Baltsun blogi

suomalainenjuoksija

Lueskelen aina joskus Baltsun kirjoituksia enkä voi kuin ihmetellä, miten itsekäästi hän ajattelee ja ymmärtää väärin (liekö tarkoituksellista) muitten mielipiteet . Harmi että blogiin ei voi vastata , tulisi varmaan eriäviä mielipiteitä , eihän kaikkien tarvitse harrastaa hampaat irvessä juoksua jos ei halua kun on muutakin elämää esim. vaimo ja lapset.Itse olen maratonilla samassa pisteessä eli 3 h on alittamatta (kuten Baltsulla ja Jodlaajallakin) ja aijon joka vuosi vähän vuolla ajasta pois. Silti toivotan kaikki juoksijat tervetulleiksi maraton tapahtumiin oli aika sitten 2.05 tai 6.00 siitähän ne tapahtumat koostuu että on paljon juoksijoita. Suomessa olis aika yksinäistä juosta jos olis vain 2.50 ja sitä nopeammat viivalla.

25

6468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kommentaattor

      Baltusullahan hänen omat tuloksensa ovat raja sille, jota hitaammat ovat huonoja. Vaikka Baltsun n. 3 h maratulos on vain tavallisen hölkkääjän tulos ja kaukana kovempien hölkkääjien tuloksista.
      Vaan mitä sillä. Ei sitä blogia tarvitse lukea eikä ainakaan vakavasti ottaa.
      Sitä en ymmärrä ollenkaan, miksi ihmiset ottavat Jodlaajan blogin vakavasti.
      Kummatkin menevät kirjoituksissaan pahasti yli mutta sen kun menevät.

    • Fooruminnopein

      Eli kaikista kovimmat maratoonarit ei siis ole tervetulleita? Ne, jotka juoksevat alle 2.05? Viitsivitsi. Ongelmana Baltsun muuten niin hienossa ja aukottomassa harjoittelufilosofiassa on se, ettei ihminen ole pelkästään filosofiaa. Mieli voi olla vahva, mutta liha heikko. Siis ihmisellä se vaan menee näin, koska fysiikka rajoittaa terävän mielen laatimia harjoitusfilosofioita. Jos se menisikin niin helposti kuin Baltsu sen esittää, että haluaa vaan ja suorittaa, niin maailmassa olisi aika paljon kovempia juoksijoita kuin nyt on. Mutta kaikkea hyvää silti Baltsullekin, toivottavasti näytät, että henki voittaa lihan. Mutta tällä syömisellä en siihen oikein usko.

    • Kiusaajabaltsu

      Tässä taas nähdään että kun yksi kiusaa/haukkuu heikompia niin muut vain seisoo ja katsoo. Aamuisin tullaan katsomaan onko taas kiusattu niitä kellä on muukin elämä. Hävetkää!

    • Samassa.saunassa

      Kummasti Baltsua kiinnostaa nuo jumpat opiskelijatyttöjen kanssa. Ensin aina tiirailut ennen kuin menee matolle. Tosin saunassa vasta on oikeasti haku päällä.

    • B-rapun_Keijo

      Ei ne tytöt oikeasti kiinnosta Btä, koska on full Keijo ja b-rapussa on ne jutut mitkä kiinnostaa.

      Eihän muotimaailman Keijo muotisuunnittelijoitakaan ne mallitytöt kiinnosta, vaan joku muu siinä on.

      • Kakkonenonykönen

        LOL. Baltsu lukee säännöllisesti suomi24 ja ilmiantaa itestään kirjoitettuja viestejä. Saa nähdä kauanko kestää ennenkuin tuo ylläoleva viesti häviää?


    • Ala-vinkkarit

      Never easy!!
      Mut aamulla en juokse kun se on rankkaa

      • apinantasoinen

        Pääkaupunkiseudun krapulat vetää pitkikset kovempaa nonstop. Puolen tunnin paussi heikentää keskinopeutta paaljon.


    • kassatäti

      Jäämme odottamaan sitä pitkää lenkkiä jonka aikana ei synny pakottavaa tarvetta pysähtyä joka alepan ja ärrän kohdalla. Aina joku hyvä tekosyy jäädä toviksi notkumaan. Jos ei muuta keksi niin sitten pysähtyy ottamaan itestänsä valokuvia.

    • KeijotKaapistaVeks

      Unohdin juoda ennen lenkkiä... Voe halvattu mikä selitys ja löysä asenne yhtä viikon tärkeintä harjoitusta kohtaan

    • oikeajuoksija

      Onnea Baltsu , olet saavuttanut ykkös tason , siis itsesi kehumisessa ja muiden mollaamisessa. Seppoa ja juoksufoorumia haukut blokissasi ja kumminkin juoksufoorumilla lähes päivitäin käyt kommentoimassa ja jakamassa neuvoja joita kukaan ei oikeasti halua.Luulisi sinun jo se huomanneen , ja se sinun sydänlihas tulehdus ,,,, niin sitä sinä muistat huutaa joka paikassa. Selvästikin sinulla on tyhjä elämä ,,, ei perhettä . Kävisit treenaamassa enepi ja hauku muita vähempi niin voi ne enkat joskus parantua.

      • HetulaHessu

        Juurikin näin. Jäänyt pahasti sama levy pyörimään... Minä, sydänlihastulehdus, [selfie], muut on paskoja, Minä, sydänlihastulehdus, [selfie], muut on paskoja....


    • Tattaripuuroa

      Tsemppiä Akille ja Baltsulle vuoden 2018 juoksuihin. Näyttäisivät veljet olevan suht tasaisessa kunnossa. Veikkaan molemmille maratonilla 3.10-3.15 ja puolikkaalla 1.22-1.28 aikoja. Vanhoille miehille oikein hyviä aikoja.

      • KainoAssinen

        Juu ja veikkaan että Sami juoksee myös samoja aikoja ja saattaa olla kolmikosta nopein. Seppo on taas selvästi eri tasolla ja juoksee 2.50 pintaan myöhemmin tänä vuonna


    • nylkkymikänylkky

      Ei paljon mielikuvitus paina , jokapäivä blogissa kaksi omaa naamakuvaa ja yksi kengistä. kuvais vaikka ratikkaa olis mielenkiitoisempi.

    • Tfkofklvft

      Mää maalasin olohuoneen seinän. Maalin kuivumisen seuraaminen oli mielenkiintoisempaa kuin tää sydänlihastulehdus/omanaama/omg_muatuijotetaan blogi

    • MauriNahkatukka

      Myöhästyneet Keijon nimipäivä onnittelut Baltsulle!

    • NahkapääHenriksson

      Koiranpaskoilta ei onitteluja oteta!

    • Erkki_eduskunta

      Pisteet tänään Baltsulle ,eka kerta kun ei yhtään selfietä blogissa , alkaa vähitellen oppia. Kenkäasioista senverran että on ihan sama millä kengillä juoksee juoksumatolla , itse käytän vanhoja ulkolenkkareita joissa on 1000 - 1500 km pohjalla (pesen ne tietenkin ennen matollevientiä) muutenkin aivan liikaa tuijotetaan kenkiin , riittää kun ovat juoksijan jalkaan sopivat , ei sen kummempaa . Väri malli ja merkki sivuseikka , jos ei kulje niin ei kulje. Maratoonarin pitää välttää juoksumattoa kuin ruttoa , vain kovimmilla pakkasilla on pakko käyttää.

    • Anonyymi

      Mukava blogi Baltsulla. Hyvät ja kattavat tuoteselostukset. Osaa kirjoittaa tarkasti asioista. Hieman tuntuu tekstit joskus junnaavan asioiden valittamisesta, miten tyhmät ihmiset tekevät tyhmiä asioita ja miten Baltsu sen kokee. Larppaa fiksua, varmaa ja urheilullista, mutta luulen että epävarmuus jäytää sisällä. Harmi että ei voi kommentoida blogia, olisi kysymyksiä liittyen juoksemiseen.

      • Anonyymi

        Baltsulla on sähköposti, johon voit lähettää kysymyksiä. Yhteystiedot löytyy baltsun blogista. Myös täällä voit esittää kysymyksiä, koska baltsu lukee palstaa ja vastaa joskus blogissaan täällä esitettyihin kommentteihin.


    • Anonyymi

      Täällä olis hyvä keskustella Baltsusta ku tuol toisessa on niin älyttömästi jo viestejä. Malttamattomana odotan blogia. Liekö loukkaantunut täällä olevista viesteistä taikka Jodlaajan irvailusta.

      • Anonyymi

        Koska tai miksi Jodlaajan kelkka B:n suhteen oikein kääntyi? Alkuunhan molemmat hyvin samanmielisiä Seppoa haukkuessaan? Veikkaan että tuli kateelliseksi Baltsun harjoitusmääristä, joten suomenjohtavajuoksunasiantuntija-höyrypäissään piti alkaa sitä haukkumaan, kun itse on tyydyttävää 70-80 km rentoon rallattelluun (paitsi kun telakka tai influenssa haittaa).


    • Anonyymi

      Mitä mieltä olette Baltsun viimeistelyharjoituksesta puokille? 6x1km vauhdeilla 3.30, 2x3.25, 2x3.20 ja 3.15? Eikö siinä mene paras terä kun viimeisellä viikolla alkaa nostamaan vauhtia? Tulee mieleen Grikorisoiroksen mattocooperennätys, jonka jälkeen ultra meni pieleen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe