Olen ostanut muutaman kerran valmiiksi pakatun karjalanpaistipaketin. Huolimatta n. 3 tunnin kypsennyksestä uunissa on naudanliha ollut aina sitkeää, purukumimaista. Ruskistan lihat ennen uuniin laittoa. Laittavatko noihin pakkauksiin aina jotain vanhaa ja sitkeää nautaa vai mistä asia voisi johtua ? Sianliha on 3 tunnissa hyvin mureaksi kypsynyttä.
Sitkeää nautaa
4
1807
Vastaukset
- kotiköksä
Taidat ruskistaa ne sitkeäksi. Kuumaan pannuun pienissä erissä. Neljä-viisi tuntia uunissa, uuniin laitettaessa kiehuva vesi pataan, kyllä liha kuin liha pehmenee.
- Kareliaani
"Laittavatko noihin pakkauksiin aina jotain vanhaa ja sitkeää nautaa vai mistä asia voisi johtua ?"
No tietenkin. Halvimmat jämäpalat mitä ei saa muuten kulumaan. Jos on niin idiootti että ostaa karjalanpaistilihat valmiiksi paloiteltuna niin sietääkin kärsiä.- HooSuupe
Kiitos paljon ystävällisestä vastauksesta ! Jos on noin vaikeaa ei kannata tulla tänne keskustelemaan...
- oikeat.nimet.esiin
Lehmän liha on sitkeää. En osta sitä koskaan. Sika on parempaa, mureaa ja halpaa. Hirveintä on puoliraaka lehmä tai sonni.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1752968
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.642566- 2032220
- 731849
- 1021773
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91651- 1021452
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2171151- 811120
- 951079