Mehiläissekoilua

Arveluttavaa

Miksi Ylitornion "päättäjät" sekoilee Kemi - Tornion sotessa? Tulkaa pois sieltä, Lapin keskussairaala on sairaalamme! Jos alkkulalaisille ei kelpaa pannaan kunta kahtia. Meitä pohjoisen ihmisiä ei yhdistä teihin, kuin erittäin huonokuntoinen tie.

14

428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mehiläiseen

      Kyllä sopii siitä vaan kunta kahtia. Hyvin pärjätään ilman peräläisiä.

    • Rovaniemelle

      heh heh !
      Rovaniemelle matkaa 40 km ja paljon parempi tie kun Alkulan perälle.
      Asiakkaalla säilyy valinnan vapaus - päättivät kunnan päättäjän mitä vaan.

      Ei kukaan hölmö lähde Kemiin sairaalaan joka on tasoltaan huonompi kuin kolme kertaa lähempänä ja parempien kulkuyhteyksien päässä oleva Lapin pääkaupunki Rovaniemi.

      Menkää vaan merilappiin ja maksakaa 100 milj. sanktiot yksityisille verenimijöille - hölmöt päättäjät. Laittakaan kuntienne talous konkurssiin niin valtio ottaa teidän holhoukseen, hävittää ensimmäisen ylitornion kunnan historiaan (liitetään osa rovaniemeen ja osa tornioon) - loppuu muun suomen veronmaksajien varoilla pelleily

      • Arveluttavaa

        Mielestäni Ylitornion kunnantoimistolle kannattaisi hommata Lapin läänin kartta. Kerätään vaikka kolehti sellaisen hankkimiseksi. Matarengin risteyksestä (Aavasaksa) on tasan yhtä pitkä matka Kemin ja Rovaniemen sairaaloihin. Rovaniemelle matka taittuu vain paljon nopeammin. Raanujärveltä Kemiin 170km (alkkulan kautta) ja raanulaisilta olen kuullut, että he haluavat kunnon sairaalaan (Roi). Ministerikin käsittääkseni ihmetteli, että Ylitornio haluaa mehiläiseltä vain erikoissairaanhoidon...onko toiveissa, että kunnassa on kohta 20 000 asukasta, että se voi itse järjestää alemman tason hoidon?


    • kinkkinenasia

      Salomonin tuomio , mutta roi saattaa siepata itäkairan kullat -hä ?

    • rolloon

      Rolloon Rolloon sehän on päivänselvä valinta niillä joilla valinnanvapaus on

    • MuuttoRovaniemelle

      Muutetaan Rovaniemelle .. Ylitornion päättäjät viis veivaavat kuntalaisten hyvinvoinnista ja palveluista.

      • Arveluttavaa

        Meän Tornionlaakso lehdessä oli juttu Ylitornion kunnanvaltuuston kokouksesta, jossa ko. juttua käsiteltiin. Ainoa myönteinen asia, joka tuli mieleeni oli se, että nuista vihloin maailman ongelmia ei ainakaan ruutiaseilla ratkottaisi.


    • fundeeraus

      Asiaahan voisi tarkastella vaikka tuon tie verkoston kautta. Ylitornion Mäntyvaaralta vt21-Simon etelä puolelle. Kuinka paljon lapin ihmisiä asuu tuolla tieosuudella, josta Kemi on helpoimmin saavutettavissa?
      Toinen kysymys on se kuinka moni tuolla samalla alueella olevista on oikeasti tuottavassa työssä, siis ei verovaroilla ylläpidetyissä?
      Missä on Lapin alueen tuottavat työpaikat jotka eivät ole verovaroilla ylläpidetyt. Mikä osa tästä alueesta kasvaa tasaisen varmasti?
      Missä yritykset investoivat tulevaisuuteen eniten?

      • muidenvaroilla

        Eipä taida olla missään, muun suomen varoilla elätettäviä suurin osa.


    • Konkurssitulee

      Ylitornion kunta konkurssiin ja liitetään vakavaraisiin naapurikuntiin Pelloon, Rovaniemelle, Tervolaan ja Tornioon.

    • näintuleekäymään

      Poliittinen johdatus
      Vuosikymmenet Suomen Yleisradio soitti suhteellisen suosittua rallatusta nimeltään "Kyllä maalla on mukavaa". Tämä 1970-luvulta lähtien alkanut julkkisten, kirjailijoiden ja kaikenlaisten elämäntapaintiaanien haikailu maaseudun ihanuuden perään ei ole kuitenkaan kyennyt hämäämään eteenkään suurten ikäluokkien jälkeistä sukupolvea. Tuoreimpien tutkimusten mukaan suomalainen nuori aikuinen ei halua muuttaa maalle asumaan kuin vasta äärimmäisessä hädässä. Julkishallinnon työtehtävissä kaikkein vähiten haluttuja ovat pienten paikkakuntien avoimina olevat työpaikat. Jopa nousujohteisessa vireessä oleva suomalainen kaivosteollisuus on havainnut saman ilmiön. Kainuun ja Lapin korpiseudulle ei näytä olevan erityistä tunkua. Nyt kun suuret ikäluokat ovat jäämässä (tai osittain jo jääneet) eläkkeelle on ongelma akuutti suomalaisen maaseudun elinkeinotoiminnalle.

      Poliittiselta eliitiltä näyttää puuttavan rohkeus tehdä ns. lopullinen ratkaisu suomalaisen maaseudun suhteen. Suomalainen maaseutu on henkinen helvetti jossa ihminen taantuu, tulee umpimieliseksi, sulkeutuu. Maaseudun "ihanuudessa" mieli tuskin avartuu. Maaseudulla perheet hajoavat jopa todennäköisemmin kuin kaupungeissa. Suomalainen maaseutu ja sen kallis ylläpitäminen olisi aika lopettaa. Jokainen rakentakoot kalliit kesämökkinsä maaseudulla jos haluaa ja ylläpitäkööt infrastruktuurin.

      Suomalainen maaseutu henkisine perintöineen on aiheuttanut jo sen verran paljon traumoja ja murheita suomalaiselle yhteiskunnalle (myös kaupungeissa) että maaseudun ihannointi ja paapominen olisi aika lopettaa. Suomalaisten kuuluisia sulkeutuneisuus ja puhumattomuus on viime kädessä juuri ankean maaseutumme perintöä. En tiedä evoluutiotutkimuksista jotka kertoisivat kuinka monta sukupolvea menee ennenkuin väestö henkisesti kaupungistuu. Suuret ikäluokat muuttivat massoittain kaupunkeihin mutta jäivät valitettavalla tavalla toisesta jalastaan kiinni maaseutuun ja ylläpitivät traditioissaan illuusiota "elävästä maaseudusta". Suomen Keskusta ja osittain myös vennamolaisuuden vuoksi myös Perussuomalaiset höyhöttävät myös "maaseudun elinvoimaisuudesta".

      Nyt kun olemme vihdoinkin pääsemässä irti suurten ikäluokkien pakkovallasta ja valtaan ovat nousseet suurten ikäluokkien jälkeinen sukupolvi olisi syytä tehdä tehokas kirurginen leikkaus suomalaisen maaseudun suhteen. Kaapelit nippuun ja viimeinen lähtijä sammuttamaan valot. Jättäkäämme suomalainen maaseutu eläinkunnalle. Ihmisten oikea paikka on kaupungeissa.

      • LääkärienVallankumous

        OMISTUKSET Joukko Mehiläisen ”avainhenkilöitä” omistaa yhtiötä Luxemburgin kautta. Asiantuntijan mukaan on ongelmallista, että sote-jätin omistajia jää piiloon.
        SUUREN suomalaisen terveyskonsernin Mehiläisen johtoportaassa on syytä toivoa myös henkilökohtaisten omistusten vuoksi, että sote-uudistuksen mahdollisesti tuomat uudet jättimarkkinat kasvattavat yhtiön bisneksiä.

        Joukko suomalaisia Mehiläisen avainhenkilöitä kuuluu yhtiön omistajiin. Mehiläiseen sijoittaneiden yksityishenkilöiden nimet ja omistusosuudet jäävät pimentoon Suomesta Ruotsin kautta Luxemburgiin kulkevassa omistusketjussa.


      • näinhänasia

        pitkä juttu aunoa hyvä asia, että oli paljon sanoja, ymmärsikö kirjoittaja täysin että hän kirjoitti täysin tietoa jota päivittäin esillä mediassa, siis ei kirjoittajan "näin tulee käymään" ei omia ajatuksia


    • ainiinnkö

      Sehän on niin, että lääkärit kuuluvat siihen häviävään ammattikuntaan samoin kuin rekka-ja taksikuskit, hoitajat, toimistotyöntekijät, pankkivirkailijat, apteekkarit jne........ Robotit tulevat hoitamaan suurimman osan tehtävistä ja nettilääkärit. Eli nappia painamalla haemme itse diagnoosin ja tieto menee sille viranomaiselle jolle pitää lähettää, tietenkin sähköisesti vaikka kuvineen. Tietokone käsittelee asian, antaa sairasloman, eläkkeen, lähettää jaktohoitoihin jossa robotit ottavat vastaan ja tekevät leikkaukset jne.....Lääkkeet tulee robottiapteekkin mistä tunnistimella samme ne jne...... Toiminta ostetaan Nigeriasta, Calgutasta, Manilasta,... mistä nyt halvimalla saadaan ja maksetaan jollekkin miljärdäärifirmalle Pahamalle tai muuhun veroparatiisiin. Hyvä että tulee tämä aktiivimalli työllistämiseksi, saavat kaikki ammattikunnat sitten tehdä aktiivisesti jotain toimettomuudelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe