Poikaystävä viettää kaiken aikansa tietokoneella

Niinloppu

Mitä tekisitte tilanteessani? Asun poikaystäväni kanssa yhdessä ja saamme parin kuukauden päästä lapsen. Olemme parikymppisiä. Poikaystäväni viettää kaiken aikansa tietokoneella, yleensä pelaten. Hän menee heti herättyään koneelle ja istuu siinä yömyöhään. Minä huolehdin taloudestamme. Teen kaikki kotityöt ja ruuan. Poikaystävällä ei ole edes aikaa syödää kanssani yhdessä, vaan syö aina koneellaan. Jos olen joskus koittanut ottaa asian nätisti puheeksi, että tuntuu kuin olisi itsestäänselvyys että minä tekisin aina kaiken. Mutta poikaystäväni heti loukkaantuu/suuttuu ja tuntuu, että hän ajattelee minun tosuttavan häntä. Olen niin väsynyt ja kohta on vauvakin tulossa niin teenkö silloinkin kaiken.. en tiedä miten puhuisin hänelle asiasta ettei tulisi riitaa.. Kaipaan myös enemmän yhteistä aikaa ja tekemistä.

35

1933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 41v-sinkkumies

      Onneksi olkoon, olet sitten ottanut täydellisen luuserin itsellesi. Saamattoman vätyksen sait, etkö tutustunut siihen mieheen ensin vai menitkö antamaan seksiä ekoilla treffeillä. Voi voi, et tule saamaan mitään kodinhoito apua tai lapsen hoito apua myöhemminkään. Toisen luonnetta ei väkisin voi muuttaa. Miestäs ei kiinnosta sun auttaminen eikä se edes rakasta sinua. Miksi naiset aloittaa seurustelun jonkun kanssa joka ei sinua rakasta. Kyllä sen rakkauden pitää näkyä eikä se näy jos toinen on koneella 12 tuntia päivässä.

    • grgrghjjrgrfg

      Sähköt pois
      Jonne kauppaan ruuanhakuun ja tekoon
      Ite otat ja siivoilet sen aikaa kun Jonne käy kaupassa ja tyhjäät kännyköitten akut totaalisesti siis myös omasikin ,
      Kysyt suoraan miten niinku omastamielestä?
      jos ei ala juttua tulemaan niin pakkaat kassin ja lähdet sukulaisiin kunnes tenava syntyy
      ei Jonne silläaikaa nälkään kuole kun on kaupassa käyny ja ruuan rehny
      jos ei sittenkään tule juttua niin eiköhän se sitten ollut siinä.

      JA elä rupea missään vaiheessa laskemaan mitä kumpikin on tehnyt kun siitä ei tule kuin vieläisompi riita

      • samaamieltätäälläkin

        Oho, olipa hyvä ja kokenut kirjoitus. Komppaan tätä.


    • 98537278

      Nyt teistä tulee vanhempia. Keskittykää oleennaiseen eli siihen vauvaan.

      Sinun kaipuillasi ei tule olemaan väliä pariin vuosikymmeneen. Ei pitäisi olla poikaystäväsikään kaipuilla. Painakaa työtä niska limassa 24/7 satoi tai paistoi, terveenä ja sairaana. Kun vauva nukahtaa, ottakaa itsekin torkut, jos vain mahdollista.

      Mitä teetkin, älä nalkuta. Sinä et ole poikaystäväsi pomo. Hän antaa vauvalleen niin paljon kuin kykenee ja on valmis. Samoin sinä.

      Se joka rakastaa lasta enemmän, uupuu myös enemmän. Toivotan vauvallenne hyvää lapsuutta.

      • onneavaanmatkaan

        Kohtuu hyvä tämäkin!
        Mukava lukea hyviä kirjoituksia.


    • ikisinkkumies

      Siitä miehestä eiole perhettä tukemaan. Eroa koska olet jo muutenkin yksin siinä niin sanotussa suhteessa jossa ei ole rakkautta. Kannattaa ehkä selvittää sille miehelle että mitä tarkoittaa parisuhde. Heitä mies mäkeen jos tietokone on tärkeämpää.

    • mjkmeses

      Sanot sille peliriippuvaiselle nyt auttamaan ja toi loppuu nyt ja tunti aikaa. ja jos ei lopu kerää kamas. Elämällä on sulle annettavaa muutakin kuin ikuinen riita ja luuseri mies

    • Koeta keksiä joku yhteinen harrastus josta molemmat pitää tai opettele myös pelaamaan. Opeta poika pesemään edes omat pyykkinsä. Ei se mitään osaa jos kukaan ei opeta. Eikä sitä jatkuvasti tarvitse siivota. Kun lapsi tulee pyykkiä riittää ja muuta touhuamista. Kyllä siitä isä tulee kunhan annat mahdollisuuden. Monet naiset mitätöivät miehen tekemiset. Jos nalkuttaa siitäkin miten astiat pistää kaappiin niin sitä jättää moiset työt tekemättä. Sitä voi kertoa olevansa väsynyt ja pyytää toista kauniisti tyhjentämään pesukone. Palkkioksi sitten jotain kivaa. Vähän kuin koiraa opettaisi

    • kikkailija2

      aina välill'ä kun se pelailee (eli sättäilee toisten naisien kanssa) .. mene sähkötaululle ja pistä sähköt sekunniksi pois koko kämpästä.. katkee pelaaminen ainakin..
      tietokoneen sähköjohdon voit otta seinästä irti ja laittaa siihen pistokken toiseen nastaan teipin palan päälle ja takasin seinään.. saapahan hetken poju ihmetellä ku ei kone toimi... kaikkee muuta pikkujäynää voit tehä.
      Sit voit alkaa tuomaan tuutuja kundeja kylään teille aina kun oma kaverisi pelailee.. siirryt tuttujen kanssa välil näkymättömiin hetkeksi ja vähän kikatusta siellä piilossa ja välil vähä kuskuttelua ni eiköhän siinä ajnnu tokene.
      Sit voit myös tehä ruokaa aina sen verran vaan kun itse syöt, anna pojun tehä omansa.. sama pyykkien kanssa.. pese vain omasi..

    • 4578

      Minä varmaan pakkaisin kamani ja muuttaisin ainakin väliaikaisesti pois (vanhempien luokse).

      Mies taitaa haluta elää omaa sinkkumiehen elämäänsä, eikä siihen kuvioon oikein sovi tyttöystävä ja lapsi. Ehkä ne ajatukset alkavat rullata vähän toiseen tapaan, kun näyttää hänelle konkreettisesti, että muitakin vaihtoehtoja on. Tämä tietysti vaatii sen, että olet valmis totaaliyksinhuoltajaksi, koska ainahan mies voi tehdä väärän valinnan. Vastasyntyneen kanssa sinulla ei todellakaan ole aikaa huolehtia myös yhdestä isosta lapsesta siinä sivussa.

      Jos on mahdollista, hakeudu sellaisten ihmisten luo, joista on sinulle apua. Tulet tarvitsemaan voimia, jos olet jo nyt väsynyt.

      • jhg54645

        Varmaan kannattaa ensin nyt koittaa puhumalla selvittää asia. Kovasti pelaaminen sinällään ei oo rikos mutta pitää myös osallistua yhteisiin hommiin eli siihen taloudenhoitoon. Jokaisen oma asia tietenkin miten hommat voi jakaa. Noin nuorista kun on vielä kyse ehkä kannattaa keskustella vanhempien kanssa jos sieltä löytyy kompromissiesityksiä. Kiukuttelu ja uhkailu ei missään nimessä auta. Jos ei komporomisseja löydy niin kannattaa sitten pakata tavarat ennemmin sovussa oli lasta tulossa tai ei. Korostan nyt vielä että jos tyyppi on peluri ja viihtyy koneella niin se on ok kunhan kotihommat yms. hoitaa. Jos ei siitä tykkää niin on väärän tyypin kanssa.


    • LOTTUS

      ONNEKS OLKOON,TEISTÄ EI TULE KOSKAAN PARIA JOS JÄTKÄ TUOMMONEN. PISTÄ SE PERKELE TÖIHIN JA SANO ET TEKEE KOTONA MUUTAKIN KU RÄPLÄÄ KONETTA. SINUNA LÄHTISIN JA ÄKKIÄ,VARMASTI PAREMPIA MIEHIÄ LÖYTYY TÄSTÄ MAASTA.

    • vivet

      Tämä on NIIN helppo, eroaisin. Lapsen kanssa kahdestaan on parempi kuin jäädä kolmistaan lapsen ja peliriippuvaisen kanssa.

    • ikäväähommaa

      Tuo ei ole reilua! Taitaa miesystävä olla aika itsekäs kun ei viitsi edes tsemppaa kun oma nainen on raskaana voi herranjestas. En lähtisi heti eropapereita kirjottamaan, kun on lapsikin on tulossa teille mutta sun pitää laittaa mies ruotuun. Sun pitää kertoa että hänen kuuluu sinua auttaa siivoamisessa ja muissa kodin hommissa koska et kerta kaikkiaan jaksa tehdä kaikkea itse.

    • kirsav

      Kuka vaan loikoilisi ja pläräis tietokonetta jos siihen annetaan mahdollisuus. Kohta huolehdit taloutenne lisäksi vauvastanne. Ja mitä tekee juippi? No pelaa tietokoneella tietty!
      Käske isukki YLÖS tai ULOS.

    • Vanhempi_äiti

      1. Tehkäää lista arkikotihommista. Mitä kumpikin hoitaa aina luistamatta oma-aloitteisesti ja mitkä taas tehdään yhdessä (ruuanlaitto, kaupassakäynti, imurointi, pyykit, tiskit, laskujen maksu/talousasioiden laskeminen ym.)

      2. Sopikaa yhteinen viikkosiivouspäivä jolloin teette molemmat mitä kulloinkin sovitaan (toinen pesee auton ja vessan, toinen lattiat ja pyyhkii pölyt jne.)

      3. Sopikaa pelaamiseen käytetty aika suhteessa aikaan jonka vietätte yhdessä. Esim. joka arki ilta ei pelata, perjantai on pelitön päivä, lauantai-iltapäivät ovat perhe-aikaa tms. Kaikelle löytyy aikaa kyllä, molempien omaakin sellaista.

      ---

      Tämmöisten listojen tekeminen paperille on aika köppäistä, mutta se voi olla ainoa keino opetella aikuisen arkielämää. Vastuista huolehtiminen ja sovitusta kiinni pitäminen on todella tärkeää jotta onnistutte parina.
      Nyt kun olet viimeisilläsi raskaana ja myös vastasyntyneen kanssa on poikaystävän otettava kotivastuista isompi siivu kunnes palaudut. Arkenne muuttuu lapsen myötä vielä vuosia: kuka nukuttaa, kumman vuoro nukkua pidempään, kumpi syöttää aamiaisen ja vie hoitoon jne. Opitte kyllä pyörittämään kotitaloutta ja pitämään huolta myös parisuhteesta samalla jos rakkautta riittää.

      Jos poikaystäväsi ei suostu sopimuksiin tai alkaa lipsumaan heti, hyväksy että hän ei halua elää perhe-elämää parisuhteessa vaan saa iloa lähinnä pelaamisesta. Muuta pois vauvasi kanssa ja aloita uusi elämä.

      Onnea loppuraskauteesi jos tämän vielä luet - ja onnea pikkuvauvan kanssa!

      • Lapsivielä

        Tuo konkreettinen lista kaikista tekemisistä voi avata silmiä. Ja kysypä, mitä hän suhteessa mielestään antaa sinulle?


    • omaelämäkö

      Voin kertoa et vaikka häipyisit poikakaverisi ei edes sitä huomaisi.Hän on naimisissa tietokoneen kanssa.Mieti yksin olet nyt sitten olet yksin myös kun lapsesi syntyy.

    • moternisaatio

      Se on nykyaikaa ja tulevaisuutta. Pojat on poikia, vaikka ajat muuttuis.

    • Hei nimimerkki, Niinloppu

      Ei ole ihme, että olet loppu, kurja tilanne tuo mihin olet joutunut. Vauva syntyy pian, hän tulee mullistamaan arkenne. Asioihin ja kotiinne tarvitaan todellakin muukin muutos kuin uusi perheenjäsen, joka tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Sait tässä ketjussa paljon hyviä neuvoja, yksi niistä on keskustelu, se olisi nyt ehdottoman tärkeää, toivottavasti se onnistuu. Toinen mainio vinkki mielestäni on se kotitöiden listaus, mitkä asiat kodissa on tehtävä (listaan tulee pian uusia asioita vauvan synnyttyä) ja sen miettiminen kuka tekee mitäkin. Ei voi mitenkään olla niin, että sinä teet kaiken, kun mies pelaa. Hän lienee peliriippuvainen.... jos on, hänen kannattaisi mennä hakemaan apua siihen ja yrittää irrottautua pelaamisesta tai ainakin ehdottomasti rajata sitä niin, ettei se häiritsisi perhe-elämää. Jonkun ulkopuolisen ammatti-ihmisen luokse voisitte mennä juttelemaan, perheneuvontaan tai ehkäpä neuvolan kautta löytyisi sopiva henkilö, jolta voisitte saada tukea perhe-elämään.

      Kaikkea hyvää sinulle ja teille,
      Pirkko-pappi

    • jirslesl

      Vauva ei kyllä tunnu kuuluvan tuohon tilanteeseen, mutta sille nyt ei voi sitten mitään enää. Aika aloittaa kehityskeskustelut. Keskustele ja pysy rauhallisena, vaikka toinen alkaisi elämöimään. Vetoa järkisyihin, tasa-arvoiseen parisuhteeseen. Ole sitkeä, ja korostan edelleen, rauhallinen. Selitä asiat tarkasti. Jos ei siltikään ymmärrä, niin vaikea tilanne. Huolestuttaa onko hänestä edes huolehtimaan lapsestakaan? Toivottavasti herää tilanteeseen, tarvitsee nopeaa kypsymistä. Lapsi ei ole "leikin" asia. Toivottavasti sinulla on turvaverkostona hyvät vanhemmat/sisarukset, joihin voi tukeutua, jos tulee ongelmia.

    • Kiltti-ja-kunnollinen

      Naiset aina valitsee huonoja miehiä.

    • omavika

      Sitä saa mitä tilaa joten mitä te lasta hankkimaan kun sinullahan jo on 1 lapsi hoidettavana. Sen siitä saa kun sekaantuu keskenkasvuisiin kakaroihin. Olisit ottanut jonkun aikuisen vähintään 35 vuotiaan miehen niin ei olisi tuotakaan ongelmaa. Joten hyvää yksinhuoltaja elämää kahden lapsen kanssa!

    • tietäväinen

      No eihän se poitsu ole ihan kaikkea aikaaa tietokonetta räplännyt jos kerran lapsen on pannut alulle? Vai onko joku muu isä?

    • Öyenssöyen

      Hei,

      Pahoittelen tilannettasi. Mutta ole myös onnellinen, että sinulla itselläsi ei ole Facebook tms. some-ongelmaa... Eihän?

    • HUOMIOI_TÄMÄ
    • Per-kel

      Valitan, luulin että tää on meittien eläkeläisten ongelma :) Keskustele asiasta kumppanin kanssa.- Kumpi on tärkeämpi.- Jos kone niin heitä pihalle !

    • tulipakoettua

      Kahden tietokoneen välissä on paha olla.

    • asd99

      Anna lapsesi suosiolla huostaan ja aloita itsekkin pelaaminen.

    • Skarppasi

      Minun poikani pelaa myös 23 v. Ainoa tapa saada kundi pois tietsikan äärestä on toinen harrastus. Sinä et sitä voi hänen puolestaan keksiä, joten älä vaivaudu. Vauva on aika hyvä veruke. Sano siipallesi, että mamma tarvii lepoa, omaa aikaa ja lähde pois himasta. Kyllä ne hengissä on vielä palattuasi kotiin. Anna aikaa sopeutua.

    • raakaa

      Kaveri on jo näyttänyt et kone on numero yksi ja sinä olet hänen kodinhoitsu ja seksikumppani.Maailma on täynnä ihania miehiä,älä tuhlaa aikaasi vaan avaa silmät ja toivota hänelle mukavaa eloa koneensa kanssa.Minulla oli samanlainen toppahousu, heti työn jälkeen koneella yömyöhään. Hän sai lähtee mittaamaan pikitietä. Tietokone tuhoa paljon ihmissuhteita:( Miks helvetissä sellaiset pervot edes yrittää etsiä seuraa?

    • Voityttöparka

      Lopeta ainakin nettiliittymän maksaminen, menköön poika töihin, jos haluaa liiittymiä kotiin. Ei varmasti muutu, lähde ja etsi itsellesi ja lapsellesi aikuinen kumppani👍

    • Voihyvääpäiväö

      Ettekö kumpikaan käy töissä, poikakaverisi pelaa elämäntyökseen ja sää passaat sitä, ja vielä vauva tuohon tilanteeseen, perseelleen menee teitin avoliitto , aikuistukaa hyvät nuoret.

    • chunkalunak

      Lieneekö ollut yhteinen toive tuo tenava, vai onko käynyt vanhanaikaisesti. Tuon ikäisenä moni haluaa vielä nauttia elämästä. Kauhea ajatus olisi, jos itselle olisi tullut vanhemmuus osaksi tuon ikäisenä. Olisi jäänyt moni hyvä kokemus ja elämys kokematta.

    • neuvpojenneuvo

      Olisit miettinut aiemmin, taitaa olla myöhäistä jo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2477
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1281
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      103
      1201
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1020
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      941
    Aihe