sääennusteet

taashukattukesä

mitä helvettiä? eihän ne oikeesti tiedä mistään mitään!!! 20 pitäis olla kun venäjältä tulee painetta, ja paskat sieltä mitään tule. kylmää ja pilvistä vaan pukkaa ja muutenkin ollut niin surkea kesä ja kaikki ennusteet mitä sattuu.. paitsi sade. voiko jostain hakea korvauksia tai ilmaisia matkoja etelään kun tänne paska suomeen ei edes aurinko paista. veroja kyllä maksetaan jotta voidaan tukea ilmastonmuutoksen hidastumista yms paskaa. olen koko kesän suihkutellut deodorantteja ja poltellut bensaa ja roskia että edes pieni reikä tulisi ilmakehään jotta pihalle paistaisi aurinko, tuloksetta. voiko suomen haastaa oikeuteen huonojen säiden takia? pimeys ja kylmyys masentaa muutenkin, tekisi mieli muuttaa etelään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korvauksiaodottava

      Myös säätiedotusten jatkuvista valheista jotka ovat suorastaan räikeitä valheita pitäisi saada jotain korvausta.

    • muutapoisvalittamasta

      Mikset muuta sinne etelään?

      Suomi on kylmä maa ja sellaisena sen kuuluukin pysyä.

      • taashukattukesä

        ai, kyllä täällä ennen on ollu kesiä jotka tuntuu kesältä. 50v olen näitä katsellut.


      • Concordel

        Niin ennen oli...... Ainoa asia mikä on muuttunut on jatkuva kemikaalivanojen suihkuttaminen taivaalle. Kylmyys ja kova tuuli johtuu niistä kemikaaleista mitä suihkuttavat


      • Tuskinvain

        Ei se vain ainakaan niin kylmänä enää pysy, kun ilmasto lämpenee.

        Lisäksi kiinnostaisi kuulla perusteluja siihen, miksi Suomen kuuluu tai kuuluisi olla kylmä maa? Itse kun en keksi sille mitään syytä. Onhan Fennoskandia joskus liikkunut ympäri maailmaa siten, että välillä ollaan oltu päiväntasaajallakin. Tuskin silloin on kylmää ollut. Joskus taas on ollut maailmassa niin lämmintä, että Huippuvuorilla asti on kasvanut palmuja.

        Näillä perusteilla voi siis todeta, että Suomen ei kuulu olla kylmä maa yhtään sen enempää kuin minkään muunkaan maan maailmassa.


      • muutapoisvalittamasta

        "Onhan Fennoskandia joskus liikkunut ympäri maailmaa siten, että välillä ollaan oltu päiväntasaajallakin. Tuskin silloin on kylmää ollut. "
        Ei silloin ollut Suomeakaan. Se on itsestäänselvyys että Suomen kuuluu olla kylmä. Ja kylmä on parempi kuin typerät helteet.


      • taashukattukesä

        muuta pois valittamasta.. rakentanut tänne elämän ja tilukset, luottaen siihen että edes jonkinaikaa vuodesta voisi olla sortsit jalassa ja vähän brunaa pintaan. kissat pyörii kartsalla minihameissa ja kannattaa mennä rantsuun ja uimaan. ei tartte olla 35, 25 on passeli. muuta sä islantiin.


      • Tuskinvain
        muutapoisvalittamasta kirjoitti:

        "Onhan Fennoskandia joskus liikkunut ympäri maailmaa siten, että välillä ollaan oltu päiväntasaajallakin. Tuskin silloin on kylmää ollut. "
        Ei silloin ollut Suomeakaan. Se on itsestäänselvyys että Suomen kuuluu olla kylmä. Ja kylmä on parempi kuin typerät helteet.

        Miten niin ei ollut Suomea? Ihan tämä sama maa-alue, joka nykyisin vain Suomena tunnetaan, oli silloin muinaisuudessa päiväntasaajalla. Seikkaili välillä eteläisellä pallonpuoliskollakin.

        Etpä näköjään siis pystynyt edelleenkään antamaan kunnon perusteluja sille, miksi Suomessa kuuluu olla kylmä.

        Minä taas voin sanoa, että varsinaisesti mikään lämpötila ei kuulu minnekkään ja samalla kaikki lämpötilat kuuluvat kaikkialle, koska alueiden sijainnit muuttuvat laattojen liikkumisen seurauksena ja koska ilmasto myös muuttuvat.


    • taashukattukesä

      kalenterinkin voisi uusia, touko- talvikuu, kesä- kylmäkuu, heinä- koleakuu, elo-sadekuu.. loputhan jo tiedetään ennestään että paskaa luvassa. nyt jokainen pieremään ja suihkuttelemaan aerosoleja taivaalle niin saadaa ensikesän kelit pysymään reilusti plussanpuolella.

    • jhiofdsapjfopdsfjasfdaf

      Suomi on yksi maailman orjallisimmista tämän kusetuksen tukijoista.

      Ilmastonmuutos on olemassa, mutta ihminen - varsinkaan suomalainen ei ole siihen syyllinen.

      Suomi on TOP10 korruptoitunut maa koko maailmassa.

      • taashukattukesä

        missä se ilmastonlämpeneminen sitten näkyy? ei ainakaan mun lämpömittarissa, eikä muuten naapurinkaan joten mittavirheestä ei ole kysymys.


      • Oksettavaa

        Kovasti ovat mainostaneet suomea hyvänä paikkana asua ja on puhtaat metsät.. no ei ole noiden kemikaalivanojen jälkeen mikään puhdasta, edes metsässä. Sienet ja marjat peitetään alumiinilla kyllä laittaa vihaiseksi ihmisen joka arvostaa ja kunnioittaa luontoa. Korruptio suomessa jyllää ja voi hyvin.


    • SääEnnustuksia

      Sääennustukset ovat nykyään tosiaan ENNUSTUKSIA ! Aamulla korkeintaan tietää mikä on tulevan päivän sää. Viikon ennusteet ovat menneet tänä kesänä joka kerta, täysin päin perrsettä . !!
      Sama näkyy jatkuvan. Sadetta, eiku viiikonloppuna onki aurinkoista.. ei sittenkään, saderintama yltää sittenkin suomeen. No eiku, eiku , no joo eiku...

    • Kalaves

      Jossain oli että golfvirta on heikentynyt, ts se lämmin vesimassa painuu pohjaan ja virtaa takaisin jo paljon aiemmin. Nooh, uskonpa että tätä se golfvirta on aikaisemminkin tehnyt, siitä ne jääkaudetkin kertovat. Pitäis enemmänkin ajatella että golfvirta on vain seuraus maapallon pyörimisliikkeestä. Itse asiassa suurimmat säähän vaikuttavat asiat ovat maapallon pyörimisliike, sekä auringon kulloinenkin tilanne. Nämä kaksi asiaa vaikuttaa tähän isoon kuvaan.

      Maapallohan tekee ns hyrräliikettä. Kokeilkaapa laittaa vaikka hyrrä pöydälle pyörimään, niin huomaatte asian. Hyrräliikkeessä tulee myös aika ajoin hyrrätärinää, ns lyhytkestoisia tärinäjaksoja. Jostain muistan lukeneeni, että maapallonkin hyrräliikekin "täristää" tasaisin väliajoin. Mikä se "tasaisin väliajoin" sitten on, uskon että jääkausien välit juoruavat omaa kieltään näistä hyrrätärinän ajanjaksoista.

      Tottakai tietysti co2 päästöilläkin on oma vaikutuksensa, mutta se ei vaikuta isoon kuvaan. Se tekee pääkäyrään vain pieniä ryppyjä. Isot voimat jyllää, ne elää omaa elämäänsä, teki ihminen mitä tahansa. Kiertoliike ja auringonvoima ovat sellaisia voimia, että kaikki muu on sätkimistä. Co2 päästöjen kanssa voidaan sätkiä, mutta ei sillä ole loppuin lopuksi mitään merkitystä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe