Kun mikään ei riitä

näeitsesi

Kariutuuko parisuhteenne siihen ansaan, kun mikään ei riitä toiselle.
Se voi olla jatkuvaa sisustamista, pakkomielteistä jatkuvaa kaikenlaisen rihkaman ostamista. Vaatteiden jatkuvaa ostamista eli jonkin tason ailahtelevaa mielialaa..

Tämä vie rahat mennessään ja tuo tilalle jatkuvan puutteen, joka kyllä rikkoo suhteen ennen pitkää.

Se voi olla toisen omistamista kaikessa, ei mitään voi tehdä omin aivoin.
Se pahin on kuitenkin seksuaalinen ahdistaminen kodissa, nyt tuo metoo on esillä, mutta ihan samanlainen metoo koskee koteja ja seurustelu suhteitakin. Oletko liian päälle käyvä.

Kun mietin itse, minulla turvallinen koti on tärkein, jossa viihdytään . ei sen pidä olla "kaupallisuuden orjuuden sisustama" vaan ihan omannäköinen.
Sisustussuunnittelija näkee omalla tavallaan ja sinulla on ihan oma kyky samaan eli luoda oma visio ja paljon halvemmin, joten pitää päästä irti kaupallisuudesta ja ohjaamisesta.

Hyvin helposti joku nakkelee, mitä ohjeita annat tällä sinulla, mutta ihan samanlaista ohjausta ovat juuri nuo sisustussuunnittelijoiden antamat ohjeet, median kautta salainen ohjaus melkein joka asiassa ja sitä on myös porno.
Sitä vastoin opetus näihinkin asioihin koulutettujen asiantuntijoiden avulla on tärkeää.

Se tyhjyys valtaa, jos elää jatkuvan kaupallisuuden vietävänä.

19

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole mitään tuollaista

    • entidämitätekis

      Avovaimoni on retkahtaniut kaiken laisiin härpäkkeisiin ja rahaa niihin uppoaa, samoin juuri vaatteisiin. Olen sanonut viimeksi viikko sitten että nyt riittää minäkin asun täällä, jos haluut jatkaa tuohon malliin jatkat yksin minä lähden. Kyllä meni naisen naama vakavaksi ja kysyy et eks enää rakasta mua. Sanoin et ei tuolla rihkamalla ole mitää tekemistä rakkauden kanssa vaan minäkin päätän mitä seinillä on tapetin lisäksi ja pöydillä. Lisäksi mulla pitää olla omaakin hyllytilaa vaatekaapissa, aina vaan vähenee. Tämä ei ole uusi ilmiä, sitä on jatkunut lähes koko yhdessä olon ajan mutta lisääntyy vaan ja varastossa on roinaa suomeksi sanottuna ja kun sanon että pitää hiettää tarpeeton pois niin ei käy.

      • Ou. Meillä ei ole tauluja eikä verhoja eikä mattoja ei koristeita,joillakin on rahaa pistää sitä näköään johonkin🤣


      • Ainoat asiat mitkä koristaa ovat lapsien askartelut😁

        Oon kyllä vähän aikaan toivonut jos nyt saisi koristeltua jouluksi.


      • 7369

        Siperia = puutteen vuodet opettivat vaimoni ymmärtämään käytettävissä olevan rahan rajallisuuden.
        Minä en ole puuttunut asuntomme sisustamiseen millään tavalla. Mittavammissa tapauksissa, kuten 30 vuotta vanhan sohvakaluston uusimisen yhteydessä minut raahataan kaluliikkeisiin katselmuskierrokselle mutta oma roolini rajoittuu koemakaamiseen.

        Muutenkin vaimoni on tarkka patu. Saa huoletta viilettää tyttöjen matkoilla Euroopassa ja pk. seudulla 5000€;n kortti lompsassaan minun tarvitsematta pelätä mitään hullutuksia.
        Koskaan en ole tarkistanut hänen yhteisten rahojemme ( kaikki yhteistöä ) käyttöä.

        Muutama todellisen köyhyyden vuotta eivät menneet hukkaan.


    • 7369

      Eihän tuosta tule mitään pitemmällä tähtäyksellä!
      Ainoa mahdollisuus olisi, että te molemmat hyväksytte tyytyväisinä tilanteen jossa olette PA huomattavan osan rahapäivien välejä.

    • työttömänjuhlaa

      Jos ottaa rahan käytön huomioon naiseni käyttää paljon enemmän...on tietty vaatteet ja meikit ja mitä niitä nyt on. Kumpikin kun maksaa osansa vuokrasta, muut laskut ja ruuat niin voi vain ihmetellä että mitä jää, no nainen kai sitten jostain sitä repii kun vaatetta ilmestyy aina uutta, käyttäis nyt vanhojakin mut ei.

    • Ei.kariudu.tuohon

      Ei ole tuommosta ollut. En edes ymmärrä aloituksen pointtia, opastusta vaikkei ole kysytty neuvoa.

      Tottahan materialistisia ihmisiä löytyy, mutta ei sellaista kannata kumppanikseen ottaa ellei itse ole samanlainen. Sellaiset ihmiset ovat jo elämtapansa valinneet ja he saavat ilonsa kuluttamisesta, shoppailusta ja uusista tarpeettomistakin tavaroista, siinä missä muut ottavat ilonsa ihmissuhteista eli perheestä, ystävistä ja rakkaudesta. Materialistinen ihminen ei kaipaa neuvoja, ei niitä kiinnosta. Me muut taas emme tuota aloitusta edes tarvinneet.

    • valintaatehtävä

      Joskus pitää saada jotain uutta. Kai sellaisiakin ihmisiä on, joille "mikään ei riitä". Mulla on vanhin käyttämäni vaatekappele, hartialämmitin, peräisin 80-luvulta. Joitain verhoja löytyy kai vanhempiakin, siis ikkunaverhoja. Nyt käytössä olevat ovat kai tältä vuosituhannelta. Ostan joskus uusia tekstiilejä, kun käyn alan kaupassa. Nyt palakaupasta pitäisi saada tummaa kangasta, että teen puserosta yöpaidan. Tykkään näprätä jotain tv:tä katsellessa, en ole varsinainen käsityöihminen kuitenkaan.

      Mitenkäs miesten ostelut? Kuinka usein auto vaihdetaan? Vene? Vesiskootteri? Moottorikelkka tms. ? Mutta nehän eivät ole krääsää?! Ainakaan miesten mielestä!

      • 7369

        Kyllä sellaisia miehiäkin on.
        Erään tuttavaperheemme herra ei ymmärtänyt lainkaan lapsiperheen muiden jäsenien ja kokonaisuuden tarpeita.
        Samaan aikaan kun rouva etsi kirppareilta ja vaihtopisteestä vaatteita kahdelle, alle kouluikäiselle lapselle, tälläsi herra kerrankin kuukusipalkkansa verran viihde-elektroniikkaan.
        Yms.
        Ratkaisu oli naisdiktatuuri.
        Herralta valtuudet pois ja määrärahoille.

        Kun mainitsit auton niin meillä auton ikääntyminen hiertää vaimoani, ei minua.
        Joudun aina keksimään keinoja viivytystaistelun käymiseksi.
        Elokuun lopulla vaimoni ilahtui syvästi kun 19 vuotta "vanha", keskiluokkainen, eurooppalainen menopeli halvaantui sähköiltään ja merkkiliikkeen nuolto väitti, ettei niin vanhaa mukamas saa varaosia. Jos olisi saanut niin koko kojelauta olisi pitänyt vaihtaa ja se olisi maksanut enemmän kuin auton vaihtoarvo.

        Vaimo mieltyi ensimmäisessä liikkeessä olleeseen tarjokkaaseen. Kumpikaan meistä ei hyväksy käytettyä. Edellistä pidin 14 vuotta.

        Omissa hankinnoissaan vaimo on pihi mutta joiltakin osin on halukas uusimaan huonekaluja. Painosti vaihtamaan 30 vuotta vanhan sohvakaluston uuteen.


      • työkoneitakinon

        No esimerkiksi autolla ja moottorikelkalla tehdään monin paikoin Suomea vielä työtä. Jollain Elloksen hepenillä tai ihkuilla sisustustauluilla ei välttämättä niinkään.


      • valintaatehtävää
        työkoneitakinon kirjoitti:

        No esimerkiksi autolla ja moottorikelkalla tehdään monin paikoin Suomea vielä työtä. Jollain Elloksen hepenillä tai ihkuilla sisustustauluilla ei välttämättä niinkään.

        Aika moni vetää niitä Ellos-rättejä päälleen, kun töihin lähtee t. lapset kouluun. Jonkinnäköiset vaatteet sitä niskaan vedetään, eikös niin.
        Kerran yritin selittää jollekin rouvalle, että metsässä siitä moottorikelkasta voi jotain hyötyä ollakin.. vaan oli täysi lelu siinä perheessä. Toisessa yhteydessä keskusteltiin moottoripyöristä muijien kesken ja joku tuumasi, että "miehet saa rahaa, kun ajavat m-pyörillä", hahhah. Eli miesten lelut maksaa paljon ja haisevat bensalta ja moottorit metelöi.

        Ap on oikeassa, ero voi tulla, ja ehkä hyväkin niin, jossei yhteistä säveltä löydy. Ainakin hyvä erota ennen lasten saamista, jos lapset kuuluvat suunnitelmiin. Rahahölmöilyjä voi olla molemmilla sukupuolilla eikä aina diktatuuri onnistu.


    • hjyui

      Kas kuinka ollakaan, on noita täydellisiä taas moittimassa siitä, että annetaan muka ohjeita.
      Käykö jotenkin omaan nilkkaan, eikö pää kestä lukea omista mokistaan, sillä eihän muutoin tarvitse ottaa edes kantaa asioihin, jos ne eivät jotenkin satuta juuri sinua itseäsi.

      Kun kerrankin jättäisit nokittelematta joka asiasta, saattaisi pienimuutos tulla sinunkin ajatusmaailmaan ja uskon että olisi hyväksi ajatella ihan omilla aivoillaan, saattaisi seurata vain hyviä asioita ja onnellisempaa elämää.

    • hjkghk

      Ei ole tuollaisia ongelmia ollut. Ex oli himohamstraaja, mutta hänestä pääsin onneksi eroon.

      Tykkään kivasta kodista ja vaatteistakin. Niiden ostamisesta en, koska siihen menee rahaa, josta pidän myös :). Eli sellainen hyvä tasapaino kaikessa.

    • Reeåå

      Siis mitä. Onneksi olen onnellisessa asemassa. Jos en jaksa työpäivän jälkeen mennä kotiin asti voin jäädä kaupunkiasuntoon yöksi. Saan ladata ankujani rauhassa ja rentoutua työpäivän jälkeen. On ihanaa kun mies ymmärtää.

    • AhneusOnTalous

      Ei pidä riittää :)

    • pop98

      Mukavahan se on katsoa vaimoa näteissä vaatteissa, eikä epäsopivissa kirppari ryysyissä.
      Ettei vaan mustasukkaisuus olis taustalla, että muutkin miehet kiinnostuu pian jos sopivissa muodikkaissa kuteissa kulkee..

    • Harrastansisustusta

      Jos olet mies niin olet kyllä vätys. Valitat jopa siitä, että seksissä nainen olisi liian päälle käyvä :D Yleensä miehet tykkäävät jos nainen on aktiivinen. Olet valinnut ihan vääränlaisen naisen itsellesi. Etkä älyä sitä. Jatkuva sisustaminen on toisille harrastus siinä missä vaikka pienoismallien teko, kalastus tai matkustaminen. Eiköhän jokainen saa päättää ihan itse mihin rahansa käyttää. Niin kauan kuin rahat riittää laskuihin ja ruokaan niin mitä valitat ? Toki parisuhteessa asioista pitää keskustella mutta naiset vaan yleensä osaa sisustaa paremmin kodin viihtyisäksi. Seurustelin miehen kanssa jolla oli tummanruskealla sohvalla tummanruskeat sohvatyynyt, tummanruskea matto, ruskealla pöydällä ruskea liina jne. Eihän sellaista kukaan järjissään oleva kestä. Sisustukseen tai häihin ei olisi saanut käyttää edes 300 euroa mutta autoon laittoi sumeilematta yli 30 000 euroa !

      • eyae

        "Seurustelin miehen kanssa jolla oli tummanruskealla sohvalla tummanruskeat sohvatyynyt, tummanruskea matto, ruskealla pöydällä ruskea liina jne."

        :D :D

        Vaikea saada naista tuollaisella sisustuksella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe