Suomi on tällä menolla kohta myyty.

Manumaanpuolelta

Suomen tukijalat Teollisuus ja teknologia yriykset, vanhat ja uudet, pienet ja suuret on myyty ulkomaisten monikansallisten yritysten osakkeenomistajille. Ulkomailla nauretaan Sipilänkin hallitukselle,kun se ei voi kohta vaikuttaa OMAN maan sisäisiinkään talouspolitiikan asioihin, koska(osakkeenomistajien enemmistö) päätövalta on myyty ulkomaille!
Ainoa mistä sitten taas ottaa voi on eläkeläiset ja muut pienituloiset , "että päästään maaliin"...
Tulevat sukupolvet miettivät,miten Suomea on huijattu , ja miksi varakkaat " talousnerot" myivät vielä malmirikkaudetkin maan alta ulkomaisille yhtiöille.

PS. Suomella on tällä hetkellä valoisampi tilanne kans.väl. noususuhdanteen vuoksi, EI tamän hallituksen ansiosta . Vienti vetää. Toki siivottu kortistoja,jotta saatu työttömyyslukuja keinotekoisesti siedettäviksi.

26

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KummunOmistaja

      "Suomen .... yriykset....on myyty ulkomaisten monikansallisten yritysten osakkeenomistajille"

      Tämä väite ei pidä paikkaansa. Asiasta saa pörssistä varsin selvää tietoa, perehdy lukuihin.

      Se pitää paikkaansa, että joitakin malmeja on myyty ulkomaiseen omistukseen. Näin pitkälti siksi, että suomalaiset yritykset eivät nähneet niiden hyödyntämistä kannattavana.

      Kehotan sinuakin liittymään omistavaan luokkaan ja ostamaan joidenkin kotimaisten yritysten osakkeita Helsingin pörssistä.

    • NakkiKojutTakas

      onhan täällä torniossakin moni pitsapaikka jo ulkkien hallinnassa. tätä varmaan alottaja tarkoitti.

    • VelttoVillet

      " Toki siivottu kortistoja"

      Mielestäni nämä elämäntapa työttömät, jotka eivät ota töitä vastaan vaikka niitä olisi tarjolla, eivät kuulu työttömiin. Tilastointi mennyt siinä kohden pieleen.

    • TääOnTotuus

      " EI tamän hallituksen ansiosta"

      Höh - mikään positiivinen juttu ei ole Hallituksen ansiota. Kaikki negatiivinen on Hallituksen syytä. Eiks niin?

    • viherituhippikomu

      Kepu panostaa talvivaaraan, venäläisern ydinvoimaan Suomessa, laittaa Fortumin sijoittamaan hiilivoimaan jonka käyttöä pitäs vähentää ja myy VR:n kohta väkisellä pois arvatenkin halvalla pois. Miltä tuo yhtälö, teistä kepulaisista niin kuin vaikuttaa?

      • SiteeksEesTotta

        "Miltä tuo yhtälö ... vaikuttaa?"

        Yhtälösi on epätosi ja sinä vaikutat satusedältä (-tädiltä?).


    • Hallootahoi

      Myyty on, venäläiset on annettu ostaa parraat mökkimaat ja muut rategiset alueet vuosien ajan,kukaan tehny asialle mittään.isänmaan pettureita ovat nämä myyjät.

      • tÄÄoNtOSI

        "Myyty on, venäläiset on annettu ostaa parraat mökkimaat "

        Paskapuhetta. En ole myynyt enkä myy - vaikka ostajia ehkä olisikin, idästäkin päin.

        Olen sanonut pojillekin ettei parhaita maita kaupat - ja jos hyviä maita tulee joltakin rahapulassa olevalta myyntiin, niin ostamma lisää itselle.

        Tänne palstalle nyt kummallisia sössöttäjiä ilmaantunut, niin ihanaa kun vaan valtio omistaa. Menkää Kiinaan, siellä se valtio vasta omistaakin - ihanne valtio?


    • köyhilläkurjaaaina

      Köyhät nykyisin ulisee kaikesta, siitäkin jos omistava luokka myy omaisuuttaan.

      • viherituhippikomu

        Jokainen voi myydä omaa omaisuuttaan miten haluaa, täaaä olikin kyse kyse VALTION omaisuuden myynnistä, joka on YHTEISTÄ.


      • vakivinkujat

        Näilläkin palstoillakin näyttää muutamat katkerat vaki kitisijät pitävän kovaa meteliä. Mukamas esitetään niin kaikkitietävää kirjoitukset paljastaa että koulutus on jäänyt apukoulu tasolle .Kielen käyttö on sitä luokkaa ettei minkäänlaisesta sivistyksestä ole hajuakaan. Ollaan niin ulkona että ei tajuta että on jankuttanut samaa paskaa kuukausi tolkulla päätoimisesti . Töitä ei ole pahemmin tehty mutta kaikki tuntuu olevan yhteistä


      • viherituhippikomu

        Ai sinäkö olet sitten sivistynyt, kun heittelet tekstiisi ihmisen eritteitä ja et ole poloinen edes saa tekstiä aikaa, jossa ei vilisi kirjoitusvirheitä.


      • neressukat

        Kyllä sinun rassukan ei kannata puhua toisten kirjoitus virheistä . Sinunkin teksti on kuin jonkun Somalipojan rustaama. Näyttää ettet osaa lukea ja kirjoittaa. Vasuväsyjähän se totuus aina kirpaisee suuressa kateudessaja katkeruudessa. Viimeistä lausetta korjaan että IDEOLOGISESTI TYÖTÖN eli sos. pummi


    • TääOnTotuus

      "kyse VALTION omaisuuden myynnistä"

      Kerro ihmeessä tarkemmin, älä heittele holtittomasti huulia, että mitä sellaista omaisuutta valtio nyt on myynyt, ja mihin olet kriittinen.
      Itse voin kertoa yhden esimerkin. Valtion varainhoitoyhtiö on viime päivinä myynyt Outokummun osakkeita ja kertonut vielä jatkavansa myyntejä. Mielestäni myynnit tehty väärään aikaan, Kumpu selvästi parantamassa juoksuaan ja osakkeen hinta nousussa. Puolen vuoden päästä olisi voinut saada tuplat.
      Itselle ei juuri muita törttöilyjä valtion omaisuuden myynnissä tule mieleen - mutta kerro sinä.

      • viherituhippikomu

        kemira, sähkösiirtoverkot, voimalayhtiöitä, kohta VR, altia jne. jne. ja kohta menee kunnallinen/maakunnallinen terveydenhuolto ulkolaisiin käsiin.


      • Tää.OnTotuus

        Elokuussa 2007 Suomen valtio myi 655,6 miljoonalla eurolla 32,1 % Kemiran osakkeista kotimaisille sijoittajille, jolloin sen omistus laski 48,6 prosentista 16,5 prosenttiin. Oras Invest Oy sekä Jari, Jukka ja Pekka Paasikivi kukin ostivat yhteensä 17,1 % ja eläkevakuutusyhtiöt 14,97 % Kemiran osakkeista.
        Kaikki uudet omistajat kotimaisia - toisin kun väitetty.


      • tää.on.totuuS

        "kohta menee kunnallinen/maakunnallinen terveydenhuolto ulkolaisiin käsiin"

        Vaikka toisaalta tarkensit aiemmin huolestumisesi aihetta "..olikin kyse kyse VALTION omaisuuden myynnistä ...."

        ja eiköhän tuo terveydenhoito jatkossakin toimi kotimaisin käsin.


      • viherituhippikomu

        Miten se voisi olla suomalaisissa käsissä, kun monet lääkäriasemat ovat jo nykyisin ulkolaisessa omistuksessa. Ongelmahan on se, että lääkäriasema perustaminen vaatii pääomaa ja sitä ei helposti kotimaasta löydy. Veikkaan, että soten vuoksi menetään merkittävästi työpaikkoja ja verotuloja ulkolaisille yrityksille.

        Vr:lle ei taatusti löydy kotimaasta ostaja. 150 vuoden työ valahtaa ulkolaimaille ja saadut rahat menevät talvivaaraan.


      • viherituhippikomu
        Tää.OnTotuus kirjoitti:

        Elokuussa 2007 Suomen valtio myi 655,6 miljoonalla eurolla 32,1 % Kemiran osakkeista kotimaisille sijoittajille, jolloin sen omistus laski 48,6 prosentista 16,5 prosenttiin. Oras Invest Oy sekä Jari, Jukka ja Pekka Paasikivi kukin ostivat yhteensä 17,1 % ja eläkevakuutusyhtiöt 14,97 % Kemiran osakkeista.
        Kaikki uudet omistajat kotimaisia - toisin kun väitetty.

        Kuinka kävi lannoite yhtiö yaralle. Kepu möi sen pilkkahintaan norjalaisille, nyt se takoo hurjaa tulosta uusille omistajille.


      • näinsiinäkävi
        viherituhippikomu kirjoitti:

        Kuinka kävi lannoite yhtiö yaralle. Kepu möi sen pilkkahintaan norjalaisille, nyt se takoo hurjaa tulosta uusille omistajille.

        Miten kävi Elannolle STS pankille SIVOILLE ja Valintataloille Etkö pönteri tiedä KEPU myi pilkkahintaan


      • tääontosi
        viherituhippikomu kirjoitti:

        Kuinka kävi lannoite yhtiö yaralle. Kepu möi sen pilkkahintaan norjalaisille, nyt se takoo hurjaa tulosta uusille omistajille.

        Rassukka taitaa elää vielä sinkkiämpäri vuosikymmenellä kun sinne kelpasi vain huippulaatu maksuksi tuli vuotavia sinkki ämpäreitä sellaista on tovereiden REHELLISYYS


      • soteämpäripää

        sinkkiämpärit sopii rehellisen hyvin tämän kylän kepupersuuuvattien päähän, ämpäripäitten alueella kun ollaan.


    • seittenkymmenissä

      Mutta Timo Soini on myynyt perseensä hillotolpalle ja koko Suomi menee mukana

      • tää.ontotuus

        "Timo Soini on myynyt perseensä"

        Kaikkea se sananvapaus teettää. Joskus tulee ajatelleeksi, että onko siinä oikeastaan järkeä, että koulutamme kaikille kansalaisillemme luku- ja kirjoitustaidon.


    • TääOn.Totuus

      "..kohta .....jne. jne. ja kohta menee .."

      Mutta kirjoitit kuitenkin aiemmin niin kuin olis jo mennyt. Vähän sellaista jutustelua kuin jos tädillä olis ne niin se olis setä.

    • tää.on.totuus

      "sähkösiirtoverkot"

      Tässä kyllä kauppaa tehty ja omistusta siirtynyt ulkomaille. Takana pitkälti eu:n kilpailusäädökset, joilla sähkön tuottajat ja jakelijat pyritään eriyttämään ja näin saamaan alalle kilpailua. Saas nyt nähdä, kunka vaikkapa venäläinen energia sitten löytää reittinsä meidän olohuoneen lamppuun.
      On myös huomattava, että suomalaiset yritykset ovat lisänneet merkittävästi omistustaan maamme rajojen ulkopuolella energiateollisuudesta, tavoitteena suomalaisten etu ja markkinoiden ennustettavuus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe