Fatim Diarra: Sallalaiset insestin tuotetta?

sallantauti

Vihreiden kaupunginvaltuutettu Fatim Diarra kertoo Iltalehdessä, että sallalaiset ovat saaneet alkunsa serkkujen välisestä kanssakäymisestä:

"- Kaikki suomalaiset geenini ovat Pellosta. Insestiläppäni, jonka muut kommenttiosiossa tajusivatkin, liittyy siihen, että Sallassa, mikä on Pellon vieressä, on Sallan tautia, mikä johtuu siitä, että on ollut liian läheisiä yhteyksiä serkkujen kanssa."

"- En tarkoittanut siinä sitä, että kaikki, jotka asuvat maaseudulla, harrastavat insestiä, vaan viittasin vitsillä Sallan alueeseen."

Pitääkö paikkansa vai puhuuko vihreä omiaan? Onko tällä palstalla yhtään sukurutsan tulosta? Onko viereisessä Pellossa parempi geenipohja?

32

2017

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • oulunPoppamies

   Olisko poppamies asialla kun insestistä puhuu.

  • Värikäs-Feikki

   Sallan Naruskaan on 298km. Se on viherpunikille VIERESSÄ. haah, buaaaahhh

   Kuka näitä äänestää. Herätkää pahvit. Jyväskylän yliopiston oppilaskunnan
   kansliatyöntekijänä lonninut jätti maantiedon opiskelut väliin.

   • Anonyymi

    Jopa joo.


  • Quilty_or_not

   Sallalaisena tarkastaisin välittömästi ko. rouvan puheiden paikkaansa pitävyyden. Mitä hän on sallalaisista kirjoittanut ja missä? Tämän jälkeen tallettaisin todisteet hänen kirjoituksista ja selvityttäisin niiden kirjoitusten lainmukaisuuden.

   Ymmärtääkseni hän on kunnanvaltuutettu, puolueryhmänsä varapuheenjohtaja ja Suomen ylioppilaskuntien kansainvälisten asioiden sihteeri, joten hänen on perusteltavin syin käyttäydyttävä luottamustehtäviensä sekä ammattinsa takia ns. normikansalaista paremmin.

   Normi-Virtaset voi laukoa melkein mitä tahansa, mutta yhteiskunnallisesti (luottamustehtävät, julkisin varoin kustannettu virka...) vaikuttavissa tehtävissä toimivat joutuvat ymmärrettävistä syistä liipasimen alle herkemmin ja hyvä niin.

   Että semmosta...

  • ViherrysFassu

   Ei siis väitä, että aivan kaikki harrastaisivat insestiä maaseudulla! Vain osa kuulemma niin tekee...

   No, olipa helpottava tieto, ettei aivan kaikki sentään...

  • SanoinMitäSanoin

   Tuossa yksi näkemys väitettyjen puheiden laillisuudesta:

   https://demokraatti.fi/ay-pomo-jos-persu-sanoisi-maahanmuuttajien-elamasta-kuten-fatima-diarra-maaseudulla-asuvista-seurauksena-olisi-syyte-rasismista/

   Sanomattakin selvää, että syyte napsahtaa.

   Valitettavasti myös sanomattakin selvää, ettei mitään vaikutusta ko. rouvan karriääriin. Koirat haukkuu ja karavaani jatkaa kulkuaan...

  • Tolkkua

   Pahaksi on jo Lappikin päässyt , jos sieltä on lähtöisin tuonvärisiä insetsin seurauksena..

  • perääkinon

   No onhan tuossa Fatiman kirjoituksessa jotain tottakin, varsinkin kun seuraa sivukylien sukujen sukurakkautta. Vikoja ja korjattavaa käsitellään aina kun kyse on joistain muista kuin omaan sukuun kuuluvasta, tästä parhaita esimerkkejä on mm metsästysseuroissa, jossain kunnan pohjoisosissa.

  • muistakaaSallantauti

   Sallan kohdalla tuo osui kyllä oikeaan, koska maailmalla tunnettu on termi "Sallan tauti" jolla juurikin viitataan insestistä syntyneiden ihmisten ongelmiin.

  • Itäkairasta

   Ei ole ainakaan maantieto kohillaan tuollakaan Fatimilla. Pelloko Sallan vieressä... haahaa. Tosipuheessa koko Suomihan on suppea geenipohjaltaan että silleen. Sivistystä vois olla enemmänki kuin maantietoa tarjolla tuonne etelään. Ei auta näköjään laajempikaan geenipohja siihen miten oppi uppoaa. Sivistyneet ihmiset ei käyttäydy huonosti.

  • vaatikaa_oikeutta
  • Salla ja Pello vierekkäisiä kuntia? 🤔

  • voivoifatim

   Sallatauti on saanut nimensä siitä ,että ko geenimuunnos on ensimmäisenä löydetty sallasta. Myöhemmin samaa tautia on löytynyt muualtakin suomesta, on siis koko valtakunnan asia.

  • wsaswed

   eiköhän noita paskoja ole joka paikkakunnalla ja muutenkin häirintyneitä sekopäitä.

   • Anonyymi

    Kyllä Sallassa on sekopäitä työpaikoilla,riitaa epäsopua,kateutta,aivan sairasta hommaa,sisäpiiritouhuja,en viittiny katsoo ,vaihdoin paikkakuntaa.Kuka Sallaan töihin tulee,kipinkapin palaa takaisin etelään!!!!Ei täysjärkisten hommaa,hoitoon vain,mielenterveys brakaa.


  • öpolköpo

   kaikki kahelit niitä levittää ja vielä kutsutaan tänne,voi helvetti mitä paskaa,nuo vihreät ajattelee asioita perseellä eikä aivoilla.

  • 85421

   Toki Sallantauti on saanut nimensä siksi kun se löydettiin ensimmäisenä Sallasta. Tautiahan esiintyy eniten pohjoissuomessa , Kainuussa, ja Pohjoiskarjalassa, elikkä syrjäseuduilla.
   Kyllähän Fatima siinä on oikeassa osasyy tautiin on sukulaisuus, on herkuteltu serkuilla.

   Huonot kulkuyhteydet ja harva asutus, ja laiskat miehet ei ole viitsitty lähteä kaukaa moriamia halemaan, on kaadettu ensimmäinen vastaantulija.

   Fatima olisi toki voinut pitää suunsa kiinni ja hakea paskakasoja lähempää.

  • Diarra

   Fatim Diarra voi olla oikeassa, sillä sehän selittäisi Kepun ja kenokaulojen kannatuksen Sallassa.

   • 739409

    Siinä toki olet oikeassa onhan kepulaisuus tietynlaista sisäsiittoisuutta, joka istutetaan lapsiin vanhempien perintönä.
    Tämä tulee esiin kun Lapista joudutaan muuttamaan eteläsuomeen duunareiksi. Kepulaisen kasvatuksen saaneella onkin hankala paikka palkkaneuvotteluissa äänestää itseään vastaan.
    Sen olen kyllä huomannut mitenkä näille hyvin kelpaa ne edut jotka toiset taistelee heille. Työyhteisöissä nämä kepulit ovat alinta kastia.


  • Eienääuudestaan

   Pitäisiköhän tässä olla huolissaan Suomen koulutuksen tasosta, kun opettajaksi opiskelevalla Fatimalla on noin huonosti Suomen maantieto hallussa?
   Maalta muuttaneita on pääkaupunkiseudulla on niin paljon, että eiköhän seuraavissa kunnallisvaaleissa Fatima huomaa loukanneensa ihmisiä. Jääneekö Fatiman viimeiseksi kaudeksi kaupunginvaltuustossa.

  • Hfyuj

   Vissiin suvussa naitu Ruåttin puolelta kun on hyvä rusketus.

  • Yjcjgk

   Joko on Fatima käynyt Sallassa?

  • Anonyymi

   Mitä serkunpi sitä herkunpi. Omalla serkkulikalla on kireä ja hyvä takapilhu.

  • Anonyymi

   Tosihan se on

  • Anonyymi

   Kultaset ainaki, vielä nykyäänkin. Näkee naamasta ja tyhymyyestä.

  • Anonyymi

   Nyt työntekijät kuulolle – tämä on huolestuttavaa! Osa työnantajista on jo lähtenyt ajamaan suomalaista yhdessä sopimisen kulttuuria alas. Tämä tarkoittaa käytännössä entistä huonompaa asemaa työntekijöille ja siinä piilee todellinen vaara, että palkkoja ja työntekijän oikeuksia poljetaan jatkossa.

   Myös perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on osallistunut keskusteluun ja toistuvasti väläyttänyt työehtojen yleissitovuuden purkamista ja muita radikaaleja työntekijöihin ja reiluun työelämään kohdistuvia heikennyksiä. Halla-ahon mukaan Suomen työllisyysastetta ei saada korjatuksi niin kauan, kun ay-liike vastustaa työttömyysturvan ja irtisanomissuojan heikennyksiä, paikallisen sopimisen lisäämistä, työehtosopimusten yleissitovuuden purkamista ja lakko-oikeuden rajoittamista. (IS 29.5.2021) Tämä on täyttä puppua!

   Avataanpas konkreettisesti, mitä työehtojen yleissitovuuden purkaminen ja siirtyminen vain lain turvaamiin minimeihin tarkoittaisi käytännössä:

   ❌Monet reilua työelämää, eli työntekijöiden toimeentuloa ja riittävää vapaa-aikaa turvaavat säännökset poistuisivat, koska ne tällä hetkellä perustuvat työehtosopimuksiin, eivät lakiin.
   ❌Vaikutus tavallisten työntekijöiden toimeentuloon voisi olla tuhansia euroja vuodessa samalla, kun työaikaa lisättäisiin ja etuja karsittaisiin. Esimakua tästä saatiin jo: Perussuomalaiset päättivät ed. hallituksessa palkattomista kiky-tunneista ja lomarahaleikkauksista.
   ❌Tuloksena olisi vähemmän palkkaa ja enemmän työtätyöntekijöille ja uudet ennätysosingot, eli hyödyt heikennyksistä, korjasivat miljonäärit.
   ❌Työntekijöiden työssä jaksaminen ja elämän hyvinvointi heikkenisi, millä on suoria vaikutuksia myös työllisyysasteeseen.

   Vasemmistoliitto haluaa turvata työehtojen yleissitovuuden ja tarvittaessa tuoda lakiin nykyistä paremmat vähimmäisehdot – sillä yksittäiset työntekijät ovat heikossa neuvotteluasemassa, jos työnantaja yhtäkkiä päättää alkaa heikentää työehtoja.

   Suomalaisten työntekijöiden verrattain hyvä asema ei ole tullut vahingossa, vaan työntekijöiden oikeuksia, palkkoja, vapaa-aikaa ja työoloja raivokkaasti tämänkaltaiselta politiikalta suojelemalla ja omia oikeuksia ajamalla.

   Reilut työehdot ja elämiseen riittävä palkka kuuluvat kaikille, ei harvoille!

  • Anonyymi

   Ei savua ilman tulta, Sallan tauti on saanut nimensä niistä insesti hommista ja nimihän on keksitty sallalaisten hommien pohjalta.

  • Anonyymi

   Sallan tauti eli sialuria on vaikea psykomotorisen kehityksen jälkeenjääneisyys ja ataksia. Sallan tautia sairastavien soluihin kertyy siaalihappoa, joka estää normaalin solutoiminnan. Sallan tauti on suomalaiseen tautiperintöön kuuluva hitaasti etenevä resessiivisesti periytyvä sairaus, johon kuuluu vaikea kehitysvammaisuus ja liikunnan häiriöitä. Geenivirhe on 6. kromosomin SLC17A5-geenissä (6q14-q15).

   Suomessa Sallan tauti on todettu noin sadalla henkilöllä, Ruotsissa kolmellakymmenellä henkilöllä ja muualla muutamilla. Suurin esiintyvyys on Pohjois-Suomessa.[1] Suomessa todetaan vuosittain pari uutta tapausta.[2]

  • Anonyymi

   Rursaus on tosiasia,ei kelpaa siitokseen!

  • Anonyymi

   Joka Sallassa asuu,niin tosiaan on koulunkäynti jäännyt vähemmälle.Johtuisiko Sallataudista..

  • Anonyymi

   jokose täti melkein läskirapula kävi äinpäin

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1666
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1218
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1155
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   159
   950
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   11
   730
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   680
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   50
   641
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   46
   618
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   551
  Aihe