VAI ETTÄ HELLETTÄ?

HELLETTÄ_JA_ÄKKIÄ

MISSÄ? Ei ainakaan täällä koko viikolla tule olemaan.
Perjantaille 24 ja lauantaina jo sataa siinä niitten suresti hehkuttamat helteet.


Että, ottaa päähän tämä suomen mukamas KESÄ? Ole kesää nähnytkään taas.

14

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normaaliakesääpitää

      Murkku ikäiset ne valittaa kesää, vaikka ei olisi mitään syytä siihen.

      • NIIETTÄSTIEDÄTTE

        KESÄLLÄ KUULUU OLLA LÄMMINTÄ EIKÄ PAKKASTA


      • mukavanlämmintä
        NIIETTÄSTIEDÄTTE kirjoitti:

        KESÄLLÄ KUULUU OLLA LÄMMINTÄ EIKÄ PAKKASTA

        Ei ole pakkasta ollut, ihan on lämmintä säätä pidellyt. Välillä aurinko paistellut, silloin on voinut olla yli 20 astettakin.
        Kesällä ei kuulu olla mitään, sää on sekä joka sattuu kulloinkin olemaan. Suomi on pohjoinen maa, joten mitään hellettä ei täällä kuulu ollakaan.


      • OERIBN

        eskimoitten asuinpaikka on lapissa tai gröönlannissa suomessa kuuluu olla hellettä onhan sitä siperiassakin.


      • helleeiolehyvä
        OERIBN kirjoitti:

        eskimoitten asuinpaikka on lapissa tai gröönlannissa suomessa kuuluu olla hellettä onhan sitä siperiassakin.

        Ei täällä kuulu mitään hellettä olla. Siperia on iso alue, sieltä löytyy monenlaista säätä, sisämaasta toki hellettäkin, silloin tällöin. Meidän sijainti onkin aivan eri asia, täällä kuuluu olla vaihtelevaa säätä, koska Atlantti on aika lähellä. Pohjoisesta sijainnista johtuen, helle on kuitenkin melko harvinainen sääilmiö, joten sen kuuluukin olla lähinnä jossain päiväntasaajan tienoilla, ei täällä.
        Meillä on aivan upea ilmasto, jossa nautittavaa onkin juuri sen vaihtelu. Vuodenajat on hienoja erilaisuutensa johdosta.


    • Eihelteitä

      On ihanaa jos helteitä ei tule, nytkin on niin ihanan vilpoista olla ulkona.

    • thörstidigrii

      Tänne päin aluksi luvattiin lähemmäksi 30 astetta joillekin päiville. Nyt muuttunut siten, että hädin tuskin 24 astetta saavutettaisiin, ja pääasiassa pilvistä. Parempi näin :)

      • eihellettä

        Olen samaa mieltä.


    • AlbertoSinkosinko

      Minu makkara jääty tikku täälä suomi! Olla niin kylmä että housu jääty kiinni ruskea pakara! Minä lähtä takas aurinkomaa!

    • jjhhjj

      Suomen ilmasto on kylmä ja inhottava eikä edes kesällä ole lämmin. Itse alan olla täysin kyllästynyt puolet vuodesta kestävään talveen. Maailmassa on korkean elintason maita joissa on inhimillinen ilmasto niin en ihmettele että Suomi ei houkuttele kuin epätoivoisia elintasopakolaisia. Koulutetuille Suomi ei tarjoa kuin työttömyyttä, heikon palkkatason
      ja korkeat verot.

      • Outo-Kesä

        Niin totta! kaksi kuukautta tuuli kävi keväällä melkein joka päivä,ja se jatkui pitkin kesää kylmänä vaikka aurinko paistoi ja yöt olivat lähinnä vitsi lämmöt laski alle kymmenen asteeen.


      • aikamukavaameillä
        Outo-Kesä kirjoitti:

        Niin totta! kaksi kuukautta tuuli kävi keväällä melkein joka päivä,ja se jatkui pitkin kesää kylmänä vaikka aurinko paistoi ja yöt olivat lähinnä vitsi lämmöt laski alle kymmenen asteeen.

        Paremmin ihminen nukkuu viileässä, alle 20 astetta on ideaali lämpötila nukuttaessa.
        päivällä viileässä ilmastossa lämpöisenä pysyminen on ihan pukeutumiskysymys, kuumassa ilmanalassa taas keinot loppuu äkkiä, ulkona on tukahduttavan kuumaa.
        Lomalla voi aina lähteä kuumiin maihin, mikäli hakee hellettä. Itse pidän viileämmästä ja olen kesälomilla usein matkannut pohjoisiin olosuhteisiin. Tututksi on tullut Grönlanti, Islanti ja tietenkin Lappi. Kunnollisia talvia olen nykyisin jäänyt kaipaamaan, koska eteläisessä Suomessa talvet ovat nykyisin vähän sitä sun tätä.


      • eivalttikortteja

        Ei Suomi houkuttele edes niitä oikeasti hädänalaisia pakolaisia Syyriasta. Suomesta on harhakäsitys maailmalla, Suomea pidetään oikeasti upporikkaana vaikka totuus on jotain ihan muuta. Pettymys onkin suuri kun sitten Suomeen saavutaan, esim. nämä Irakista tulleet ovat tottuneet hyvään elintasoon vaikka maa onkin kaoottisessa tilassa tällä hetkellä. Irakissa on hyvä ilmasto ja itse muuttaisin Irakiin, jos olisi samassa tilassa kuin 1980-luvulla. Ei ollenkaan niin paha maa kuin media antaa ymmärtää.


    • HidasM

      Kyllä niitä helteitä nyt tuleekin. Suomen mittakaavassa Kemi-Tornio alue tulee olemaan parasta hellealuetta keskiviikosta sunnuntaihin. Siinä korkeudella ei ole vielä hyttysiäkään sen enempää mitä eteläsuomessa. Kemi-Tornion rannikolla jäädään 25:een, mutta vähänkin sisämaahan päin niin lämpömittari voi kohota yli 28:n.

      Toisaalta myös muuhun Suomeen on tulossa 25 asteen ilmamassaa, mutta epävakaisuuden takia se ei ole yhtä pitkäkestoista, mitä Kemi-Tornion lähes 100% varma helle, joka jysähtää sinne useaksi päiväksi.

      Jos ehtisin, hyppäisin täältä Tampereelta junaan, ja lähtisin Kemiin tai Tornioon nauttimaan lämmöstä. Sinne jonnekin lekottelemaan, mieluiten rannalle, ja paikallisia baareja sitten illalla katsomaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe