TESLAN KEKSINTÖ KÄYTTÖÖN JA HETI !

Niin-energiapula-on-ohi

Teoreettisesti Teslan laite on hyvin yksinkertainen!
Maan magneettikenttä aaltoilee eli pulseeraa koko ajan!
Kun vain osaa tehdä oikeanlaisen vastaanottimen, niin sähköä alkaa tulemaan!
Vastaanotin tehdään kuparilankakäämityksenä!
Tämä asia tunnetaan oikein hyvin sähkötekniikassa ja on käytössä tietyntyyppisissä latureissa, koska vaihtovirta aaltoilee eli pulseeraa, niin sillä muodostetaan käämin avulla magneettikenttä ja vastaanottimen puolella on toinen käämitys, joka muuttaa magneettikentän jälleen sähkövirraksi.
Helppoa kuin heinänteko!
Sääli vain, ettei Teslan jälkeen kukaan ole osannut tehdä oikeanlaista käämitystä, jolla vangita tämä ilmainen sähkö maan magneettikentästä!

P.S. Teslan patentin osti jenkkiläinen öljyyhtiö, jonka kassakaapissa se edelleen makaa käyttämättömänä!
Mutta tulee sekin päivä vielä, jolloin se julkaistaan yleiseen käyttöön!
Ja maapallon energiahuolet ovat sitten ohi!

8

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpsänkeikkaa

      Tesla oli vanhemmiten tunnetusti jo vähän höppänä ja puuhaili omituisia. Ei kannata uskoa Teslan ja hänestä muitten keksimiä juttuja tai salaliittoteorioita. Sähkö tunnetaan nykyään hyvin kvanttiteorioita myöten. Mitään conspiracy-oikopolkuja ei ole sähkön tuotantoon.

    • 102030405060

      Puhutko nyt Nikola Teslasta vai jostakin myöhemmästä? Patentit ovat julkisia. Lisäksi ne ovat voimassa vain 20 vuotta, eli yli 100 vuotta öljy-yhtiökään ei voi patentin avulla mitään suojella. Patentit muuten ovatt julkisia juuri siksi, että tieto uudesta keksinnöstä leviäisi muidenkin käyttöön sen jälkeen kun keksijä on saanut osansa. Toki monesti ne nykyään tehdään niin vaikeaselkoisiksi, että helpompiakin tiedonhankintatapoja usein on, mutta alkuperäinen idea on, että patenteilla myös jaettaisiin tietoa.

      Maan magneettikentän muutos on erittäin hidasta, toisaalta maan magneettikenttä on varsin heikko sähköntuotantomielessä, eli siitä saatava teho tuskin olisi kummoinen? Äkkiäkös sen joku fyysikko laskee, sähkön teoriat ovat parhaiten tunnettuja luonnonilmiöitä fysikkassa, ne tunnetaan ja pystytaan laskemaan paremmin kuin monet arkisemmat ( helpommin ihmisaistein havaittavat ) ilmiöt. :/

      Pikaisella googlauksella löytyi juttu aiheesta:
      https://physics.aps.org/articles/v9/91

      No mikä sitten olisi sen vaikutus, että jos tuosta magneettikentästä otetaan tehoa, niin sehän vaikutaa sen lähteeseen . . .

      Menisikö se samalla tavalla kuin nytkin sähköntuotannossa, kun verkon kuorma nousee, taajuus laskee, tai päinvastoin, kun verkossa on enempi tuotantoa kuin kulutusta, taajuus pyrkii nousemaan.

      • 102030405060

        Eli tuosta saatava teho olisi vain nanowatteja . . .


    • varputaipuu

      "Helppoa kuin heinänteko!
      Sääli vain, ettei Teslan jälkeen kukaan ole osannut tehdä oikeanlaista käämitystä, jolla vangita tämä ilmainen sähkö maan magneettikentästä!"

      Helppoa mutta aina löytyy jokin (teko)syy miksi ei voida tehdä. Ei muuta kuin käämimään, ei niitä vaihtoehtoja nyt loputtomasti ole.

      Kovia on puheet mutta tosipaikan tullen eräältäkin suomalaiselta ufokäämijältä oli sitten, pahus että juuri silloin, kuulemma armeija varastanut keksinnöt autotallista...

    • nictec2
      • kjhgkhfvkjhfk

        "Vapaaenergiakela" joka saa käyttövoimansa pistorasiasta. Se taitaa olla sitä vihreiden saasteetonta sähköä jota vaan tulee seinästä peräti...

        Ja loisteputki (kyllä, se jengalamppu on loisteputki) tunnetusti hehkuu magneettikentässä indusoitumisen ansiosta, loisteputki hehkuu myös jos sitä pidellään voimalinjan alla.

        Joten mitä tällä oli tekemistä Teslan ja spekuloidun "vapaaenergian" kanssa?


    • Käytännössä Maapallon magneettikentän muuttumisesta saatava häviävän pieni sähköenergia katoaisi kelan häviöihin.

      Otetaan esimerkkinä induktion hyötykäytöstä ne voimalinjojen hehkuvat lintuja ja pienkoneita varoittavat loistevalot, jotka tosiaan saavat loistonsa magneettikentän vaihtelusta. Vaikka lamppu on lähes kiinni voimalinjassa, jonka ympärillä riehuu Maapallon vastaavaan verrattuna hirmuinen vaihteleva magneettikenttä, lamppu hehkuu niin himmeästi, että päivänvalossa sitä ei edes erota.

    • Ainoa olosuhde jossa Maapallon magneettikentästä saadaan isoja tehoja irti on silloin, kun Auringon purkaukset aihettavat siihen nopeita muutoksia. Silloinkin muuttujana on lähinnä Maapallon ulkopuolinen kenttä kun Auringon purkaus muuttaa sen muotoa. Aurinkoenergiaa tässäkin siis lopulta on kysymyksessä.

      Vuonna 1859 tapahtui Carrington event eli julmetun suuri Auringon purkaus sattui juuri Maapallon suuntaan aiheuttaen tähän asti suurimman havaitun magneettisen myrskyn. Lennätinkaapelit kipinöivät ja sulivat, lennätinkaapeleiden pylväät syttyivät tuleen... Laitteisiin koskeneet ihmiset saivat sähköiskuja Maan magneettikentän muutoksen indusoimista jännitteistä. Tuohon aikaan ei muuta sähköön liittyvää jakeluverkostoa ollut.

      Vuonna 2012 tapahtui yhtä suuri Auringon purkaus, mutta se ei sattunut osumaan Maahan tällä kertaa.

      Jos (kun) tuo tapahtuu uudelleen niin ilmassa olevat sähkökaapelit ovat tällä kertaa vuorossa ja tuhon kohteena kaapeleiden päissä sijaitsevat suuret muuntajat. Indusoitunut häiriövirta on matalalataajuista, lähes tasavirtaa. Se aiheuttaa muuntajan rautasydämen kyllästymisen jolloin muuntajan käämien impedanssi verkkovirralle putoaa lähelle nollaa. Kyllästetty muuntaja näyttää oikosululta, jolloin sen läpi kulkeva virta nousee hyvin suureksi. Oikosulkuvirta kuumentaa johtimet ja polttaa eristeet jolloin muuntaja on pilalla.

      Tähän katastrofiin ei todennäköisesti ole varauduttu riittävän hyvin vaikka sen riski on tiedossa ja seurauksetkin on ennustettu useaan kertaan. Elän toivossa, että sähkönjakoverkon automatiikka on tälläisessä tilanteessa ohjelmoitu ajamaan verkko riittävän nopeasti alas ja katkaisemaan pitkät kaapelit. Suuret muuntajat eivät ole varastotavaraa eli varaosia ei ole riittävästi olemassa kustannussyistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      226
      1983
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1362
    3. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      91
      1293
    4. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      12
      1209
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      29
      940
    6. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      53
      801
    7. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      55
      800
    8. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      776
    9. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      736
    10. On ikävä häntä

      Ollut pitkän aikaa
      Ikävä
      37
      724
    Aihe