Fatim Diarra: Sallalaiset insestin tuotetta?

sallantauti

Vihreiden kaupunginvaltuutettu Fatim Diarra kertoo Iltalehdessä, että sallalaiset ovat saaneet alkunsa serkkujen välisestä kanssakäymisestä:

"- Kaikki suomalaiset geenini ovat Pellosta. Insestiläppäni, jonka muut kommenttiosiossa tajusivatkin, liittyy siihen, että Sallassa, mikä on Pellon vieressä, on Sallan tautia, mikä johtuu siitä, että on ollut liian läheisiä yhteyksiä serkkujen kanssa."

"- En tarkoittanut siinä sitä, että kaikki, jotka asuvat maaseudulla, harrastavat insestiä, vaan viittasin vitsillä Sallan alueeseen."

Pitääkö paikkansa vai puhuuko vihreä omiaan? Onko tällä palstalla yhtään sukurutsan tulosta? Onko viereisessä Pellossa parempi geenipohja?

32

2440

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oulunPoppamies

      Olisko poppamies asialla kun insestistä puhuu.

    • Värikäs-Feikki

      Sallan Naruskaan on 298km. Se on viherpunikille VIERESSÄ. haah, buaaaahhh

      Kuka näitä äänestää. Herätkää pahvit. Jyväskylän yliopiston oppilaskunnan
      kansliatyöntekijänä lonninut jätti maantiedon opiskelut väliin.

      • Anonyymi

        Jopa joo.


    • Quilty_or_not

      Sallalaisena tarkastaisin välittömästi ko. rouvan puheiden paikkaansa pitävyyden. Mitä hän on sallalaisista kirjoittanut ja missä? Tämän jälkeen tallettaisin todisteet hänen kirjoituksista ja selvityttäisin niiden kirjoitusten lainmukaisuuden.

      Ymmärtääkseni hän on kunnanvaltuutettu, puolueryhmänsä varapuheenjohtaja ja Suomen ylioppilaskuntien kansainvälisten asioiden sihteeri, joten hänen on perusteltavin syin käyttäydyttävä luottamustehtäviensä sekä ammattinsa takia ns. normikansalaista paremmin.

      Normi-Virtaset voi laukoa melkein mitä tahansa, mutta yhteiskunnallisesti (luottamustehtävät, julkisin varoin kustannettu virka...) vaikuttavissa tehtävissä toimivat joutuvat ymmärrettävistä syistä liipasimen alle herkemmin ja hyvä niin.

      Että semmosta...

    • ViherrysFassu

      Ei siis väitä, että aivan kaikki harrastaisivat insestiä maaseudulla! Vain osa kuulemma niin tekee...

      No, olipa helpottava tieto, ettei aivan kaikki sentään...

    • SanoinMitäSanoin
    • Tolkkua

      Pahaksi on jo Lappikin päässyt , jos sieltä on lähtöisin tuonvärisiä insetsin seurauksena..

    • perääkinon

      No onhan tuossa Fatiman kirjoituksessa jotain tottakin, varsinkin kun seuraa sivukylien sukujen sukurakkautta. Vikoja ja korjattavaa käsitellään aina kun kyse on joistain muista kuin omaan sukuun kuuluvasta, tästä parhaita esimerkkejä on mm metsästysseuroissa, jossain kunnan pohjoisosissa.

    • muistakaaSallantauti

      Sallan kohdalla tuo osui kyllä oikeaan, koska maailmalla tunnettu on termi "Sallan tauti" jolla juurikin viitataan insestistä syntyneiden ihmisten ongelmiin.

    • Itäkairasta

      Ei ole ainakaan maantieto kohillaan tuollakaan Fatimilla. Pelloko Sallan vieressä... haahaa. Tosipuheessa koko Suomihan on suppea geenipohjaltaan että silleen. Sivistystä vois olla enemmänki kuin maantietoa tarjolla tuonne etelään. Ei auta näköjään laajempikaan geenipohja siihen miten oppi uppoaa. Sivistyneet ihmiset ei käyttäydy huonosti.

    • vaatikaa_oikeutta
    • Salla ja Pello vierekkäisiä kuntia? 🤔

    • voivoifatim

      Sallatauti on saanut nimensä siitä ,että ko geenimuunnos on ensimmäisenä löydetty sallasta. Myöhemmin samaa tautia on löytynyt muualtakin suomesta, on siis koko valtakunnan asia.

    • wsaswed

      eiköhän noita paskoja ole joka paikkakunnalla ja muutenkin häirintyneitä sekopäitä.

      • Anonyymi

        Kyllä Sallassa on sekopäitä työpaikoilla,riitaa epäsopua,kateutta,aivan sairasta hommaa,sisäpiiritouhuja,en viittiny katsoo ,vaihdoin paikkakuntaa.Kuka Sallaan töihin tulee,kipinkapin palaa takaisin etelään!!!!Ei täysjärkisten hommaa,hoitoon vain,mielenterveys brakaa.


    • öpolköpo

      kaikki kahelit niitä levittää ja vielä kutsutaan tänne,voi helvetti mitä paskaa,nuo vihreät ajattelee asioita perseellä eikä aivoilla.

    • 85421

      Toki Sallantauti on saanut nimensä siksi kun se löydettiin ensimmäisenä Sallasta. Tautiahan esiintyy eniten pohjoissuomessa , Kainuussa, ja Pohjoiskarjalassa, elikkä syrjäseuduilla.
      Kyllähän Fatima siinä on oikeassa osasyy tautiin on sukulaisuus, on herkuteltu serkuilla.

      Huonot kulkuyhteydet ja harva asutus, ja laiskat miehet ei ole viitsitty lähteä kaukaa moriamia halemaan, on kaadettu ensimmäinen vastaantulija.

      Fatima olisi toki voinut pitää suunsa kiinni ja hakea paskakasoja lähempää.

    • Diarra

      Fatim Diarra voi olla oikeassa, sillä sehän selittäisi Kepun ja kenokaulojen kannatuksen Sallassa.

      • 739409

        Siinä toki olet oikeassa onhan kepulaisuus tietynlaista sisäsiittoisuutta, joka istutetaan lapsiin vanhempien perintönä.
        Tämä tulee esiin kun Lapista joudutaan muuttamaan eteläsuomeen duunareiksi. Kepulaisen kasvatuksen saaneella onkin hankala paikka palkkaneuvotteluissa äänestää itseään vastaan.
        Sen olen kyllä huomannut mitenkä näille hyvin kelpaa ne edut jotka toiset taistelee heille. Työyhteisöissä nämä kepulit ovat alinta kastia.


    • Eienääuudestaan

      Pitäisiköhän tässä olla huolissaan Suomen koulutuksen tasosta, kun opettajaksi opiskelevalla Fatimalla on noin huonosti Suomen maantieto hallussa?
      Maalta muuttaneita on pääkaupunkiseudulla on niin paljon, että eiköhän seuraavissa kunnallisvaaleissa Fatima huomaa loukanneensa ihmisiä. Jääneekö Fatiman viimeiseksi kaudeksi kaupunginvaltuustossa.

    • Hfyuj

      Vissiin suvussa naitu Ruåttin puolelta kun on hyvä rusketus.

    • Yjcjgk

      Joko on Fatima käynyt Sallassa?

    • Anonyymi

      Mitä serkunpi sitä herkunpi. Omalla serkkulikalla on kireä ja hyvä takapilhu.

    • Anonyymi

      Tosihan se on

    • Anonyymi

      Kultaset ainaki, vielä nykyäänkin. Näkee naamasta ja tyhymyyestä.

    • Anonyymi

      Nyt työntekijät kuulolle – tämä on huolestuttavaa! Osa työnantajista on jo lähtenyt ajamaan suomalaista yhdessä sopimisen kulttuuria alas. Tämä tarkoittaa käytännössä entistä huonompaa asemaa työntekijöille ja siinä piilee todellinen vaara, että palkkoja ja työntekijän oikeuksia poljetaan jatkossa.

      Myös perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on osallistunut keskusteluun ja toistuvasti väläyttänyt työehtojen yleissitovuuden purkamista ja muita radikaaleja työntekijöihin ja reiluun työelämään kohdistuvia heikennyksiä. Halla-ahon mukaan Suomen työllisyysastetta ei saada korjatuksi niin kauan, kun ay-liike vastustaa työttömyysturvan ja irtisanomissuojan heikennyksiä, paikallisen sopimisen lisäämistä, työehtosopimusten yleissitovuuden purkamista ja lakko-oikeuden rajoittamista. (IS 29.5.2021) Tämä on täyttä puppua!

      Avataanpas konkreettisesti, mitä työehtojen yleissitovuuden purkaminen ja siirtyminen vain lain turvaamiin minimeihin tarkoittaisi käytännössä:

      ❌Monet reilua työelämää, eli työntekijöiden toimeentuloa ja riittävää vapaa-aikaa turvaavat säännökset poistuisivat, koska ne tällä hetkellä perustuvat työehtosopimuksiin, eivät lakiin.
      ❌Vaikutus tavallisten työntekijöiden toimeentuloon voisi olla tuhansia euroja vuodessa samalla, kun työaikaa lisättäisiin ja etuja karsittaisiin. Esimakua tästä saatiin jo: Perussuomalaiset päättivät ed. hallituksessa palkattomista kiky-tunneista ja lomarahaleikkauksista.
      ❌Tuloksena olisi vähemmän palkkaa ja enemmän työtätyöntekijöille ja uudet ennätysosingot, eli hyödyt heikennyksistä, korjasivat miljonäärit.
      ❌Työntekijöiden työssä jaksaminen ja elämän hyvinvointi heikkenisi, millä on suoria vaikutuksia myös työllisyysasteeseen.

      Vasemmistoliitto haluaa turvata työehtojen yleissitovuuden ja tarvittaessa tuoda lakiin nykyistä paremmat vähimmäisehdot – sillä yksittäiset työntekijät ovat heikossa neuvotteluasemassa, jos työnantaja yhtäkkiä päättää alkaa heikentää työehtoja.

      Suomalaisten työntekijöiden verrattain hyvä asema ei ole tullut vahingossa, vaan työntekijöiden oikeuksia, palkkoja, vapaa-aikaa ja työoloja raivokkaasti tämänkaltaiselta politiikalta suojelemalla ja omia oikeuksia ajamalla.

      Reilut työehdot ja elämiseen riittävä palkka kuuluvat kaikille, ei harvoille!

    • Anonyymi

      Ei savua ilman tulta, Sallan tauti on saanut nimensä niistä insesti hommista ja nimihän on keksitty sallalaisten hommien pohjalta.

    • Anonyymi

      Sallan tauti eli sialuria on vaikea psykomotorisen kehityksen jälkeenjääneisyys ja ataksia. Sallan tautia sairastavien soluihin kertyy siaalihappoa, joka estää normaalin solutoiminnan. Sallan tauti on suomalaiseen tautiperintöön kuuluva hitaasti etenevä resessiivisesti periytyvä sairaus, johon kuuluu vaikea kehitysvammaisuus ja liikunnan häiriöitä. Geenivirhe on 6. kromosomin SLC17A5-geenissä (6q14-q15).

      Suomessa Sallan tauti on todettu noin sadalla henkilöllä, Ruotsissa kolmellakymmenellä henkilöllä ja muualla muutamilla. Suurin esiintyvyys on Pohjois-Suomessa.[1] Suomessa todetaan vuosittain pari uutta tapausta.[2]

    • Anonyymi

      Rursaus on tosiasia,ei kelpaa siitokseen!

    • Anonyymi

      Joka Sallassa asuu,niin tosiaan on koulunkäynti jäännyt vähemmälle.Johtuisiko Sallataudista..

    • Anonyymi

      jokose täti melkein läskirapula kävi äinpäin

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe