Uusi extreme-laji

ennyy

Lajin toiminnankuvaus kuuluu näin:
Mene yöllä klo 24 jälkeen autiotalon kellariin istumaan pimeässä,yksinään.
Voit kuvata tapahtumia videokameralla,jos sinulla on esim.GoPro. Jollet uskalla olla täysin pimeässä niin voit laittaa pienen punaisen valon (esim. 1 led) selkäsi taakse valaisemaan. Saatat jo pian nähdä "asioita" ja kuulla ääniä. Mutta siinä vaiheessa kun tunnet pimeässä selvän kosketuksen, pelkosi on jotain käsittämätöntä. Tälläistä vastaavaa tunnetta et voi saada mistään muusta extremelajista.
Lajia voit helposti ja edullisesti harjoitella omassa kellarissasi öisin. Punaisen valon voit tehdä myös pienestä lampusta johon laitat värisuodattimen,punaista muovia,paperia ym. Mahdollisessa kamerassa olevat valot täytyy teipata alumiiniteipillä peittoon jotteivät häiritse. Kamerassa voi kyllä olla näkymättömät infrapunavalot.

Oikea extreme-sessio vaatii sen aution talon ja että olet täysin yksin, muuten ei kunnollista kokemusta voi taata. Jos taloon ei pääse ulkoa valoa niin voit olla vaikka talon olohuoneessakin jollet pääse kellariin. Valkoista valoa ei saa olla paikalla,se pilaa kokemuksen. Kellonaika on myös ratkaiseva, vähintään klo 24.00, paras aika on 02.00-03.00.

tässä pari hieman samantapaista kokeilua:
https://www.youtube.com/watch?v=H5E43o_Ag-M
https://www.youtube.com/watch?v=I0kHik6bsvQ

0

308

Vastaukset

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.