Sain erikoisen vinkin töissä, kun hapankaalia paistaa pannulla siitä tulee kuulemma oikein hirmuhyvää... Mutta miten hapankaalia muuten voi käyttää, en ole koskaan maistanut...?
Hapankaali
2
509
Vastaukset
- Sauerkraut
Ei hapankaalia pannulla pidä paistaa. Sitä voi nauttia joko kypsentämättömänä tuoresalaattina tai sitten hauduttaa pidemmän aikaa pannulla tai kattilassa jolloin hapankaali pehmenee ja makukin miedontuu. Nestettä pitää haudutettaessa lisätä ettei hapankaali kuivu ja siihen tarkoitukseen käytetään joko olutta tai kuivaa valkoviiniä. Jos pitää kuminoista, voi niitä lisätä haudutettavaan hapankaaliin. Ja hapankaali tietysti syödään paistettujen bratwurstien ja kylmän oluen kera.
- Choucroute
Kannattaa hauduttaa valtavan pitkään miedolla lämmöllä. Kuutta tuntia kannattaa kokeilla ylipäänsäkin kaalin kanssa. En laittais nestettä, vaan pitäisin kannen päällä ja hautaisin lopulta tunniksi joukkoon ruskistettuja makkaroita.
Ja, hmmm. mitä enemmän rasvaa, sen parempaa...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 754301
Purra on kantanut vastuuta täyden kympin arvoisesti
Luottoluokituksen lasku, ennätysvelat ja ennätystyöttömyys siitä muutamana esimerkkinä. Jatkakoon hän hyvin aloittamaans974022Surullista
Että menetit sen naisen , tosi surullista ja vielä oman tyhmyyden takia ,ymmärrän että se on masentavaa582507Muuttunut käytös
Onko kaivattusi käytös muuttunut? Tiedätkö mistä se johtuu? Haluatko kertoa, mitä tapahtui?672367Väkeä oli liikkeellä
Nyt leijutaan pilvissä. Kun eläinpuistossa oli porukkaa 😆😆 Olihan siellä kun ilmaiseksi pääsivät. Eiköhän se juuri sik412054- 1282014
- 491939
Kummallista
Oletteko koskaan ihastuneet ihmiseen, joka ei ulkonäöltään vastaa ollenkaan ihannettanne?541708BOIKOTOIN - Ei mitään Suomi.fi postilaatikoita käyttöön
Ainakaan minulle! Vai että pitäisi alkaa siellä käyädä katselemassa tammikuusta 2026 siis periaatteessa päivittäin että1371696- 561682