Antroposeeni

JumalanjaDarwininasialla

Onko se nyt menossa(?) , Alkoi 1950 Ei Maailman kausista voi sanoa kuin miljoonissa vuosissa Kun vertaan muihin kausiin , niin sanoisin mikä todennäköisyys että minun elinaikana alkaisi joku uusi kausi on yksi miljoonasta. Alkanut mikään miljoonaan vuoteen, Yleensäkin nuo maailmankaudet menee limittäin kymmeniä miljoonia vuosia toisensa kanssa. En allekirjoita holoseesiakaan, vaan sitä edeltävän kauden ei ihminen kuulu maailmankausiin sitten kun olemme olleet vähintää 20 miljoona vuotta olemassa voimme palata asiaan

1

<50

Vastaukset

  • Ja mikähän helkkarin ammattilainen sinä luulet olevasi määrittelemään, että 20 miljonaa vuotta pitää katsoa ensin? Jätä asia suosiolla asiantuntijoiden keskenään puitavaksi. Ei sinulla taida olla tällaiseen mitään annettavaa.

    Ethän näytä tietävän edes sitä, ettei vuosi 1950 ole kuin yksi monista asiantuntijain pohtimista vaihtoehdoista antroposeenin alkamisajankohdaksi. Etkä näytä tietävän sitäkään, ettei holoseeni edes ole kausi vaan se on epookki. Miksi siis tunget sitä tähän asiaan? Kausistahan sinä halusit puhua, vai etkö osaa päättää?

    Geologiset ajanjaksot eivät ehdottomasti tule määrätyiksi siten, että niiden kestojen olisi vastattava vastaaviaan. Stratigrafit päättävät kausista, et sinä. He ovat niitä, jotka arvioivat mitä ajanjaksoja määritellään kausiksi, et sinä. Voit siis imaista väitteesi kausien miljoonien vuosien vaatimuksesta takaisin hanuriisi.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.