K-supermarket kasleria

Rehtipeli

Ajattelinpa tehdä saslikia ja etsin edullista kasleria. K-supermarketin mainoksessa olikin 3,99. MUTTA MITÄ VITTUA! hinta oli oikein pienellä /rasia. Mikä helvetin yksikkö on rasia? Taas vituttaa tää k-kauppojen pikkuhujailu niin etten mene moneen kuukauteen. Heillä taas herkkuPAISTI on kasleria - kyllä paistit on tähän asti ollu eläimen perseestä, eikä niskasta!

5

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paistiseonkassukin

      Kyllä mainitsemasi Herkkupaisti esimerkiksi on ollut kassusta valmistettua jo -90 luvun puolivälistä asti ja muitakin vastaavia tuotteita löytyy.. 80 -luvulla oli jo porsaan paisti ala atria kassusta.
      Tuohon mainitsemaasi 3.99 kampanjaan en ota kantaa.. Mainoksessa kyllä luki 800g pala ja kilohinta alla? Ainakin meillä täällä Aurajoenrantamilla olevissa mainoksissa. Ja halpahan tuo hinta on lihasta ilman mausteita ja suolausta.
      Tsemppiä vaan virheiden löytämiseen ja suurien epäkohtien esilletuomiseen:)

      • kas.sler

        Meille tuli kanssa K-kaupan mainoslehti, jossa luki isolla 3,99e / 800g ja sitten selväsi kilohinta samassa yhteydessä. Ilmeisesti nyt on menossa joulukinkkujen teurastuskausi, koska myös kilpailija Lidl myy kassleria tarjouksessa. Heillä hinta 800 gramman palalle on 4,29e, ja kilohinnaksi ilmoittavat 5,36e.


    • hohohohooo

      Mikähän tässä nyt taas oli aloittajan ongelma? Tasapainopakkaukset myydään aina rasiahinnalla. Tervetuloa todellisuuteen.

      Kassleria taas on myyty vuosikymmeniä myös paisti -nimikkeellä. Ei mikään K-ryhmän erikoisuus.

    • näin_opin

      Porsaan ruhon tärkeimmät osat

      Porsaan läpileikkaus
      Porsaan läpileikkaus
      Sianliha
      Ruoanlaitossa usein nimenä myös porsaanliha, vaikka tarkoitetaankin täysikasvuisen sian lihaa, niin myös tässä. Suomen yleisimmät sikarodut ovat yorkshire ja maatiaissika, muita duroc ja hampshire. Lihasiat ovat yleensä risteytyksiä. Siat teurastetaan nykyisin 5 - 6 kuukautta vanhoina ja 60 - 70 kg:n painoisina.

      Ruhon paloittelutapa vaihtelee eri maissa. Mureimmat osat ovat kyljysselkä (kyljykset, kyljysrivi eli karree, selkäpaisti, fileet) ja kinkku, josta saadaan paistit (sisä-, ulko-, kulma- ja paahtopaisti). Vähemmän mureita osia ovat taka- ja etupotka, lapa (kokonaisena myös nimenä piknikpaisti), etuselkä (luuttomana kasleri, luullisena mm. talouskyljys), kylki (mm. luullinen tai luuton paahto- eli grillikylki ja pekoni) sekä kuve ja kaula, joita käytetään keittoihin, muhennoksiin, karjalanpaistiin, kääresylttyyn ym. Jauhelihaksi sopivat kaikki yllä mainitut ruhon osat.
      -piirros, jossa siansorkat, potka ja pää. Sianliha sopii myös suolattavaksi ja savustettavaksi.

      Sianliha sisältää muita lihoja enemmän tiamiinia, riboflaviinia ja niasiinia, runsaasti sinkkiä, kaliumia ja fosforia sekä nykyisin 30 - 50 % vähemmän rasvaa kuin 30 vuotta sitten. Fileessä on rasvaa vain 4 1/2 %, kaslerissa 11 %.

      Polina ja Sami tekevät Kuka kutsui Kokanderin -sarjan toisessa osassa herkullisia grillivartaita. Pietarista Suomeen muuttaneen Polinan saslikissa olennaista on huolellinen lihan marinointi ja tietysti maustaminen. Ohjelman toinen osa, jossa saslikkia valmistetaan, nähdään TV1:ssä lauantaina 22.11. klo 18.15.
      "Šašlikin resepti on hyvin suurpiirteinen, en noudata tarkkoja määriä, vain toimin jotenkin vaistoni mukaan. Mutta tässä se on:
      Ainekset:

      Liha:
      Kasslerin pala (neljälle-kuudelle aikuisille on hyvää varata n. 1.5 kiloa) tai
      saman verran halal-kaupasta tai kauppahallista ostettua lammasta.
      Marinointiin:Sipulia - paljon, pieniksi silputettuna (voi silputta myös blenderissä), sillä sen mehu on osa marinadia.
      Etikkaa tai happammahkoa viiniä - etikkaa kuuluu 1-3 ruokalusikkaa lihan määrästä ja mausta riippuen, viiniä voi laittaa 1,5 desiä.
      Mustapippuria myllystä maun mukaan, mieluummin runsaasti.
      Rosepippuria murskattuna maun mukaan.
      Hieman oliiviöljyä. eri mausteversiot makutottumuksin

    • kesä_grill

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      59
      5869
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3717
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1988
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1799
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1219
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1027
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      53
      970
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      899
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe