Etsintä kuulutus masku tokmanni :D!

Kukatietää126

Ihan läpällä nyt lähinnä heitän, mutta sattuisiko joku tietämään kuka on maskun tokmannilla se nuori naismyyjä (pituus noin 170 cm ja ikää ehkä 20-25v, oli tänään ainakin töissä kassalla. Jos satut tietämään niin voisitko vihjata hänelle että laittaisi vaikka vastauksen tänne tai vahtoehtoisesti voidaan myös sopia tätä kautta missä juteltais jos siis sinkku :D Ja kyl aika pohjalla ollaan mutta se positiivinen juttu tässä on että ei tästä pohjemmaksi voi enää mennä ;D

9

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EdesUnissa

      Jos et saa vastausta tänne, minkä oletan tilanteen olevan mikäli kiinnostuksesi kohde on täyspäinen, niin kenties kysäiset häntä henkilökohtaisesti ?
      Vai ajattelitko että nainen jonka sinä tunnet, mutta joka ei tunne sinua, suostuisi kanssasi juttutuokioon näkemättä sinua ensin ? Ihan läpällä heitettyyn kutsuun ?

      • Kukatietää126

        Miten määritetään täyspäinen? No ei kai, toi henkilökohtaisesti kysyminen ei ole vahvin puoleni ja eipä siinä kassalla kauheasti kerkeä kyselemään ku toiset hengittää niskaan :D


      • EdesUnissa
        Kukatietää126 kirjoitti:

        Miten määritetään täyspäinen? No ei kai, toi henkilökohtaisesti kysyminen ei ole vahvin puoleni ja eipä siinä kassalla kauheasti kerkeä kyselemään ku toiset hengittää niskaan :D

        Ens kerralla kun käyt siellä ostoksilla niin vie sille kortti jossa kutsut hänet ulos sopivana ajankohtana. Ja sitten seuraavalla kerralla voit kysyä onko hän jo miettinyt asiaa ja kenties valinnut päivän ?
        Näin voisit saada ainakin vastauksen, se voi olla kyllä tai ei. Joka tapauksessa sen jälkeen nainen tietää että olet hänestä kiinnostunut, ja jos esim. sinkkuuntuu vaikka kuukauden päästä, niin osaa ottaa sinuun silloin yhteyttä, josko edelleen olisit kiinnostunut.


      • Kukatietää126 kirjoitti:

        Miten määritetään täyspäinen? No ei kai, toi henkilökohtaisesti kysyminen ei ole vahvin puoleni ja eipä siinä kassalla kauheasti kerkeä kyselemään ku toiset hengittää niskaan :D

        Ei mikään ihme, vaikka itse Bicky Royal-mies tai paksuniska-Make olisivat myös käynet tuolla Maskun tokmannilla ja tämän naisen bonganneet:)))))))))

        Siinä on hyvinkin voinut Bicky Royal-miehen tai Maken karvainen perse nousta ja laskea naisen päällä, kun he ovat oikein siinä jyystämällä jyystäneet:))))))))))))))))))))


    • Asiakaspalvelu-ystävällisyyden sekoittaa helposti kiinnostukseen, varsinkin jos itse on naisen kosketuksen puutteessa.

      Käy siellä huomenna asiakkaana ja tarvittaessa vaikka niin monta kertaa, että näet kyseisen naisen olevan töissä. Hankkiudu hänen kassalleen, tai mene suoraan juttelemaan jos nainen työskentelee muualla myymälässä, ja kysele viikonloppusuunnitelmia. Jos nainen on susta kiinnostunut, se vastaa hymyillen että "ei mulla mitään ihmeempiä suunnitelmia ole, varmaan kaverien kanssa olen" ja näin ollen jättää sulle mahdollisuuden ehdottaa tapaamista. Jos nainen ei ole kiinnostunut, hän käyttää nopeasti ätmi hazard -korttia ja kertoo viettävänsä viikonlopun poikaystävänsä kanssa.

      Been there, done that.

    • Kokenutmies-

      Menet sinne kassalle ostamaan sohvaa ja siinä samalla kysäiset siltä naiselta että juodaanko kahvia sohvalla.

    • normaalinainen

      Ei miehet uskalla lähestyä naisia. Olette kyllä aika säälittäviä.

      • Hah hah eipäs naisetkaan miehiä kyllä lähesty ellei oo lompakko pullea :D


    • Otanosaa

      Kyllä näin on että sitä hymyä ja muutakin tulee kun on pätäkkää takataskussa..mutta normikaverille vaan hymyillään ivallisesti.Kyllä mies on satavarmasti tehnyt enemmän lähestymis yrityksiä kuin naiset yleensä...jotka muutenkin elää jotain salattuja elämiä ja Simsalabim sillä on joku Jehu kainalossa heti kun joku uskaltaa lähestyä työpaikalla.Nykynaiset kyllä hymyilee vaan kun kyse tulee treffeistä niin jo vedetään herne nenään ihan kuin joku rikos olisi miehen kiinnostus..Kaksi naamaisia kutaleita osa.Ihan turhaan lähestyy tuostakin naista,se on varattu ja niillä on melko varmasti omakotitalo ja yhteistä velkaa ja ei kaipaa säätöjä jos pankkitilisi numerosarja ei ole vähintään 6 numeroinen..Heti on säännöt toiset ..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3529
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      214
      2949
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2554
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2075
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      19
      2075
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      11
      1847
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1702
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      16
      1650
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      275
      1360
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1316
    Aihe