Salailua TAAS!

eitolkunihmisiä

TAAS palattiin salailuun ja suhmurointiin.. Tänään oli kunnanhallituksen kokous, jota ei voitu pitää, kun ei tiedetty kokouksen koollekutsujaa. Mitä ihmettä?

TAAS salataan: "Kittilän kunnan vs. hallintojohtaja ja nyt myös vs. vt. kunnanjohtaja Sanna Ylinampa ei kuitenkaan suostu kertomaan Ylelle, kuka on käytännössä vastuussa ylimääräisen kokouksen kutsumisesta." (Ylen Lapin uutiset 17.10. )

TAASKO kittiläläisillä on kunnanjohtaja, joka keksii omat salailusääntönsä?

Ei hyvää päivää.. Kenelle pelataan lisäaikaa tällaisella vinkkuroinnilla? Tämän päivän kokouksessahan olisi pitänyt käsitellä, kutsutaanko mäkinen takaisin töihin (on kertonut kyllä, että tulee heti, kun työnantaja eli vissiinkin kunnanhallitus antaa luvan), mutta näinköhän vs.vt.ylinampa ei halua mäkiselle luovuttaa hetkeänsä kukkona tunkiolla, koska ei olis enää vt.kunnanjohtaja eikä vs.hallintojohtaja?? Näinkö äkkiä kihahti hattuun??? Vaiko ohjaillaanko rouvaa epsanjan golffikentiltä käsin vai soiko könkään kuuma linja

31

1032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kova_virka

      Aika hyvä titteli viransijanen virkaatekevä kunnanjohtaja (LOL)

    • ryyphäämhän

      olikhan ne peli- ja puhemiehet Betlehemissä ?

      • ilman-krakaa

        Mulla on kerran jäänyt kravatti beetlehemiin. Toisikohan ne seen mulle, js pyytäisin?


    • uusnimi

      Kuka tämä ylinampa on? Mistä pois?

    • onvastuussa

      Ylinampa on juristi ja tällä hetkellä kunnan hallinnon ylin virkamies, joten eiköhän hän ole vastuussa asiasta.

      • mikävsvtkunnanjohtaja

        Eiköhän ole ylinampa oikeasti ollu sosiaalipuolella sijaistamassa sossutyöntekijää keväästä alkaen, oli juristi tai ei. Ei ole ylinammalla siis virkaa tai tointa kunnassa, vaan sijaisena ja vissiin määräaikasena on vain. Oli Kolarissa vastaanottokeskuksen johtajana jonku aikaa ja kulkee siis nyt sijaisena Kittilässä sieltä Kolarin kunnan puolelta. Mutta kuuluu Tornbergin ja Timo Kurulan valittuihin


      • allu___

        Roin Nammankylästä tulee slogan "nampalaiset naivat toisiaan, ja ihmiset ihmisiä" !


    • Levinmafiahoitaa

      Onko SY seuraava Könkään hyväksymä vs. Kunnanjohtaja?

    • porsaitaäidinoommekaikki

      Könk könk könk könk könk könk könk könk
      ---- röh röh röh röh röh röh

    • arppakin

      tämmöstä EI voi tapahtua muualla kuin Kittilässä...! parempi kuin mikään toinen TOSI Tv, sarja.....Heh Hee....jatkakaa hamaan loppuun saakka....hauska seurata,miten aina joku uusi naama nousee kehiin....

      • KKkittilääää

        Hi hih hh...! Ja samaan p******n astu tämä sannaki ku aiemmat tontut.--


      • Oikeuskunniaan

        Joulupukkiko se siellä vetelee naruista ja muut tanssii.
        Vai oisko se sittenkin joulumuori...


    • voipoikarukkaa

      Levin suksivaraston hoitaja Petrus on ansaitulla etelänlomalla. Timpellä terveys reistaa, ei pää kestä yksin näin tuulisella paikalla, kun kunnan asioitakin pitäisi hoitaa. Uusi luotettava valtuuston puheenjohtaja ei uskalla yskäistäkkään ilman lupaa, elikkä ei kokousta ennen kuin Petrus on paikalla. Onko sutki tohtori Tornberg järjestänyt tietämättömän S Ylinamman kuntaan hoitelemaan oikeamielisesti virkamiestehtäviä? Määrätietoinen Mäkelän syrjäyttäminen jatkuu.
      Mistä näitä puupäitä riittää ??????????

    • Tietäjäsumuverhontakaa

      Oletta tet pössejä ko että hoksaa, että kuka tässä nauraa matkalla pankhin. Oikiat rosvot on piilossa ja niien asiamiehet vain pyörittää sirkusta, että jäljet kerkiää kavota. Ja tet ressukat kävelettä narussa ko parh'hatki pässit ja huuatta, että valtuutetut on suurimpia rosvoja. Ottakaa ny pää pois pers... eiku penshasta ja miettikkääpä, että missä se raha tässä pessii... Ei ainakhan pers'aukisten valtuutettujen taskusa.

      • hissipoikajuu

        Mutta persaukiset valtuutetut ovakki toimineet vallan, ei rahan, johdattelemina... Mikä mielettömän hieno tunne petruksellaki varmaan on, kun ohjailee tuhansien kilometrien takaa yrjötapiot sun muut toimimaan juuri niinku joulumuori tahtoo.. Petrushan on erottamiskokouksen takapenkin taputtajasta lähtien saanu suurta suosiota joulupukilta ja joulumuorilta... Vaikka raha ei ehkä tässä jupakassa liikukaan, on syytteessä oleva valtuutetut kerranki saanu käyttää valtaa miten tykkäävät... Ja petrus ohjaa tällä hetkellä koko kunnallissoppaa...


      • voipoikarukkaa

        Levin suksivaraston hoitaja Petrusta on alunperinkin ohjattu taustalta. Ei Petrus olisi omin nokkinensa osannut valtuustosalin lehterille aplodeeraamaan Mäkelän irtisanomispäätöstä saati sitten jatkojuhlia raketteineen Levillä.

        Rakennus- ja ympäristölautakunnan kokouksessa 25.11.2015 Petrus tunnusti taustavoimiaan ottamalla kantaa yrittäjä Päivikki Palosaaren mahdolliseen laittomaan kaatopaikkaan: ”Päivikki Palosaari ottaa itse selville mitä jätteitä lavoilla on ja toimittaa jätteet asiaan kuuluvasti käsittelyyn. Päivikki hoitaa asian eikä lautakunnan tule puuttua enää asiaan.

        Petrus ei ole penaalin terävimpiä kyniä, mutta hänellä on sopivasti poliittisen kyläpäällikön kokemusta, hän on uskollinen ja osaa olla sopivan töykeä mediaa kohtaan: "Saavat tulla ministeriöstä itse irtisanomaan valtuutettuja, jne...". Petrus on kärkiaura, mutta ei missään nimessä koneiston aivot.

        Onko Sanna Ylinampa tosiaan Tornbergin läksiäislahja Kittilän kunnan taustavaikuttajille?
        SY = kunnanjohtajan viransijaisen varahenkilön vuosiloma­sijainen.


      • joo-ooo

        "Voipoikarukkaa",
        kirjoitit hyvin!
        Enpä osannu noin ajatella, mutta käypi kyllä järkeen.


    • SaikkuMaikku

      Sairausloma ossuu joilekki sopivasti loman jatkheeksi. Mies jolla on niskassa viisi syytettä niin ei sais poistua maasta. Hyvä ko olis poistunu kymmenen vuotta sitten.

    • huhhuhhuijaa

      On aikaammoiset kannanotot tässä asiassa. Toisaalta Huvittavaa. Kirjoittajien pitäis itte hakeutua hoitamaan kunnan asioita niin tulis erittäin hyvin selväksi ettei se niin yksinkertaista olekkaan kun on näitten kommenttien kirjotus ja toisten ala-arvoinen arvostelu.
      Miksi jokainen asia tarvitsee syyllistettäväksi jonkun luottamushenkilön tai viranhaltijan tai joulupukin tai joulumuorin tai jonku muun?? Siinäpä pohdittavaa!

      • exäkö

        kittilässä on aina hoidettu asiat päin vittua, aina. Mäkelä yritti tehdä siitä lopun. hirvee hulapaloo päälle. raukat menköön merten taa


    • miepä-tiiän

      Mitä sie 'huhhuhhuijaa" höpiset. Joka hakeutuu työhön/ virkaan on pystyttävä se homma tekemään. Ellei pysty, niin kalossin kuva perseelle ja muihin hommiin. Kun hakeutuu virkaan missä tarvitaan älyä ja jollei sitä ole, niin lapiohommiin sitten. Ei työt/virat tule sillä hoidettua, että vaatii arvostelijaa ne itse tekemään.

      • hotpot

        Etpäs "miepä-tiiän" näytä tietävän nokkaasi pitemmälle. Vaikka olisi kuinka älyä ja taitoa ja kokemusta on "ajettava itsensä sisään organisaatioon" eikä se tapahdu sormia napsauttamalla muutamassa päivässä niin kuin sinulla näyttää olevan käsitys. Jokainen organisaatio on erilainen ja toimintatavat ovat erilaiset. Virkoihin pyritään aina valitsemaan pätevimmät ja ansioituneimmat hakijat, joten kyllähän valitsijaorganisaatio on jo valitessaan yleensä perehtynyt kenet katsovat kykyiseksi hoitaa kulloinkin kyseessä olevaa tehtävää.


      • rouvajohtaja

        Höpö höpö "hotpot". Ei tarttis mitään "organisaatioon sisäänajoa", jos vain olisivat kutsuneet Mäkisen takaisin. Ylinamman valinta hallintojohtajan ja kunnanjohtajan sijaisuuksia hoitamaan palvelee muita tarkoituksia... Kuten on nyt kolmena viikon sisällä nähty. Jos ei muuta osaa sanoa, niin ainakin Mäkinen tietää kunnallishallinnon ja -lain. Eikä sillä Ylinammalla ole virkaa - vai tiedätkö meitä enemmän? Tuleeko Ylinammasta seuraava kunnanjohtajako??


      • miepä-tiiän

        Käykä "hotpot" esimerkiksi kittilän "valintaorganisaatio"? Siinä vain käy valitettavasti siten kuin kittilässä on nähty, kun "ajetaan sisään organisaatioon". 30:stä valtuutetusta 27 on "ajettu sisään". Timo Kurala näköjään on ollut "pätevin ja ansioutunein hakija". Nyt odotellaan mitä mieltä oikeuslaitos on kittilän valtuutettujen "itsensä sisään ajamisesta organisaatioon"?


    • Kikkakutonen

      Niin on. Kuka valittiin vt.kunnanjohtajaksi? Miepä-tiijän osui aivan oikeaan...vaikka ei tainnut sitä tarkoittaa?
      Kalossi tulee jos moraalin mukaan toimitaan. Ei virkavapaalla kikkailua, ei lomilla pakoilua. Tämän päättävät jo valmiiksi jäävit, jos kerkeävät.

      • voipoikarukkaa

        Timpe on nyt sairauslomalla terveydellisistä syistä, ilmeisesti. Ansaittua vuosilomaa hänellä on varmaan jäänyt pitämättä biologian lehtorin virasta. Palkaton virkavapaa ei maksa kunnalle mitään. Hyvä näin.


    • mitäköhänlietakana

      Kukakohan se sitte oli kokouksen koollekutsuja? Onko siitä kirjoitettu missään? Ylen uutisissa luki, että ens viikolla kunnanhallitus yrittää uudestaan kokoustaa, mutta ei kyllä kirjoitettu kuka oli tämän viikon kokouksen koollekutsuja. Miksi se Ylinampa kieltäytyi kertomasta? Mitä siinä on takana?

      • Kaikellaonhintansa

        Halutaan näyttää ministerille, kuka täällä määrää kokousten
        ajankohdan. Loppupeleissä tosi tyhmää touhua.


    • Ukkotuomari

      Etelän professorien kannanoton jälkeen lienee selvää, että jäävittömien luottamusmiesten on pidätettävä välittömästi syytteeseen asetetut luottamus- ja virkamiehet tehtävistään. Muuten syytteet voivat jatkossa kohdistua myös toistaiseksi puhtoisina säilyneisiin luottamusmiehiin.

      Kittilän olisi nyt paras ottaa itse lusikka kouraansa ja hoitaa homma omin voimin kuntoon. Kittilästä täytyy löytyä uusia päteviä ja aiemmista rasitteista vapaita henkilöitä kyseisiin tehtäviin. Niin karvaalta kuin tehtävistä luopuminen voi joistain tuntuakin edellyttää Kittilän kunnan ja kittiläläisten etu keskittymistä kunnan hyvän taloudellisen ja sosiaalisen tulevaisuuden rakentamiseen. Nykyisen pelleilyn jatkuessa näin ei tapahdu.

    • Polaris68

      Eiköhän se olisi kaikille parempi ja halvempi antaa Kittilän asioiden hoito ministeriön virkamiehille kun ei vaan osata. Riittää kun kunnanvirastoon jää joku antamaan avaimet.

    • Suksieiluista

      Mitä tästä opimme?
      Hissikaupat on nousua ja laskua.
      Laskua maksavat nyt nousukkaat?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe