Kärnän kirjotukset

riekonpyytäjä

Mitä mieltä olette Mikko Kärnän kirjotuksista?
Kannanotot homoista ja pakolaisista, nuuskasta ja broilereista?
Minkälainen vaaliohjelma hänellä oli, oliko vaalilupauksia?

76

1416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N-O2

      Ketä kiinnostaa

    • Normitallaaja

      Minun mielestä hyviä kirjoituksia ja kannanottoja. Sellaista asiaa mikä helpottaa normi tallaajan elämää. Myöskin luonto otettu hyvin huomioon.

      • Nuuskaaaaalisää

        Sinähän se vasta vitsin murjasit, Lapin eteen ei ole ehtinyt touhuta mutta puolueen ja hallituksen tasolla hyörii niin että Kanki-Kaikkosenkin piti puuttua julkisesti.


      • Mihke

        Kyllä jalat pitäis pysyä maassa


    • Rajavartia

      Kataloniavouhotus kyllä ihmetyttää

    • Tenonlohta

      kirjotuksia en oo seurannu mutta paljon poissaoloja on hänellä erilaisista sovituista tapahtumista lapin äänestysalueella vaikka kaikki muut lapin kansanedustajat olis ollutkin paikalla,ei kiinnosta? Lohiasioista puhuu mutta teot puuttuu

    • eijatkoille

      Typeriä höpötyksiä!

      • enäänestä

        Pöljiä höpinöitä, huomionkipeyttä?


    • Laanilaila

      Mitäs se on sitten tehny kun näin syytellään?

    • ihanpelleukko

      pyrkyri se on ei mitään muuta

    • yrjömatti

      Muut lappilaiset kepun kansanedustajat ovat vellihousuja Mikkoon verrattuna.

    • vellipaska

      Parempi vellihousu kuin paskahousu.

    • Espanjantautinen

      Tämänpäiväinen tiedote, Kärnän ehdotus tiedotusvälineille Tasavallan Presidentin oikeuteen viemisestä oli kyllä pohjanoteeraus tältä Kainuun hepulta. Paavo onneksi tulee pian takaisin.

    • tollothiljaa

      Pressanvaaleissa Mikko saisi enemmän ääniä kuin "lautakasa" - Matti. Ellikkä kepun ykkösmies.

    • mozarella99

      Mikolta jälleen erinomainen kirjoitus , tällä kertaa työttömien aktiivimallista (uusi suomi).

    • BrittaM

      En äänestännyt häntä eduskuntavaaleissa enkä ollut väärässä,
      en äänestä koskaan kun ei edusta lappilaisia asioita.

    • velierkkivääräleuka

      Kärnä uhkasi erota kirkosta tv-ohjelmassa jos kirkko antaa suojaa turvapaikanhakijoille. Onko hän vielä kirkon jäsen. Äänestäjiä varmaan kiinnostaa,

      • hallelujaagogo

        ei kirkossa itketä kärnän perään.


    • kukko-kurnu

      Kärnän höpötykset yhtä tyhjää törinää. Ketään kiinnosta. Turhaa kurnutusta. Tikusta asiaa. Itteänsä vain korostaa siittä siinä räksytyksessä on kyse.

      • kotkotusta

        Justiinsa näin.


    • 77777777777777

      22.1.2018 16:19

      Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja Piia Kattelus kirjoittaa blogissaan Oikea Mediassa, että hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa.

      Presidentinvaaleissa valitaan Suomelle valtionpäämies, jolta edellytetään ennenkaikkea jämäkkyyttä ja kykyä tehdä Suomen kannalta oikeita päätöksiä oikealla hetkellä sekä seisoa tehtyjen päätösten takana.

      Syksyllä 2015 Suomen länsiraja vuosi kuin seula. Koska rajalla ei ollut valvontaa, sekoittui holtiton ulko-ja turvallisuuspolitiikka sisäpolitiikkaan vaarantaen Suomen sisäisen turvallisuuden pysyvästi.

      Suomen presidentti Sauli Niinistö ei tehnyt tuolloin mitään, jotta tilanne länsirajalla olisi saatu hallintaan. Rajavalvonta olisi voitu ottaa käyttöön kansallisen lainsäädäntömme puitteissa. Samaan aikaan Supo nosti terrorismin uhka-arviota ensimmäisen kerran Suomen historiassa, sitä ennen terrorismin uhka oli ollut maassamme hyvin matala.

      Suomalaiset seurasivat tuona syksynä epäuskoisina uutisia kohti Suomea vaeltavista ihmisistä, joiden kerrottiin olevan hädänalaisia ja jotka tulivat kaukaisista maista aina Impivaaraan asti hakemaan turvapaikkaa. Toki heidän tietään oli tasoitettu jo Euroopassa ja muissa Pohjoismaissa päästämällä heidät vapaasti kulkemaan kohti pohjoista “luvattua maata “, vaikka tämä oli vastoin Dublin-sopimusta.

      Syksyllä 2015 ainakin minä kaipasin johtajaa, joka olisi tehnyt päätöksiä hallitsemattoman maahanmuuton hallintaan saamiseksi. Suomesta ei sellaista päättäjää kuitenkaan löytynyt, kunnes Seinäjoella kuulin Paavo Väyrysen puheen, jossa Paavo yksiselitteisesti totesi, että “rajat kiinni”.

      Paavo toi esiin, kuinka hän oli sinnikkäästi jo kuukausien ajan yrittänyt vaikuttaa hallitsemattoman maahanmuuton ennalta ehkäisemiseksi; Paavo oli ollut yhteydessä presidenttiin, pääministeriin ja muihin vastuullisiin tahoihin sekä Suomessa että Euroopassa, mutta turhaan. Nämä päättäjät olivat kykenemättömiä tekemään oikeita päätöksiä oikealla hetkellä, jotta kaoottinen tilanne Suomen rajalla olisi saatu hallintaan ja olisimme välttyneet paljolta pahalta.

      Istuvan presidentin, pääministerin ja muiden päättäjien vastuuttomuus on johtanut siihen, että Supo kohotti kesäkuussa 2017 jälleen terrorismin uhka-arviota kertoen samalla ISIS:in julkaisevan propagandaa suomen kielellä sekä kehottavan iskuihin Suomessa.

      Elokuussa 2017 Suomessa tapahtui terrori-isku. Suomen päättäjät olivat shokissa ja järkyttyneitä. Jälkikäteen selvisi, että Turun terrori-iskun tekijä oli ilmoittanut ikänsä alakanttiin ja tätä täysi-ikäistä miestä oli opetettu turkulaisessa peruskoulussa suomalaisten lasten kanssa. Kaiken huipuksi Supoa oli varoitettu tästä henkilöstä, mutta silti hän sai viettää aikaansa lasten keskuudessa.

      Terrorismin uhka on edelleen Suomessa historiallisen korkea, koska maassamme on noin 350 henkilöä, joilla on laajat verkostot islamisti-järjestöissä ja osalla heistä on merkittävä asema em.järjestössä. Potentiaalisten terroristien määrä on noussut viidessä vuodessa maassamme 80 prosenttia ja nämä henkilöt edustavat noin kahtakymmentä eri kansanryhmää. Heillä on taistelukokemusta sotatoimialueilta, erityisesti Syyrian ja Irakin konfliktialueilta, ja täten kyky terroriteon toteuttamiseen. Tämä muutos on historiallinen ja se on tapahtunut Sauli Niinistön presidenttikaudella.

      Mielestäni tämä kehityskulku, joka johtuu hallitsemattomasta maahanmuutosta ja väärästä ulko-ja turvallisuuspoliittisesta linjasta on täysin kestämätön etenkin lastemme kannalta. Kiitos vastuuttoman politiikan, globalisaation ja liittoutumispolitiikan, näkevät terroristit Suomen vihamielisenä valtiona ja suomalaiset vihamielisenä kansana – emme kai tällaista perintöä voi jälkeemme jättää.

      Minulla on ikävä Impivaaraa, jossa puolueettomuus, liittoutumattomuus, länsimaiset arvot, kuten ihmisoikeudet, tasa-arvo ja oikeusvaltio ovat voimissaan. Minun lapsuudessani ei ollut pelkoa siitä, että joudun jakamaan pulpettini ikäistään kypsemmältä vaikuttavan äskettäin maahan tulleen henkilön kanssa, jonka henkilöllisyys, tausta ja ikä ovat selvittämättä. Eikö tehtävämme ole suojella lapsia, eikä altistaa heitä vaaralle?

      Paavo Väyrynen on luvannut vaalia ja varjella Suomen itsenäisyyttä ennenkaikkea ulko-ja turvallisuuspoliittisen johtajuuden kautta. Suomi on palautettava puolueettomaksi ja liittoutumattomaksi valtioksi, koska se on paras turvatakuu kaikille.

      Piia Kattelus

      Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja

    • sivustakivaseurata

      Aika hyvä juttu. http://mikkokarna.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249616-pieni-vuoropuhelu-saamelaisuudesta-ja-saamelaiskeskustelusta

      Kieltämättä ihmetyttää saamelaisten itkeminen joka asiasta. Tai oikeastaan osan porukan itkeminen. Heillä on oikeasti ihan hyvin asiat tällä hetkellä. Miten heitä voi tukea tai edes ottaa tosissaan, kun kiusaavat ja sortavat omiansa? Sitten kun löydätte yhtenäisen linjan, voitte alkaa ajaa asioitanne. Valitettavasti kuulutte Suomen valtioon aivan kuten suomenruotsalaiset, mustalaiset, affenanmaalaiset, maahanmuuttajat jne. Omillanne; poronhoidolla ja kalastuksella ette tulisi toimeen, joten...

    • Soketitapelius

      Kuka tervejärkinen jaksaa Kärnä n juttuja lukea Siinä se on 150cm narsismia, no saattaa se olla 159cm mutta kärpäsarjassa kuitenki ilman hiuksia ja nuuskaa suussa.

      • Naapuriantoi

        Tarkoitat vissiin sitä pikkumunaista jolle kelpaa nainen kun nainen jos jalat leviää.


      • Viimeinentoivo
        Naapuriantoi kirjoitti:

        Tarkoitat vissiin sitä pikkumunaista jolle kelpaa nainen kun nainen jos jalat leviää.

        Naapurilla oli viimeinen toivo niin oli pakko pimeässä suostua.


    • Höperöukko

      Kärnä on sekasin kun humalainen entinen kommunisti. Suu auki joka asiassa ja oksennusta lentää sone täytteenä.iItseään täynnä oleva sekava narsisti. Lääkkeitä ei löydy tuohon sairauteen muuta kun pyöreähuone ja sekin oehmustettu.

    • suopunkisissi

      4 sanaa riittää tähän henkilöön. Tappaja , pettäjä, sekoilija, narsisti. Tämmösiä ns politiikkoja meillä on veronmaksajien kustannuksella . Toivottavasti häipyy täältä sinne Kataloniaan tai ihan minne tahansa.

    • MaukkaL

      Pyrkii pysymään esillä keinolla millä hyvänsä. Katalonian itsenäisyys on hänen tärkein tavoite. Lapin asioiden puolustaminen on jäänyt taka-alalle, siinäkin ihmeellistä poukkoilua ei saa selvää mitä yrittää. Paavo on selkeämpi Lapin asioiden ajaja.

    • seentinenkunnanjohtaja

      Onko se Kränä jo sielä kunnassa ehottanut naisile seksihommia. Meijän kunnassa muutama akka kerkisi jo antamahan pikkujouluissa oikhein vessassaki ja kuinka monta muuta hässimistä. Vai onkhan siitynyt pelkästhän etelän naisten sisäköksi.

    • Hiiyuuu

      Kärnä ja Simon Elo samanlaisia tyhjänpäiväistä ns kansanedustajia. Oman edun tavottelijoita molemmat narrit. Varsinaisia kuusi tolppia

    • jänghäjouni

      Tyhmät Mikkoa arvostelevat kenkäheinämiehet ovat Mikon rinnalla täysiä tolloja. Mikko jos kuka ymmärtää mikä Lappia riivaa.

    • Pillerihuurussa

      Alkaa olla Mikko jo aika sekaisin kun katsoo tämän ku viikon päivityksiä Lapinpuolustajan seinältä. Saa kohta odottaa kun tulee ilmoitus että piipa auto haki Kärnän.

    • Lopenkyllästynyt

      Kataloonia vouhotus on kyllä kummallista Lapin puolustamista.

      En ikinä äänestä tuota tyyppiä missään vaaleissa.

      • joikaajoikaaaa

        EU ajaa liittovaltiota, jossa Suomeen sijoitetaan 60 milj. arabia ja afrikkalaista. Toinen vaihtoehto on itsenäisten maiden löyhä EU jota keskustan valtaosa edustaa. Mutta ylä-lapissa ollaan perillä vain kenkäheinän kasvatuksesta ?


    • Munatonveikko

      Kaikki mihin Kärnä koskee , muuttuu paskaksi. Tuommoinen narsisti ja itsensä esilläpitäminen keinolla millä hyvänsä on vaarallista touhua. Ei ole eduskunnassa tittelit noussut kuin esim kokoomuksen ja Sinisten ensimmäisen kauden kansaedustajille. Keskustan johto varmaan myös huomanneet sotahullu epäsosiaalisen ja yheistyökyvyttömän kansanedustajan ja odottavat että putoaa automaattisesti pois kun Väyrynen palaa.Kukaan ei puolueesta viitsi suoraan sanoa että pidä suuri suusi kiinni Kärnä.

      • kansanääntälisää

        Maassamme valta on keskittynyt elitistisille liberaaliporvareille sekä heitä tukeville punavihreille. Valtaosa kansanedustajista näyttää olevan pelkkiä lipunheiluttajia joiden ainoa tehtävä näyttää olevan pitää kansa hiljaisena. AY-liikekin on kiinnostuneempi enempi halpatyövoiman vapaasta maahan päästämisestä kuin maksavien jäsentensä etujen valvonnasta ? Näitä "Kärniä" ja "Rajamäkejä" tarvittaisiin jokaiseen puolueeseen.


      • Minäminäminäminä
        kansanääntälisää kirjoitti:

        Maassamme valta on keskittynyt elitistisille liberaaliporvareille sekä heitä tukeville punavihreille. Valtaosa kansanedustajista näyttää olevan pelkkiä lipunheiluttajia joiden ainoa tehtävä näyttää olevan pitää kansa hiljaisena. AY-liikekin on kiinnostuneempi enempi halpatyövoiman vapaasta maahan päästämisestä kuin maksavien jäsentensä etujen valvonnasta ? Näitä "Kärniä" ja "Rajamäkejä" tarvittaisiin jokaiseen puolueeseen.

        Kärnä ihan itse tuli kehumaan itseään Suomi24 kun aikaa muut mediat jo kyllästymään narsismiin.


      • iäntälissää

        Yksittäinen kansanedustaja ei tässä maassa arvostele puolueensa johtoa oli aihetta kuinka paljon hyvänsä. Mutta moni tavallinen tallaajakin kyllä ymmärtää mihin tämä liberaaliporvari-politiikka johtaa. Maamme liberaaliporvarit päihittävät punavihreydessään Tanskan demarit mennen tullen.


    • Avaruusenkeli

      Tietääkö kukaan missä olisi myynnissä käytettyjä koneita jotka muuttaa pissan juomavedeksi? Tuossa jutussa johon linkki: http://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/201803292200846336_we.shtml

      On astronauteilla sellaiset. Tulisi selvää säästöä jos koko talousveden saisi omasta ja mahdollisesti työpaikalla kerätystä virtsasta.

      • inkkari-pappa

        Pakkoko sitä kusta on tislata.Ottaa hörpyt siitä vaan.Varmaan muistat Intian johtajan Mahatma Gandhin.Hän ryyppäsi aina oman aamuvirtsansa herätessään.Gandhista on huikean hyvä elämänkertakirja,luehan se


    • Paaväy

      Väykkä pettää aina. Ei tullutkaan eduskuntaan. Petti kansalaispuolueen. Pahinta mitä teki on ettei laittanut varamies Kärnää sopeutumiseläkkeelle, ettei puhuisi enää hevonpaskaa eduskunnassa.

      • dabaduuuu

        Lessut valtas kepun. Kai olet lessu ?


      • dabaduuu
        dabaduuuu kirjoitti:

        Lessut valtas kepun. Kai olet lessu ?

        Sininen ei saa yhtään paikkaa eduskunnasta kun se yksi torvi haukku pellen.
        Kai olet pelle?


    • Aslak.niilonpoika

      Mikko on kunnon mies.on aina saamelaisten puolella.hyvä Mikko!

    • Turhanpäivänenjaakko

      Kärnä taas lempi puuhissa tälläkertaa Pariisissa naiset ja viina ja tietenki veronmaksajien varoin. Eikä mittään etua hänen matkoista On meillä ylimääräistä rahaa vaikka velaksi .

    • Patanegra

      "Suosio" pompsahti ku laittoi häshtäg Catalonia. Uskomaton populisti juntti. Kehtaakin patsastella tuommoisen kansan puolestapuhujana. Hyi olkoon! Ilmiselvä narsisti, joka kerää pisteet häikäilemättä toisten tekemisistä. Katalonialaiset herätkää...

    • Hottentotti

      Kärnä on kallis ja tyhjänpäiväinen kansanedustaja joka tekee kaikki veronmaksajien rahoilla. Nilkki orkl.

    • Persjalka

      Täytyy kestää vielä vähän aikaa edustaja Kärnää. Paavo tulee ja Kärnä saa mennä sinne mistä on tullutkin ja ottakoon torvi-Torvisen mukaansa. Siinä meillä kaksi sattumaedustajaa joiden pätkätyö eduskunnassa jäänee tähän ainoaan pätkään - eivät tule enää valituksi. Kärnä tietää sen itsekin ja nyt siemailee ja reissaa valtion piikkiin mielin määrin. Torvinen ei vielä itserakkaudessaan ymmärrä, että ei kannateta takinkääntäjä populistia. Helppoheikki ja hupiukko.

      • nunnnukka

        Torvinen saa seuraavissa vaaleissa muutaman äänen ja Kärnä tulee olemaan alueen äänikuningas.


    • kepulainenvielä

      Kärnä on niin lapsen asteelle jäänyt että hävettä' maämme puolesta. Nyt se ilmoittelee että Espanja kuuntelee ja vakoilee hänen puhelinta. Sairas mikä sairas ja jos kuuntelevat niin itse sitä on kerjännyt. Hoitaisi kotimaan asioita ja palkitsisi äänestäjänsä eikä hillu kun heikkomielinen joka suunnassa . Koskahan Sipilä heittää sen puolueesta pois. Negatiivista mainosta Keskustalle.

    • turvonnutnaama

      Kärnä vissiin eronnut vaimostaan kun omalla seinällään kuvassa ei ole sormusta vasemmassa nimettömässä Ranskassa , siinä lasia nostelee poikamiehenä .

    • jänghältäjytiseeee

      Seuraavissa eduskuntavaaleissa, riittää kun muistaa yhden nimen : KÄRNÄ. Hirveä määrä ääniä tulossa.

      • Narsistiseon

        Tuskin kovin moni tervejärkinen antaa ääntä kärnälle


    • Insernööri

      Minä en taatusti äänestä Kärnää ---laitethan poika vielä kotiin kasvamaan. Kattothan 20 v:n kuluttua onko penikkatauti selätetty! Soon vielä niin lapsellinen, jotta luulee, että kun naama näkyy somessa ja kaikenmaailman hömpässä, se on hänen mielestään sitä asioiden hoitoa ja kansanedustajan työtä. Jotenkin säälittävää!

    • eioleok

      Katalonia-Väyrynen-sekoilut riittää jo.

    • Keskustalainenvielä

      Kärnä on pudonnut niihin Ö-luokan kansanedustajiin. Lukijat ja kommentojat ovat pudonneet hänen höpötyksitä 90%. Siellä on enää muutama vanhempi akka tai ukko ajankuluksi riitelemässä. non se meidän Kesustan kannatus laskee kun Kärnän tapasia hömppiä pääsee kansanedustajaksi. Toivottavasti ei seuraavissa vaaleissa pääse. Keskustankin kannatus voisi vielä pelastua . Kärnät sopuleita pyytään.

    • jeeeessss

      Kärnä saa kaikki Lapin äänet.

      • Yksilensipois

        Ei lapinkaan ihmiset niin tyhmiä ole että narsistia äänestävät.


    • Kata2

      Ei pääse läpi. Maakuntavaaleissa äänestetään Lapin, ei Kataloonian maakuntaan.

    • Täysillänolla

      Ei niissä Kärnän jutuissa ole mitään järkeä .Miksi pitäisi lukea olla jotaki mieltä. Turhanpäivänen populisti joka jo eka kaudella näyttää että ei tarvi seuraavissa vaaleissa häntä äänestää...

      • varmaääni

        Lapin ääniharava.


      • Oksennusta
        varmaääni kirjoitti:

        Lapin ääniharava.

        Yksikin syy miksi ääniharava ? Turhanpäiväinen suunpieksäjä jota jotku huippu hölmöt uskoo. Noille hölmöille ei tarvitse kun luvata niin uskovat kun variksen paskaan. Tyhmä saa olla mutta ei kusetettava ,siloin myy itsekunnioituksensa.


      • Heikoinlenkki3

        Just näin. Hokee vaan mielipiteitään kaikesta muttei tee asioille mitään tämä turhanpäiväinen julkisuusriippuvainen. On huomannut saavansa huomiota kommenteillaan ja nauttii siitä. Tulokset kolmen vuoden ajalta on nolla. Hyvästi.


    • Poroton

      Heikoin lenkki, HYVÄSTI!

    • hyihyihyi

      Iljetyksiä ovat kepulaiset.

    • Kiitospaavo

      Paavo tulee ja Kärnästä tulee kokopäiväinen somehöpöttäjä

      • Onjo

        AI miten niin ”tulee”?


    • Iivari

      Susanna Koski vielä kotiin kasvamaan, että oppii ihmisten tavoille.
      Miko Kärnä vielä kotiin kasvamaan, että osaa irrottautua teini-ikäisten somehömpästä!

      Kuka näitä keskenkasvuisia sinne eduskuntaan oikein äänestää????

    • Järkiintynyt

      Voihan venäjä näitä politiikan broilereita! Kärnä väistyy Väyrysen tieltä ja jää kirjoittelemaan. Eikö hänenkin pitäisi alkaa hakemaan töitä niin kuin muidenkin työttömien. Aktiivimallia vain tuollekin turhakkeelle, Pois täältä ja muutto kehä-kolmosen sisälle, sieltä niitä töitä löytynee. Emme tahdo häntä tänne Lappiin ja kun on ollut itsekin hallituspuolueessa aktiivimallia kannattamassa niin toimikoon sen mukaan itsekin. Siellä kansanedustajat huutaa kuorossa, että työn perässä pitää muuttaa, muuttakoon.
      Kolmen vuoden työstä yli 2000 € kouraan ja me pitkän työuran tehneet saadaan vain puolet siitä.
      Yli 40 v minäkin väänsin raskasta työtä ja pieni eläke ja tuo tuhannen porsas saa kolmen vuoden kepeästä somettelusta enemmän kuin minä joka olen ansainnut enemmän!

    • Pylli-täti

      Sotii se minunkin oikeustajua vastaan, että nuorehko terve mies jää "eläkettä" nauttimaan. Ei muuta kun työtä hakemaan siinä kuin muutkin työttömät. Eikös se Kärnä ole sen jälkeen työtön kun jää pois Paavon paikalta? Jos ei työllisty eikä osoita aktiivisuutta sopeutumis raha pois, ei me sallita yhteiskunnan pitkään isolla rahalla koulutetun jäävän eläkkeelle.

      Jos Kärnä poju jää muka kirjoittelemaan ja some-pläjäyksiä suoltamaan, saa unohtaa seuraavissa vaaleissa läpipääsyn. Hän on ollut itse eduskunnassa hyväksymässä ns aktiivimallia joka pakottaa jokaisen työttömän hakemaan töitä. Minä seuraan taatusti aktiivisesti sen liikkuja.

    • Laiskapiru

      Kärnä on yhtä ahne ja työtävieroksuva kun omasta halusta oleva sosiaalitoimi. Lisäksi kuvittelee että pääsee seuraavis vaaleissa heittämällä. Ei sinne sosiaalipummia edes lappalaiset äänestä eikä lapinasukkaat.

    • Veroveli

      Kärnä ehdolla maakuntavaalissa jos ne toteutuu ja sitten eduskuntavaalissa. Saa 2 ääntä, oman ja vaimonsa antamat.

    • Eikösiemenet.itäneetkään

      Saako se Kärnä sen siivouskomerokaverin äänen myös?

    • Järkiintynyt

      Ei varmaankaan saa, oli kuulemma niin heikko esitys.

      • nauttikaakärnästä

        Halusivat pitää hauskaa kun kävi hyvä säkä naimahommissa! Hyvä että osaavat nauttia toisistaan, liikaa raiskauksia yms, väkivaltaa, rakastelu tekee hyvää molemmille .


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe