Säätiedotukset noloja

kylmäkalle

Aina vaanko tämä sama valehteluhypetys jatkuu, vaikka jo elokuu alkanut selvästi kylmänä ja syksyisenä. Koko kesähän meni valehdellessa ja niitä hirmu lämpöjä luvatessa, mutta toisin kävi. Nyt sitten jatketaan sitä samaa lämpäaaltojen tulon valehtelua.

https://yle.fi/uutiset/3-9763122

15

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilmasto_muuttuu

      Kyseessä on pelkkää ilmastonmuutos propagandaa.

    • Vuodenajastariippuu

      Niin no se mikä on keskimääräistä lämpimämpää, riippuu vuodenajasta. Esimerkiksi tammikuussa jo 5-asteinen sää on keskimääräistä lämpimämpi, itse asiassa jopa selvästi keskimääräistä lämpimämpi.

      Heinäkuulle nuo uutisessa ennustetut säät olisivat korkeintaan keskimääräisiä, mutta elokuulle jo keskimääräistä lämpimämpiä.

    • Herätyspahvi

      Täällä on jo osittain lehdet punertavina puissa... Kova tuuli. Alkaa varmaan suurinosa jo tajuta mitä propagandaa tulvii radiosta ja tv:stä.

    • HaskanMarjat

      Ja paljon lööpeissä hehkutettu ukkosmyrskykin karkaa tuulien mukana itään, ennen kuin se pääsee kunnolla Suomenlahden yli, eikä edes pääse, vaan ryskyy Viroa pitkin kohti Pietaria. Suomeen tulee vain rippeitä, lähinnä tuulta ja sadetta. Korkeintaan mietoa jyrinää siellä täällä. Muu Suomi onkin sitten tasaisen harmaata.

      • Eihelvetinhelvetti

        Kuulemma haukipuutaalla tullu rakeita eilen. Niin että ihan hellettä... mahtaa flowhun menneitä ketuttaa... siellähän oli sään takia peruttu keikkoja.


    • eienäävalheita

      Niinpä tuli taas tuossakin uutisessa valehdeltua, että tällä viikolla olisi kesäisiä lämpötiloja luvassa Lappia myöten . . Siinäpä tämä viikko meni eikä niitä lämpötiloja ainakaan tänne Lappiin tullut yhtenäkään päivänä, vaikka taas niin lupailtiin. Tuo valehtelu on ollut lähes jokapäiväistä, ollut jo koko kesän. Toivottavasti ymmärtäisivät olla jo hiljaa.

      • dfioaidofasjoagoigadfa

        Lapissahan suurin osa on Suomen tämän kesän harvoista hellepäivistä ollut.


      • täälläkemissä
        dfioaidofasjoagoigadfa kirjoitti:

        Lapissahan suurin osa on Suomen tämän kesän harvoista hellepäivistä ollut.

        Ei ole tai jos on niin tämä yksi paikkakunta on jäänyt vaille niitä helteitä nyt ja monena vuotena peräkkäin, nimittäin Kemi. Täällä onki aina tavallista kylmempää, tuolla pohjoisempanakin on lämpimämpää, mutta Kemi jää aina väliin ja saa osakseen kaikkein kurjimmat säät.


      • Eisvalehdella
        täälläkemissä kirjoitti:

        Ei ole tai jos on niin tämä yksi paikkakunta on jäänyt vaille niitä helteitä nyt ja monena vuotena peräkkäin, nimittäin Kemi. Täällä onki aina tavallista kylmempää, tuolla pohjoisempanakin on lämpimämpää, mutta Kemi jää aina väliin ja saa osakseen kaikkein kurjimmat säät.

        Kemi ei jäänyt tänäkään vuonna ilman hellepäivää.

        http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/kemi?parameter=daily

        Ainakin 26.7 on Kemissä ollut hellettä, kun on ollut 25,5 astetta.

        Voisit myös lopettaa tuon ainaisen valehtelemisen helteiden ja tavallista lämpimämmän sään puuttumisesta ja hankkia tuollaiseen patologiseen valehtelemiseen jo jonkinlaista apua.


    • Sammakkomies835

      Olis kesä tuntunu vähemmän v*ttumaiselta jos olisivat olleet hehkuttelematta helteitä mitä ei tule. Ens kesänä en seuraa yhtäkään sään hehkutus kanavaa en tv:,stä tai radiosta. Saa sitten iloisesti yllättyä jos lämmintä on tulossa. Eihän noihin ennustuksiin oo muutenkaan luottaminen aivan arpapeliä vaan.

      • paikka.auringossa

        Kantsii ostaa suosiolla jo 6kk aikaisemmin liput etelän lämpöön, jolloin ne saa vielä normaaliin hintaan. Tympäisevintä on lukea lööpeistä, että kaikki on jo myyty. Kun itse ostin tälle kesälle lentomatkaa tuonne Etelä-Keski-Eurooppaan, niin suurin osa oli jo edullisista matkoista myyty. Näin siitä huolimatta, että oltiin 4 kk aikaisemmin liikenteessä.

        Ikävä sanoa, mutta aika harva suomalainen tätänykyä enää luottaa säihin, minkä näkee just noista lennoista. Lähinnä ne narisevat, jotka joutuvat tyytymään kotimaan säihin oman lomansa osalta. Nämä "hyrisijät" ja "säille naurajat" ovat juuri niitä, jotka käyvät "leputtamassa hermojaan" jossain Riminin rannoilla, mutta eivät vain kehtaa sitä sanoa ääneen. Ihmettelevät vain perään, että miksi ihmeessä huonot säät tuolla tavalla ihmisiä riepovat.


    • samaavalhetta
    • eihelteillelämpökivaa

      Tähän asti ollut ihan hyvät kesäsäät, toivotaan, että pysyvätkin sellaisina.

    • Yllätys-

      Loppuviikon Aurinko meni pilveen, juurikin katselin sään ja lämmöt sitä myöten.

    • Outoa-on

      Onkohan joku vipa kun kastepiste tänään -12,5c ulkona kuitenkin 20c pirun Kylmä ainakin ulkona T-Paita päällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe