Sain erikoisen vinkin töissä, kun hapankaalia paistaa pannulla siitä tulee kuulemma oikein hirmuhyvää... Mutta miten hapankaalia muuten voi käyttää, en ole koskaan maistanut...?
Hapankaali
2
491
Vastaukset
- Sauerkraut
Ei hapankaalia pannulla pidä paistaa. Sitä voi nauttia joko kypsentämättömänä tuoresalaattina tai sitten hauduttaa pidemmän aikaa pannulla tai kattilassa jolloin hapankaali pehmenee ja makukin miedontuu. Nestettä pitää haudutettaessa lisätä ettei hapankaali kuivu ja siihen tarkoitukseen käytetään joko olutta tai kuivaa valkoviiniä. Jos pitää kuminoista, voi niitä lisätä haudutettavaan hapankaaliin. Ja hapankaali tietysti syödään paistettujen bratwurstien ja kylmän oluen kera.
- Choucroute
Kannattaa hauduttaa valtavan pitkään miedolla lämmöllä. Kuutta tuntia kannattaa kokeilla ylipäänsäkin kaalin kanssa. En laittais nestettä, vaan pitäisin kannen päällä ja hautaisin lopulta tunniksi joukkoon ruskistettuja makkaroita.
Ja, hmmm. mitä enemmän rasvaa, sen parempaa...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692703
- 632634
- 681782
- 241617
- 201540
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91470- 151382
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81197- 291131