Miksi nainen etsii S24 deitissä myös seksiseuraa?

Olen miettinyt sitä, että kun S24:n deitissä voi ruksata hauksi myös seksiseuran, niin miksi nainen valitsee myös sen haun kohteeksi? Ihanko oikeasti teillä on haussa myös seksiseura, sen parisuhteen ja kaverihaun lisäksi?

15

654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gdfgdfgfdg

      Se johtuu siitä että naiset haluaa löytää komeimpia miehiä ja ne komeimmat miehet useimmiten haluaa vain seksiä. Nainen tietää että jos sanoo etsivänsä vain parisuhdetta niin joutuu tyytymään alempitasoisempiin tavispertteihin.

    • Kuinka_sen_nyt_ottaa

      No, itsellä on jo elettyä elämää takana riittävästi, niin voisin tyytyä myös pelkkään seksiseuraankin, jos ei oikeaa tule kohdalle, mutta pelkästään yhden miehen kanssa. Tarkoituksena ensisijaisesti on löytää se oikea, jonka kanssa voisi elää yhdessä, joko saman katon alla tai kumpikin omissa kodeissaan.

    • seksiseuraako

      Etsin seksiseuraa, koska sitä ei ole minulla kotona. Olen naimisissa seksiä harrastamattoman miehen kanssa. Se siitä!

      • mies12335

        Ei kai se virhe ole jos seksiseuraa etsii. Minä lopetin suhteen naisen kanssa koska seksiä ei ollut ja jos oli niin erittäin huonoa sellaista. Yli 2 vuotta kesti, olis pitänyt vaan lopettaa heti alkuunsa.
        Enää en sellaiseen suhteeseen mene tai sitten alan myös hakea seksiseuraa muualta siinä sivussa.


    • TissejäTelkkaan

      Miehenä uskoisin että sillä vain koitetaan kalastella enemmän vastauksia jos ilmoitus on kuitenkin enemmän tositarkoituksella viittaava. Toisinsanoen lisäten esittelyn vetovoimaisuutta.... seksin avulla. Uskon että todellisuudessa hyvin monet naiset haluaa harrastaa seksiä sen ITSE valitsemansa miehen kanssa, jonka kanssa uskoo edes hyvin hiljakseen kehittyvän yhteistä tulevaisuuttakin. Harvempi nainen viitsii vain seksin perässä kovin pitkään juosta jos mies on vain seksin perään.

      • Kuinka_sen_nyt_ottaa

        Ei tarvitse kalastella vastauksia, vaikka seksi kohta on sinne ruksattu. Kuten miehet sanoo, naiselle löytyy aina useampi mies. Haastavampaa todellisuudessa on se, että löytyisi se mieleinen mies kaikkeen tekemiseen.

        Itse kun kaipaan miestä tatteriin, silloin tällöin ulos viihteelle, reissuun, seksiin, kotona olemiseen, mielestäni ihan normi juttuihin. Sitten käy niin, että joku osa-alue jää saamatta ja se kaikkein tärkein, luonne, on ihan päin mäntyjä, niin yritä siinä sitten löytää se oikea.


    • Parisuhdemies-

      Etsin suhdetta mutta naiset ehdotelleet seksiä. Siis ainakin 10 naista ehdottanut seksiä, 4 naista tapasin ja yhdelle sanoin että eikös nyt aleta tapailee ihan vakituisesti. Nainen sanoi että ei nyt etsi mitään vakavaa juttua. Kai sitä pitää tyytyä seksiin sitten kun naiset ei uskalla sitoutua pitemmäksi aikaa.

    • naisen-logiikka

      Hmmm, huomaan että mä olen käsittänyt sen kohdan väärin. Ajattelin siis, että se seksi sisältyy siihen parisuhteeseen, eikä ole erillinen asia.

      • huomannut

        Et ole käsittänyt väärin kokonaan. Tuo tämän sivuston deittipalvelu vain on ehkä pahin asian väärinymmärtävä.
        Muualla loitompana seksiin suhteessa täytetään myös mieltymyksiä tietenkin niin haluttaessa. Eikä pidetä yhtään ihmeellisenä, kun kerrotaan aktiivisuus päivässäkin.
        Aivan suomalaisilla sivustoilla kysytään, että kun nettideittailun edistyessä, kun tavataan niin harrastetaanko seksiä heti vai vasta toisella tapaamisesta.
        Tuohonkin täällä paikallisessa deitissä aiemmin jokainen ulkomainen täytti, että seksiä suhteessa.


    • tuuuuupaaaa

      Mitä ihmeen hämmästelemistä tuossa nyt on. Nainenko ei saa etsiä seksiseuraa vai ? Ei kaikki naisetkaan halua koko lehmää, kun voi ostaa myös tölkin maitoa.

      • tuuuppaaanmyös

    • gonewithwind

      Haen vakituista suhdetta, johon pitää kuulua paljon muutakin kun seksiä. Kahden pitkän suhteen jälkeen ei enää löydy mieluisaa miestä, toki seksisuhteeseen kelpaisin ja juurikin niille komeille miehille. Kahta tapailin yli vuosi sitten eri aikoihn toki ja oli seksiäkin mukana. Edelleen tulee toiselta mieheltä harvakseltaan viestiä, että aletaanko vielä tapailla , kun ei silloin ymmärtänyt arvoani. Toinen laittaa jopa viikoittain viestiä ja ihmettelee, kun en halua tavata. Oli silloin vasta eronnut ja ei halunnutkaan suhdetta.

      Joo, ei kiitti. Ne mahdollisuudet menivät jo ja seksisuhteeseen en ala, ei ollut tarkoitus silloinkaan, olevinaan oli suhde. Kokeilin myös Tinderiä nyt syksyllä ja kyllä tuli fiilis karjamarkkinoilla olosta. Nyt on deitit kiinni. Jos tuolla real maailmassa joku mukava mies maastossa minut pysäyttää ja jutut kaikkineen osuu, niin voin lähteä treffeille
      . Sen opin nyt sinkkuaikana, ettei miehiin voi oikein luottaa. Kiinnostus vaan yltyy, ellet heti suostu seksiin. Jo kuukauden tapailuissa ulistaan seksiä. Ei kiitos.
      Ja joka naisen oma valinta, jos haluaa heti TAI ei halua vakavaa suhdetta. Ei täällä tarvitse miesten ehdoilla elellä.

      • wopr

        Mikä siinä seksissä on niin ihmeellistä ettei sitä voisi harrastaa alle kuukauden tapailun jälkeen? Tiukka kasvatus lapsena, uskonto? Minä en näe siinä mitään niin kiellettyä etteikö sitä voisi harrastaa jo suhteen alussa jos siltä tuntuu, ihmeellistä että sille on olemassa jokin aikaraja mutta kai se on se kasvatus lapsena vanhemmilla naisilla..


      • Kuinka_sen_nyt_ottaa

        Jos minä en naisena saa miestä sänkyyn kuukaudessa, niin vaihdan kyllä miestä. Joko mies ei kiinnostu minusta tai sitten on jotain muuta häikkää miehellä. Kyllä itselläni seksi on sen verran tärkeä osatekijä elämässä, että jos se ei miehen kanssa luista tai toisella on erillaiset toiveet, niin kyllä ne asiat on parempi tietää heti alkuvaiheessa, ennen kuin tunteita puoleen tai toiseen syntyy.


      • wopr

        Samoin, jos nainen pihtaa tahallaan yli kuukauden ajan vaikka muuten menisi todella hyvin keskenään niin alan katsella jo seuraavaa naista..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe