiaalidemokraattien tapaan tiukan linjan maahanmuutossa. Koska Suomen demarit tekevät saman ja nostavat samalla kannatuksensa pilviin?

    Tanskan SDP haluaa evätä turvapaikat kokonaan!
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15174212/tanskan-sdp-haluaa-evata-turvapaikat-kokonaan!

    Tanskan sosiaalidemokraatit haluavat evätä turvapaikan hakemisen Tanskasta kokonaan – uusi reformi esiteltiin tänään
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15174200/tanskan-demarit-haluavat-evata-turvapaikat-kokonaa

    Myös Suomen demareissa kevyttä pöhinää:

    "Eduskunnan tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja Eero Heinäluoma (sd.) esitti torstaina huolensa muun muassa maahanmuuttajista, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa yhteiskunnasta ja sen arvoista. Hän muistutti syrjäytymisriskin olevan tällöin huomattava.
    – Vaikea ajatella, että Suomi poikkeaisi muista maista, joihin on maahanmuuttoa, Heinäluoma sanoi torstaina maahanmuuttajien kotouttamisen toimivuutta tarkastelleen raportin julkaisutilaisuudessa, joka näytettiin myös verkkolähetyksenä.

    Heinäluoma myös muistutti Ruotsin lähiöongelmista. Ruotsissa maahanmuuttajat ovat eriytyneet tietyille asuinalueille, mikä on aiheuttanut monenlaisia ongelmia.

    – Meillä on vastaavat ongelmat käsissä 20 vuoden sisällä, jos emme onnistu nopeuttamaan maahanmuuttajien sopeutumista, Heinäluoma sanoi."

    Suomessa oikeisto mm Juhana Vartiainen ja kokoomus haluavat lisää maahanmuuttoa, se on vanhanaikaista. Robotit tulevat ja automaatiokin lisääntyy taas, emme tarvitse edes kaikki suomalaisia.


   • Tolkku_nousussa kirjoitti:

    "Pakolaisbisnes tuottaa miljoonia pakolaisia EUhun!"

    Mitä ihmettä alkaako Ruotisin sosiaalidemokraatit herätä Tanskan sosiaalidemokraattien tapaan?

    Pääministeri Löfven: Ruotsi on ottanut liikaa turvapaikanhakijoita ja linjaa pitää kiristää
    4.5.2018
    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005667463.html
    "Ruotsin demarit esittävät useita tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan neljä kuukautta ennen syksyn vaaleja."

    Ruotsin sosiaalidemokraatit ovat nyt ottamassa Tanskan sosiaalidemokraattien tapaan tiukan linjan maahanmuutossa. Koska Suomen demarit tekevät saman ja nostavat samalla kannatuksensa pilviin?

    Tanskan SDP haluaa evätä turvapaikat kokonaan!
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15174212/tanskan-sdp-haluaa-evata-turvapaikat-kokonaan!

    Tanskan sosiaalidemokraatit haluavat evätä turvapaikan hakemisen Tanskasta kokonaan – uusi reformi esiteltiin tänään
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15174200/tanskan-demarit-haluavat-evata-turvapaikat-kokonaa

    Myös Suomen demareissa kevyttä pöhinää:

    "Eduskunnan tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja Eero Heinäluoma (sd.) esitti torstaina huolensa muun muassa maahanmuuttajista, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa yhteiskunnasta ja sen arvoista. Hän muistutti syrjäytymisriskin olevan tällöin huomattava.
    – Vaikea ajatella, että Suomi poikkeaisi muista maista, joihin on maahanmuuttoa, Heinäluoma sanoi torstaina maahanmuuttajien kotouttamisen toimivuutta tarkastelleen raportin julkaisutilaisuudessa, joka näytettiin myös verkkolähetyksenä.

    Heinäluoma myös muistutti Ruotsin lähiöongelmista. Ruotsissa maahanmuuttajat ovat eriytyneet tietyille asuinalueille, mikä on aiheuttanut monenlaisia ongelmia.

    – Meillä on vastaavat ongelmat käsissä 20 vuoden sisällä, jos emme onnistu nopeuttamaan maahanmuuttajien sopeutumista, Heinäluoma sanoi."

    Suomessa oikeisto mm Juhana Vartiainen ja kokoomus haluavat lisää maahanmuuttoa, se on vanhanaikaista. Robotit tulevat ja automaatiokin lisääntyy taas, emme tarvitse edes kaikki suomalaisia.

    Onhan se nannaa kun nyt jopa Ruotsin pääministeri ja demari Stefan Löfven, on ottanut mallia persujen maahanmuuttolinjauksista.

    Pääministeri Stefan Löfvenin mukaan Ruotsi on ottanut liikaa pakolaisia – sosiaalidemokraatit ajavat maahanmuuttopolitiikkaan kiristyksiä
    https://yle.fi/uutiset/3-10191360

    Pääministeri Löfven: Ruotsi on ottanut liikaa turvapaikanhakijoita ja linjaa pitää kiristää
    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005667463.html

    Ruotsin demarien tuore ohjelma sisältää tiukennuksia turvapaikanhakijoiden määriin, vastaanottoon ja palauttamiseen. Osa on jo voimassa määräaikaisina ensi vuoteen asti, ja demarit tekisivät niistä pysyviä.

    Demarit keskittäisivät turvapaikkahakemusten vastaanottamisen muutamaan paikkaan ja rajoittaisivat hakijoiden oikeutta valita itse asuinpaikkansa. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden säilöönottoa lisättäisiin, ja heidän poistumistaan maasta tehostettaisiin.

    Kunnat eivät enää maksaisi toimentulotukea ihmisille, jotka ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kielteisen päätöksen saaneiden lapset eivät enää voisi käydä koulua.

    Mahdollisuus työperusteiseen oleskelulupaan kielteisen päätöksen jälkeen lopetettaisiin tai sitä rajoitettaisiin voimakkaasti.

    ”Jos on saanut kielteisen päätöksen eikä ole lupaa olla maassa, ei voi olla osa ruotsalaista hyvinvointia samalla tavalla kuin ihmiset, jotka kuuluvat tänne”, Löfven sanoi Aftonbladetin mukaan.

    Aiemmin myös Tanskan sosiaalidemokraatit kertoivat tätäkin kovemmista muutoksista maahanmuuttoon.

    Laura Huhtasaaren puheet kelpaa nyt kaikkialla Pohjoismaissa. Persujen ja Lauran linjaus maahanmuutossa, se on Uusi Pohjoismainen Normaali.

    Nyt odotamme myös Suomen SDP:n heräävän Antti Rinteen ja Eero Heinäluoman johdolla muuttamaan maahanmuuttolinjaa muiden Pohjoismaiden sosiaalidemokraattien tolkun linjan mukaiseksi.

    Pian SDP ja Perussuomalaiset sopivat jo samaan hallitukseen. Antti Rinne pääministeri, Jussi Halla-aho valtiovarainministeri ja Laura Huhtasaari sisäministeri. Rajat valvontaan ja hallintaan taas "Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta" -politiikan jälkeen, jota ajoivat haittamaahanmuuttoa suosivat porvariallianssin pakolaisbisnespoliitikot: Juha Sipilä, Petturi Orpo ja Sauli Niinistö.

    Näin SDP uudistuu ja sen kannatus tulee nousemaan +30%:iin eduskuntavaaleissa 2019.


   • Lähimpään satamaan.
    Rahtaaminen Eurooppaan ei ole
    merilain mukaista.


   • eurokansalainen kirjoitti:

    "Nuorkeskustalaiset vaativat: ”Pakolaiskiintiö nostettava kymppitonniin”"

    -- Kannattaisi lukea se koko juttu siitä mitä nuorkeskustalaiset vaativat ja millä reunaehdoilla.

    -- Lyhyesti :

    Nuorkeskusta olisi valmis nostamaan Suomen pakolaiskiintiötä vaikka tuohon 10 000 PAKOLAISEEN. Siis ihmisiin joilla on jo pakolaisstatus eli heidät valittaisiin eri pakolaisleireiltä ja kuljetettaisiin turvallisesti Suomeen, jolloin tämä salakuljettajien logistiikkaketju jäisi välistä pois. Tällöin myös pystyttäisiin auttamaan aidosti niitä ihmisiä jotka apua tarvitsevat , ei vain niitä joilla on hilloa repussa riittävästi päästäkseen Eurooppaan.

    Ehdotus on Paavo Väyrysen aikaisemmin esittämillä linjoilla. Ei juuri poikkea siitä , joten mitään varsinaisesti uutta tässä ei ole.

    Nuorkeskustalaiset tietystikin esittävät samalla myös TOIVOMUKSEN että näillä toimillla , eli pakolaiskiintiöiden nostamisella EU-maissa , pystyttäisiin puuttumaan tähän rikolliseen salakuljettajien businekseen.

    Nuorkeskustalaiset olisivat oikeilla jäljillä MIKÄLI heillä olisi ROHKEUTTA ja vastuullisuutta myös samalla esittää ratkaisut millä tämä Välimeren omatoiminen matkailu saadaan loppumaan, muutoin on kyse vain oman kilven kiillottamisesta kilpailemalla "kaikista suurimman ihmisoikeuksien puolesta taistelevan tittelistä".

    ... Jälleen kerran ja näitähän "tyhjän puhujia" nyt on nähty , jo liiankin kanssa.

    No mitenkähän tuolla nyt pakoloisten tulo loppuisi. Joka tapauksessa sillä "taikasanalla" tulijoita tulee koko ajan siinä sivussa ja koko ajan lisääntyvä määrä. Kyllä maailmassa tulijoita riittää, heitä vartenhan on oikein sorvattu lupakin tulla oikein sanan kirjaimellisessa merkityksessä, "oleskelulupa"! 4 vuotta aluksi ja sitten jos ei enää myönnetä lupaa oleskella, niin valitusta kehiin ja taas saa bongailla vaikka maailman tappiin. Jossain tietysti tulee raja vastaan ja sitten alkaa rytinät..no tätähän ne demarit, viherhörhöt, vasurit, ituhipit, kokoomus, kes kusta haluavatkin.


   • Riskitöntä matubisneksien "yrittäjille", mutta tuhoisaa kansalle kokonaisuutena ja tietää lisävelan ottoa ja kiristyksiä suomalaisten omaan elämään.

    Tästä maasta on vaikutusvaltaiset ja rehelliset tutkijat, sekä asiantuntijat taamottu, aivopesty, tai sitten heitä ei yksinkertaisesti ole?

    Matujen ottamisessa on monta muuttujaa, siinä moni mätäpuolue ja poliitikko laskee kannatuksen kasvavan ja vallankin, kun luo eturyhmilleen bisnestä veronmaksajien laskuun. Tällä hetkellä noin 3,2 mrd euroa vuodessa veronmaksajan taskuista.

    Yksi on varmaa, Suomen tai suomalaisten etu ei ole kyseessä, kun röyhkeät maahantunkeutujat määrittävät suuntaa ja elelevät herroiksi varoillamme.


  • Sen verran kyllä korjaan, että bisneksessä ovat mukana oikeiston lisäksi todella monet vasemmistolaisetkin. Suoran bisneshyödyn lisäksi vasemmisto hyötyy äänestäjäkunnan kasvusta, monikulttuuritutkimuksen rahoituksesta sekä saavat pillunsa täyteen ja pääsevät moraalisäteilemään.

   Kun tässä siis niin oikeiston kuin vasemmistonkin edut kohtaavat, niin kehityskulku on pysäyttämätön. Vain jossain ex-itäblokin maissa on pystytty vastarintaan, sillä niissä poliittinen historia ja sitä myötä nykytilanne on aivan erilainen.
   Myös vapaiden länsimaiden airuissa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa on orastavaa vastarintaa Trumpin ja Brexitin myötä ja suurin kiitos tästä kuuluu maiden moniääniselle medialle ja pisimmälle kansalaisvapauksien sekä individualismin perinteelle.
   Manner-Euroopassa ei olla koskaan päästy samalle tasolle ja siitä tullaan kärsimään jatkossakin.

   • Miten muka vasemmisto hyötyy äänestäjäkunnan kasvusta, matumassainvaasiohan kasvattaa nimenomaan äärioikeiston kannatusta? Monikulttuurisuuden ja pakolaisten rahoituskin haittaa nimenomaan köyhiä, työttömiä ja työläisiä, jotka tuskin äänestävät sitä kannattavia suvakkipuolueita jatkossa. Kaikki hyödyt menevät oikeistolle ja äärioikeistolle.


   • Matut ja mamut äänestävät maahanmuuttomyönteisintä puoluetta, kunnes perustavat omansa. Vihervasemmisto lienee tällä hetkellä maahanmuuttomyönteisin ja suomalaisvastaisin.


   • Köyhät maahanmuuttajat äänestävät vasemmiston valtaan. Lieksassa Vasemmistoliitosta pääsi vain yksi edustaja valtuustoon ja hän oli somali. Kaupunki maksaa hänelle tulkin ja valtuutettu sanoi tarvitsevansa lisäksi opetusta politiikkaan.

    Eli maahanmuuttajia tahtoo sekä oikeisto rikastuakseen ja vasemmisto päästäkseen valtaan ja lystin maksaa keskiluokkaiset palkansaajat ja eläkeläiset.

    Joko uskotte, että Halla-aho on ainoa vaihtoehto tai joku uusi isänmaallinen puolue.


   • Rahapussin.kautta kirjoitti:

    Köyhät maahanmuuttajat äänestävät vasemmiston valtaan. Lieksassa Vasemmistoliitosta pääsi vain yksi edustaja valtuustoon ja hän oli somali. Kaupunki maksaa hänelle tulkin ja valtuutettu sanoi tarvitsevansa lisäksi opetusta politiikkaan.

    Eli maahanmuuttajia tahtoo sekä oikeisto rikastuakseen ja vasemmisto päästäkseen valtaan ja lystin maksaa keskiluokkaiset palkansaajat ja eläkeläiset.

    Joko uskotte, että Halla-aho on ainoa vaihtoehto tai joku uusi isänmaallinen puolue.

    Suurin osa maahanmuuttajista ovat kyllä Kokoomuksen kannattajia. Haaveilevat yrityksestä, Audista ja halvasta alipalkatusta työvoimasta.


   • Maahanmuuttajakansanedustaja kylläkin kertoi minulle henkilökohtaisesti, että suurin osa hönen tuntemistaan maahanmuuttajista äänestää Vihreitä, koska se on puolueista maahanmuuttomyönteisin. Hän lisäsi, että toki maahanmuuttajille itselleenkin olisi parasta äänestää maahanmuuttovastaisinta puoluetta, jottei tukia ja muita etuisuuksia jouduttaisi karsimaan ja rikollisuus kasvaisi. Maassa pidempään olleet ja tänne sopeutuneet eivät tietenkään pidä haittamaahanmuuttoa hyvänä asiana ja kuka muu kuin haittamaahanmuuttaja itse ja ymmärtämättömät niin voisikaan tehdä!


   • Kooglaus kirjoitti:

    Maahanmuuttajakansanedustaja kylläkin kertoi minulle henkilökohtaisesti, että suurin osa hönen tuntemistaan maahanmuuttajista äänestää Vihreitä, koska se on puolueista maahanmuuttomyönteisin. Hän lisäsi, että toki maahanmuuttajille itselleenkin olisi parasta äänestää maahanmuuttovastaisinta puoluetta, jottei tukia ja muita etuisuuksia jouduttaisi karsimaan ja rikollisuus kasvaisi. Maassa pidempään olleet ja tänne sopeutuneet eivät tietenkään pidä haittamaahanmuuttoa hyvänä asiana ja kuka muu kuin haittamaahanmuuttaja itse ja ymmärtämättömät niin voisikaan tehdä!

    Uskokaamme kuitenkin ihan puoluelistoihin, suurin osa matuista äänestää Kokoomusta.


   • Poliitikot käärivät pakolaisilla verorahaa

    Pakolaisten tulvassa maahamme on kyse pelkästä bisneksestä. Ensin nämä pakolaiset joutuvat maksamaan lähtömaassaan mafialle että matka järjestyy ja täällä heistä maksaakin sitten Suomen kansa. Tarkennus vielä tuohon että täällä Suomessa poliitikot ja rahaeliitin mafioosot harrastavat yhdessä mafiatoimintaa ja rahastavat kansalta veroina kerätyt rahat pakolaisbisneksellä. Pakolaiskeskuksia perustetaan tiuhaan ja näin he imuroivat rahaa valtion ollessa välittäjänä. Poliitikot pitävät mediaa tiukassa otteessa eikä kukaan uskalla ottaa asiaa selvitykseen kansalle valehdellaan miten EU:ssa pakotetaan taakanjakoon, mutta pieni Suomi on jo ylittänyt sen määrän moninkertaisesti ottaessaan näitä tunkeutujia.

    Eduskuntamme ja hallituksemme on mätäpaiseisia persjalkoja täynnä, eikä saa mitään arvoa toimistaan, mutta syy on kansassa joka heidät on äänestänyt.
    Pakolaisbisneksissä pyöritellään suuria rahoja molemmissa päissä ja suurin maksaja on lopulta me kansalaiset, jotka maksamme tuon lystin seuraukset.


   • MeitäNarrataanHuimasti kirjoitti:

    Poliitikot käärivät pakolaisilla verorahaa

    Pakolaisten tulvassa maahamme on kyse pelkästä bisneksestä. Ensin nämä pakolaiset joutuvat maksamaan lähtömaassaan mafialle että matka järjestyy ja täällä heistä maksaakin sitten Suomen kansa. Tarkennus vielä tuohon että täällä Suomessa poliitikot ja rahaeliitin mafioosot harrastavat yhdessä mafiatoimintaa ja rahastavat kansalta veroina kerätyt rahat pakolaisbisneksellä. Pakolaiskeskuksia perustetaan tiuhaan ja näin he imuroivat rahaa valtion ollessa välittäjänä. Poliitikot pitävät mediaa tiukassa otteessa eikä kukaan uskalla ottaa asiaa selvitykseen kansalle valehdellaan miten EU:ssa pakotetaan taakanjakoon, mutta pieni Suomi on jo ylittänyt sen määrän moninkertaisesti ottaessaan näitä tunkeutujia.

    Eduskuntamme ja hallituksemme on mätäpaiseisia persjalkoja täynnä, eikä saa mitään arvoa toimistaan, mutta syy on kansassa joka heidät on äänestänyt.
    Pakolaisbisneksissä pyöritellään suuria rahoja molemmissa päissä ja suurin maksaja on lopulta me kansalaiset, jotka maksamme tuon lystin seuraukset.

    Arbikevään kansannousut olivat globaalin rahaeliitin masinoima suuroperaatio tuhota mm. Libyan itsenäinen keskuspankki. Ulkoistetuissa keskuspankeissa pankit luovat lainarahan korkoa näille rahamafiaveljille. Lainakoroillahan synnytetään lisärahaa tyhjästä pankkimafialle. Samalla saatiin aikaan epävakautta ja matumassainvaasiot joiden tarkoitus on tuottaa pakolaisaaltoja epävakauttamaan Eurooppa ja EU-maat sekä tehdä satojen miljardien eurojen bisnestä veronmaksajien rahoilla pakolaisbisneksellä.

    Huumekauppaa suurempi veronmaksajien rahoilla Euroopassa pyöritettävä satojen miljardien eurojen Pakolaisbisnes tuottaa miljoonia pakolaisia EUhun!

    Matumassainvaasioiden pakolaisbisnes on pyramidi-bonzihuijaus jossa EU-kansallisvaltioiden veronmaksajien rahaa siirtyy kiihtyvästi rahaeliitin mafian taskuihin.

    Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma tähtää myös työvoiman maahanmuuton vahvistamiseen
    https://www.nykysuomi.com/2018/01/04/hallituksen-maahanmuuttopoliittinen-ohjelma-tahtaa-tyovoiman-maahanmuuton-vahvistamiseen/

    Globaali rahaeliitti ja sen EU-maiden mm. Suomen osastot (Kokoomus ja Kepu) tienaavat 135 kertaa enemmän pakolaismassainvaasiolla veronmaksajien laskuun, kuin auttamalla ihmisiä näiden lähtömaissa ja omassa kulttuuripiirissä:

    Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
    http://beta.oikeamedia.com/o1-51417
    "Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa".


   • MutuiluSikseen kirjoitti:

    Uskokaamme kuitenkin ihan puoluelistoihin, suurin osa matuista äänestää Kokoomusta.

    Missä se puoluelista on? Näytä meille, jotka emme ole nähneet emmekä uskokaan sinua.


   • Karutodellisuus kirjoitti:

    Suurin osa maahanmuuttajista ovat kyllä Kokoomuksen kannattajia. Haaveilevat yrityksestä, Audista ja halvasta alipalkatusta työvoimasta.

    Aivan kokoomus ja nyt mamumyönteisenä myös vihreät on mamujen ykköspuolueet tällä hetkellä. Vihreät tosin pridefeministinaispuolueena ei kauan, kun maahanmuuttajat, jotka eivät äänestä kokoomusta, perustavat oman maahanmuuttajapuolueensa. Vihreiden ideologiahan sotii esim. muslimien uskoa ja shariaa vastaan.


  • Tyhmät juntit spekuloi. Vaikeaa on kun ei tiedä eikä kykene ymmärtämäänkään mitään.

   • Väität siis ettei Ulkolinjan pakolaisbisnes-dokumentti pitänyt paikkansa? Kerrohan mikä siinä ei ollut totta?


   • "Tyhmät juntit spekuloi. "

    Kokoomuslainen politiikka kaiken syy ja junttelee. Puolue on organisoinut valtion ja EU:n toimilla veronmaksajien rahojen lypsykoneen.


   • Kerro nyt itse mikä on oikea totuus.


  • Tuollainen uutinen lämmittää nimimerkki bella__n:n mieltä.

  • Italian oikea Mafia on vain pikkutekijä tässä miljardien eurojen pakolaisbisneksessä, uusliberalistimiljonäärien rahavaltamafia on se suuri pyörittäjä joka aiheuttaa lähtömaiden levottomuudet, salakuljettaa pakolaiset Eurooppaan ja varastaa EU:ssa pakolaisbisneksellä vielä kansallisvaltion verovarat. Tästä syystä tätä eliitin bisnestä ei saada kuriin ja lähtömaita järjestykseen.

  • Ulkolinja - Pakolaisbisnes dokumentti kertoi miten jokainen pakolainen tuottaa vähintään 10 000 pääosin miljonääreistä koostuvalle rahavaltamafialle + päälle pimeän työn ja prostituution ym. lisätulot hämäräyrittäjille. Jokainen voi laskea mitä 32 150 Petteri Orpon vuonna 2015 sisäministerinä turvallisista Dublin maista Suomeen tuottamaa pakolaista toivat veronmaksajien taskuista Suomen rahamafialle.
   10 000 × 32 150 = ?

  • miksi ihmeesä afrikkalaise jotka ei ole eds pakolaisaseman saavia turvapaikanhakijota pitäsi lähetää muualle EUlle kun ne pitäsi hylkäyksen jälkeen palauttaa takaisin afrikkaan ja italaista olisi lyhin reitti palauttaa ne takaisin..

   italisaa kuulemma on paha ongelma kun ne afrikkalaiset ei halua lähteä pohjoiseurooppaan kun italiaan muut tulevat on halunneet lähteä..toinen ongelma on että rajat naapurimaihin on aikalailla kiinni ettei junaan laittaminenkaan enää onnistu niinkuin ennen.

  • -bella
   -bella__n

  • pakolaiset pois suomesta

  • Uganda on Suomen kokoinen maa ja siellä asuu n. 40milj. Ihmistä, eli kyllä tänne meille mahtuu helposti n.30milj. Afrikkalaista asumaan.

   • saomalia on tsaa n. 2X suomea suurempi maa ja siellä asuu n. 10 miljoonaa somalia jossa on pienempi väentiheys kuin suomessa ..sinne mahtuu vielä paljon enemmän.


  • Maahanmuutto on vitsaus tänään ja kirous huomenna. Ei mulla muuta.

  • Zionistinen pankkiiri-ja talouseliitti on lahjonut Eu-valtiot toteuttamaan tätä Richard Kalergin visiota sekarotuisesta paneurooppalaisesta väestöstä. Paljonko Sipilän hallituksen ministerit ovat saaneet lahjusrahoja? Entä yksittäiset kansanedustajat? poislukien perussuomalaiset. Uuvatit ovat todennäköisesti saaneet suurimmat massit paitsi NWO-suunnitelmasta myös puolueen hajotuksesta.
   Milloin euroopan alkuparäisväestö saa tarpeekseen ja tarttuu aseeseen puolustaakseen olemassa olonsa oikeutta omissa maissaan?

  • Se tuottaa myös miljardeja rikollisille ihmissalakuljettajille ja terrorismia, raiskauksia, huumekauppaa, varkauksia.

   Ruotsissa vietiin vanhasta hautamuistomerkistäkin kupariosat.

  • Missään muualla maailmassa ei asu niin paljon ihmisiä niin pohjoisessa kuin Suomessa, maassa, jossa suurin osa pinta-alasta on herkkää tundraa, suota, kalliota, vesijättömaata ja vettä. Suomen satotaso esimerkiksi on murto-osa siitä mitä Afrikassa voidaan sasvuttaa. Suomen maa ei ole asumiskelpoinen suurille ihmisjoukoille. Itseasiassa Suomi on liian pohjoinen kaikille ihmisille ja vain lyhyet kesät ovat kelvollista aikaa.

   • olisi aika risiiriitaista tehdä suomesta siirtomaa afrikkalaisille kun juuri EU teki suomesta ilmastoreservaatin ja omi suomen metsät hiilinielukseen kieltämällä suomelta metsien käytön..

    tai saadaan me edelleen käyttää metsiämme mutta siitä pitää maksaa EUlle päästömaksut..

    saa nähdä miloin pohavesien kanssa tulee sama systeemi ..veikkaan että pian


  • Kun oma maa on lyöty raunioiksi, niin pistetään vahinko kiertämään!
   Suomiko itsenäinen? Koska ja millä tavalla?

  • Italia jatkaa itsetuhoa: yli 4000 matua kyyditetty Libyasta yhdessä yössä
   http://mvlehti.net/2017/07/14/italia-jatkaa-itsetuhoa-yli-4000-matua-kyyditetty-libyasta-yhdessa-yossa/
   14.07.2017
   "Italian rannikkovartiosto osallistuu innolla matujen meritaksipalveluun.

   Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Italian rannikkovartiosto koordinoi Libyan rannikolla yli 20 meripelastustehtävää, joiden tuloksena 4100 afrikkalaista maahantulijaa kyyditettiin Italiaan.

   Tämä siitä huolimatta, että kesäkuun lopussa Italia uhkasi käännyttää laittomia maahantulijoita kuljettavat alukset matkustajineen takaisin merelle, ellei EU anna sille pikaisesti apua.

   Italian Triestessä pari päivää sitten kokoontuneet EU-johtajat totesivat, että apua ei ole tulossa ainakaan taakanjaon muodossa. Siitä huolimatta Italian rannikkovartiosto päätti osallistua jättimäiseen meritaksioperaatioon.

   Pohjoisen liigan (Lega Nord) puheenjohtaja Matteo Salvini tviittasi torstaiaamuna, että hän aikoo nostaa syytteen Italian hallitusta vastaan “laittoman maahanmuuton avustamisesta”, koska rannikkovartiosto on osallistunut meritaksipalvelun pyörittämiseen".

   --

   Onko tarkoitus tosissaan siirtää kiihtyvästi ihmisiä äärioikeiston kannattajiksi tällä taksitoiminnalla?

   • Enää ei salakuljettajien tarvitse edes moottoria laittaa pakolaisilla lastattuihinnveneisiin. Riittää että merenkulkuun kelpaamattomat veneet työnnetään Libyan rantavesiin ja annetaan aaltojen hieman kuljettaa niin EU:n avustusjärjestöt ja Italian meripelastus kuljettaa matkailijat Italiaan. Tässä on pakostakin avustusjärjestöillä, meripelastuksella ja pakolaisbisneksen rahaeliitin mafialla yhteistyötä salakuljettajien kanssa. No onhan se iso bisnes jos yksi maahantulija tuottaa pakolaisbisneksen pyörittäjille yli 10.000 euroa veronmaksajien rahaa. Päälle pimeän työvoiman, prostituution ym. lisätulot rikollisille ja pimeän työn yrittäjille. Riistäjä kiittää ja sinä maksat.


   • Äärioikeisto on vain typerä haukkumanimitys vanhanajan täyspäisille ihmisille. 70- ja 80- luvuilla olivat rajat todella hyvin kiinni, ja siihen oli varmasti kaikki hyvin tyytyväisiä. Siispä kaikki olivat äärioikeistolaisua, niinkö?
    Väitän, että nykypäivänä monet nuoret tissiposkiset miehet ovat täysin harkitsemattomia idiootteja, joita ei saisi päästää päättäviin asemiin.
    Naisiakaan ei saa päästää päättämään pakolaispolitiikasta, sillä he haluavat harrastaa rajattomasti mustaa makiaa eli neeekkerien jättimäisiä sauhuparruja.


  • Pakko alkaa uskomaan jo. Meillä on paljon väkeä ,äänestetty jopa käyttämään kansalta saatua valtaa , jotka eivät ymmärrä minkäänlaisia kokonaisuuksia ,,kuten eivät myöskään näytä erottavan muuttoliikettä pakolaiskriisistä.

   • Eipä todellakaan kun nämä muuttajat asutetaan vokkeihin ja laitetaan turvspaikkahakujärjestelmän piiriin.…avustujärjestöt ja lakimiehet tienaa...

    Afrikkalaisten tspaukset olidi syytä kästellä lähellä afrikqn rajaa jotta palautkset voisi hoitaa massapalautuksina...mitippä tiannetta että nämä sadattuhaknet afrikkalaiset n yt italiqn toivom ulsesta levitettäisiin tuevapaikanhakijoiksi ympärimeurooppaa,ja sitten jostqin suomestq yksi kerrallaan yritettäisiin saattajien kanssa palauttaa lentokoneella....rahat ja resurssit ei riitä tälläiseen...


   • Gkgigkfkfl kirjoitti:

    Eipä todellakaan kun nämä muuttajat asutetaan vokkeihin ja laitetaan turvspaikkahakujärjestelmän piiriin.…avustujärjestöt ja lakimiehet tienaa...

    Afrikkalaisten tspaukset olidi syytä kästellä lähellä afrikqn rajaa jotta palautkset voisi hoitaa massapalautuksina...mitippä tiannetta että nämä sadattuhaknet afrikkalaiset n yt italiqn toivom ulsesta levitettäisiin tuevapaikanhakijoiksi ympärimeurooppaa,ja sitten jostqin suomestq yksi kerrallaan yritettäisiin saattajien kanssa palauttaa lentokoneella....rahat ja resurssit ei riitä tälläiseen...

    "Afrikkalaisten tspaukset olidi syytä kästellä lähellä afrikqn rajaa jotta palautkset voisi hoitaa massapalautuksina"

    -- Näinhän sen pitäisi mennä , mikäli tässä järkeä käytettäisiin edes nimeksi.

    Ongelmana näyttävät olevan palautukset , jotka eivät toimi Italiasta tai yleensä ottaen juuri mistään eurooppalaisesta valtiosta. Syyt näyttävät olevan moninaiset ja yleisimmin esille tulee ainakin tämä Libyan turvattomuus, johon vedoten näitä venekuntia ei voida edes suoraan käännyttää mereltä takaisin.

    Näihin palautuksiin on pakko löytää EU-tasolla yhteinen ratkaisu tai sitten on löydettävä joku paikallinen "ruhtinas" joka on halukas ottamaan alueelleen jonkinlaisen EU:n jäsenvaltioiden takaaman ja maksaman suoja-alueen jonne voidaan venekunnat käännyttää suoraan mereltä. Sielläpä sitten voi tutkiskella jokaisen turvapaikan tarpeen yksilöllisesti. Eipä luulisi tällaisen yhteistyöalueen löytäminen olevan kovin vaikeaa Libyastakaan , sillä rahan päälle ymmärretään sielläkin oikein hyvin.

    Jostakin syystä tähän afrikkalaissiirtolaisten ongelmaan ei HALUTA löytää mitään ratkaisua.

    Näinhän tämä ei voi jatkua loputtomiin , sillä niin hullua eurooppalaista ei kohta enää löydy kuin ehkä suomalaisesta viher-vasemmistosta loputtomiin , joka kuvittelee että Afrikan liikenne tuottaisi hädänalaisia turvapaikanhakijoita Eurooppaan.

    Tässä on edessä moraalikato , mikäli homma tulee jatkumaan näillä eväillä eli siirtolaiset käyttävät turvapaikkakanavaa hyväkseen päästäkseen maahanmuuttajaksi pakolaisstatuksella vain siksi että mikäli he onnistuvat niin palkkio on kerrassaan ruhtinaallinen - eläminen muuttuu ilmaiseksi näillä kalliin kulurakenteen mailla.

    Näyttää vähän epäreilulta systeemiltä , näin maksajan näkökulmasta.


  • Turvapaikanhakijat voidaan palauttaa Ruotsiin
   http://keskustelu.suomi24.fi/t/14938153/turvapaikanhakijat-voidaan-palauttaa-ruotsiin
   "Euroopan unionin tuomioistuin on tuomioissaan päättänyt (Dublin-asetus) , että EU:n jäsenmaat voivat palauttaa toisen EU-maan kautta tulleet turvapaikanhakijat ensimmäiseen EU:hun tulomaahan".

   Petteri Orpo on Suomen historian vahingollisin sisäministeri
   http://beta.oikeamedia.com/o1-30751
   Petteri Orpo (kok) valehteli suomalaisille, että rajan kiinni laittaminen ei ole mahdollista, koska "olemme kansainvälisissä sopimuksissa mukana YK:n kautta ja EU:n jäseniä". Rajan auki pitämisessä ei siis ollut Orpon mukaan kyse Suomen vapaasta tahdosta vaan sopimuksista jotka sitovat Suomea.
   Todellisuudessa mikään sopimus ei kieltänyt Suomea palauttamasta länsirajan yli tulleita Ruotsiin. Ruotsi olisi voinut halutessaan palauttaa heidät Tanskaan tai siihen maahan, josta ihmisvirta alkoi Euroopan puolella".

   Perskeko jakaa turvapaikkoja kuin karkkia
   http://mvlehti.net/2017/01/24/perskeko-jakaa-turvapaikkoja-kuin-karkkia/
   "Perussuomalaisten, keskustan ja kokoomuksen muodostaman hallituksen aikana varsinaisten turvapaikkojen osuus myönteisistä päätöksistä on noussut räjähdysmäisesti".

  • EU:n tuomioistuin vahvisti: Turvapaikanhakijat voidaan palauttaa ensimmäiseen EU-maahan
   http://www.finnleaks.net/eun-tuomioistuin-vahvisti-turvapaikanhakijat-voidaan-palauttaa-ensimmaiseen-eu-maahan/

   Asiasta uutisoi mm. Verkkouutiset
   http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/eu tuomioistuin dublin asetus-68180
   "Euroopan unionin tuomioistuin on tuomioissaan päättänyt, että EU:n jäsenmaat voivat palauttaa toisen EU-maan kautta tulleet turvapaikanhakijat ensimmäiseen EU:hun tulomaahan.

   Tuomioistuimen päätös on merkittävä pakolaispolitiikan kannalta. Kaikki ruotsin kautta suomeen tulleet turvapaikanhakijat ovat siis laittomasti maassa ja voidaan palauttaa ruotsiin".

  • Tuo ei taida toteutua, koska EU on perustettu juuri tuhoamaan Euroopan kansat.
   "EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on uusi helposti hallittava rotu vailla luonnetta.
   EU:n perustajaisä tahtoo synnyttää Eurooppaan orjien sukupolven rotusekoituksen avulla. ”Rasisminvastaisuuden” takana on koko ajan kammottava rasismi."

  • Libyassa jo miljoona tulijaa valmiina
   http://mvlehti.net/2017/08/07/saksan-ja-itavallan-viranomaiset-pelkaavat-uutta-matuvyorya/
   "Libyassa odottaa Krone-lehden lainaaman Itävallan sisäministeri Wolfgang Sobotkan mukaan 700 000 – 1 000 000 pääosin 20-30-vuotiasta miestä mahdollisuutta päästä Eurooppaan.

   Saksan ja Itävallan viranomaiset pelkäävät uutta matuvyöryä

   Saksan turvallisuusviranomaiset odottavat laittoman maahanmuuton lisääntyvän Saksaan vuoden loppupuoliskolla. Syitä ovat kasvu Välimeren ylittäjien määrässä, Italian kapasiteetin loppuminen sekä Skandinavian maiden pakolaispolitiikka".

   Massainvaasio 2 alkamassa?

  • Joopa joo ja olisi mielenkiintoista tietää kuinka paljon juuri tällä hetkellä on vaeltamassa kohti libyaa siinä toivossa että veneissä on vielä tilaa,määrä voi olla melko suuri..

   • Matubisnekseen käytetty raha on pois meiltä taviksilta ja se menee pääosin miljonääreille oikeiston rahamafian järjestelmässä. Verorahaa tuhlataan maahanmuuttajien palveluiden kautta tälle rahamafialle.


   • Et sinä kuulukaan tähän eliitin rahamafiaan, vai oletko miljonääri?
    Siellä on pakolaiskeskuksia pyörittäviä, hotelleja ym. matubisnekseen kalliilla vuokraavia, tulkkipalvelufirmoja, oikeusapufirmoja juristeiseen, yksityiset terveys- ja hammaslääkäripalvelut, kielikouluja johtavia jotka saa kiskurihintoja veronmaksajien kustantamana. Nämä tahot ovat kokoomuslaisten ja kepulien käsissä. Veronmaksajien piikki auki ja palvelujen ostajat ja myyjät samaa porukkaa joka jakaa voitot hyväveljien kesken. Tästä syystä matuja halutaan aina vain lisää jotta tämä pakolaisbisnes pyörii. Ja nyt palaaville ISIS-jihadistiterroristisotaveteraaneille halutaan vielä ohituskaistat näihin palveluihin. Päälle tietenkin kokoomuksen ja ek:n sekä yrittäjäjärjestöjen haikailemat matuhalpatyömarkkinat, joilla saadaan suomalaisten kantisten tes-palkat halpamaatasolle. Tämä kaikki pyörittää tätä miljardien pakolaisbisnestä jota eliitin rahamafia ei todellakaan halua hidastaa tai lopettaa.


  • Nyt Turun terroripuukkoiskun jälkeen suurin huoli hallituksen poliitikoilla on siis vain ja ainoastaan suomalaisten kriittinen suhtautuminen epäonnistuneeseen maahanmuuttopolitiikkaan, siksi tarvitaan pikaisesti tiedustelulaki, jotta voidaan omaa kansaa tehokkaasti valvoa. Suomalaisten perustuslaillisia oikeuksia halutaan näin radikaalisti heikentää ja vallanpitäjien asemaa vahvistaa.

   Tiedustelulaki ei auta mitään, jos maahan saa lompsia vapaasti ilman papereita, eikä kukaan tiedä missä nämä majailee. On saatanan tyhmää virkamiestä pilvin pimein, sen ovat suomalaiset joutuneet toteamaan näinä viime päivinä. Lopettakaa suomalaisten ohjeistaminen ja ruvetkaa tekemään suomalaisten eteen oikeasti töitä. Onko se matubisnes niin tärkeää että menee kaiken edelle? Tiedustelulait matukriittisten seurantaan, sen sijaan että rajatarkastukset palautettaisiin, ja turvapaikanhakijat pidettäisiin vastaanottokeskuksissa suljettuina niin kauan että saavat päätöksen oleskeluluvasta tai maastapoistosta, jonka viranomaiset suorittaisivat suoraan keskuksesta. Terrorismiuhka vähenisi kun Suomessa ei liikkuisi paperittomia tai turvapaikkapäätöstä saamattomia ihmisiä.

  • Ihmissalakuljetus ja muut pakolaisbisnekset tulee laittaa jäihin, sillä ne kaikki toimivat saman päämäärän eteen: Kehitysmaiden pienhiilijalanjälkisten ihmisten siirtämiseksi suurhiilijalanjälkisten Eurooppaan ilmastonmuutoksen, saastumisen ja luonnonvarojen tyrehdyttämisen nopeuttamiseksi, Euroopan islamisoimiseksi, rikollisuuden kasvattamiseksi, väestöräjähdyksen siirtämiseksi myös Eurooppaan, Euroopan kulttuurin, kansojen ja rauhallisen elämäntavan tuhoamiseksi, lastemme tulevaisuuden murskaamiseksi, pakolaisten määrän lisäämiseksi, sekasorron kasvattamiseksi, järjestyksen ja hyvän elämän tuhoamiseksi jne. jne. Kaikki seuraukset ovat Perkeleestä!

  • Tsekin pääministeri: Emme halua maahamme enää lisää muslimeja
   www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/sobotka-69661
   "Bohuslav Sobotka sanoo nähneensä muissa maissa tarpeeksi, mitä laaja islamilainen väestö aiheuttaa.

   Tsekin tasavallan pääministeri Bohuslav Sobotka sanoo itävaltalaisen Die Pressen haastattelussa suoraan, että hänen maassaan ei haluta enää kasvavaa muslimiväestöä.

   Sobotkan mukaan hänestä olisi arvostettavaa, jos Eurooppa suojelisi ulkorajaansa paremmin. Pakolaisten ottamisen tulisi hänen mielestään aina olla vastaavien kansallisuuksien valtioiden asia.

   Terrorismista, rikoksista ja seksuaalisista hyökkäyksistä kysyttäessä Sobotka vastasi näin:

   – Me näemme myös Euroopassa usein ongelmia eri kulttuurisesta tai uskonnollisesta ympäristöstä tulevien ihmisten integraatiossa.

   Pääministeri huomautti maansa auttavan pakolaiskriisin torjuntaa tukemalla Libyan rannikkovartiostoa ja pakolaisleirejä. Tsekin tasavalta myös on lähettänyt poliiseja auttamaan Balkanille rajojen vartioinnissa".

   -

   Onko tämä muka vihapuhetta ja rasismia? Minusta se on realismia ja kotimaan etujen suojelemista eli isänmaallisuutta. Suomessa Sipilän eduskuntapuolueiden johdolta vaatimassa kannanotossa tällainenkin puhe olisi kiellettyä vihapuheena kuten Huhtasaaren eduskuntapuhekin.

  • Nosto.

  • Ulkomaalaisissa sosiaalietuuksien saajissa yli 2 000 prosentin kasvu – Tavio: Näin ei voi jatkua
   https://www.suomenuutiset.fi/ulkomaalaisissa-sosiaalietuuksien-saajissa-2-000-prosentin-kasvu-tavio-nain-jatkua/
   "Tukia saavien määrä hurjassa kasvussa

   Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Ville Tavio näkee kehityksen haitallisena ja vaatii hallitusta ryhtymään ei-työperäisen maahanmuuton tiukennuksiin.

   – Kelan tukiin oikeutetut EU-alueen ulkopuolelta pakolaisina tai muina ei-työperäisinä maahan tulleet ovat kasvaneet vuodesta 2004 vuoteen 2016 määrältään 125 334 henkilöllä. Kasvua on tapahtunut yli 2 000 prosenttia.

   – Peruspäivärahalla ja työmarkkinatuella olevien ulkomaalaisten määrä oli 2 146 henkilöä vuonna 2004 ja 50 379 henkilöä vuonna 2016, Tavio listaa.

   Osa tilastoissa suomalaisina

   Vuosien 2010 ja 2016 välillä peruspäivärahan ja työmarkkinatuen kustannukset ovat kasvaneet noin miljardista eurosta 2,17 miljardiin euroon. Ulkomaalaisten osuus vuotuisista menoista on kasvanut jatkuvasti ja oli vuonna 2016 jo 16,6 prosenttia näistä etuusmenoista.

   Yleisen asumistuen osalta kasvua oli vuosien 2010 ja 2016 välillä 500 miljoonasta eurosta 1,08 miljardiin euroon. Kasvua tapahtui 117 prosenttia.

   Tavio huomauttaa, että Suomen kansalaisuus myönnetään usealle jo neljän vuoden jälkeen ja näin maahanmuuttaja siirtyy monissa tilastoissa suomalaiseksi".

   ..

   Kepun Sipilän ja Kokoomuksen Orpon porvarihallituksen pakolais- ja maahanmuuttopolitiikka ei toimi ja on pirun kallista.

   • "Huhtasaari ja Väyrynen halusivat pysäyttää turvapaikanhakijat rajalle.

    He sivuuttivat kokonaan sen tosiasian, että kansainvälisten sopimusten mukaan jokainen voi hakea turvapaikkaa, ja hakemuksen käsittelyn ajan oleskelu maassa on laillista.
    Ratifioitu sopimus sitoo viranomaisia samalla tavalla kuin säädetty laki.

    Väyrynen sanoi, että EU-tuomioistuimen tuoreen päätöksen mukaan turvapaikanhakija voidaan palauttaa turvalliseen lähtömaahan suoraan rajalta.

    Ei pidä paikkaansa.
    Ei ole sellaista tuomioistuimen päätöstä, joka sallisi automaattisen palautuksen".

    -

    Tältä vältytään kun Suomi palauttaa rajatarkastukset ja vaatii matkustusasiakirjat rajan ylittäneiltä. Turvallisesta Dublinmaasta Ruotsista Suomeen yrittäviä pakolaisia ei tarvitse päästää rajan yli koska he ovat jo turvallisessa maassa, jossa voivat ilmoittautua pakolaisiksi. Ruotsi olisi voinut tehdä samoin omalla Tanskan rajallaan, Tanska saman Saksan rajallaan jne.

    Porvarin logiikka kusee taas. Rajat auki politiikka johtaa hallitsemattomaan haittamaahanmuuttoon kun ihmisiä ei käännytetä jo maahan pyrkiessä turvallisten kauttakulkumaiden rajoilla. Sauli Niinistö, Pettei Orpo, Juha Sipilä ym. eivät ymmärrä Suomen ja suomalaisten parasta kun verovaroin pyöritettävä pakolaisbisnes kiiluu dollarisilmissä.


  • Hmmm tuostahan saisi helposti pimiää rahhaa... Häätyy miettiä jos lähtis italian rannikolle lyömään rahoiks. Eikös ne maksa venematkoistaan suuria summia tyhjätaskuja kun eivät ole paitsi siinä vaiheessa kun suomalaisen yhteiskunnan ylläpitorahavirrat alkaa valumaan kuin vuotava hana näille tervetuliais lahjoina.

  • Osa ihmiskunnasta on keskittynyt ongelmien luomiseen kanssaihmisille - osan etsiessä ratkaisumalleja -miten hoitaa .asiat pois päiväjärjestyksestä A-
   - ihmisyyttä loukkaavaa kielenkäyttöä keskustelussa myös paljon
   - mustat sauhumulkut, suvakkien pilluntäytteet, pakolaiset loisia yms
   ---- Libyan valtio oli aikoinaan porttivaltio muille afrikkalaisten valtioiden pakolaisvirtojen säätelyssä Euroopan alueelle.
   Olikohan se pohjoisen alueella sattunut liikelentokoneen kapteenin kuolemaan johtanut onnettomuuskaan ihan silkka tapaturma- tavaroiden lentely pikemminkinkinyli 10 m etäisyyksille - kertois jostain räjähtävästä voimasta näin maallikon aivoilla ajateltuna.

  • Huh, huh!

   Uutissuomalainen: Sisäministerinä aloittava Mykkänen: Suomi voisi ottaa jopa 10 000 kiintiöpakolaista
   https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lannen-media-sisaministerina-aloittava-mykkanen-suomi-voisi-ottaa-jopa-10-000-kiintiopakolaista/6764612#gs.nRBY3Us

   Laitetaan nyt se mitä Kokoomuksen sisäministeri Mykkänen itse sanoi:

   "Mykkänen kysyy, pitäisikö asia kääntää niin, että pakolaisleireiltä poimittaisiin nykyistä suurempi osa hädänalaisista eli pakolaiskiintiöitä nostettaisiin reippaasti.

   – Jos syntyisi laaja eurooppalainen ratkaisu, silloin puhuttaisiin Suomen kohdalla jopa kymmenkertaisista määristä.

   Mykkänen sanoo noudattavansa hallituksen linjausta, eikä ole ajamassa suuria muutoksia kiintiöpakolaisten määrään niin kauan kuin muut maat eivät muuta politiikkaansa. Suomen pakolaiskiintiö on viime vuosina ollut 750–1050."

   Kymmenkertaiset määrät nykyiseen 750–1 050 kiintiöpakolaiseen lisättynä ovat ainakin 7 500–10 500, mutta kymmenkertaiset määrät voivat tarkoittaa suurempiakin määriä nykyiseen verrattuna.

   Jussi Halla-aho kokoomuksesta: Jopa eurooppalaiset sosiaalidemokraatit ajavat tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa
   https://www.suomenuutiset.fi/jussi-halla-aho-kokoomuksesta-jopa-eurooppalaiset-sosiaalidemokraatit-ajavat-tiukempaa-maahanmuuttopolitiikkaa/
   "Vaikka äänestäisi kuinka järkevää kokoomuslaista tahansa, käytännössä ääni menee vihreälle maahanmuuttopolitiikalle. Näin kommentoi Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkäsen ehdotusta nostaa pakolaiskiintiö kymmeneen tuhanteen vuodessa.

   Jussi Halla-aho kirjoitti aiemmin, että kokoomuksesta on maahanmuuttokysymyksissä tullut kummajainen eurooppalaisten konservatiivipuolueiden joukossa. Kokoomuksen sisarpuolueet Euroopassa vetävät joko nuivaa (Saksa, Ruotsi, Alankomaat, Itävalta, Norja) tai todella nuivaa (Unkari, Tanska) linjaa.

   Jopa eurooppalaiset sosiaalidemokraatit ovat pääsääntöisesti tiukemmalla kannalla kuin Suomen kokoomus, hämmästelee Halla-aho nyt Facebookissa.

   Suomen Uutiset kirjoitti viikko sitten Tanskan sosiaalidemokraattien puheenjohtaja Mette Frederiksenin ehdotuksesta lähettää turvapaikanhakijat kolmanteen maahan, esimerkiksi Pohjois-Afrikkaan, turvapaikkakäsittelyn ajaksi.

   – Siirtolaisinvaasion myötä useimmat eurooppalaiset maat ovat osallistuneet minimaalisesti tai eivät lainkaan turvapaikanhakijoiden sisäisiin siirtoihin, ja esimerkiksi Tanska on lopettanut kiintiöpakolaisten vastaanottamisen kokonaan, Halla-aho totesi Facebook-seinällään.

   – Tämä on vastuullista politiikkaa, koska tulijoiden kokonaismäärä on sopeutettava käytettävissä oleviin resursseihin."

   Kokoomus ajaa haitallisinta mahdollista suvakismipakolaispolitiikkaa, jonka tosin ymmärtää kun tietää että kokoomuksen eturyhmät tekevät pakolaisbisneksellä suurta tiliä veronmaksajien rahoilla.

  • Uusi matuaalto luvassa kevään ja kesän aikana
   http://www.breitbart.com/london/2018/03/09/still-breaking-point-eu-braces-fresh-migrant-surge/
   Euroopan unioni varautuu uuteen suureen matuaaltoon, jonka ennustetaan tapahtuvatn tämän kevään ja/tai kesän aikana. Luvassa on siis entistä enemmän monikulttuurista (l. islamilaista) ihanuutta, kuten joukkoraiskauksia ja terrori-iskuja sun muuta mukavaa."

   --

   Matuaallon rantautuminen Suomeen voidaan estää Halla-ahon esittämällä tolkun politiikalla, jota myös nyt Kääriäinen sekä Tanskan sosiaalidemokraattien uusi pakolaispoliittinen ohjelma ehdottavat.

   EU:lta pyydetään väliaikainen rajatarkastuslupa ja turvallisista Dublin-maista pyrkivät käännytetään heti rajalla ja heitä pyydetään kääntymään turvallisen oleskelumaansa viranomaisten puoleen hakemaan näiltä turvapaikkaa. Jos urpot ja stubidot haluavat, näin saadaan Suomen ja koko EU:n pakolaiskriisi hallintaan. Tietenkin verovaroin pyörivä miljardien pakolaisbisnes tietyille eliitin eturyhmille menetetään, mutta kai Suomen ja EU-kansallisvaltioiden etu menee marginaaliryhmien edelle?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15213424/media-hiljaa-uusista-turvapaikanhakijoista#comment-93108709

  • Globaalilla valtamedialla käynnissä taas propagandakampanja haittamaahanmuuton puolesta:

   Suuresta pakolaismäärästä hyötyä taloudelle pitkällä aikavälillä.
   https://yle.fi/uutiset/3-8331464
   Asiantuntijat: Suuresta pakolaismäärästä hyötyä taloudelle pitkällä aikavälillä

   "Talouslehti Financial Times on kerännyt turetta tutkimustietoa pakolaisten ja siirtolaisten vaikutuksesta vastaanottavien maiden talouksiin. Jos kotouttaminen hoidetaan kunnolla, vaikutus on positiivinen. Tulijat helpottavat myös väestön ikäntymisen ongelmaa."

   Valmistetaanko tällä uutisoinnilla massainvaasio kakkosta?

   Talouslehti Financial Times toimii uusliberalistiglobalistien valhemediana oikeuttaen veronmaksajien rahoilla pyörivää oikeiston rahamafian pakolaisbisnestä sekä ulkomaisen halpatyön rantauttamista EU-maihin esim. Suomeen ja suomalaisen tes-palkkatyön ulosliputtamista halpatyön tieltä. Kokoomus ja kepu ajavat Suomessa tätä uusliberalistiglobalistien agendaa joka on samaa maailman suurinta pyramidi-bonzihuijausta kuin eurokriisituet pankeille. Molempia pyöritetään veronmaksajien rahoilla ja hyötyjä on rahamafian eliitti.

  • Rikollisten ja poliitikkojen pyörittämän bisneksen takia EU:n alueella on nyt orjatyövoimaa ja tuhansa prostituutioon pakotettuja naisia.

   Aloittajan linkittämän dokumentin lopussa todetaan, että rajansa sulkevat Euroopan maat vain lisäävät rikollisten bisnestä, kun siirtolaiset jäävät silloin jumiin Italiaan. Siitä en ole ihan samaa mieltä. Ei siirtolaisten määrä lopu, vaikka Italiasta päästäisiinkin vapaasti kaikkialle. Aina tulee uudet siirtolaiset. On aivan terveellistä pyrkiä siihen, että valtioon otetaan huolettavia vain sen verran kuin pystytään, eikä eletä yli oman varallisuuden.

  • Senkötakia meillä on aina työttömyyspula puheenaiheena kun maahanmuutto on niin hyvä bisnes joillein tahoille, että todellinen työttömyystilanne lakaistaan maton alle ja ihmiset saavat kärsiä tilanteesta,kunhan bisnes pyörii? Siksikö maahanmuuttajia ehdointahdoin halutaan jatkuvalla syötöllä väenvängällä? Eettisyydestä tuskin on kyse kun omista työttömistäkään vähät välitetään, kun noita kohtaan kaavaillaan jatkuvalla syötöllä jotkin niihen päämenoks,kute tuo aktiivimalli ,jolla vielä viimesistä veivät eik ihmiset voine asial it yhtikäs mittää, ku töit ei ole.

  • En kannata kiintiöpakolaisten ottoa. Mikä taho valitsee pakolaiset ja heidän sijoitusmaansa?

   Miksi Suomeen tulee eritrealaisia kiintiöpakolaisina? Eritreassa ei sodita, mutta sotaväki on kuulemma liian pitkä ja siksi kaikki saavat turvapaikan, ainakin Suomesta. Viime erässä kiintiöpakolaisia melkoinen osa oli palestiinalaisia. Mitä palestiinalaiset tekevät syyrialaisten pakolaisleirillä? He ovat maailman eniten pakolaisavustuksia saava ihmisryhmä. Mikä heidän henkeään uhkaa, elleivät he ole ryöstäjiä ja murhamiehiä?

  • Saako hädänalaisilla pakolaisilla tehdä bisnestä? Onko se silloin ihmiskauppaan osallistumista.
   Vai senkö vuoksi Eurooppaan tuleekin ja jää sellaisia "pakolaisia" joilla ei olisi minkäänlaista oikeutta pakolaisstatukseen ja senvuoksi näillä tahkotaan rahaa.

  • Sisäministeri Kai Mykkänen haluaa kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrän:
   "Nykyjärjestelmä on kaukana täydellisestä"
   https://yle.fi/uutiset/3-10269925
   "Mykkäsen mielestä ratkaisu olisi parempi, kuin vastaanottokeskusten perustaminen EU:n rajojen ulkopuolelle. Mikäli Mykkäsen ehdotus toteutuisi, se kasvattaisi Suomen kiintiöpakolaisten määrää tuhansilla.

   Reilut neljä kuukautta sisäministerinä toiminut Mykkänen (kok.) aloitti pestinsä keskellä eurooppalaista siirtolaiskriisiä. Käsillä on "EU:n yhteisen maahanmuuttopolitiikan kohtalon kesä", Mykkänen kuvailee.

   Tulevina viikkoina pitäisi EU:n tasolla löytää ratkaisut, joilla korjataan EU:n toimimattomuutensa osoittanut turvapaikkajärjestelmä. Ratkaisuehdotuksia lyödään tiskiin ensi viikon torstaina alkavassa Eurooppa-neuvoston huippukokouksessa.

   Julkisuuteen vuodetun päätösluonnoksen mukaan kokouksessa on esillä suunnitelma, jossa suojelua tarvitsevat pakolaiset eroteltaisiin elintasosiirtolaisista unionin ulkopuolelle perustettavissa keskuksissa.

   Mykkänen haluaa tuoda pöytään omaan ratkaisunsa: YK:lla on jo vakiintunut kiintiöpakolaisjärjestelmä, joten miksei kasvatettaisi sen kokoa erillisten EU-vastaanottokeskusten perustamisen sijaan?

   – Riittäisi, että Eurooppa sitoutuisi yhdessä siihen, että otetaan moninkertainen määrä haavoittuvassa asemassa olevia näiltä leireiltä. Samalla rajoitettaisiin rajan yli salakuljettajien kautta tapahtuvaa maahantuloa."

   Mykkänen ja Orpon Kokoomus (myös Juha Sipilän Kepu) haluavat pakolaisbisnesten jatkuvan kasvavina myös tulevaisuudessa sinun rahoillasi, siksi ei pakolaiskeskuksia EU:n rajojen ulkopuolelle vaikka se olisi 135 kertaa edullisempaa EU-maiden veronmaksajille Oxfordin asiantuntijaprofessorin mukaan.

   • Kun Ruotsi, Norja, Tanska, Saksa, Itävalta ja Ranska ovat pyytäneet väliaikaiset rajatarkastusluvat EU:lta ja liikenne Suomeen uhkaa turehtyä, niin pakolaisbisnesväki haluaa kiintiöpakolaismäärien kymmenkertaistamisilla varmistaa arvotavaravirran Suomeen.


  • Ei ole kysymys pakolaisuudesta, vaan siirtolaisuudesta. Eivät Välimeren yli tulevat ole pakolaisia, vaan siirtolaisia. Pakolaisuus ja siirtolaisuus ovat kaksi ihan eri asiaa ja niitä pitäisi koskea myös erilaiset kansainväliset sopimukset. Asiat pitää esittää ja käsittää oikein.

   • Eivät ne ole edes siirtolaisia, vaan rahan ja helpon elämän perässä tulevia huijareita! Kaikki tuet on poistettava pakolaisilta Suomessa ja autettava oikeita pakolaisia heidän omassa kulttuurissaan. Väestönkasvu on pysäytettävä vaikka pakolla ja rajat suljettava asevoimin, ellei järki muuten palaa!


  • "Italian mafia on tehnyt satojen miljoonien bisneksiä siirtolaisuudella. Siksi se on jatkunut vaikka onkin kaiken järjen vastaista.

   Mafia maksanut virkamiehille 20 000 euron kuukausipalkkaa

   Uutistoimisto Ansan haastatteleman esitutkintatuomarin Flavia Costantinin mukaan mafia on maksanut johtaville poliitikoille jopa 20 000 euron kuukausipalkkaa, jotta nämä tekisivät mafialle myönteisiä päätöksiä.

   Lahjotut poliitikot ovat osallistuneet hankintapäätösten lisäksi turvapaikanhakijoiden ohjaamiseen mafian hallussa oleviin vastaanottokeskuksiin."

   -Siinähän se on villakoiran ydin näkyvissä , miksi Italia on ollut suopea vastaanottamaan Libyan rannikolta " pelastettuja" . Rahnaa...rahnaa ja paljon on jaossa mutta valitettavasti vain harvoille ja valituille. Vaan mitenkäs nyt tulee käymään italialaisille koijareille , kun kansa äänestikin vähän nuivemman porukan johtopaikalle ?

   Ainakin nyt alkuun näyttää siltä , että peli tultaisiin viimeinkin viheltämään poikki tavalla taikka toisella.

   • Italiassa ihmiskauppa ei enää kannata niin hyvin kuin aiemmin. Appelsiineja on jo poimimassa orjapalkalla valtava joukko miehiä. Prostituoituja on enemmän kuin koskaan. Edes mafia ei saa näitä ihmisiä kaupattua mihinkään hommiin. Lisäksi italialaiset äänestäjät ovat kyllästyneet verorahojensa tuhlailusta turhuuksiin. Italia ei enää ota vastaan väkeä niin kuin vielä viime kesänä.

    Nyt Espanjaan kohdistuu valtavasti paineita. Libyan ihmiskauppiaat jatkavat hommiaan niin kauan kuin EU ottaa heidän vangitsemiaan ihmisiä vastaan. EU:n maahanmuuttopolitiikka ei ole mitään muuta kuin ihmiskaupan mahdollistavaa sortoa.


  • Suunniteltu jo hyvissä ajoin. EU on vain suunniteltu keino luoda kansainsekoituksen toisinto.

   Valtaeliitti on jopa myöntänyt tuon silloin tällöin, että ne tavoittelevat jotain Babylonia Euroopasta. Googlaa vaan "europe babel", niin löydät kuvia joita EU on julkaissut joissa on Babelin torni. Sitten myös EU parlamenttitalo Strasbourgissa on tahalleen rakennettu Baabelin tornin näköiseksi.

   Siitä on sitten eri teorioita tuosta "truth in plain sight", että miksi valtaeliitti monesti paljastaa heidän suunnitelmat salaisesti.
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15352009/raamatulliset-vitsaukset-uusi-babylon

   YK - Eurooppaan 159milj. pakolaista 2025 mennessä!
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/15352593/yk---eurooppaan-159milj--pakolaista-2025-mennessa!

  • Kokoomus ja Kepu jakavat nyt passeja irakilaisille

   Porvarihallitus toimii laittomasti. Passit maahan haluttaville muttei karkotettaville. Läpinäkyvää touhua.

   Yhtäkään laittomasti Suomeen saapunutta irakilaista ei saada palautettua tämän passidelegaation avulla, sanoo Tavio
   https://www.suomenuutiset.fi/tavio-yhtakaan-laittomasti-suomeen-saapunutta-irakilaista-palautettua-taman-passidelegaation-avulla/
   "Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio on jättänyt eduskunnassa kirjallisen kysymyksen hallitukselle sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) ideoimasta irakilaisten passidelegaatiosta.

   Irakista saapuu Suomeen virkamiesryhmä jakamaan halukkaille irakilaisille turvapaikanhakijoille passeja. Tavion mukaan tämä voi lisätä Suomen houkuttelevuutta turvapaikanhakijoiden kohdemaana sekä irakilaisten laitonta maahantuloa.

   Varasuunnitelma maassa pysymiseksi

   Tavio huomauttaa, että yhtäkään laittomasti Suomeen saapunutta irakilaista ei onnistuta palauttamaan tämän passidelegaation avulla.

   – Hallitus keskittyy vääriin asioihin. Laittomasti saapuneille irakilaisille tarjotaan varasuunnitelma Suomessa pysymiseksi, vaikka pitäisi keskittyä lähettämään heidät takaisin Irakiin, Tavio sanoo.

   Palautussopimus jäi neuvottelematta

   Tavio katsoo Sipilän hallituksen toimien tähtäävän laittomasti maassa olevien maahan jäämiseen sen sijaan, että heidät poistettaisiin maasta.

   – Sipilän hallitus on nyt neuvotellut Irakin hallituksen kanssa irakilaisten Suomeen jäämisen keinoista ja tekee toimenpiteitä maahan jäämisen helpottamiseksi, mutta ei ole vastavuoroisesti edellyttänyt Irakia vastaanottamaan laittomasti Suomessa olevia irakilaisia, Tavio toteaa."

   .

   Eikö irakilaisille myönnetä passi vain heidän kotimaassaan. Kokoomuksen ehdotus on laiton, koska nämä laittomasti maahan tulleet henkilöt oleskelevat LAITTOMASTI SUOMESSA.

   Kokoomus tekee näköjään mitä päähän pälkähtää ja heidän oman ideologinsa edustamiseksi. Kokoomus haluaa Suomeen paarialuokan työntekijöitä, jotka tekevät työn kokoomuslaiselle työntajalle, joka nappaa hyödyn, mutta veronmaksajat maksavat tämän kaiken.

   Mykkäselle pitää antaa potkut.

   Hyvät suomalaiset, älkää enää äänestäkö kokoomuslaisia ehdokkaita seuraavissa eduskuntavaaleissa.

   Kokoomus on saattanut Suomen laittomuuden tilaan ja aikoo jatkaa samaa kehitystä edelleenkin.

   • "Kokoomus ja Kepu jakavat nyt passeja irakilaisille
    Porvarihallitus toimii laittomasti. Passit maahan haluttaville muttei karkotettaville.

    Yhtäkään laittomasti Suomeen saapunutta irakilaista ei saada palautettua tämän passidelegaation avulla, sanoo Tavio"
    https://www.suomenuutiset.fi/tavio-yhtakaan-laittomasti-suomeen-saapunutta-irakilaista-palautettua-taman-passidelegaation-avulla/

    Kansallista sekoomusta kokoomuslaisittain

    Mykkänen ja Orpo haluavat veronmaksajien rahoilla pyörivän pakolaisbisneksen jatkuvan eturyhmilleen, lisää Mogadishu-Tesloja ruiskukkajäsenkirjaisille. Lisäksi tietenkin ulkomaisen halpatyön ihmisriiston rantauttaminen Suomeen, joka sataa myös kokoomuksen eturyhmien taskuihin.

    Ei Mykkänen turhaan halua että pakolaisleirit pidetään EU-rajonen sisäpuolella eikä muualla esim. Pohjois-Afrikassa, jonne tolkun EU-maat mm. Tanska, Itävalta, italia, Puola, Unkari ym. ne haluavat.

    Lisäksi Mykkänen kokoomuksen suulla haluaa kasvattaa kiintiöpakolaismääriä kymmenkertaisiksi, siis minimissään noin 10.000 kiintiöpakolaiseen vuodessa Suomen kohdalla.

    Kaiken lisäksi hän kertoi että EU voisi ottaa puoli miljoonaa pakolaista vuosittain vastaan. 2015 vuoden noin miljoona pakolaista kertoi minkä hajaannuksen ja epävakauden moinen määrä aiheuttaa. Puoli miljoonaa on joka toinen vuosi vuoden 2015 mamumassainvaasion massiivinen levottomuuksia aiheuttanut pakolaismäärä, ja hei kiintiöpakolaisista kaikki saavat turvapaikan.

    Tätä on kokoomuksen massabisnesmamutus jolla EU-maat kansain-, kielten- ja kulttuuriensekoitetaan Babylonian Baabelin uusintana. Heikko hajaannutettu kansa tarkoittaa vahvaa eliitin ja rahamafian hallintaa. Mutta hei kliffaa, me tienataan tällä!


   • KansallinenSekoomus kirjoitti:

    "Kokoomus ja Kepu jakavat nyt passeja irakilaisille
    Porvarihallitus toimii laittomasti. Passit maahan haluttaville muttei karkotettaville.

    Yhtäkään laittomasti Suomeen saapunutta irakilaista ei saada palautettua tämän passidelegaation avulla, sanoo Tavio"
    https://www.suomenuutiset.fi/tavio-yhtakaan-laittomasti-suomeen-saapunutta-irakilaista-palautettua-taman-passidelegaation-avulla/

    Kansallista sekoomusta kokoomuslaisittain

    Mykkänen ja Orpo haluavat veronmaksajien rahoilla pyörivän pakolaisbisneksen jatkuvan eturyhmilleen, lisää Mogadishu-Tesloja ruiskukkajäsenkirjaisille. Lisäksi tietenkin ulkomaisen halpatyön ihmisriiston rantauttaminen Suomeen, joka sataa myös kokoomuksen eturyhmien taskuihin.

    Ei Mykkänen turhaan halua että pakolaisleirit pidetään EU-rajonen sisäpuolella eikä muualla esim. Pohjois-Afrikassa, jonne tolkun EU-maat mm. Tanska, Itävalta, italia, Puola, Unkari ym. ne haluavat.

    Lisäksi Mykkänen kokoomuksen suulla haluaa kasvattaa kiintiöpakolaismääriä kymmenkertaisiksi, siis minimissään noin 10.000 kiintiöpakolaiseen vuodessa Suomen kohdalla.

    Kaiken lisäksi hän kertoi että EU voisi ottaa puoli miljoonaa pakolaista vuosittain vastaan. 2015 vuoden noin miljoona pakolaista kertoi minkä hajaannuksen ja epävakauden moinen määrä aiheuttaa. Puoli miljoonaa on joka toinen vuosi vuoden 2015 mamumassainvaasion massiivinen levottomuuksia aiheuttanut pakolaismäärä, ja hei kiintiöpakolaisista kaikki saavat turvapaikan.

    Tätä on kokoomuksen massabisnesmamutus jolla EU-maat kansain-, kielten- ja kulttuuriensekoitetaan Babylonian Baabelin uusintana. Heikko hajaannutettu kansa tarkoittaa vahvaa eliitin ja rahamafian hallintaa. Mutta hei kliffaa, me tienataan tällä!

    Tämä maan-ja kansanpetoksellinen toiminta on ollut näkyvillä jo vuosikausia.

    Kysymys kuulukin, miksi mikään virallinen taho, tai oikeustoimi ei tutki aiheellista, ilmiselvästi mafia tyyppistä rahastusta?

    Onko koko oikeusjärjestelmämme jo niin mädätetty, että käsittämättömän kalliiksi tuleva ja kantaväestöä "orjuuttava" toiminta jatkuu ja paisuu entisestään?

    Totuus kuitenkin on se, ettei Suomi ja suomalaiset pysty koko liikalisääntyvää maailmaa elättämään, joten luulisi nyt järjen sanelevan rajat täydelliselle pöljyydelle?

    Vaalikarjana toimivan, poliittisille puolueille "hyödyllisten idioottien" ,olisi korkein aika tiedostaa olemassaolomme rajat, ennen täydellistä katastrofia.


  • Montako Mogadishu-Teslaa pakolaisbisneksen eturyhmät ovatkaan ostaneet veronmaksajien rahoittamina?

  • YK jakaa EU:n kanssa yhteistyössä tulijoille Master kortteja
   https://pt-media.org/2018/11/03/yk-jakaa-eun-kanssa-yhteistyossa-tulijoille-master-kortteja/

   Master-kortteja ja satasen seteleitä että saadaan pakolaisbisnestä EU:hun.

   Oho! Näin puututaan muiden maiden esim. Suomen sisäisiin asioihin. Siis YK ja EU tukevat jopa maahanmuuttajien matkoja Euroopassa. Tuetaan vaikka laittomien muuttajien matkoja. Nyt ollaan jo pitkällä! No 135 kertaa suurempaa pakolaisbisnesrahaa tulossa veronmaksajien maksamana.

   Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen
   https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/
   "Oxfordin yliopiston professorin mukaan länsimaat voisivat auttaa 135 pakolaista heidän omissa maissaan samalla rahamäärällä minkä yhden pakolaisen ylläpitäminen Euroopassa maksaa."

  • EK haluaa ensi vaalikaudella 35 000 ulkomaista osaajaa Suomen työmarkkinoille – "Jopa 70 prosentin palkkatuki turvapaikan saaneelle"
   20.11.2018
   https://www.iltalehti.fi/talous/a/27eab112-9ef0-4908-b489-9dc487e0658c
   "Elinkeinoelämän keskusliitto haluaa lisätä työperäistä maahanmuuttoa Suomeen.

   EK:n tavoitteita seuraavalle hallituskaudelle esitellyt EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies (kok) katsoo, että esitetty maahanmuuttajamäärä on pikemmin minimi- kuin maksimitavoite.

   Sosialismi tulee nyt EK:sta: Suomalainen työntekijä maksamaan veroistaan 70% ulkomaalaisen palkasta
   21.11.2018
   http://www.extrauutiset.com/?p=4477
   "Elinkeinoelämän Keskusliitto EK julkisti eilen hätkähdyttävän suunnitelman: Ulkomailta tuodun työntekijän t. turvapaikan saaneen palkkatuki nostetaan jopa 70%:iin. Miksei samantien sataan? Tarkastelemme ehdotuksen takana olevaa tajuntaa.
   EK kertoi myös haluavansa maahanmuuton reipasta lisäämistä."

   TS: "Suomeen pitää houkutella 20 000–35 000 ulkomaalaista töihin" – EK esittää myös 70 prosentin palkkatukea, jos yritys työllistää turvapaikan saaneen
   https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4161790/Suomeen+pitaa+houkutella+20+00035+000+ulkomaalaista+toihin++EK+esittaa+myos+70+prosentin+palkkatukea+jos+yritys+tyollistaa+turvapaikan+saaneen

   Sattuipas sopivasti ! Kovasti juuri NYT paukutetaan kaikissa mahdollisissa medioissa työvoimapulaa ja suomalaisten huonoa lisääntymistä. Mutta pelastus lienee odotettavissa ja EK:n ym. toive toteutuu, kun Marokossa joulukuussa allekirjoitetaan YK:n masinoima GCM-sopimus, jonka agenda on "poistaa maailman rajat" ja antaa kaikille siirtolaisille täysi oikeus muuttaa mihin maahan vain haluaa, vaikka Suomeen. YK onkin jo laskenut Suomen kantokyvyksi "vaatimattomat" 62 miljoonaa. Tähän suvakkien märkään päiväuneen on nyt mukava tuudittautua, etenkin kun Suomi on jo kaikessa hiljaisuudessa allekirjoittanut alustavan sopimusluonnoksen huhtikuussa 2018. Virossa GCM-sopimus on aiheuttanut tuoreen hallituskriisin.

   Ajattelinkin, että joku taka-ajatus syntyvyydenlasku-uutisoinnilla olisi ja sieltähän Häkämies sen sitten ponnisti.

   • Miksi OSAAJALLE tarvitsee maksaa veronmaksajien laskuun 70 %:n palkkatuki?


  • Mitä kätkeytyy sisäministerimme ilmeettömän katseen taakse? Sen kun tietäisi.
   Ehkei mitään mukavaa tulevaisuutta ajatellen.

   • Lisätään varmuuden vuoksi Mykkänen vinkkinä. Näin öisin on erilaisia koiranleukoja odottamassa vuoroaan räksyttämiseen. Ähäkutti.


   • Porvarihallituksen Kokoomuksen Kai Mykkänen allekirjoitti, sinä voit vaikuttaa purkamiseen.

    Kansalaisaloite GCM-sopimuksen kaatamiseksi
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/15495009/kansalaisaloite-gcm-sopimuksen-kaatamiseksi


   • Vuonna 2016: Valtioneuvosto – Jokainen turvapaikanhakija maksaa veronmaksajille 5 833,30 kuukaudessa!
    https://mvlehti.net/2018/12/07/vuonna-2016-valtioneuvosto-jokainen-turvapaikanhakija-maksaa-veronmaksajille-5-83330-kuukaudessa/
    Lapsilisiä leikataan, bensa kallistuu, opintuen ehtoja kiristetään, työttömyysturva muuttuu vastikkeelliseksi, jotta hallitus voi hoitaa rakasta panostustaan turvapaikanhakijoihin.

    Turvapaikanhakijoista johtuvat menot ovat noin 700 miljoonaa euroa, 70 000 euroa / vuosi / turvapaikanhakija eli 5833, 30 euroa / kuukausi / turvapaikanhakija.

    Kiistääkö joku?


   • Sitten uhataan vaatimuksella että täytyisi osallistua Suuren rahan rokotekokeisiin jotta saisi ylipäätään lapsilisää tahi paitaressukkansa joskus tarhaan. Turhaanpa kuitenki osallistuu ja lähtee lapsilleen narkkista, sokeritautia ja ja sairastelukierteitä hankkimaan, ku eihän valtiolla jää vuohenpurijoiden rahoittelun jälkeen kuitenkaan mitään lapsilisukkeita etes jajettaviksi


  • Nosto.

  • Nyt ei enää jappasta ja vatuleerata, eikä varsinkaan jumpata. Sitä nimittäin luodaan työpaikkoja siten, että palkataan Suomen puolimiljoonaa pitkä- tai pätkäaikais-Joonaa ja Moonaa matujen palvelijoiksi. Päästään siitä työttömyydestä. Ugh, olen sammakoinut, t:Juha Sipiläppä

   • Ja nyt muka aletaan tulkita Oulun ja Helsingin pedofiililapsiraiskausten takia Suomen maahanmuutto-, pakolais- ja rajat seljällään -politiikkaa uudelleen, katsomalla miten muut EU-maat tulkitsevat niitä. Tosin vain eduskuntavaaleihin saakka. Sen jälkeen taas EK-kokoomuksen tilaamat vähintään 20.000 - 35.000 mamu"osaajaa" lisää 2019-2023, joiden palkkakulut SOSIALISOIDAAN yrityksiltä veronmaksajille ja yhteiskunnalle 70%:n palkkatuilla.


  • Nosto.

  • ja vain koska jättimäiseksi paisunut yk tarvitsee rahaa toimintaansa ja lisää valtaa tätä mukaa.
   yk pitäisi lakkauttaa koska se ei enää ajaa asiaa jota varten se perustettiin vaan haalii omaisuutta oman toimintansa ylläpitämiseen ja valtaa herroilleen ylitse itsenäisten valtioiden.

  • Herää kysymys

   Sipilähän on liikemies

   liittyykö jotenkin bisneksiin touhut

  • kuppa muuten lisääntynyt euroopassa-pakolaisuus?

   ja lääkkeet loppu-pakolaisuus?

   vanhukset heitteillä-pakolaisuus?

  • Sipilä on liikemies

   oliko bisnesajatus maahanmuuton taustalla? Rikkaat kokoomuslaiset ei ainakaan toppuutellut keskustan toimia

  • Montako miljoonaa otetaan, köyhät ei niitä tänne siirtämällä maailmasta lopu.

   https://www.youtube.com/watch?v=H-CqJYzDSI8&feature=youtu.be

  • Muistattekos vielä tämän.

   • Kaikkihan tuon purkkapallo teorian muistaa. Mutta ei nämä Islamilla aivopestyt vihervasemmistolaiset intersektionaaliset feministi suvakit välitä siitä kun kehitysmaataustaisten Islamin palvojien kalifaatti Suomessa on niiden unelma.


  • vaalit tulee...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   6517
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   3233
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2116
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   347
   1832