Power Gym Kouvola

GymRat

Mitä mieltä olette salista? Omistajia ei kiinnosta ainakaan asiakaspalautteet yms asiat. Uusia laitteita ilmoitellaa tulevan mutta ei näy. Kaikkia laitteita ei koskaan edes saapunut mitä lupailtiin.
Ilmastointi salilla todella huono, ihan kun treenaisi jossain sademetsässä.

23

1306

  Vastaukset

  • Suihkutiloissa saa hyvin pebaa nuorilta karjuilta. Kiihkeän kostea tunnelma. Itse kukin on tiloissa, syvissä tai syvemmissä. Saunan lauteiden alapuolella kasvaa sieniä. Niitä nauttimalla voi kuulla marssimusiikkia kiveksistä.

  • Kaukana sademetsästä. Ainakin ilmastointi toimii!
   Kouvolan paras ylivoimaisesti.

  • Voisi tulla lisää laitteita. Tilaa ainakin olisi. Ainakin lisää ylä ja alataljoja. Aina varattu iltaisin. Pohjekoneita voisi tulla myös.
   Liikaa ylimielisiä fitness-pirkkoja ja pekkoja. Selvästi ylenkatsovat peruskuntoilijoita.
   Hormoonihirviöitä myös liikaa. Ei uskalla läheltä mennä. Ilmeisesti kaikki hormoonikaapit powerilla.

   • +aloitusmaksu.14x29.90 jos käy kuukausikortilla.Ei riitä kokemus eikä näkemys yrittäjillä,valitettavasti.Ei zumpailua, Kiitos! Ykkösestä iski kilpailuvietti ja vauhtisokeus...kun muuttivat naapuriin.Alamäestä pohjakosketukseen:) Sali vaihtuu varsinkin tosissaan treenaavilla.


  • Treenirauha mennyttä,tfw "hallussa "mölinää tilalle!Vapaa toiminnallinen treeni estyy ja hinnat nousee.Nyt jo 13 x 4vkoa/ vuosi!?Suuntana Crossfit Kuusaa, huipputreeniä verrattuna hallussa feikkiin.Fshit asiakkaat ja parhaat ohjurit häippäs muille saleille?Miksi?Nyt yritetään powerilla, missä seuraavax - onko homma hallussa?! No,EI!

  • Erittäin suuri pettymys että se huutosakki liittyy poweriin ja varaa itselleen tilan jota myös tavallinen salilla käviä maksaa. Sitten täytyy perus salikortin hinta tippua!
   Täytyy salin vaihtoa miettiä vakavasti.

  • Maksan kuukausittain 24/7 koko salista. Jatkossahan tämä ei toteudu. Itse en treeniaikoja pysty muuttamaa jumpparyhmän vuoksi joka valtaa tilan salin puolelta.
   Haluaisin yrittäjien vastauksen siitä että tippuuko salilla treenaajan kuukausimaksu?
   Kyllä sapettaa että kaikki sirkus täytyy haalia saman katon alle. Mitä seuraavaksi

   • Uusi Kuntosali avataan Kuusaan keskustaan! Kv ketju,sama mikä oli rakenteilla Katajaharjuun? Toivottavasti jo tammikuussa päästään Uuden paikan avajaisiin!


  • Oy Slut ab "voimistaa" poweria? Ei tää yhtälö pelaa? Keskittykää olennaiseen; kuntosalin kehittämiseen! Eikä zumbahumppaan!& hiphop tfw;n! Pysyy homma hallussa!

  • Joo kyllä taitaa omistajilla olla enemmän intoa kuin taitoa. Noh ainakin hyvä tapa karkoittaa asiakkaita kun koko ajan vähentävät tilaa salin puolelta LISÄRAHAN TOIVOSSA.

   Muutenkin salilla näitä laittomien hormoneitten käyttäjiä paljon jotka eivät viitsi edes kuntoilijoille tervehtiä astuessaan ovesta sisään, ovat niin täydellisiä ihmisiä.

   omistajia ei kiinnosta asiakkaitten mielipide vaan ottavat heti nokkiinsa jos jotain sanoo..JOS SIIS edes vastaavat asiakaspalautteeseen!!

  • Powerin laskutus;13 × 4vkoa/ vuosi ,lisäksi aloitusmaksu! 14 x39 euroa+ laskutuslisä 5 euroa.14 x44 euroa; vai halpa sali.!!!!!!!Kerran vuodessa 1kk maksaa tuplaten enemmän! Miksi? Juristien apua on jo tarvittu.

   • Joo, ei vois vähempää kiinnostaa tollasella paskasalilla käynti. Ja vielä ulkoikkunassa: "Ei sitoutumisia", HAH HAH xD

    No, eipä ole kertaakaan tullut käytyä elä käykään vaikka koko elämän treenannut. Ja joku helvetin "avausmaksu" VOI MORJES xD


  • Kouvolan manskiin tulossa kuulemma uusi hyvä sali! Toivottavasti pieksee power gymin nyrpeät ja ahneet omistajat, itse aion siirtyä uudelle salille

   • Paska sali


  • Viereen aukeamassa Ptvgym ja nyt nää selkeesti pikku paniikissa yrittää vastata kilpailuun nolosti matkimalla. Seiniä maalattu mustaksi ja jotain graffitia tulossa. Ihan niinkuin ptvgymeilläkin.

   Selittelevät että idea on muka vanha ja nyt vasta toteuttavat. Uskoo ken haluaa. Kummasti sattuu täysin samaan ajankohtaan. Nolo veto powerilta, todella noloa.
   Toinen asia on tämä "kylpyhuonerontti" joita ne isoon ääneen mainostivat. Homeet pesty pois. Siinä se.

   • En ymmärrä mitä järkeä on maalata salin seiniä mustiksi, muutenkin täällä Suomessa on säät usein jo riittävän harmaita niin ei salilla sitä synkkyyttä enää jaksaisi katsoa. PTV gym ottaa riskin niillä mustilla seinillä ja graffiteilla, saattaa jossain kohtaa asiakkaat kyllästyä siihen synkähköön värimaailmaan. Ihmetellä täytyy jos sitä joku vielä matkii.


  • Ihan ok lisä salille. Vielä kun sinne saisi pohjekoneen ja rinta/selkä laitteet HcGymiltä niin avot!

   • kyl tuolla treenit tekee, ihan sama seinän värille, ei vaikuta treeniin eikä motivaatioon olkoon maalattu vaikka pinkkejä teräsmiehiä tai nallepuhia habaa näyttämään.. blackfriday tarjouksessa vuosikortti oli 300 egee, ei enää kk hinta paha jos tuon hommas, ptvgym ku alkaa rullaa niin alkaa niitä hormooniapinoita siinäki powergymin ovella pyörimään ku eivät tajua olevansa väärän salin ovella


  • Haetaan treenikaveria Kouvolan powergymiin, mies/nainen, mielellään jos olis treenitaustaa takana niin olisi hyvä homma, eli ihan tsemppikaveriksi sekä varmistukset esim penkissä. Itse olen ulkopaikkakuntalainen, ikää 46v, koko elämä käyty treenaa vaihtelevasti, nyt pieni painontiputus ohjelma menossa, salilla käyn 4krt ja 4-5krt cardio. Päivätyö niin treenaan iltaisin. email: villiko@meiliboxi.fi

  • Mielestäni hyvä veto yrittäjiltä vastata kilpailuun ja tarjota sitä mikä ilmeisesti vetoaa tällä hetkellä treenaajiin eli Hc-tyyppiset saliolosuhteet. Kautta sivun yrittäjät ” kopioineet” tuotteita mutta se on sitä kilpailua. Aika nopeasti olisi Ptvgym vienyt asiakkaita jos Power gym ei olisi vastannut haasteeseen. Toki laitteita voisi olla pari lisää mutta hyvä alku kuitenkin. Toivottavasti hc-salin kehittämien ei pysähdy. Hcgymin laitteet ovat vaan erittäin paljon parempia vs Nitisevät Precorit.

  • Ihmettelen miksi powergymin miestreenaajat eivät tee jalkoja. Joku paatintappi pt ei myöskään koskaan jalkoja tee. Ihme touhua.

  • taitaa olla karman tekosia nyt kun powerilla alkaa olemaan kusi sukassa ykkönen toimii jumpilla poweri toimi joskus suomi24-ritareilla jotka haukkuivat ykköstä nyt PTVGYM tuli ja näemmä tappaa powerin

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   220
   5990
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   56
   2420
  3. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   27
   2108
  4. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   104
   806