Kiertävät Saarnamies tunarit.

etäpesäke

Sain vakavan syöpädiaknoosin.
Hädissäni soitin ystävälleni,hän on helluntailainen.
Puhelimessa hän alkoi rukoilemaan ja kiittämään,että
olen jo parantunut.
Minä en ole parantunut,ei ole edes hoitoja vielä aloitettu.
Tuntui aika pahalta kuunnella ystäväni rukousta.
Hän asuu Polvijärven pastorin vaikutus alueella.
Voisiko tämä selittää tämän järjettömyyden.
Kiertävät pastorit,ajatelkaa vähän,mitä suustanne päästätte.

27

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RuusuSaalemin

      Polvijärven pastori ei ole helluntailainen. Tänne on jostain syystä vaan tapana lykätä kaikki hörhöt.

      • Voi helkkari. Pelkäät varmaan kovasti. Minulla ei ole rohkeutta edes ostaa syöpäsäätiön rusettia koska pelkään asiaa niin kovasti ja käyn terapiassa(ja lääkärissä jatkuvasti)tämän pelon takia.

        En osaa sanoa mitään oikein sinun tilanteestasi johtuen.

        Sinun helluntailainen ystäväsi on kuin ohjelmoitu kone.


    • gfghdfjgh

      Olisi ehkä hyvä pitää mielensä avoimena muillekin ajatuksille kuin niille, joita meihin on iskostettu koulussa ja mediassa. Esimerkiksi nämä: Syöpä johtuu usei vaarallisista kemikaaleista tai köyhäravinteisesta ruoasta. Rukous on parantanut monia syövästäkin.

      Ystäväsi ei suostunut vellomaan kanssasi pelossasi vaan rukoili puolestasi. Eikö se ole parempi? Älä tee hätiköityjä päätöksiä. Ota selvää asioista. Älä usko, että myrkytys, polttaminen ja leikkely olisivat ainakaan ainoita 'hoitomuotoja', jos sitä edes ovat ollenkaan.

      • "Älä tee hätiköityjä päätöksiä."

        Eikös syövän parannetuksi kuvitteleminen ja parannetuksi julistaminen pelkän rukoukseksen voimalla ole jo aika helkkarinmoinen hätiköity johtopäätös? Siis nyt olen kyllä niin hämmästynyt tästä kuuluisesta Poen laista ja sen sopivuudesta tämmöiseen keskusteluun. Siis teikäläisiä ei kertakaikkiaan pysty ottamaan vakavissaan. Toisin sanoen, siis kuka muka voi oikeasti olla tuollaista mieltä? Onko tuo pilailua? Vai onko ihan oikeasti niin, että tuollaistakin se uskonnollisuus voi teettää?


    • Eenokki12

      Ystäväsi on lahkopuoskari ja joka sellaista puolustaa on helluntailainen saman opillisen harhan täyttämiä jos sanoisin että perkeleitä. Kerropa tämä lääkäreille ja jos et sitä, minä voisin sen tehdä.

    • tietotuusjaelämä

      Olen nähnyt hellarikokouksessa että seurakunnan vanhin voiteli flunssaa potevan öljyllä. Ei se siitä parantunut.

      • Eenokki12

        Eräs upotettu tunsi hengen kehotuksen rukoilla sairaan puolesta. Rukouksen kohde sairas kuoli. Hengenmies paikkasi epäonnistumisensa, hän muisti Raamatullisesti kiittää joka tilanteessa, kunnes määrättiin hoitokokoukseen.


      • omituinenusko
        Eenokki12 kirjoitti:

        Eräs upotettu tunsi hengen kehotuksen rukoilla sairaan puolesta. Rukouksen kohde sairas kuoli. Hengenmies paikkasi epäonnistumisensa, hän muisti Raamatullisesti kiittää joka tilanteessa, kunnes määrättiin hoitokokoukseen.

        Lasaruskin kuoli muistiko eenokki sitä.

        kaikki kuolevat ajallaan mutta aina voi rukoilla ja voidella öljyllä kuin opetetaan Raamatussa uskovia tekemään.

        On se suomalaisilla merkillinen usko kun ei saa rukoilla ei saa tehdä mitään muuta kuin irvailla netissä ja samaan aikaan sama porukka kuuluu kirkkoon kasteiden ja rituaalien kautta ja on uskovinaan Jeesukseen.

        pitäisi kysyä onko kaikki kunnossa siellä yläkerrassa.

        jos joku sitten rukoilee eikä parannusta tapahdu niin hyvä jos ei linnaan paiskata, mikä teitä oiekin vaivaa j amitä te tahdotte!
        sitä ei ole monikaan huomannut kritisoida kun EI rukoilla, miksi niin m, kertoo kitisijät!?


      • hoitoauttaaaina
        Eenokki12 kirjoitti:

        Eräs upotettu tunsi hengen kehotuksen rukoilla sairaan puolesta. Rukouksen kohde sairas kuoli. Hengenmies paikkasi epäonnistumisensa, hän muisti Raamatullisesti kiittää joka tilanteessa, kunnes määrättiin hoitokokoukseen.

        Niin milloin eenokki alat totella Raamattuasi ja kiittämään joka tilassa, täällä netissäkin tuon jatkuvan haukkumisen sijaan.

        kokeile asiaa, se saattaa alentaa verenpainettasikin ja sokerit laskee kun jatkuva vihstressisyöminenkin vähenee.


      • Eenokki12
        hoitoauttaaaina kirjoitti:

        Niin milloin eenokki alat totella Raamattuasi ja kiittämään joka tilassa, täällä netissäkin tuon jatkuvan haukkumisen sijaan.

        kokeile asiaa, se saattaa alentaa verenpainettasikin ja sokerit laskee kun jatkuva vihstressisyöminenkin vähenee.

        Tarkoitatko että kun joku uudesti kastettu joutuu vankilaan, tai hukkuu järveen niin minut pitäisi kiittää joka tilassa siis tässäkin? I will think about it.


    • pitkäänhellari

      Tietysti hyvää tuo rukoilija tarkoitti, mutta kun Jumala ei ole meidän manipuloitavissa eikä tuon julistajan käskyläinen. Emme tiedä Jumalan aivoitusta miksi hän kohdallesi tuon koetuksen salli. Rukoilen voimia ja että hoidot purisivat ja että saisit oikeanlaista tukea tässä vaikeassa tilanteessa.

      • näinsemeneeasia

        Ei toki ole manipulaoitavissa mutt akuka sitä nyt on sitten manipuloinut ja missä en ole tietoinen sellaisesta yrityksestä.

        Raamatussa sanotaan että kun rukoilette, uskokaa saaneenne, ei siellä ole sellaista kitinää kun täällä suomessa että rukoillakin muka saa mutta ei siltikään saa rukoilla eikä varsinkaan uskoa eikä olla edes uskovinaan, on ihmeellinen kristikansa tässä maassa.

        kun tervehenkinen uskovainen rukoilee sairaan puolesta, hän ei lupaa mitään parantuneisuutta, mutta kiittää Jumalaa siitä että Hän sanassaan lupaa kuulla ja siihen lupaukseen voi tarttua uskolla, mutta sekään ei tarkoita että paiskataan lääkkeet menemään ei mennä lääkäriin eikä mihinkään, vaan sen suuremmalla uskolla mennään lääkärin pariin ja rukoillaan siitäkin että lääkärillä olisi paljon viisautta hoitaa asiaa.

        JOS jollakin on parantamisen armolahja, sellainen voi jopa luvata että nyt vaiva lähtee, koska hän saa Hengessä siitä varmuuden ja uskaltaa sen ilmoittaa, mutta se oltava varma kuka on sen tiedon takana.

        uskotteleminen omista armoituksista on kokonaan eri asia ja sitä on liian paljon ja sillä pilataan koko hyvä ja oikea asia!


    • naamakirjoja.on

      Eenokki aloitti fiktiivisen aloituksen ja sarvipäitä jatkoi kirjoituksiin.
      Ja voihan olla, että jos hänelle tulisi vastaava syöpä ja soittaisi, niin juuri noinhan se raamatullisesti toteutuisi. Hänelle kaikki tapahtuisi uskonsa mukaan.

      Ei se senkummoisempaa ole.

      Muutoins. Kasvukumppanini soitti - mukavia puhuttiin. Ennen 2010 hänet pahanlaatuisen syövän takia, jota ei pystytty parantamaan, laitettiin yksinäiseen keskussairaalan huoneeseen kuolemaan.
      Tilanne oli jo saattonakin jo niin paha. Raavas mies, laihtuikin aivan tikku-ukoksi.

      Sapattina rukoilimme seurakuntana hänen puolestaan. Ainut, mitä voin hänen puolestaan pyytää, seurakunnalle tuntemattomasta miehestä.
      Hän nousi tuonjälkeen kuolemanporteilta ja tietenkin välittömästi, myös Jumalan sallimuksesta, olihan hänelle vielä tehtävää elopellolla. Sopiva mies siihen ja tuon kautta eritoten kouluttautui siihen työnkuvaansa.
      Sanoilla on katetta, vaikka tuon parantumisen suhteen, se on hänelle henkilökohtainen.
      Kävi hän näyttäytymässä meidän rukoilevalle seurakunnallekin oikein "naamakirjana".

      Parantuminen ei tietenkään ole sitä varten, että ateisteille esiteltäisiin ihmeitä, sillä jo Jeesuksen aikana kyseltiin ihmeitten perään. Heille luvattiin Joonan ihme.
      Eli väärällä metodilla venkoilevat saavat Golgatalle katsella, uskoako vai ei. Se riittää.

      Eli Eenokki. Älä irvistele, se käy omaan nilkkaasi. Jumala ei armolahjaansa jaa turhaan. SE kertoo vain lihasi hekumasta, muotojumalisuudesta, uskonnollisuudesta, jossa vain perkeleen henki asuu. Siksi ehkä tämäkin aloitus tuli, jossa pääsit esiin.
      Myös siksi kirjoitin, koska Jumala itse toimii tässäkin ajassa, mutta toisin metodein, mitä sinä puhut, tai ihmeitä etsivät merkiksi puhuu.

      Teille ei esitellä "naamakirjaa", se on vain uskossa oleville. Sielläkin vain, että kiitos tulee Herralle. Herralle, jolla on valta parantaa, tai olla parantamatta. Sillä pelastus on ainutkertainen. Mutta, parantuminen on vain siksi, että Jumala voi Pyhän Hengen tarpeeseen Hengelliselle kentälle tarvita oikeanlaisia työntekijöitä. Ja siksi juuri voidaan evätä perillepääsy hetkellisesti, että työ etenee tässä ajassa.

      Tästä parantumisesta olen kirjoitellut jo ennen 2010 useamman kerran näille ateisteille.

      • Eenokki12

        Sama henki parantaa viidakon villejäkin mutta tuskin olet heitä valveutuneempi opissasi? Näille ateisteille. Ovatko palstan helluntailaiset mielestäsi ateisteja?


    • nounoun

      Meillä ei ole valtaa parantaa sairaita. Se oli Jeesuksen saama lahja Jumalalta ja ennakkoväläys siitä mitä hän tulee tekemään Jumalan valtakunnan hallitessa.
      Rukouksen välityksellä voimme pyytää Jumalalta voimaa kestää vaikea sairaus. Älkäämme uskoko uskollaparantajiin.

      • Minä koin suuren parantumisen, vaikka minua ei tehty täysin terveeksi, hieman yli kymmenen vuotta sitten, ja tiedän, että seurakunnassani joku/jotkin olivat rukoilleet edestäni olinhan tätä ennen melkoisen huonossa kunnossa. Takavuosina minulla oli sellainen vaiva, että kun nousin
        henkilöautosta niin noin pariin minuuttiin en kyennyt näkemään kuin puolet, ja menin Janne Roosin rukoiltavaksi tämän vaivan takia ja niin vain tämä näkemisongelma häipyi!
        Ei kukaan Herran Jeesuksen palvelija paranna uskollaan, vaikka sitä paljonkin olisi, se on Jeesus, joka voimallaan ja mahdillaan aina silloin tällöin sairaita parantaa. Uskossa voi vain pyytää Jeesusta parantamaan.


      • miikanaahum kirjoitti:

        Minä koin suuren parantumisen, vaikka minua ei tehty täysin terveeksi, hieman yli kymmenen vuotta sitten, ja tiedän, että seurakunnassani joku/jotkin olivat rukoilleet edestäni olinhan tätä ennen melkoisen huonossa kunnossa. Takavuosina minulla oli sellainen vaiva, että kun nousin
        henkilöautosta niin noin pariin minuuttiin en kyennyt näkemään kuin puolet, ja menin Janne Roosin rukoiltavaksi tämän vaivan takia ja niin vain tämä näkemisongelma häipyi!
        Ei kukaan Herran Jeesuksen palvelija paranna uskollaan, vaikka sitä paljonkin olisi, se on Jeesus, joka voimallaan ja mahdillaan aina silloin tällöin sairaita parantaa. Uskossa voi vain pyytää Jeesusta parantamaan.

        >>>Ei kukaan Herran Jeesuksen palvelija paranna uskollaan, vaikka sitä paljonkin olisi, se on Jeesus, joka voimallaan ja mahdillaan aina silloin tällöin sairaita parantaa.<<<

        Kommenttisi on muuten hyvä mutta tämä kohta tökkii. Minua itseäni kiusaa, ja näyttää muitakin uskovia kiusaavan. Nimittäin että "Jeesus silloin tällöin parantaa jossakin muualla". Se kiusaa, ja sen tulee kiusata, Raamattuun uskovia Jumalan lapsia koska se ei ole Jumalan ilmoitus. Emme voi lukea Raamatusta että "silloin tällöin jossakin jonkun".

        Katsoin erään vanhemman saarnaajan videoa. Siinä hän otti esille tämän asian. Myös häntä tämä uskovien epäraamatullinen sanonta kiusaa. Hänen mukaansa Jeesus parantaa usein, ja sitä tulee niin opettaa.

        Jos opetus on sitä että "silloin tällöin jossakin Amerikassa tai Afrikassa" niin ei tietenkään Jeesus voi parantaa paljon ja usein täällä Suomessa meidän keskuudessamme. Hänellä kun ei ole Sanaa mitä vahvistaa. Hän vahvistaa oman sanansa, ei epäuskoisia Raamatun ilmoituksen vastaisia ihmisten käsityksiä. Jos ihmisille opetetaan että Jeesus parantaa harvoin, Jeesus ei lähde vastustamaan sellaista opetusta parantaen "kaikki heidän sairaansa" vaan parantaa tosiaan harvoin, jos silloinkaan. Eikä sairaat, eikä sairaiden puolesta rukoilevat seurakuntalaiset, saa uskoa parantumiseen epäuskoisen julistuksen kautta. Usko kun saadaan Jumalan Sanan julistuksen kautta. Jumala toimii uskon ilmapiirissä parantaen sairaita.

        Uskoisin että epäuskoisella julistuksella jarrutetaan Jumalan toimintaa. Meidän uskomme ei tulisi kohdistua kokemuksiimme tai kokematta jäämisiimme. Sen tulee kohdistaa Jumalan Sanaan. Julistuksen tulee pitää yhtä Raamatun Sanan kanssa, tuntui miltä tuntui.


    • Ehkä rukoilija muisteli Jeesuksen sanoja:

      "Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: 'Kohoa ja heittäydy mereen', eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi.

      Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva." (Markus 11:23-24)

    • Kuplapuhkee

      Näin tapahtuu Raamatun lehdillä, mutta ei muualla.

    • Seontotuus

      Narsisteja,vähäjärkisiä ja ilkeitä ovat evankelistat.

      • hölmösuomiäänessä

        sinun ilkeä totuutesi se on ei yhtään muuta.

        mitä sinulla on evankelistoja vastaan häh!?


      • etäpesäke

        Minua ihmetyttää Hellutai ystäväni käyttäytyminen,hän ei puhunut Jeesuksesta mitään,vaan ylisti polvijärven pastorin erinomaisuutta ja ihmeitä mitä hänen kauttaan on tapahtunut.Onkohan sellaista uskontoa olemassa kuin Lumous,sellainen tuli mieleen.Jos ihminen hurmaantuu johonkin saarnaajaan ja elää hänen opetustensa mukaisesti,onko siinä kysumus uskosta vai hurmoksesta?Tänään kävin parturissa,kerroin hänelle kohtalostani.
        Sain lämpimän halauksen,mitenkä se tuntui niin hyvältä ja läheiseltä,aivan kuin hän olisi ottanut osan taakastani kannettavakseen.Kun lopetin puhelun Helluntai ystäväni kanssa,olin hyvin ahdistunut kun tiedän ettei minulta löydu noin suurta uskoa.
        Mistä saan tuollaisen uskon?


      • näillämennäänperille
        etäpesäke kirjoitti:

        Minua ihmetyttää Hellutai ystäväni käyttäytyminen,hän ei puhunut Jeesuksesta mitään,vaan ylisti polvijärven pastorin erinomaisuutta ja ihmeitä mitä hänen kauttaan on tapahtunut.Onkohan sellaista uskontoa olemassa kuin Lumous,sellainen tuli mieleen.Jos ihminen hurmaantuu johonkin saarnaajaan ja elää hänen opetustensa mukaisesti,onko siinä kysumus uskosta vai hurmoksesta?Tänään kävin parturissa,kerroin hänelle kohtalostani.
        Sain lämpimän halauksen,mitenkä se tuntui niin hyvältä ja läheiseltä,aivan kuin hän olisi ottanut osan taakastani kannettavakseen.Kun lopetin puhelun Helluntai ystäväni kanssa,olin hyvin ahdistunut kun tiedän ettei minulta löydu noin suurta uskoa.
        Mistä saan tuollaisen uskon?

        ei sinun tarvi saada polvijärviuskoa ollenkaan.

        siunaa itsesi Jeesuksen Nimeen ja puhu Hänelle huolesi ja vaivasi, siinä kaikki, Hän tekee ihmeitä tai sitten ei tee siihen on ihmisen tyytyminen, niin se käy lopussa niille polvijärviuskovillekkin kunhan kuluttavat itsensä ensin loppuun ja touhuavat aikansa.

        näin sanoo terve helluntain uskova.


      • lisälehtinen
        näillämennäänperille kirjoitti:

        ei sinun tarvi saada polvijärviuskoa ollenkaan.

        siunaa itsesi Jeesuksen Nimeen ja puhu Hänelle huolesi ja vaivasi, siinä kaikki, Hän tekee ihmeitä tai sitten ei tee siihen on ihmisen tyytyminen, niin se käy lopussa niille polvijärviuskovillekkin kunhan kuluttavat itsensä ensin loppuun ja touhuavat aikansa.

        näin sanoo terve helluntain uskova.

        tarkoitan terveesti uskova, terve en ole fyysisesti ollenkaan.


    • obh123

      Ei kannata loukkaantua uskon rukouksesta joka ilmenee sellaisena että sen asian sanoo ääneen. Ilmeisesti vaan ei ollut tarpeeksi uskoa.

    • BlackBerryWay_EiKirj

      Jaak. 4:3 "Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne." Mitä aiot tehdä, jos parannut? Anteeksi että kysyn, mutta aiheutuiko sairautesi tupakoinnista, päihteistä, huonosta ravinnosta tms?

      Toiseksi, haluavatko kaikki tulla terveiksi? Sitä Jeesuskin kysyi eräältä. Terveeksi tuleminen tietää yhteiskuntaan osallistumista, töihin menoa satoi tai paistoi tai loputtomien lomakkeiden täyttöä, kaveripiirin ylläpitoa, pahojen uutisten ja hermoille käyvien ihmisten sietämistä jne.

      Kolmanneksi, paraneminen on kaikille Jeesukseen uskoville 100% varma, vaikka ei sanota ajankohtaa. Viimeistään taivaassa parannutaan, Siellä ei ole enää mitään tuskaa, kipua eikä sairautta. Raamattu ei valehtele.

      * * *

      Nämä eivät kai sinua paljon lohduta, kun on tuore diagnoosi. Jumala antakoon sinulle terveyden Jeesuksen veren ja ristin tähden.

    • Aamunkoite_Ei_Kirj

      Etsikää ensisijassa Jeesusta älkääkä ihmeparannusta. Ekaksi tärkeintä on että sydämesi ovella kolkuttava Jeesus pääsee sinun elämääsi asumaan.
      Jos siitä seuraa Jumalan antamia ihmeitä, se on vain lisäbonusta!

      Vaikka et paranisi, niin silti on parempi seurata Herraa sairaana kuin paholaista terveenä.
      Taivaassa me kaikki ollaan täysin terveitä ja täydellisiä, kadotuksessa kaikkinainen kurjuus moninkertaistuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1907
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1277
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1214
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      979
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      858
    9. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      851
    Aihe