Power Gym Kouvola

GymRat

Mitä mieltä olette salista? Omistajia ei kiinnosta ainakaan asiakaspalautteet yms asiat. Uusia laitteita ilmoitellaa tulevan mutta ei näy. Kaikkia laitteita ei koskaan edes saapunut mitä lupailtiin.
Ilmastointi salilla todella huono, ihan kun treenaisi jossain sademetsässä.

14

1098

Äänestä

Vastaukset

 • Suihkutiloissa saa hyvin pebaa nuorilta karjuilta. Kiihkeän kostea tunnelma. Itse kukin on tiloissa, syvissä tai syvemmissä. Saunan lauteiden alapuolella kasvaa sieniä. Niitä nauttimalla voi kuulla marssimusiikkia kiveksistä.

 • Kaukana sademetsästä. Ainakin ilmastointi toimii!
  Kouvolan paras ylivoimaisesti.

 • Voisi tulla lisää laitteita. Tilaa ainakin olisi. Ainakin lisää ylä ja alataljoja. Aina varattu iltaisin. Pohjekoneita voisi tulla myös.
  Liikaa ylimielisiä fitness-pirkkoja ja pekkoja. Selvästi ylenkatsovat peruskuntoilijoita.
  Hormoonihirviöitä myös liikaa. Ei uskalla läheltä mennä. Ilmeisesti kaikki hormoonikaapit powerilla.

  • +aloitusmaksu.14x29.90 jos käy kuukausikortilla.Ei riitä kokemus eikä näkemys yrittäjillä,valitettavasti.Ei zumpailua, Kiitos! Ykkösestä iski kilpailuvietti ja vauhtisokeus...kun muuttivat naapuriin.Alamäestä pohjakosketukseen:) Sali vaihtuu varsinkin tosissaan treenaavilla.


 • Treenirauha mennyttä,tfw "hallussa "mölinää tilalle!Vapaa toiminnallinen treeni estyy ja hinnat nousee.Nyt jo 13 x 4vkoa/ vuosi!?Suuntana Crossfit Kuusaa, huipputreeniä verrattuna hallussa feikkiin.Fshit asiakkaat ja parhaat ohjurit häippäs muille saleille?Miksi?Nyt yritetään powerilla, missä seuraavax - onko homma hallussa?! No,EI!

 • Erittäin suuri pettymys että se huutosakki liittyy poweriin ja varaa itselleen tilan jota myös tavallinen salilla käviä maksaa. Sitten täytyy perus salikortin hinta tippua!
  Täytyy salin vaihtoa miettiä vakavasti.

 • Maksan kuukausittain 24/7 koko salista. Jatkossahan tämä ei toteudu. Itse en treeniaikoja pysty muuttamaa jumpparyhmän vuoksi joka valtaa tilan salin puolelta.
  Haluaisin yrittäjien vastauksen siitä että tippuuko salilla treenaajan kuukausimaksu?
  Kyllä sapettaa että kaikki sirkus täytyy haalia saman katon alle. Mitä seuraavaksi

  • Uusi Kuntosali avataan Kuusaan keskustaan! Kv ketju,sama mikä oli rakenteilla Katajaharjuun? Toivottavasti jo tammikuussa päästään Uuden paikan avajaisiin!


 • Oy Slut ab "voimistaa" poweria? Ei tää yhtälö pelaa? Keskittykää olennaiseen; kuntosalin kehittämiseen! Eikä zumbahumppaan!& hiphop tfw;n! Pysyy homma hallussa!

 • Joo kyllä taitaa omistajilla olla enemmän intoa kuin taitoa. Noh ainakin hyvä tapa karkoittaa asiakkaita kun koko ajan vähentävät tilaa salin puolelta LISÄRAHAN TOIVOSSA.

  Muutenkin salilla näitä laittomien hormoneitten käyttäjiä paljon jotka eivät viitsi edes kuntoilijoille tervehtiä astuessaan ovesta sisään, ovat niin täydellisiä ihmisiä.

  omistajia ei kiinnosta asiakkaitten mielipide vaan ottavat heti nokkiinsa jos jotain sanoo..JOS SIIS edes vastaavat asiakaspalautteeseen!!

 • Powerin laskutus;13 × 4vkoa/ vuosi ,lisäksi aloitusmaksu! 14 x39 euroa+ laskutuslisä 5 euroa.14 x44 euroa; vai halpa sali.!!!!!!!Kerran vuodessa 1kk maksaa tuplaten enemmän! Miksi? Juristien apua on jo tarvittu.

  • Joo, ei vois vähempää kiinnostaa tollasella paskasalilla käynti. Ja vielä ulkoikkunassa: "Ei sitoutumisia", HAH HAH xD

   No, eipä ole kertaakaan tullut käytyä elä käykään vaikka koko elämän treenannut. Ja joku helvetin "avausmaksu" VOI MORJES xD


 • Kouvolan manskiin tulossa kuulemma uusi hyvä sali! Toivottavasti pieksee power gymin nyrpeät ja ahneet omistajat, itse aion siirtyä uudelle salille

  • Paska sali


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.