Gaypride tänään

RoyGaylord

Hei .tänään kk:ssa gaypride ilta. Kuunnellaan musiikkia ja pelataan pelejä alk. Klo.20.00.

32

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hector69

      Kiva juttu! Katson uuden paidankin! ;)

    • Tom_of_Lapland

      Nyt mennään. Kondomit takataskussa ja tukka kammattuna taakse. Täältä tullaan koskikapakki!!

    • PistonHomo

      RoyGaylord puklas mieliaiheestaani taas kolme viestiä putkeen. Onhan se raskasta hänellä kun sai turpaan siinä KK:n edessä pahasti kun yritti mennä sisälle, se oli ikävää. Homot istuu Pistossa, siellähän me kaikki homot istumme viikonloppuisin. KK on homovihamielinen heteropaikka.

      • LerssiPertti

        Se ilta oli jo eilen ja porukka oli paikalla. sinulla se vaan taitaa tuo porttikieltosi jatkua Koskikapakkiin, kun yrität lietsoa palstalla vihaasi Koskikapakkiin ja homoseksuaaleja kohtaan! Jos oikeasti olet homo, niin ihan kiva kun muitakin paikkoja, mutta et sinä ole. Sinä olet se mielipuoli furry-viestittelijä!


      • 6969696969696

        Älä ruoki trollia.


    • RoyLord

      Voi kiitos Koskikapakille ihanasta illasta poikain kanssa.
      Pelattiin pelejä ja hiplattiin toistemme pilejä .
      Tänään Roy Clubiin !

    • Jorma__69

      Se on kyllä paras tuo KK. Harmi, että olin ajohommissa eilen, niin en päässy mukaan.
      Se edusta kaunis kun ne kynttilät oli siinä kerran.

    • PpBoy

      Tänään tein uunilohta ja laitoin sen päälle paksua valkoista turkkilaista yorghurttia ja se valui siinä lohen päällä ..ja siinä ruoanlaiton yhteydessä tuli mieleeni eilinen ilta Koskikapakissa.

    • Hector69

      Sairas yksilö näköjään kirjoitti taas mieliaiheestaan älytöntä tekstiä oikein urakalla. Ilmeisesti häntä lyötiin aika pahasti turpiin siinä KK:n edessä ja nyt itkupotkuraivari jatkuu Suomi24:ssa. Kannattaisi homojen pysyä edelleenkin siellä Pistossa, sehän on Rovaniemen ainoa homobaari tällä hetkellä.

      • RameD

        Puhut itsestäsi??


      • RameD

        Sar siis turpaan siinä kK:n edessä ja porttikielto ja nyt väännät jostain pistosta homobaaria?? Vie vaan ne furrysi sinne pösilö.


    • Tom_of_Lapland

      Hei. Älkää kiusatko tuota onnetonta Koskikapakin haukkujaa ja homovihan lietsojaa. Luulen tietäväni hänet. Siinä oli muutama viikko sitten KK:n edessä tappelu ja luulen, että hän oli siinä osallisena. Häntä nimittäin ei ole sen jälkeen KK:ssa näkynyt ja sitten alkoi nuo hänen kirjoituksensa ja ne Furry jutut myös. Jokin selvästi hätänä kaverilla ja toivotaan, että saa asiansa kuntoon. Tuossa joku kirjoittanut, ettei kannata ruokkia trollia, niin paras tapa suhtautua häneen olla reagoimatta hänen kirjoituksiinsa!

    • JucciRoi

      Tom_of_Lapland-RameD-Ppboy-Jorma69-RoyLord- LerssiPertti ja ties mikä vielä, (nimiä tuolla onnettomalla riittää) kirjoitti näköjään nyt taas monta viestiä putkeen, sillälailla. Sinulla on jännä harrastus kun kuvittelet että tuo idioottimainen spämmämisesi menee läpi. Olet juuri se surkimus joka kirjoittaa furryista ja KK:sta jatkuvasti.

      Ja sinä olet saanut turpaasi pahasti siinä KK:n edessä, kaikkihan sen tietää. Yritit mennä sisälle kapakkaan ja sinua vedettiin suomalaiskansallisesti turpaan. Tule sinäkin kaikkien homojen henkiseen kotiin eli Pistoon. Siellä mies saa tehdä miehelle hyvää, onhan se tällä hetkellä Rovaniemen ainoa virallinen homopaikka josta jo etelää myöten puhutaan pelkkää hyvää juuri tuon suvaitsevaisuuden vuoksi.

      Pisto on homojen ykköspaikka ollut jo pitkään, kiitos Pistolle!

      • Dementhjef

        Melko outoa tuo kirjoittelusi, kun dissaat homoja ja sitten yrität väkisin toista kuppilaa homopaikaksi.

        Tulee mieleen jospa et vielä hyväksy olevasi homo eli et ole vielä uskaltanut hypätä kaapistasi vai olisiko sinulla porttikielto sinne eli olet homo?
        Jokin hyvin henkilökohtainen suhde sinulla asiaan kuitenkin, kun maksavia asiakkaita kaikki homoseksuaalitkin!
        Joka tapauksessa, melko outoa on tuo kirjoittelusi ja läpinäkyvääkin ja tyylisi sama kuin se fursuit kaverilla. Sama henkilö olette? Oletkohan sittenkin vaan joku trolli?


    • Ljsjsjjwjwkwkks

      "Tule sinäkin kaikkien homojen henkiseen kotiin eli Pistoon."

      Tuo lause aika outo kun kaveri väittää, ettei koskikapakki ole homokuppila ja sitten pyytääkin tulemaan homokuppilaksi väittämäänsä pistoon. Eli hän tietää että Kk on homokuppila, muttei itse pääse sinne jostain syystä? Hän siis on siinä tapauksessa homomies.

      Jos hän ei ole homomies, niin häntä jurppii kun käynyt KK:ssa ja nyt vaihtanut pistoon?
      Mutta koska väittää olevansa homomies, niin todennäköisesti hän itse saanut turpaan siinä edessä? Jotain nahisteluahan siinä edessä oli muutama viikko sitten?

    • JucciRoi

      Kaikki lukijat huomasivat mahtavan jekkusi. Sama henkilö eli Tom_of_Lapland-RameD-Ppboy-Jorma69-RoyLord- LerssiPertti ja nyt Dementhjef ja Ljsjsjjwjwkwkks sekä ties mikä vielä, (nimiä tuolla onnettomalla riittää) kirjoitti näköjään nyt taas pari viestiä putkeen, sillälailla. Sinulla on jännä harrastus kun kuvittelet että tuo idioottimainen spämmämisesi menee läpi. Olet juuri se surkimus joka kirjoittaa furryista ja KK:sta jatkuvasti. Minkä sille voi että Pisto on houkutellut suvaitsevaisuudellaan ja erittäin ystävällisellä palvelulla kaikki homot sinne? Ei siinä mitään pahaa ole, päinvastoin.

      Sinunkaltainen surkimus ei toki pääse sisälle ollenkaan mihinkään kapakkaan kun ylä-asteesikin on vielä kesken.

      Otahan sairautesi eli mielenterveysongelmasi vuoksi yhteyttä äkkiä kouluterveydenhoitajaan.

      • RoyGaylord

        Hei koetahan rauhoittua. Hienoa, että olet löytänyt itsellesi sopivan paikan ja anna meidän homomiesten nauttia omasta kantapaikastamme. Maailmassa riittää kapakoita kaikenlaisille! Voisit tosiaan ehkä miettiä kirjoitustesi johdonmukaisuutta, kun väität täällä ettei KK ole homobaari, mutta seuraavassa lauseessa olet kutsumassa kaikkia toiseen homopaikkaan. Olisiko käynyt niin, että sait porttikiellon Koskikapakkiin?
        Mitä väärää on kehua omaa suosikkipaikkaansa? Sinulla on selvästi jotain Koskikapakkia vastaan?


    • m_picahcu

      Tule jucci koskikepakkoon sitten kun saat taas tulla jos porttikieltoa vielä. Siellä on hauskaa, mutta älä juo liikaa ja rupea räyhäämään!

    • JucciRoi

      RoyGaylord käytti vaihteeksi myös m_pikachu nimimerkkiä. Mihin sulla jäi furryt tälläkertaa?

      Pistossahan kaikki homot nykyisin istuu. Siellähän on hyvin suvaitsevainen ja ihana ilmapiiri. Teatterin väkeä käy paljon porukalla, varsinkin se yksi ihana nassikka. Siinä vanhojen homojen silmä lepää. KK ei ole homokapakka vaan pultsareiden räkälä.

      • RoyGaylord

        Kiva että pistossakin käy homomiehiä. Mikä sinulla on koskikapakkia vastaan? Luulen, että jos olet holo niin sinulla porttikielto kk:aan, mutta epäilen että et ole. Ei kukaan homomies mistään ihanoista nassikoista puhu. Sinua taitaa vain ärsyttää, kun olet tajunnut että niin usea homo käy KK:ssa? Rauhallista joulunaikaa sinulle.


    • junamiehil

      no sä väität mitä väität mutta ei tuolla koskiksessa istu homoja

      ihan tavan hetero pariskuntii ja muutama spurgu

      yleensäki aika hiljanen mesta jossa on kiva ottaa oluet ja häipyy

      pistosta mä en tiedä

      siellä voi kulkee homppelit

      • Kurbis

        No, tottakai Koskikapakissa istuu vaikka millaista porukkaa, koska se on suvaitsevainen paikka eli kaikki mukaan vaan. Olen Rovaniemeläinen homoseksuaali ja käyn puolisoni kanssa Koskikapakissa. Olemme aivan tavallisia ihmisiä ja juuri viestisikin osoittaa, ettei meitä erota normaaleista ihmisistä ja "homppeli" on epäkunnioittava sana. Maksavia asiakkaita me homotkin olemme siis ja saamme valita omat lempipaikkamme. Se on Koskikapakki.


    • Joensuuntutteli

      Ei miun mielestä Pisto oo mikkään homopaikka. Mie käyn siellä ukkoni kaa ja hän ainaki on täys hetero. Koskikapakissa ne homot käy. Tiedän mie yhden ainaki

    • RoyGayLord

      Millon tää koskikapakki vs pisto keskustelu loppuu. Homo tai heteropaikkoja ei rovaniemellä ole.

      • RoyGaylord

        Noniin nyt palstan vakio furryilijä ja homovihaaja kaappasi käyttämäni nimimerkin eli hullu iski jälleen. Aika samantekeväähän tuo on, eikä muuta totuutta että me homoseksuaalit viihdymme KK:ssa. Siellä saa toki muutkin käydä, mutta tätä meihin homomiehiin liittyvää faktaa tuollainen kommentointisi ei muuta vaan paljastaa, kuinka lapsellinen sinä olet! Koetapa aikuistua!


      • RoyGayLord

        Ei ihan osunu kohilleen arvaus. Olen biseksuaali joten en vihaa homoja. Muutako ehkä niitä seksuaalisuuttansa ylikorostavia hinttejä. Mielenterveys ongelmista en ole ainakaan tietonen.
        Rekisteröi nimimerkkis niin ei joudu muiden käsiin


      • JucciRoi

        Ok, jos se pelin henki niin otan omasi käyttööni. Loppuisipa se porttikieltosi Koskikapakkiin pian. Pidetään peukkuja sinulle! Loppuu ne furryilytkin sitten ??


    • sateenkaarilippu

      Sitten kun oven pielessä on sateenkaarilippu, niin sitten voi sanoa että on Gay ystävällinen. Linnuntiellä on yhdessä talossa tällainen ikkunalla. Muistakaa pitää lapset kaukana siitä taloyhtiöstä.

    • Oluthuuru

      Eikö Koskikapakin oven pielessä ollut sellainen sateenkaarilippu joskus? Se furry-kaveri sanoi varastaneensa sen ja vieneen Pistoon? Varmaan joku vitsailija tai sitten hän saanut porttikiellon Koskikapakkiin, koska sanoi itsekin olevansa homo??

    • JucciRoi

      Hei. RoyGayLord soitti ja pyysi KK:aan eli allekirjoittanut ja hän olemme sinne illaksi. Lähtiskös ketään muu mukaan??

      • RoyGayLord

        Eiku mennäänki huppeliin. Siel on komeimmat jätkät


      • RovaDude

        Nähdään kk:ssa illalla. Tuon teille pienet lahjat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe