Ullan laiton irtisanominen

vastuutapäättäjille

No nyt sekin selvisi, että Ullan laiton irtisanominen maksoi 130 000 euroa. Ei ole pikkuraha vaikka kohtuullisesti talous menneekin. No muistatteko kuka ja ketkä tämän laskun aiheutti? Nyt kunnan tulisi panna ko. päättäjät maksamaan sen laittoman päätöksen. Taisi olla Torperi itte päälle päsmärinä ja Sakke kovasti uhosi ainaki Luoteis-Lapissa. Vaattovaaran Orvo taisi olla ainut joka jätti eriävän mielipiteen päätöksestä, joten Orvo vapautetaan maksusta. No Torperihan taitaa olla kusessa tuolla Kittilässäki ja tohtoroi tätäki päätöstä

21

2427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puulanssi
      • ullavesala1

        Sakke.....nyt toella tarvitaan komentteja, uskalla tulla esille....


      • miemie

        Sakari-parka ei ymmärrä miten yhteiskunta toimii. Näin lähisukulaisena voin sanoa, että jotaki on pahasti pielessä kysesen ihmisen luontheessa


    • Onkamalaa

      Aika hurjaa että laittoimia potkuja on ollut antamassa yrittäjiäkin. Miten pärjäävät yritystoimissaankaan kun näin kohtelevat ihmistä? Taitavat käppyrät osoittaa kaakkoon koillisen sijasta.

    • katukaaees

      Näyttäisi siltä tuon Luoteis-Lapin mukaan että vain Vaattovaaran Orvo ja Rundgrenin Simo (oli esteellinen) ovat vapaina vastuistamuut hyi hävetkää kutrn Nordberin Esa, Vaattovaaran Martti, Kylmämaan Jarmo jne.

    • olisihyvätietää

      Voisiko joku kun tietää kukka oli hallituksessa ja valtuustossa silloin sanomassa Ullaa irti. Olisi iin hyvä muistaa seuraavissa vaaleissa. 130 000 sillä olisi maksettu paljon velkoja. voisiko joku laitta lista kh:n ja Kvn jäsemistä???

    • Dengamle

      Kepumafia ja sisäsiittoiset ovat asialla. Suomen lakia roskaväki ei noudata.

      Oikein kolarilaisille maksaa tuo raha. Äänestäkää jatkossakin sisäsiittoista kepumafiaa!

    • ihmettelenkyllä

      Miten ihmeessä Kyösti ja Sakke saivat hekumoitua melkein koko kh:n ja valtuuston laittomalle tiell eikö kelhään Orvon lisäksi soihneet hälytyskellot päässä ettei ihmisiä voi seku vain irtisanoa. Olisitte kuuhleet ees muita oopettajia sielä oli paljon opettajia Ullan puolella.

    • Utelias4321

      Miksi Ulla irtisanottu?

      • hyvävelijärjestö

        Ai Ulla potkittu putiikistaan ulos, buahhahhaa...


      • sekuvainse

        Ai ettäkö miksi Ulla irtisanottu, no ko se ei ollu mukava kaikille ja veti koulua etheenpäin koulun ja kunnan hyväksi. Samala sattui astumhaan joidenkin virkamiesten varpaile. No Kyöstihän innostui Saken ja koko kh:n kanssa sanohmaan irti seku vain. Siinä se tarina lyhykäisyyessään oli.


    • vasemkepulaislipsanen

      Kolari ...tuollaisiaNordberikiä, Lipposia ja Kylmämaita, jotka rattastaa yhteikunnan varoilla, joutuisivat vastuuseen .....eipä loppuhoppu ole uskaltanut kommendoita, muista puhumattakkaan........kyllä on raukkamaista ......

    • ympäri

      Ulla oli lapseton vanha piika joka ei ymmärtänyt lapsista mitään

      • Ope66

        En ole ennen kuullut naimisissa olevaa sanotun vanhaksi piiaksi. Väitätkö, että lapsettomat opettajat, joita on paljon, eivät ymmärrä lapsia?


      • HyväBolshevikki

        Meinaatko, että jos olet antanut periksi sille tietynlaiselle kutinalle jalkovälissä, se tekee sinusta asiantuntijan vanhemmuudessa? Minusta se on luonteen heikkouven merkki, jos penikoita pitää vääntää, vaikka ei pysty huolehtimaan ees itestään. Monilla luulo, että ne penikat ja niiden määrä paikkaa omat tekemiset ja tekemättä jättämiset.


    • lexkittilä

      Virka- ja vahingonkorvausvastuu

      Luottamushenkilö on toimessaan rikosoikeudellisessa virkavastuussa. Luottamushenkilö voi olla vahingonkorvausvastuussa virheellisen menettelyn kunnalle tai ulkopuoliselle aiheuttamasta vahingosta. Päätöstä vastaan äänestänyt tai eriävän mielipiteen ilmoittanut ei ole vastuussa päätöksestä.

    • Asiaaa

      👍Siis vastuuseen ja maksamaan väärästä päätöksestä 👍

    • Lompololainen

      Tämä asia lakaistiin maton alle kaikessa hiljaisuudessa, edes kunnan toimittaja ei ole tehnyt juttua ja haastatellut irtisanojia.näin toimii keskusta/vasemmisto hyväveliverkosto kolarissa. Aika ihmeellinen juttu.

    • aloite

      Lähetä kuntalaisaloite kuntaan ja vaadi laittomaan irtisanomiseen osallistuneita virkamiehiä ja luottamushenkilöitä korvausvastuuseen kunnalle aiheuttamasta vahingosta.

    • Unski3

      Juttuhan on niin, että nykyinen vpj masinoi Ullan irtisanomisen aikoinaan, ko Ulla alkoi penkomaan vpk:lapsen uhkailuja. Poika uhkailu tappamisella sun muila tempuila, Ulla halus käsialanäytteitä yms.. poikahan sitten lopulta alko pistelemään jengiä hengiltä.

    • Huvitti

      Niinhän yks isäntäki tokas kunnantoimistolta tullessaan n.50v. Sitten ku asiat ei hoituneet , että eihän sielä ole ko jussii ja pässii koko kunnantoimisto täynnä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe