Profetia Suomen vuodelle 2018:

Iloa.profetian.edessä

Israelissa 25.12.2017 tullut profeetta Charlie Shampin saama Suomea koskeva rohkaiseva profetia vuodelle 2018:

“Hyvin aikaisin tänä aamuna minulle tuli Herran sana Suomen kansalle. Herra puhui minulle, että Suomen kansa on äkillisen Pyhän Hengen vuodatuksen partailla. Suomeen lasketaan (vapautetaan) sen historiassa ennenkokematon Pyhän Hengen herätys ja se tapahtuu yhtäkkiä! Näin hengessä  kuinka Raamatun pyhä kirjoitus (Apt 2:2-4) roikkui kansakunnan yllä käden muotoisesta pilvestä: ”Yhtäkkiä kuului taivaalta humahdus, kuin olisi käynyt raju tuulenpuuska, ja se täytti koko sen talon, jossa he olivat. He näkivät tulenlieskoja, kuin kieliä, jotka jakautuivat ja laskeutuivat itse kunkin päälle. He tulivat täyteen Pyhää Henkeä ja alkoivat puhua eri kielillä sitä mitä Henki antoi heille puhuttavaksi.” 
Jumala lähetää uuden kohahduksen taivaasta, valtavan herätyksen kaatosateen, joka saa maan vapisemaan. Kuulin, kuinka Herra julisti Suomen ylle: "Laitan uuden laulun uskovieni suuhun, ylistyslaulu nousee kansan sydämen syvimmästä osasta. Monet näkevät Minut kasvoista kasvoihin ja he panevat luottamuksensa tähän uuteen Suomeen osoitettuun, annettuun  armoon. ”Minä avaan heidän huulensa ylistämään kiitoksella nimeäni, ja he palvovat minua kuin muinaisina päivinä."

Minä näin, kuinka presidentti Sauli Niinistö valittiin uudelleen toiselle kaudelle johtamaan Suomen kansaa, koska Jumala on hänet siihen profeetallisesti asettanut. Hänen toisella kaudellaan tulee tapahtumaan voimakas Herran kohtaaminen, jonka johdosta hänen sydämensä palaa ilmiliekeissä Herran asioiden puolesta. Tämä asettaa Suomen kansaan voimakkaan halun tulla Herran luo.  Kuulin Herran sanovan: "Lapsen syntymä on merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa ja siitä, että laajennan ja  kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, Hänen hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas.  Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.”

"Suomi laulaa laajasti ylistystä Poikani voimasta; kyllä, sinä iloiten laulaen ylistät Hänen rakkaudesta, kun kansa nousee kohti minun aamunkoittoani. Sillä Kristus on sinun linnoituksesi ja turvapaikkasi. Suomen kansalla on ollut näin ennenkin, menneinä ahdistuksen vuosina. Kuuntele minua Suomi, asun korkealla ja pyhällä paikalla mutta olen myös katuvien ja nöyrämielisten kanssa nostaakseni heidät ja uudistaakseni heidän katuvat sydämensä. Kutsun sinua Suomen kansa, turvaamaan minuun, syvempään suhteeseen kanssani. Minä lähetän kirkkaudestani valon ja sanani totuuden vetämään sinut minun lähelleni. Minä johdatan sinut pyhälle vuorelle ja asuinpaikalleni, jonka minä olen varannut sinulle. Rukouksen alttari täyttyy liekeistä ja väkevästi ylistävistä ihmisistä. Sinä poistat vieraat jumalat ja epäjumalan kuvat, niin kuin poistat  kaikki väärät alttarit, jotka on rakennettu Herran huoneen pyhälle vuorelle, sinä heität ne alas. Sinä valmistat rukouksen ja ylistyksen alttarin tuleville sukupolville, jotta he voivat nähdä. Ihmiset kokoontuvat päiviksi koroittamaan nimeäni, myös öinä ja päivinä he kokoontuvaat yhteen. 
Herätys, Hengen vuodatus, järisyttää maata ja tapahtuu paljon pelastumisia ja ihmeitä.  Valmistaudu taivaan sateelle, sillä tulee herätys, joka pyyhkii pois kaikki aiemmat kivut. Herran voima on esillä ja moni todistaa, että kirkkaus lankeaa maahan kuin sade.

Charlie Shamp”

168

10079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Odotan.rukoillen

      Silloin kulttuurikristityt vaihatvat asemansa aidoiksi kristityiksi.

      • TemppelinKauppamiehet

        Vai oli Niinistön vaalityötä uskoville komppaamassa jopa profetia. Kovat on panokset.

        Huoh.....profeetat ovat siis presidenttien valitsijoitakin? Tuota en olisi itsekään tiennyt. Ai niin, entäs Puuttini? Jatkaako hän Venäjän pressana?


    • Jepuajeppo

      Tällä kertaa tuon suuntainen kehitelmä esillä, joo.

    • Jobinpostia

      Jumala taas puhunut, lumelle maa on valkoinen. Job.37:6

      • toteutuvaprofetia

        Minullakin on profetia .
        Se toteutuu sataprosenttisen varmasti.
        Ne jotka uskovat Charlien profetiaan tulevat uskomaan helluntalaisuuden kasvaneen ja profetian toteutuneen.
        Ne jotka eivät usko profetiaan, näkevät vain kuinka maallistuminen lisääntyy.
        Suurin osa suomalaisista ei tule edes tietämään kyseisestä profetiasta.
        Ja jos tietäisvätkin, eivät antaisi sille mitään arvoa.


      • mykkävilm

        Onko Charpliini tullut takaisin ja vielä julistjan hahmossa?


    • PäläPäläJaKattiaKanssa

      Muistakaa nyt, että myös tätä yhtä ja samaa, USA:n Pentagonin (pentagrammi) ja vapaamuurareiden valhesanomaa on levitetty Helluntaiherätyksen kautta jo yli 100 vuotta Suomessa.

      Koska hellarit eivät tunnusta klassista kristinuskoa ja kristillistä uskoamme tunnustavia, heille "herätys" punnitaan vain helluntailaisuuteen kääntyvien lukumäärällä. Tässä tuo kuulu "herätys".

      Koska lahkokaupppiaiden "helluntaiherätystä" vaan ei kuulu ja näy ja se on aina "huomenna", kertoo tämä, että ihmisiä ei enää vedä puoleensa tällainen jenkkityylinen huutokauppa-uususkonto.

      Tuossa ei ole mitään uutta.

      Noin Saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.

      Etenkin, jos sanoma ei toteudu, se todistaa sanomanlevittäjän olevan Jumalan ja Hänen Pyhän Henkensä pilkkaaja.

      Myöskin tämän ketjun aloittajan hengellinen raittius on asetettava kyseenalaiseksi.

      • keskinäinen.rakkaus

        Olet kyllä väärässä tuon helluntailaisuuskommentin suhteen. Helluntailaiset tunnustavat Jeesuksen syntien sovittajaksi ja ainoaksi tieksi Jumalan luo ihan kuin luterilaisetkin. Kristityt saisivat paljon enemmän hyvää aikaan, jos toimittaisiin yhdessä ja katsottaisiin Kristukseen eikä toistemme puutteellisuuteen. "Siitä kaikki tuntevat teidät minunopetuslapsekseni, että teillä on keskinäinen rakkaus"... sanoo Jeesus jäähyväispuheessaan. Siinä meillä kilvoittelun paikkaa.
        Olen luterilainen ja meillä on hyvä esirukousyhteys monen vapaan suunnan kristityn kanssa.


      • huhheijakkaa

        "Myöskin tämän ketjun aloittajan hengellinen raittius on asetettava kyseenalaiseksi."

        Kuten sinunkin. Pentagonilla ei ole mitään tekemistä pentagrammin kanssa. Pentagon on viisikulmainen rakennus. Pentagrammi on viiden sakaran tähtikuvio.


      • SimoSiren

        Pentacost on suomeksi Helluntai! Viisikymmentä päivää pääsiäisen jälkeen.
        Siitä tuo viisi symboliikka.
        Pyhän Hengen vuodatuksesta syntynyt liike. Samaan taivaaseen menossa kuin muutkin uudestisyntyneet kunhan on nimi elämän kirjassa. Srk ei pelasta vaan Jeesus.


    • Pyhä.pelko.valtasi

      Kerrankin tunnen, että profetia on Pyhän Hengen antama. En uskaltaisi sanoa yhtäkään sanaa vastaan. Niin kirkas vaikutus siitä heijastuu.

      • JumalanSanaKylläToteutuu

        Teksti kyllä kuulostaa hyvältä ja kirkkaalta. Tämän minäkin kykenen näkemään.

        Asian ydin ei kuitenkaan ole sanat ja kirjaimet, edes nk. profeetan hengen "kirkkaus".

        Oleellista on, toteutuuko profetia. Jumala ei ole höpöttäjä ja turhanpuhuja. Jos sana oli Jumalalta, se toteutuu. Jos ei toteudu, tämä veisi uskottavuutta Jumalan muultakin sanalta.

        Profetiat ja väärät profetiat eivät ole leikin vaan erittäin vakava asia.

        Itse en moisia uskaltaisi esittää Jumalan Pyhän Hengen nimissä.


    • Seuraillaan

      Tulevat presidentinvaalit todistavat profetian oikeaksi tai vääräksi.

      • tähän.panen.toivoni

        Onko lapsen syntymä myös häneen viittaava. Eli syntyykö Jeesus uudelleen Suomeen?
        Poistuuko täältä tosiaankin väärät jumalat? Ehkä meidän rukouksemme on viimein kuultu.


      • RauhanRuhtinastaOotellen

        Voivoi. Eiköhän se kerta riittänyt!
        Ja -Jumalaa ei kukaan voi nähdä, jäämällä henkiin! 'profetiassa' luvattiin Jumalan näkemisiä..


      • EnnustusKeväälle
        tähän.panen.toivoni kirjoitti:

        Onko lapsen syntymä myös häneen viittaava. Eli syntyykö Jeesus uudelleen Suomeen?
        Poistuuko täältä tosiaankin väärät jumalat? Ehkä meidän rukouksemme on viimein kuultu.

        Ei. Vaan Niinistön pariskunta saa lapsen.

        Veikkaan, en profetoi, että se on tyttö.

        Nimeksi tulee Liisa Helmiina. 🐣
        .


      • nobody7

        hmm.. Oletteko kuulleet koskaan profetiasta missä sanotaan että " Sinä viimeisenä mahdollisena hetkenä kun Suomi ollaan myymässä muille valloille pelinappulaksi, nousee esille Suomessa pitkään politiikassa mukana ollut poliitikko. Hänet valitaan kansan presidentiksi ja hän saa pidettyä Suomen itsenäisenä" ja että se olisi Jumalan armo ja suunnitelma kansamme ja maailman hengellistämiseksi.
        Seurannut vaaleja ja katsonut niitä sillä silmällä. Näyttäisi että lähimpänä tätä olisi ennemminkin Paavo Väyrynen. Ainakin jos miettii hänen politiikkaansa ja vaaliteemoja esim. Suomi ollaan viemässä salaa eu n liitovaltioon eli juuri pelinappulaksi ja Tampereen tentissä hän sanoi tulevaisuuden visioissaan että " Toivoisin että Suomi sekä maailma menisi materiaalisesta suunnasta hengellisempään suuntaan maailman pelastamiseksi" Olisihan se aika toimiva idea näinä aikoina =) voisimme näyttää koko maailmalle esimerkkiä että yhteiskuntien on mentävä henkisempään suuntaan jotta mm. ihmisten ja luonnon turha kulutus , saastuttaminen sekä kuormitus vähentyisi merkittävästi. Tilalle tulisi kristillisiä arvoja ja niihin satsattaisiin. Vähemmän sotia, ahneutta, riistoa... näiden resurssit yhteiseen hyvään.
        Kyllähän nytkin vallassa olevat tekevät teatteria tästä utopiasta välillä jopa onnistuen mutta kaikki näemme sen että juuri ahneus, valta ja tahallinenkin tuhoaminen on todellisuutta tällä hetkellä. Voimme nähdä tuon korruption myös täällä Suomen politiikassa. Jopa Ministeritkin ovat viimevuosina olleet pankki ja finanssialan sekä muiden taustapirujen ohjaksissa järjestelemässä omia agendojaan Suomen eduista tai luonnon oloista piittaamatta.

        Noh oli asiat miten oli mutta pointtina lähinnä se , että kun lähdemme näihin profetioihin ja ihmisten tulkintoihin niistä. Kun äänestämme Suomeen uutta presidenttiä niin tekisimme taustatutkimusta asioista ja kuunneltaisiin ehdokkaiden mielipiteet ja lupaukset eikä äänestettäisiin sokeana luottaen mielikuviin vauvoista ja muista.
        Kansana mukana valitsemassa viisaasti ja hartaasti...
        ... ja kävi miten kävi on se Isämme tahto
        Rauhaa veljet ja siskot


      • TuskinPaavo
        nobody7 kirjoitti:

        hmm.. Oletteko kuulleet koskaan profetiasta missä sanotaan että " Sinä viimeisenä mahdollisena hetkenä kun Suomi ollaan myymässä muille valloille pelinappulaksi, nousee esille Suomessa pitkään politiikassa mukana ollut poliitikko. Hänet valitaan kansan presidentiksi ja hän saa pidettyä Suomen itsenäisenä" ja että se olisi Jumalan armo ja suunnitelma kansamme ja maailman hengellistämiseksi.
        Seurannut vaaleja ja katsonut niitä sillä silmällä. Näyttäisi että lähimpänä tätä olisi ennemminkin Paavo Väyrynen. Ainakin jos miettii hänen politiikkaansa ja vaaliteemoja esim. Suomi ollaan viemässä salaa eu n liitovaltioon eli juuri pelinappulaksi ja Tampereen tentissä hän sanoi tulevaisuuden visioissaan että " Toivoisin että Suomi sekä maailma menisi materiaalisesta suunnasta hengellisempään suuntaan maailman pelastamiseksi" Olisihan se aika toimiva idea näinä aikoina =) voisimme näyttää koko maailmalle esimerkkiä että yhteiskuntien on mentävä henkisempään suuntaan jotta mm. ihmisten ja luonnon turha kulutus , saastuttaminen sekä kuormitus vähentyisi merkittävästi. Tilalle tulisi kristillisiä arvoja ja niihin satsattaisiin. Vähemmän sotia, ahneutta, riistoa... näiden resurssit yhteiseen hyvään.
        Kyllähän nytkin vallassa olevat tekevät teatteria tästä utopiasta välillä jopa onnistuen mutta kaikki näemme sen että juuri ahneus, valta ja tahallinenkin tuhoaminen on todellisuutta tällä hetkellä. Voimme nähdä tuon korruption myös täällä Suomen politiikassa. Jopa Ministeritkin ovat viimevuosina olleet pankki ja finanssialan sekä muiden taustapirujen ohjaksissa järjestelemässä omia agendojaan Suomen eduista tai luonnon oloista piittaamatta.

        Noh oli asiat miten oli mutta pointtina lähinnä se , että kun lähdemme näihin profetioihin ja ihmisten tulkintoihin niistä. Kun äänestämme Suomeen uutta presidenttiä niin tekisimme taustatutkimusta asioista ja kuunneltaisiin ehdokkaiden mielipiteet ja lupaukset eikä äänestettäisiin sokeana luottaen mielikuviin vauvoista ja muista.
        Kansana mukana valitsemassa viisaasti ja hartaasti...
        ... ja kävi miten kävi on se Isämme tahto
        Rauhaa veljet ja siskot

        No Paavo Väyrynen ei kovin suurta kansansuosiota nauti, kannattajakorttienkin kerääminen oli työn ja tuskan takana. Monille suomalaisille hän edestaa menneisyyttä.


      • nobody7
        TuskinPaavo kirjoitti:

        No Paavo Väyrynen ei kovin suurta kansansuosiota nauti, kannattajakorttienkin kerääminen oli työn ja tuskan takana. Monille suomalaisille hän edestaa menneisyyttä.

        Saas nähdä miten käy.
        Vaalien kohdalla suosion saaminen tietysti aivan eri kuin kannattajakorttien. Median pakko pitää Paavonkin esillä kun vaalit ovat käynnissä.
        Mutta totta onhan tuo ajattelu juurikin median avulla iskostettu kansan mieliin " ei kannata vaivautua äänestämään muita kuin Saulia" Sehän ei tietenkään pidä paikkansa :) Äänestäkäämme siis viisaasti ja hartaasti sekä ennakkoluulottomasti sitä ehdokasta joka ajaa todistetusti sitä politiikkaa mikä vastaa äänestäjänkin toiveita. Eikä vain tyhjiä vaalipuheita ja mielikuvia mitä rahalla ja vallalla on luotu.
        Ohhoh tarkoitukseni ei ollut olla liian poliittinen sekä alunperin olin kiinnostunut siitä profetiasta josta mainitsin. Se löytyi ennen netistä mutta enään en löydä mistään :/ Josko jonkun silmiin olisi osunut ja muistiin jäänyt.
        Rohkeutta ääniuurnille Veljet ja Siskot


    • adffbfb

      "Monet näkevät Minut kasvoista kasvoihin...."

      Emme kestäisi katsoa Häntä kasvoista kasvoihin; profetia väärä, sielullinen.

      • Nyt.Riitti

        haisee 'torontohenkiseltä'...Kurituksen on Raamatun Jumala salliva, Luopumuksen ja kaiken Sanan vastaisen elämöinnin tähden!


    • Kirjakääröt

      1Kor.13:9 Biblia (1776). Sillä me ymmärrämme puolittain ja porpheteeraamme puolittain.

    • DoctorT

      Valheprofeetta!!! Ja valheprofetia!

      Herra ei koskaan ole etukäteen ilmoittanut antamistaan herätyksistä, ei koskaan. Ne alkavat niin, ettei alkua voi osoittaa ja päättyvät yllättäen!

      Näitä samankaltaisia valhenäkyjä ovat täällä levitelleet yksi ja toinen ulkomainen ja kotimaisista ainakin homoutensa kätkenyt ja siihen kaatunut Patrick Tiainen. Ja ihmiset juoksivat näiden valheiden jäljessä ja laittoivat uskonsa niiden varaan.

      Se, mitä tulee, on vaikeat ajat ja Jumalan tuomiot! Hänkö antaisi hengellisen herätyksen tälle saastuneelle ja Hänet syrjään siirtäneelle joukolle, EI TODELLAKAAN sellainen ole Hänen järjestyksensä.

      Meillä on tuhansittain ihmisiä, joiden hengellinen tarve ja hätä on hoidettu saastunein keinoin ja sydämin. Heistä ei ole tullut Elävän Jumalan lapsia, vaan äpäreitä, jotka eivät totuutta tunne eivätkä rakasta!

      Siis puhdas valheprofetia tyynni tämä!!

    • Roponen

      Ei vaikuta oikealta profetialta. Puuttuu totuuden suola. Suomi on syntinen kansakunta, jonka teot ovat tulleet vain pahemmiksi vuosi vuodelta. Tarvittaisiin suurta nöyrtymistä ja parannuksen tekoa, kuten Niiniven kohdalla Joonan Kirjassa. Missä muuten on nykypäivän Joonat, jotka julistavat Jumalan tuomioita? Ilman heitä, tuskin tulee herätystäkään.

      • jobinkirja

        Ryhdyppä sinä nykypäivän Joonaksi. Ai et ryhdy,vai? Miksikäs ei? No siksipä tietenkin,että sinäkin todennäköisesti rakastat mukavuutta ja helppoutta enemmän kuin totuutta, jota ei kukaan kestä kuunnella kuitenkaan omahyväisen paatumuksena vuoksi. On tavan laumaihmisen mukavampi pitää hyvät välit ystäviin ja työnantajaan ja yhteiskunnan/srkn päättäjiin,kuin asettaa itsensä alttiiksi hylkäämiselle ja pilkalle,jopa kuolemalle monessakin mielessä. Siis siksipä siksi. Profeetat eivät koskaan ole suosittuja,eivät ainakaan tuomioita tuodessaan ja syntien paljastamiseen joutuessaan. Mutta luovuttuaan omasta elämästään ja sen rakastamisesta,asetettuaan Herran pelon ja pyhyyden itsensä edelle HE SAAVATKIN PALKKANSA HERRALTA eivät enää ihmisiltä.


      • SeSyntinenkin

        Ihminen pelastuu armosta.


    • rukoustarukousta

      Jumalako ei haluaisi tuota profetiaa toteuttaa - kyllä varmasti haluaisi antaa herätyksen Suomeen - siitä ei ole epäilystäkään.
      Miten se voi tulla ja toteutua?

      Se edellyttää että Suomen uskovat yhdessä alkavat rukouksin pyytämään ja anomaan herätystä tälle maalle, itkien ja paastoten laskevat tämän kansan Herran jalkojen juureen ja rukoilevat armoa tälle kansalle.

      Mikäli Suomen uskovat jatkavat 'rauhan untaan', tuo profetia ei koskaan voi toteutua. Kaikki herätykset ovat syntyneet uskovien peräänantamattomien ja sinnikkäiven rukousten kautta, jossa uskovat rukoilevat, vaikka näkevät asioiden vain ensin pahenevan; uskovat jatkavat entistä sinnikkäämmin ja uskollisemmin rukousta, välillä itkien ja välillä huokaillen, eivätkä anna periksi, ennen kuin Jumala vastaan tahtonsa mukaiseen rukoukseen.

      Jumalan tahto on antaa herätys Suomen kansalle - vai onko joku eri mieltä!

      Jumalan pitää ensin herättää Suomen uskovat rukoilemaan ja rukoilemaan ja rukoilemaan ja rukoilemaan .... rukous on hiipunut seurakunnista. Seurakunnat eivät edes etsi sitä, mitä pitäisi rukoilla .. viipyä Herran edessä, kunnes Herra laskee oikeat täsmälliset rukousaiheet kunkin seurakunnan kohdalle ja kunkin rukousryhmän kohdalle ja kunkin paikkakunnan osalle ..

      Epämääräisillä ilmaan heitetyillä rukouksilla ei saada todellisia voittoja, niille vihollinen nauraa..

      Oikea rukous on odotusta ja odotusta ja odotusta, kunnes Herra antaa täsmälliset rukousaiheet; Pyhä Henki ensin tuo vihollisen aikeet esiin, tuo esiin sen, mikä on rukouksin voitettava ja sitten vasta alkaa todellinen rukous, kunnes voitto on saatu; voittoon asti on rukoiltava, rukoiltava, rukoiltava; ennen voittoa ei saa luovuttaa!

      Voi kuinka surkeassa jamassa on seurakuntien rukouselämä tällä hetkellä .. voi miten surkeassa jamassa ..

      • PetollisuusPaljastuu

        Raamattu puuttuu. Sanassa pysyminen. Se on LUOPUMUSTA Herrasta, sellaiset ihmiset Herrakin sanoo HYLKÄÄVÄNSÄ.

        "JOS te pysytte Minun Sanassani..niin te TOTISESTI OLETTE MINUN OPETUSLAPSIANI." (Rk38/Joh 8:31)

        Suomen uskovat ovat enimmiltään luopuneina Totuudesta!
        Useat seuraavat, esim Hänen vihollistaan, rodneyhowardbrownin oppeja ja siitä nousevaa myrkyllistä väärää valhehenkeä!


      • >Jumalan tahto on antaa herätys Suomen kansalle - vai onko joku eri mieltä!

        Minä vähän olen. Kun ei anna, ei varmaan sitten tahdokaan, kaikkivaltias kun kuitenkin on.
        Hurjan rukoustykityksen pitäminen herätyksen antamisen edellytyksenä haiskahtaa lähinnä etukäteiseltä selittelyltä sille, että sitä herätystä ei taaskaan tullut (ja lausuja sen oikein hyvin tietää). Tai ei tule koskaan, jos suoraan sanotaan.


      • Ristintiellä
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Jumalan tahto on antaa herätys Suomen kansalle - vai onko joku eri mieltä!

        Minä vähän olen. Kun ei anna, ei varmaan sitten tahdokaan, kaikkivaltias kun kuitenkin on.
        Hurjan rukoustykityksen pitäminen herätyksen antamisen edellytyksenä haiskahtaa lähinnä etukäteiseltä selittelyltä sille, että sitä herätystä ei taaskaan tullut (ja lausuja sen oikein hyvin tietää). Tai ei tule koskaan, jos suoraan sanotaan.

        Kysymys on enemmänkin herätyksen haikailijoiden omasta tahdosta ja käsityskyvystä.

        Nämä herättäjät ovat valmiiksi päättäneet minkälaista herätystä he haikailevat, eivätkä näe ja tunnusta muuta kuin oman viisastelunsa päätelmiä.

        Ehkä se nk. herätys, jota nuo jatkuvasti ovat käskyttämässä Jumalalta, ei ole Jumalan mielipiteen mukaan mitään aitoa, kristillistä "herätystä".

        Hellareille "herätys" on hauskanpitoa, rahavirtoja pomojen taskuihin, muiden siivellä elelemistä, savukoneita ja Black Sabbathia.

        Kristinusko tunnustaa Ristintietä.

        Miltä tuntuisi herätä hakattuna Ristintien penkereeltä? "Hei, herätys! Eipä näytä Jumalasi sinusta paljon piittaavan, mokomakin tekopyhä. Itse tämän Tien valitsit, joten älä ruikuta apua! Tuollaista verikasaa kukaan siisti herranpalvelija huoli uuden autonsa takapenkille ja takakontti on täynnä herransiunauksia! Ryöstin juuri pari seurakuntaa. Idiootit! Minulla on Menestysjumala. Ja juutalaiset kaverit! Mee kuule vuotaan jonnekin kauemmas, lapsenikin säikähtävät!" "Isi, mikä toi pelle on?" "Joku Ristintietä kulkeva Porttokirkon kasvatti. Tällaisia karta."


      • fkufllihfhj

        Paremmin ei voisi kiteyttää..


    • Se.tapahtuu

      Ei profetiassa sanottu, että Suomen kansa olisi hyvää ja puhdasta ihmislaatua, jonka perusteella Jumalan sitten antaisi herätyksen. Suomi on jumalaton kansa. Mutta Jumala antaa tänä vuonna Suomen kansalle armokutsun tulla ristin veren kautta puhdistautumaan. Syntisiä Jeesus on tullut kutsumaan. Hänen kutsunsa levittäminen on tehtäväksemme annettu. Ja ihmiset ottavat sanan vastaan ja tulevat kasteelle. Apt. 2:41.

      Profetiassa ei luvattu, että koko Suomen kansa kääntyy, vaan merkittävä osa ihmisistä tulee uskoon.

      • 1234567---

        Ei ole vielä näyttöä herätyksestä, kalenterikin näyttää edelleen vääristetyltä, eikä kukaan ole tehnyt elettäkään kalenterin muutokseen. Sapatti siirrettiin kalentereissa viikon kuudenneksi päiväksi v.1973.
        Saa KAIKKI suuret ja pienet kumartamaan itseään peto.


      • >Ja ihmiset ottavat sanan vastaan ja tulevat kasteelle.

        Suurin osa meistä on kastettu jo lapsena.


      • HerätkääJoViimein

        Ei omasta suostumuksestaan!


    • Tosi.on

      Kiitos myös kommentoijalle " rukoustarukousta".
      "Epämääräisillä ilmaan heitetyillä rukouksilla ei saada todellisia voittoja, niille vihollinen nauraa.."

    • rukoustarukousta

      Jumala haluaa omiensa kokevan, että he saavat olla mukana Jumalan antamassa herätyksessä; miten muuten voisit niin kokea, ellet ole palavasti ja hartaasti rukoillut asian puolesta ..

      Herätyksen airueina on yleensä rukouksin saadut pienet voitot niihin täsmällisiin aiheisiin, jotka Pyhä Henki ensin laskee rukoilevien sydämiin .. voi olla yksi ihminen, jonka luokse sinut lähetetään, joka tulee uskoon, voi olla yksi aihe, jossa saadaan rukouksin voitto ..

      Herätyksen saaminen Suomeen vaatii vuosien ja vuosien aivan uudenlaista rukousherätystä, sinnikästä, peräänantamatonta, täsmällistä, voittavaa rukousta, jossa ei periksi anneta, ennen kuin voitto on saatu siihen aiheeseen, jonka Pyhä Henki laskee seurakunnan ylle ..

      Missä sinä Suomessa näet tällaista rukoustaistelua? Kerro minulle - minä en näe missään, enkä kuule missään tällaista olevan.

      Ilman taistelua ei tule voittoja .. jos Raamattua uskot:
      Taistelu pahaa vastaan

      10 Lopuksi: vahvistukaa Herrassa, ottakaa voimaksenne hänen väkevyytensä. [2. Tim. 2:1]
      11 Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan. [Room. 13:12 : Ef. 4:27 ]
      12 Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan. [Ef. 2:2]
      13 Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen.
      14 Seiskää lujina! Kiinnittäkää vyöksenne totuus, pukeutukaa vanhurskauden haarniskaan [Jes. 11:5]
      15 ja sitokaa jalkineiksenne alttius julistaa rauhan evankeliumia. [Jes. 52:7]
      16 Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet. [1. Joh. 5:4]
      17 Ottakaa myös pelastuksen kypärä, ottakaa Hengen miekka, Jumalan sana. [Hepr. 4:12; Ilm. 1:16]
      18 Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää valveilla ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta. [Kol. 4:2-4 : Room. 12:12; 1. Tess. 5:17]
      19 Rukoilkaa myös minun puolestani, että minulle annettaisiin oikeat sanat suuhun, kun ryhdyn puhumaan, ja että voisin rohkeasti julistaa evankeliumin salaisuutta, [Room. 15:30 ]
      20 jonka vuoksi olen lähettiläänä, nyt vankilassa. Rukoilkaa, että voisin puhua rohkeasti, niin kuin minun tulee. [Ap. t. 28:20; 2. Kor. 5:20]

      Jos ei tämä Raamatun paikka ole sinulle tuttu, et ole valmis taisteluun!

    • rukoustarukousta

      Kaikki se, minkä paholainen on juonillaan ja valheillaan varastanut Suomen kansalta, on rukouksin voitettava takaisin!

      Tätä on rukoustaistelu - oletko valmis voittamaan!

      • Eikiitosjeesus

        Mitä sieniä olet oikein syönyt että nuppi on noin sekaisin.


      • markku.lievonen

        Todellisuus on,- jonka voi tarkistaa ja havainnoida, miten maassamme kansalainen elää kaikkein parhainta aikaa, mitä ihmiskunta on historiansa aikana elänyt. Kaikkein parhainta. Meille JUMALA onm siunannut erittäin korkean elintason ja terveyden huollon kaikkinen hoitomuotoineen. Näillekkö et anna arvoa, mitä JUMALA onm siunnannut. Jokaista ihmistä hoidetaan, joka on hoidon tarpeessa ikään ja varallisuuteen katsomatta. Koulutus on maailman huippu tasoa jne.....

        Mutta, itse olen huolestunut, miten tämä siunaus murentuu ja heikkenee vuosien saatossa ihmisten eriarvoistuessa päättäjien taholta.

        Niin, ei pahalla, mutta missä ihmeden perunakellarissa olet aikaasi viettänyt. Tutkippa ihan mielenkiinosta minkalaista oli ihmisen elämä 1900 luvun alussa tai sotien jälkeisessa ajassa.

        SUURIN SYNTI uskovien ja jumalattomien ihmisten sydämissä on TYYTYMÄTTÄMYYS. Ei iloita ja kiitetä siitä miten saamme elää turvattua elämää.

        4. Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
        5. Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
        6. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
        7. ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.
        8. Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä KUNNIOITETTAVAA, mikä OIKEAA, mikä PUHDASTA, mikä RAKASTETTAVAA, mikä HYVÄLTÄ KUULTAVAA, jos on jokin AVU ja jos on jotakin KIITETTÄVÄÄ,..............................SITÄ AJATELKAA ; Fil 4


      • markku.lievonen

        Tää on ihan pakko korjata. Siis isoin kirjaimin tulee ehdottomastu olla myös TOTTA sana.

        8. Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä KUNNIOITETTAVAA, mikä OIKEAA, mikä PUHDASTA, mikä RAKASTETTAVAA, mikä HYVÄLTÄ KUULTAVAA, jos on jokin AVU ja jos on jotakin KIITETTÄVÄÄ,..............................SITÄ AJATELKAA ; Fil 4

        Todellisuuden näkeminen ja sen ajatteleminen on ihmiselle erittäin kallis arvoinen asia. Fiktiivisiin kuvitelmiin vaipuminen vie täydelliseen sokeutumiseen. Ei nähdä mitä ja miten JUMALA on siunannut ja vaikuttanut.


      • markku.lievonen kirjoitti:

        Todellisuus on,- jonka voi tarkistaa ja havainnoida, miten maassamme kansalainen elää kaikkein parhainta aikaa, mitä ihmiskunta on historiansa aikana elänyt. Kaikkein parhainta. Meille JUMALA onm siunannut erittäin korkean elintason ja terveyden huollon kaikkinen hoitomuotoineen. Näillekkö et anna arvoa, mitä JUMALA onm siunnannut. Jokaista ihmistä hoidetaan, joka on hoidon tarpeessa ikään ja varallisuuteen katsomatta. Koulutus on maailman huippu tasoa jne.....

        Mutta, itse olen huolestunut, miten tämä siunaus murentuu ja heikkenee vuosien saatossa ihmisten eriarvoistuessa päättäjien taholta.

        Niin, ei pahalla, mutta missä ihmeden perunakellarissa olet aikaasi viettänyt. Tutkippa ihan mielenkiinosta minkalaista oli ihmisen elämä 1900 luvun alussa tai sotien jälkeisessa ajassa.

        SUURIN SYNTI uskovien ja jumalattomien ihmisten sydämissä on TYYTYMÄTTÄMYYS. Ei iloita ja kiitetä siitä miten saamme elää turvattua elämää.

        4. Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
        5. Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
        6. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
        7. ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.
        8. Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä KUNNIOITETTAVAA, mikä OIKEAA, mikä PUHDASTA, mikä RAKASTETTAVAA, mikä HYVÄLTÄ KUULTAVAA, jos on jokin AVU ja jos on jotakin KIITETTÄVÄÄ,..............................SITÄ AJATELKAA ; Fil 4

        Makehan puhuu ihan asiaa. Virkistävää nähdä näissä kuvioissa tuollaista ajattelua. Peukkuva.


      • Eikiitosjeesus kirjoitti:

        Mitä sieniä olet oikein syönyt että nuppi on noin sekaisin.

        Jospa siellä on käyty jo aamukymmeneltä Prisman uudella limuviinahyllyllä. Klo 11.45 mennessä on ehtinyt ihan hyvin saada täyden rähinän päälle.


      • rukoustarukousta
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Jospa siellä on käyty jo aamukymmeneltä Prisman uudella limuviinahyllyllä. Klo 11.45 mennessä on ehtinyt ihan hyvin saada täyden rähinän päälle.

        'Mitä sieniä olet oikein syönyt että nuppi on noin sekaisin.'

        mihin tuo edellä oleva liittyy?

        Yli puolimiljoonaa kohtuun tapettua sikiötäkö on Jumalan tahto ja hänen hyvyyttään?
        Avioliiton laillistaminen kaikille, sekö on hyvinvointia ja Jumalan tahto?
        Leipäjonot ja köyhyyden lisääntyminen, lapsiköyhyys kasvaa koko ajan tässä maassa, sekö on Jumalan tahto?
        Työttömien ja eläkeläisten ja muiden pienituloisten ahdistaminen vain lisääntyy, sekö on Jumalan tahto?
        Kristillisyyden kieltäminen päiväkodeissa ja kouluissa, sekö on Jumalan tahto?
        Ateismin nouseminen tässä maassa ainoaksi hyväksyttäväksi, sekö on Jumalan tahto?

        Vihollinenko ei ole ryöstänyt ja riistänyt tätä maata, sen isien ja äitien uskon perintöä - niinkö Jumala tahtoo?

        Sokeitako te olette?


      • rukoustarukousta kirjoitti:

        'Mitä sieniä olet oikein syönyt että nuppi on noin sekaisin.'

        mihin tuo edellä oleva liittyy?

        Yli puolimiljoonaa kohtuun tapettua sikiötäkö on Jumalan tahto ja hänen hyvyyttään?
        Avioliiton laillistaminen kaikille, sekö on hyvinvointia ja Jumalan tahto?
        Leipäjonot ja köyhyyden lisääntyminen, lapsiköyhyys kasvaa koko ajan tässä maassa, sekö on Jumalan tahto?
        Työttömien ja eläkeläisten ja muiden pienituloisten ahdistaminen vain lisääntyy, sekö on Jumalan tahto?
        Kristillisyyden kieltäminen päiväkodeissa ja kouluissa, sekö on Jumalan tahto?
        Ateismin nouseminen tässä maassa ainoaksi hyväksyttäväksi, sekö on Jumalan tahto?

        Vihollinenko ei ole ryöstänyt ja riistänyt tätä maata, sen isien ja äitien uskon perintöä - niinkö Jumala tahtoo?

        Sokeitako te olette?

        Jumalan tahtoja on turha arvuutella. Jos Hän on kaikkivaltias, hän voi toteuttaa kaiken tahtonsa silmänräpäyksessä, eikä siitä tarvitse sen koommin kinata eikä riidellä.

        Poliittiset pointtisi olivat kyllä ihan hyviä.


      • markku.lievonen
        rukoustarukousta kirjoitti:

        'Mitä sieniä olet oikein syönyt että nuppi on noin sekaisin.'

        mihin tuo edellä oleva liittyy?

        Yli puolimiljoonaa kohtuun tapettua sikiötäkö on Jumalan tahto ja hänen hyvyyttään?
        Avioliiton laillistaminen kaikille, sekö on hyvinvointia ja Jumalan tahto?
        Leipäjonot ja köyhyyden lisääntyminen, lapsiköyhyys kasvaa koko ajan tässä maassa, sekö on Jumalan tahto?
        Työttömien ja eläkeläisten ja muiden pienituloisten ahdistaminen vain lisääntyy, sekö on Jumalan tahto?
        Kristillisyyden kieltäminen päiväkodeissa ja kouluissa, sekö on Jumalan tahto?
        Ateismin nouseminen tässä maassa ainoaksi hyväksyttäväksi, sekö on Jumalan tahto?

        Vihollinenko ei ole ryöstänyt ja riistänyt tätä maata, sen isien ja äitien uskon perintöä - niinkö Jumala tahtoo?

        Sokeitako te olette?

        Kun luet Raamattua, niin noudata opetusta, miten on maailma ja on myös seurakunta. Maamme kaikki kansalaiset kuuluvat maailmaan ja on aina kuuluneet. Ainoastaan JUMALASTA syntyneet / uskon saaneet ihmiset onb poikkeus.

        Maailma ei koskaan ole noudattanut JUMALAN tahtoa eikä tule noudattamaan,- koska eivät ole saaneet uskoa. Siis maailmassa olevet jumalattomat ihmiset tekevät mitä tekevätkään ja edes JUMALAN tahto ei ole jumalattomia ihmisiä saattaa JUMALAN tahdon / lain alle. Siis JUMALA tuomitsee maailman ihmiset ja uskovilla ihmisillä ei maailman ihmisiin ole nokan koputtamista.

        vai kuvitteletko, miten vauvakaste tekisi maastamme kristillisen maan,- joka ei noudata JUMALAN tahtoa. Ymmärrä,- ettei ihminen voi toteuttaa JUMALAN tahtoa ilman uskoa. Jos jonkun ihmisen haluat tekevän JUMALAN tahdon, niin varmista, että hän on saanut uskon.

        Ymmärrä, miten Luterilainen kirkko on sallittu hallitsemaan jumalattomia ihmisiä ja nyt tämä kirkon hallitseminen on murenemassa. Tätä hallitsemistako pidät JUMALAN tahdon kunnioittamisena. Ei kaiketi pakkopulla seremonioineen tee jumalattomista ihmisistä JUMALAN lapsia,- kirkon opetuksesta huolimatta.

        Todellisuus on, miten ihmeellisesti moni uskonnollinen ihminen,- joka ei näe, niin kuvittelee kirkon hallinnon maassamme toimittavan JUMALAN tahtoa. Nut kun tämä hallinto on poistumassa ja jumalattomat ihmiset alkavat vapaasti elää, niin kuvitellaan tämän olevan kansan luopumistilaa. Niin, mistä kansa on todellisuudessa luopunut. Pakkopullastaan.


      • Eikiitosjeesus
        markku.lievonen kirjoitti:

        Todellisuus on,- jonka voi tarkistaa ja havainnoida, miten maassamme kansalainen elää kaikkein parhainta aikaa, mitä ihmiskunta on historiansa aikana elänyt. Kaikkein parhainta. Meille JUMALA onm siunannut erittäin korkean elintason ja terveyden huollon kaikkinen hoitomuotoineen. Näillekkö et anna arvoa, mitä JUMALA onm siunnannut. Jokaista ihmistä hoidetaan, joka on hoidon tarpeessa ikään ja varallisuuteen katsomatta. Koulutus on maailman huippu tasoa jne.....

        Mutta, itse olen huolestunut, miten tämä siunaus murentuu ja heikkenee vuosien saatossa ihmisten eriarvoistuessa päättäjien taholta.

        Niin, ei pahalla, mutta missä ihmeden perunakellarissa olet aikaasi viettänyt. Tutkippa ihan mielenkiinosta minkalaista oli ihmisen elämä 1900 luvun alussa tai sotien jälkeisessa ajassa.

        SUURIN SYNTI uskovien ja jumalattomien ihmisten sydämissä on TYYTYMÄTTÄMYYS. Ei iloita ja kiitetä siitä miten saamme elää turvattua elämää.

        4. Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
        5. Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
        6. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
        7. ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.
        8. Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä KUNNIOITETTAVAA, mikä OIKEAA, mikä PUHDASTA, mikä RAKASTETTAVAA, mikä HYVÄLTÄ KUULTAVAA, jos on jokin AVU ja jos on jotakin KIITETTÄVÄÄ,..............................SITÄ AJATELKAA ; Fil 4

        Suomi on hyvä paikka elää. Mutta eipä siinnäkään ole mitään tekemistä millään niistä tuhansista kuvitelluista jumalista. Ihan on itse pitänyt tehdä tästä tällainen.


      • keskenmenot
        rukoustarukousta kirjoitti:

        'Mitä sieniä olet oikein syönyt että nuppi on noin sekaisin.'

        mihin tuo edellä oleva liittyy?

        Yli puolimiljoonaa kohtuun tapettua sikiötäkö on Jumalan tahto ja hänen hyvyyttään?
        Avioliiton laillistaminen kaikille, sekö on hyvinvointia ja Jumalan tahto?
        Leipäjonot ja köyhyyden lisääntyminen, lapsiköyhyys kasvaa koko ajan tässä maassa, sekö on Jumalan tahto?
        Työttömien ja eläkeläisten ja muiden pienituloisten ahdistaminen vain lisääntyy, sekö on Jumalan tahto?
        Kristillisyyden kieltäminen päiväkodeissa ja kouluissa, sekö on Jumalan tahto?
        Ateismin nouseminen tässä maassa ainoaksi hyväksyttäväksi, sekö on Jumalan tahto?

        Vihollinenko ei ole ryöstänyt ja riistänyt tätä maata, sen isien ja äitien uskon perintöä - niinkö Jumala tahtoo?

        Sokeitako te olette?

        "Yli puolimiljoonaa kohtuun tapettua sikiötäkö on Jumalan tahto ja hänen hyvyyttään?"

        Tuosta saat kysellä siltä jumalaltasi.


        "Koska alkuraskauden keskenmenot ovat yleisiä, käynnistetään jatkotutkimukset mahdollisen häiriön löytämiseksi vasta, kun nainen on kokenut 3 peräkkäistä keskenmenoa. Keskenmeno on kuitenkin odottajalle ja hänen partnerilleen menetys, joka aiheuttaa surua ja vaatii surutyön tekemisen sekä asian käsittelyn. Omilla teoillaan tai ajatuksillaan ei voi saada keskenmenoa aikaiseksi."

        http://www.terve.fi/raskaus-ja-odotus/keskenmeno


    • rukoustarukousta

      Luultavasti ensin täytyy tapahtua Suomessa jokin järkyttävä tapahtuma, joka herättää tämän kansan!
      Mutta mikä herättää uskovat? Mitä pitää tapahtua, että uskovat heräävät? Miten uskovat ravistellaan hereille ja rukoilemaan? Onko Jumalalla siihen keinoja?

      Järkyttävät tapahtumat kansakunnan kohdalla voivat viedä kahteen suuntaan:
      - ihmiset paatuvat yhä syvämpään valheeseen ja jumalattomuuteen, he syyttävät Jumalaa, eivätkä etsi häntä
      - jos uskovien rukous kantaa maata, kansa voi alkaa etsiä Jumalaa hädässään ja kääntyä Kristuksen puoleen

      Meillä uskovilla on suuri vastuu! Oletko omalla paikallasi, tiedätkö mikä on sinun paikkasi?

      • TuomionTuletFire

        Järkyttävä tapahtuma tulee tapahtumaan. Näin sen karmeassa ilmestysnäyssä, välittömästi Halosen tultua valituksi -ensimmäiselle kaudelleen...
        Sitten kyllä kansa huutaa Jeesusta, jokunen jopa Pelastuu Iankaikkisesta tulesta, jonka Raamatun Jumala on luvannut lähettää jumalattomia tekoja tekeville, Hänen Ristin Sanomaansa halveksiville, profeetta Pietarin mukaan (Piet 2 R 38)


    • Eikiitosjeesus

      Mistä tunkiosta noita sekopääuskovaisia oikein sinkiää.
      Sääennusteet ovat varsin uskottavia, muut juurikaan ei.

    • toimeksisaaneena

      Kysyin Pyhältä Hengeltä, onko tämä Pyhän Hengen antama profetia. Sain vastauksen, ettei ole.

      Sauli Niinistö on aikanaan Jumalan presidentiksi nostama mies. Niinistö ei ole ollut uskollinen Jumalalla ja sen takia Niinistöllä ei ole enää Jumalan siunausta. Vaikka Sauli Niinistö valittaisiin presidentiksi, tämä on väärä profetia.

      • TakaisinSananKalliolle

        Amen, Henkeni yhtyy kokemaasi!


      • ghjghjg

        Minulle tuli mieleen, onkohan presidentti Sauli Niinistö ikään kuin kuningas Saul? Kyllä on!


      • uskossa.elävä

        "Kysyin Pyhältä Hengeltä, onko tämä Pyhän Hengen antama profetia. Sain vastauksen, ettei ole.

        Sauli Niinistö on aikanaan Jumalan presidentiksi nostama mies. Niinistö ei ole ollut uskollinen Jumalalla ja sen takia Niinistöllä ei ole enää Jumalan siunausta. Vaikka Sauli Niinistö valittaisiin presidentiksi, tämä on väärä profetia. "

        Kummallista. Minä kysyin juuri samaa Pyhältä Hengeltä ja sain hyvin vahvan vastauksen, että Sauli Niinistö valitaan uudelle kaudelle ja se on Herran tahto.
        Oletko väärä profeetta, minä kysyn?


      • toimeksisaaneena
        uskossa.elävä kirjoitti:

        "Kysyin Pyhältä Hengeltä, onko tämä Pyhän Hengen antama profetia. Sain vastauksen, ettei ole.

        Sauli Niinistö on aikanaan Jumalan presidentiksi nostama mies. Niinistö ei ole ollut uskollinen Jumalalla ja sen takia Niinistöllä ei ole enää Jumalan siunausta. Vaikka Sauli Niinistö valittaisiin presidentiksi, tämä on väärä profetia. "

        Kummallista. Minä kysyin juuri samaa Pyhältä Hengeltä ja sain hyvin vahvan vastauksen, että Sauli Niinistö valitaan uudelle kaudelle ja se on Herran tahto.
        Oletko väärä profeetta, minä kysyn?

        Sauli Niinistö voidaan valita uudelleen, kun gallupeissa on 80 % kannatusluvut, mikä ei ole ihme. Aloituksessa olevat profetia on kuitenkin väärä.

        Jos väität, että joku henki on sanonut sinulle, että aloituksessa oleva profetia olisi Jumalan antama, niin sinulle on puhunut väärä henki. Tätä väärää profetiaa levittää torontolaisessa valhehengessä olevat seurakunnat. He saavat näkyjä ja kuulevat paholaisen ääntä, jota luulevat Jumalaksi, mutta se ei ole tässä tapauksessa Jumala.


      • toimeksisaaneena
        uskossa.elävä kirjoitti:

        "Kysyin Pyhältä Hengeltä, onko tämä Pyhän Hengen antama profetia. Sain vastauksen, ettei ole.

        Sauli Niinistö on aikanaan Jumalan presidentiksi nostama mies. Niinistö ei ole ollut uskollinen Jumalalla ja sen takia Niinistöllä ei ole enää Jumalan siunausta. Vaikka Sauli Niinistö valittaisiin presidentiksi, tämä on väärä profetia. "

        Kummallista. Minä kysyin juuri samaa Pyhältä Hengeltä ja sain hyvin vahvan vastauksen, että Sauli Niinistö valitaan uudelle kaudelle ja se on Herran tahto.
        Oletko väärä profeetta, minä kysyn?

        Nyt tiedän, että sinä nimimerkki "uskossa.elävä" olet väärä profeetta.

        Jumala ei ole antanut profetiaa siitä, kuka valitaan vuoden 2018 vaaleissa Suomen presidentiksi. Jos joku on sellaisen povauksen saanut, se ei ole Jumalan antama ennustus.

        On kuitenkin todennäköistä, että Niinistö voittaa, koska hänen kannatuksensa on ollut useita vuosia korkealla.


      • SynninMaljaKuohunutYli

        Jumala kuitenkin puhui, että halosta seuraa -miekka.


    • BereastaPamahtaa

      Olipa kauhea, sielullinen, manipuloiva, suorastaan rienaava 'profetia'.

      Ensinnäkin:
      Sauli Niinistön kannatus gallupeissa on luokkaa 70-80%. Kuka tahansa voi ennustella että hän voittaa, ja todennäköisyys osua oikeaan on varsin korkea. Jos 'profetiassa' olisi sanottu, että joku muu, sanotaan vaikka huvin vuoksi Laura Huhtasaari, voittaa ja sitten niin tapahtuisi, olisi uskottavuus aivan eri tasolla.

      Sauli Niinistö ei ole toiminut oikein vaikka hänellä olisi ollut siihen hyviä mahdollisuuksia liittyen esim. homoavioliittolakiin ja Jerusalemin tunnustamiseen.

      Toiseksi:
      'Profetiassa' sanotaan:
      "Kuulin Herran sanovan: 'Lapsen syntymä on merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa ja siitä, että laajennan ja  kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, Hänen hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas.'"

      Oletan, että tässä halutaan luoda mielleyhtymä tulevaan Niinistön ja Haukion lapseen? Kuitenkin tuo perässä oleva lainaus Jesajan kirjasta (Jes. 9:5) on toteutunut profetia Jeesuksen syntymästä.
      Pidän tätä kohtaa suoraan sanoen Jumalan pilkkaamisena!

      Suomen kansa on syvässä luopumuksen ja paatumuksen tilassa. Laittomuus rehoittaa kaikkialla. Tämän voi jokainen nähdä. Odotettavissa on yhä pahempaa.

      Synti rehottaa seurakunnissakin, ja juuri tämänkaltaisia 'profetioita' olemme kuulleet väsymykseen saakka usein juuri niiden suista, jotka ovat kaatuneet mitä kauheimpiin lankeemuksiin.

      Se mitä tulemme varmasti näkemään alkaneena vuotena, on erilaisten 'karismaattisten' eksytysliikkeiden vahvistuminen edelleen. Ne levittävät vierasta tulta, toista evankeliumia, jossa ei puhuta synnistä, parannuksenteosta eikä kadotuksen todellisuudesta. Näyttää siis siltä, että tämä 'profetia' on alkuisin juuri tuosta hengestä.

      • wewewewewewewe

        Pyhä Henki ei yhdy aloittajan siteeraamaan "profetiaan". Se on väärä profetia.


    • näintunnen

      Mikään ei viittaa siihen että aloituksen profetiaksi sanottu olisi toteutuvaa laatua.

      aika näyttää ja jos näyttää punaista mikä on silloin ko profeetan tilanne!

    • Nyt vain odottelemme, toteutuuoko tämä profetia. Jos ei toteudu, sekä sen laatija että tänne nostaja myöntänevät erheensä. Niinistön valinta uudelleen ei minkään lajin profeettaa vaadi.

    • markku.lievonen

      >>Minä näin, kuinka presidentti Sauli Niinistö valittiin uudelleen toiselle kaudelle johtamaan Suomen kansaa, koska Jumala on hänet siihen profeetallisesti asettanut. Hänen toisella kaudellaan tulee tapahtumaan voimakas Herran kohtaaminen, jonka johdosta hänen sydämensä palaa ilmiliekeissä Herran asioiden puolesta. Tämä asettaa Suomen kansaan voimakkaan halun tulla Herran luo. Kuulin Herran sanovan: "Lapsen syntymä on merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa ja siitä, että laajennan ja kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa.<<

      Mutta,- eihän tämä ole mikään profetia ainesta, koska tänä päivänä asiat on jo tiedostettu. Niinistön kannatus on ollut kautta aikain korkealla tasolla. Pidetty presidentti kansansa keskuudessa.

      En sano profetioineen, mutta vuosi kaksi aiemmin monissa tilanteissa sanoin,- puoli leikilläni. Jos Jenni pyöräytäisi vauvan, niin koko vaalia ei tavittaisi. Niin, kova olisi Niinistön kannatus. Kirjoitin / mainitsin tästä myös jollain foorumilla myös netissä. No, nyt jokainen tiedostaa todellisuuden. Siunausta ja varjelusta perheelle.

      Edelleen en profetoi,- vaan paremminkin toivoisin, miten pidetty presidenttimme olisi aktiivisempi hallituksen toimintaan liittyvissä asioissa ja juuri tämän tekijän uskon voimistuvan hänen toisella kaudella. Kekkosmaisuuden positiivisessä mielessä eli presidentin lausunnoilla on voimakas tekijä lain laadintoihin ja muuttamiseen. Näitä leikkaamisten aikana juuri pitämään enemmän heikompiosaisten puolta / pysäyttämään eriarvoisuuden laajentumista,- eriarvoisuuden pysäyttämiseen , joka juuri liittyy JUMALAN tahdon toteutumiseen.

      Jospa tämä alue on se herätys kansamme ja päättäjiemme keskuudessa. Elintason / ihmisen hyvinvoinnin tasaaminen.
      Politikothan nyt eivät näe tavallisen kansalaisen arkea,- vaan ovat soaistut. Herätystä ja heräämistä toivon. Alue, joka vie ihmisiä JUMALAA lähelle,- koska JUMALAN hyvyys vetää ihmistä parannukseen.

      4. Vai halveksitko hänen hyvyytensä ja kärsivällisyytensä ja pitkämielisyytensä runsautta, etkä tiedä, että Jumalan hyvyys vetää sinua parannukseen?

    • Rukoileva

      Jumalan Pyhä Henki antaa jokaiselle rehelliselle rukoilijalle varmuuden sydämeen, että aloituksen profetia on kokonaan oikea.
      Rukoile, rukoile,rukoile.

      • wewewewewewwew

        Olet todella eksynyt. Tämä profetia ei ole Jumalasta. Pyhä Henki ei yhdy siihen.


      • RauhanRuhtinastaOotellen

        Amen! Jumalan Henki EI jaa sanomia omaa Sanaansa vastaan; kuten esim. 'Hänen kasvojensa näkemisestä'.

        KUN JEESUS TULEE; silloin KAIKKI SILMÄT SAAVAT HÄNET NÄHDÄ!
        Tämä tulemus onkin Tuomion tulemus, Hän tulee Jerusalemiin ja KAIKKI KANSAT PARKUVAT/VAIKEROITSEVAT.

        Paitsi ne, jotka ovat temmattuina Karitsan häihin, säästetyt Hänen Vihaltaan.


    • Rukoukseen.kaikki

      Yhdestäkään ennen lukemastani profetiasta ei ole tullut tällaista Hengen paloa sydämeen. Se sytyttää rukouksen halua. Ilo tulvii sydämeen.
      Ja nyt taas rukoukseen.

      • wewewewewewe

        Mikä sinua vaivaa, että näin innostut väärästä profetiasta?


      • ValheenKaikellaVoimalla

        ehkäpä hän on kasvanut juoden sanan väärennettyä maitoa-92 raamatunväännöstä?


    • 874tyiu

      Aloituksessa on kiiltokuvamainen profetia, joka ei perustu realismiin ollenkaan. TUOLLAISILLA PROFETIOILLA KERÄTÄÄN YLEENSÄ RAHAA HÖLMÖILTÄ USKOVAISILTA.

    • Kirjakääröt

      Ps.73:9 Biblia (1776). Mitä he puhuvat, sen täytyy olla taivaasta puhuttu: minkä he sanovat, sen täytyy maan päällä kelvata.

      • u89njjujut

        Raamattu 33/38 toteaa näin.
        Ps 73:7 Heidän silmänsä pullistuvat ulos heidän lihavuudestaan, heidän sydämensä kuvittelut kulkevat valtoimina.
        73:8 He pilkkaavat ja puhuvat väkivallan puheita pahuudessansa, he puhuvat kuin korkeuksista.
        73:9 Heidän suunsa tavoittelee taivasta, ja heidän kielensä kulkee pitkin maata.
        73:10 Sentähden heidän kansansa liittyy heihin ja särpii vettä kyllälti.
        73:11 Ja he sanovat: "Kuinka Jumala sen tietäisi, onko tietoa Korkeimmalla?"
        73:12 Katso, nämä ovat jumalattomat; kuitenkin he elävät ainaisessa rauhassa ja rikastuvat yhäti.
        73:13 Turhaan minä olen pitänyt sydämeni puhtaana ja pessyt käteni viattomuudessa:
        73:14 minua vaivataan joka aika, ja minä saan joka aamu kuritusta.
        73:15 Jos olisin sanonut: "Noin minäkin puhun", katso, niin minä olisin ollut petollinen koko sinun lastesi sukua kohtaan.


      • Paljon.samaa
        u89njjujut kirjoitti:

        Raamattu 33/38 toteaa näin.
        Ps 73:7 Heidän silmänsä pullistuvat ulos heidän lihavuudestaan, heidän sydämensä kuvittelut kulkevat valtoimina.
        73:8 He pilkkaavat ja puhuvat väkivallan puheita pahuudessansa, he puhuvat kuin korkeuksista.
        73:9 Heidän suunsa tavoittelee taivasta, ja heidän kielensä kulkee pitkin maata.
        73:10 Sentähden heidän kansansa liittyy heihin ja särpii vettä kyllälti.
        73:11 Ja he sanovat: "Kuinka Jumala sen tietäisi, onko tietoa Korkeimmalla?"
        73:12 Katso, nämä ovat jumalattomat; kuitenkin he elävät ainaisessa rauhassa ja rikastuvat yhäti.
        73:13 Turhaan minä olen pitänyt sydämeni puhtaana ja pessyt käteni viattomuudessa:
        73:14 minua vaivataan joka aika, ja minä saan joka aamu kuritusta.
        73:15 Jos olisin sanonut: "Noin minäkin puhun", katso, niin minä olisin ollut petollinen koko sinun lastesi sukua kohtaan.

        Uuden testamentin Psalmi 73:

        19. Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti.
        20. Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita
        21. ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa.
        22. Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
        23. Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
        24. Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
        25. Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
        26. Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'
        27. Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon
        28. - sillä minulla on viisi veljeä - todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan'.
        29. Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä'.
        30. Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen'.
        31. Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös'."


      • RauhanRuhtinastaOotellen

        Juuri niin. Mooses ja profeetat puhuivat -syntyvästä JeesusMessiaasta!


    • 7y0htg5d

      Kirjakääröt kirjoitti:
      ""Ps.73:9 Biblia (1776). Mitä he puhuvat, sen täytyy olla taivaasta puhuttu: minkä he sanovat, sen täytyy maan päällä kelvata. """

      Nykysuomeksi käännetty:
      "He teeskentelevät saaneensa sanansa taivaasta ja he mielistelevät ihmisiä kelvatakseen heille."

      • PetollisuusPaljastuu

        Ja mistäs kirjasta oli yllä oleva lainaus?


    • Suomessa.herätään

      "Valista kasvosi meille!" Herra on aina tahtonut johdattaa omiansa kasvojensa valkeuteen. "Herra, käännä kasavosi meidän puoleemme." Ja näin rukoillessamme Hän tekee sen.
      Profetia on Jumalan Hengen antama rohkaisun sana, että nyt me raittiuden Hengessä olevat saamme ottaa vastaan herätyksen.
      Rakkautta täynnä oleva profetia.

      • MinäOlenTieTOTUUSElämä

        Muttei Totuutta.


    • Jabin

      Noita samoja makeita profetioita niin kuin monet muutkin. Tyhjiä sanoa.

    • Aloita.alusta

      Markku Lievonen on ilmeisesti uskossa?

      Siitä huolimatta. "Teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen." Efes. 4:22-24.

      Uusi vuosi - uusi elämä.

    • Diktaattori2018

      Charlie Chaplin on väkevä rohveetta. Hallelujaa!

    • erkkijamerkki

      Mitä on profeetalinen asettaminen?

      Onko joku profeetta käynyt vuodattamassa öljyä Niinistön päähän?

    • iyogvgbe

      Sauli Niinistö ei ole edes uskossa, ainakaan hän ei ole todistanut olevansa. Timo Soini ja Sipiläkään eivät ole todistaneet uskoontulostaan. Monet ovat kuitenkin olevinaan uskovaisia vaalien aikana, vaikka Suomen kansa onkin oikeastaan ateistinen kansa. Haavisto kerää varmaankin ne ateistien äänet.

      • LauraTätiTulinen

        Mutta Laura Huhtasaari ON uskossa, ja taitaisi näiden jumalattomien jälkeen olla parhaaksi 'sotavoimien ylipäällliköksi' kotimaallemme Suomelle!?


    • Voiman.sanansaattoa

      Prolfetia:
      "Puhukaa. Julistakaa. Saarnatkaa. Huutakaa avuksi Herran nimeä. Turussa huutakaa uutta armoa. Parkukaa syntejänne. Rukousalttarit kuntoon. Kuuden tunnin rukousta. Siitä alkaa uudistus. Minä pelastan ja jatkan Turusta Jerusalemiin. "

    • PasiToivonen

      >>Israelissa 25.12.2017 tullut profeetta Charlie Shampin saama Suomea koskeva rohkaiseva profetia vuodelle 2018...>>

      Kannattaa kiertää Israel kaukaa.

      • MaanMatkailija

        Pasi Toivonen
        Ei Israelia kannata kiertää jonkun profetian tähden.
        Suomessakin on paljon hörhöjä, mutta ei Suomea pidä sen tähden kiertää.
        Minä aion, jos Jumala suo ja suunnitelmat toteutuvat, mennä syksyllä Israeliin käymään.
        En odota profetiaa matkani tueksi, vaan se toteutuu, jos toteutuu.


      • dgfsdfsfd

        Israel ei ole se peruste, että joku asia olisi väärää. Päinvastoin, Jeesus oli juutalainen ja Jerusalem tulee olemaan hänen valtaistuimensa sija. Sinä Pasi Toivonen taas ujutat Israel vastaisuutta tavalla, joka on epäasiallista.


      • PetollisuusPaljastuu

        Alottajan 'profetialla' tuskin oli mitään muuta tekemistä (Israelin) kanssa, kuin henkilö sattui olemaan siellä jollain kristittyjen turistimatkalla? Kristittyjen, jotka olivat täynnä 'uutta viiniä', torontohenkeä yms.

        Jos olen erehtynyt, pahoitteluni mutta tuokaa sitten totuus esiin. En koe erehtyneeni; minussakin 'asuu Jumalan Pyhä Henki'.


    • Kirjakääröt

      Jaak.4:14 Biblia (1776). Jotka ette tiedä mitä huomena tapahtuu. Sillä mikä on teidän elämänne? Se on löyhkä, joka vähäksi (hetkeksi) näkyy, mutta sitte katoo.

    • ghvty567

      Onhan tietty mielenkiintoinen vuosi tulossa kun salesta tulee toivottavasti terveen lapsen isä vanhoilla päivillään.
      Jotain pitäisi tapahtua, enkä enää usko että tämä kansa ilman kärsimystä tulee kääntymään Jumalan puoleen.

    • kunhanmietin

      Kivan näköstähän se on kun sauli lykkii kaupunkirattailla lidliin korvikemaidon hakuun naskali kärryissä.
      jännittää tuleeko kokoomuslainen uudesta tulokkaasta vai ihanko menee vihreisiin ainakin kesäksi.

      • Hivenen asian viereen,- mutta lähelle kuitenkin. Ihmettelen kyllä suuresti miten maassamme,- mielipide vapauden maassa ihmiset suoltavat somessa mitä sylki suuhun tuo. Presidenttiä/kin haukutaan täydeltä laidalta. Jopa solvataan hänen menehtynyttä vaimoaan jne..... eli ihmisellä tässä ajassa ei ole mitään rajaa ja rajoitusta someessa elämisessään. Niin, ja kaikki tapahtuu puskassa / tunnistamattomana.

        Niin, mitä vuosi tuo tullessaan ja mitä vaikutteita on, niin itse pidän täysin selvänä, miten some käyttäytyminen ohjaa ihmistä yhä kielteisempään käyttäytymiseen eli se lietsoo kielteisyyttä koko maassamme ihmisen elinympäristöön. Kielteiseen,- koska ihmisellä ei ole kasvua/ kykyä ottaa vastuuta vapaudestaan. Vapauteen aina liittyy vastuu. Vastuuttomuus juuri piiiiiiiitkässä juoksussa ohjaa ihmisen vapauden menettämiseen. Liikenne käyttäytyminen sääntöineen on hyvä esimerkki tästä alueesta. Vastuullisesti liikennöiden liikennemerkejä / rajoitteita ei tarvittaisi.

        Niin, miksi otin presidentin esille, niin siksi, miten tämä käyttäytyminen kertoo ihmisen rohkeudesta. Rohkeudesta,- jonka taakse on kätkeytynyt epävarmuus / rohkeudettomuus. Nyt, maassamme kaikki on räyhän kohteena. Puskasta presidenttiä myöten. Erikoisesti huolestumisen aihe on todellisuudessa se, miten taas tämä puskassa elävä ihminen ei omaa rohkeutta taas tunnistettavasti elämiseen. Siis toimimaan tilanteissa rohkeasti,- joissa on tunnistettu. Nyt, nämä elämättömät tilanteet vaikuttavat tulevaisuuteen / alitajunnan kautta.

        Niin, toki ymmärrän ja pidän terveenä asiallisen arvostelun,- presidentikinkin. Elämmehän vapaassa maassa.


      • mitätapahtunut
        markkulievonen kirjoitti:

        Hivenen asian viereen,- mutta lähelle kuitenkin. Ihmettelen kyllä suuresti miten maassamme,- mielipide vapauden maassa ihmiset suoltavat somessa mitä sylki suuhun tuo. Presidenttiä/kin haukutaan täydeltä laidalta. Jopa solvataan hänen menehtynyttä vaimoaan jne..... eli ihmisellä tässä ajassa ei ole mitään rajaa ja rajoitusta someessa elämisessään. Niin, ja kaikki tapahtuu puskassa / tunnistamattomana.

        Niin, mitä vuosi tuo tullessaan ja mitä vaikutteita on, niin itse pidän täysin selvänä, miten some käyttäytyminen ohjaa ihmistä yhä kielteisempään käyttäytymiseen eli se lietsoo kielteisyyttä koko maassamme ihmisen elinympäristöön. Kielteiseen,- koska ihmisellä ei ole kasvua/ kykyä ottaa vastuuta vapaudestaan. Vapauteen aina liittyy vastuu. Vastuuttomuus juuri piiiiiiiitkässä juoksussa ohjaa ihmisen vapauden menettämiseen. Liikenne käyttäytyminen sääntöineen on hyvä esimerkki tästä alueesta. Vastuullisesti liikennöiden liikennemerkejä / rajoitteita ei tarvittaisi.

        Niin, miksi otin presidentin esille, niin siksi, miten tämä käyttäytyminen kertoo ihmisen rohkeudesta. Rohkeudesta,- jonka taakse on kätkeytynyt epävarmuus / rohkeudettomuus. Nyt, maassamme kaikki on räyhän kohteena. Puskasta presidenttiä myöten. Erikoisesti huolestumisen aihe on todellisuudessa se, miten taas tämä puskassa elävä ihminen ei omaa rohkeutta taas tunnistettavasti elämiseen. Siis toimimaan tilanteissa rohkeasti,- joissa on tunnistettu. Nyt, nämä elämättömät tilanteet vaikuttavat tulevaisuuteen / alitajunnan kautta.

        Niin, toki ymmärrän ja pidän terveenä asiallisen arvostelun,- presidentikinkin. Elämmehän vapaassa maassa.

        Lievoselta ei enää tule mitään järkevää,suoltaa tulemaan pitkiä sepustuksia,jotka ei kosketa ketään.


      • ElävänäItsessään

        ..hänellä ei liene olevan Henkeä.


    • totean

      Taannoin eräs toimittaja antoi Sauli Niinistölle "tuhannen taalan paikan", kun hän kysyi Saulilta: Mihin te turvaatte. Sauli vastasi ihmisyyteen. Uskoisinpa, että jos Sauli Niinistö olisi todella uskova hän olisi vastannut Jumalaan/Jeesukseen. Jeesus katsoo sydämeen. Hän tietää totuuden Sauli Niinistöstäkin.

      • Eenokki12

        Niinistö uskoo ihmisyyteen Jumalan ja Jeesuksen nimessä. Helluntailaisten uskoa ei sen kummampaa.


      • 6shushds7
        Eenokki12 kirjoitti:

        Niinistö uskoo ihmisyyteen Jumalan ja Jeesuksen nimessä. Helluntailaisten uskoa ei sen kummampaa.

        Sinäkö se kerrot mihin kukin uskoo? Ei se kuule mene niin.


    • valhettavainen

      Niinistö on pelkkä hupiukko,naimisissa kummityttönsä kanssa.Kaukana Jumalan tahdosta.

      • uipop

        Hän on tasavallan presidentti. Kyllä kai häntä tulee kunnioittaa pelkästään jo virkansakin puolesta.


      • MaranaAta888
        uipop kirjoitti:

        Hän on tasavallan presidentti. Kyllä kai häntä tulee kunnioittaa pelkästään jo virkansakin puolesta.

        Hoos. 4:7
        7 Jota enempi heitä on, sitä enemmin he tekevät syntiä minua vastaan; sentähden teen minä heidän kunniansa häpiäksi.

        Mooseksen sana on selvä ja kirkas:
        3. Moos. 18:6
        6 Älköön kukaan teistä ryhtykö veriheimolaiseensa paljastaakseen hänen häpyänsä. Minä olen Herra.

        1. Sam. 15:26
        26 Samuel sanoi Saulille: en minä palaja sinun kanssas; sillä sinä olet hyljännyt Herran sanan, ja Herra on myös sinun hyljännyt, niin ettei sinun pidä oleman Israelin kuninkaana.

        Kunnia Jumalalle ja Kiitos ja Ylistys, totisesti, totisesti.


      • totuuttapuhut
        MaranaAta888 kirjoitti:

        Hoos. 4:7
        7 Jota enempi heitä on, sitä enemmin he tekevät syntiä minua vastaan; sentähden teen minä heidän kunniansa häpiäksi.

        Mooseksen sana on selvä ja kirkas:
        3. Moos. 18:6
        6 Älköön kukaan teistä ryhtykö veriheimolaiseensa paljastaakseen hänen häpyänsä. Minä olen Herra.

        1. Sam. 15:26
        26 Samuel sanoi Saulille: en minä palaja sinun kanssas; sillä sinä olet hyljännyt Herran sanan, ja Herra on myös sinun hyljännyt, niin ettei sinun pidä oleman Israelin kuninkaana.

        Kunnia Jumalalle ja Kiitos ja Ylistys, totisesti, totisesti.

        Kiitos sinulle Jumalan soturi!


      • Salatuimpaansaakka

        Valhettavainen kirjoitti: "Niinistö on pelkkä hupiukko,naimisissa kummityttönsä kanssa". Tiedätkö tämän ihan varmasti onko siitä dokumenttia? Jos ei ole faktaa niin eipä pidä levittää valheita uskovankaan.


    • yhhyhhhyyym

      Sauli Niinistö ei ole mikään paha mies välttämättä eikä kummityttö ole veriheimolainen välttämättä.

      Ei kannata mennä henkilökohtaisuuksiin. Vaaleissa pitäisi selvittää ehdokkaiden poliittiset mielipiteet.

    • InEnglishplease

      Olisiko kellään laittaa englanninkielinen alkuperäisversio tästä profetiasta tänne jonon jatkoksi? Kiitos jo etukäteen!

      • lknmbjhgcfsfze6

        Englanninkielinen versio on yhtä väärä kuin suomenkielinenkin.


    • 2.Kor.6.1.2

      Oli se profetia selvää sanaa. Uskon tuon ja aion toimia sen mukaisesti. Herätyksen tuleminen edellyttää nimittäin uskovien toimintaa. 2 Kor. 6:1,2.

    • huhhuhukin

      Kyllä tulee paha olo, kun erehtyy lukemaan näitä 'profetioita' Raamatussa ei puhuta 'Suomen profetioista' Eikö niissä ole teidän mielestänne riittävästi miettimistä ja tutkimista. Ensinnäkään politiikka ei kuulu uskontoon ja mikään kansa ei ole erityisasemassa. Pelottavaa touhua teidän juttunne. Viimeiksi kun luin tätä helluntailaisten osastoa, kaikkien piti rukoilla Saara Aallon puolesta, että hän rakastuisi kilpatoveriinsa Englannissa. Mitä pelleilyä. Paras olla palaamatta tälle palstalle.

    • Shekina

      Niinistö on heikompien kyykyttäjä, allekirjoitti lain työttömien aktiivimallista, vaikka olisi voinut sen palauttaa takaisin eduskunnan mietittäväksi. Niinistö on sokeutunut suosiostaan, huono-osaisten tukeminen ei enää kiinnosta. EI presidentiksi.

    • harras.kristitty
    • totean

      Pyyntö uskoville: Tutkikaa aina julistajien taustat, ennenkuin julistatte profetioita oikeiksi, aidoiksi tai vääriksi. Tästä Charlie Shampistakin löytyy kyllä riittävästi tietoa netistä. Oma tutkimiseni paljasti hänet menestysteologiksi.

    • PasiToivonen

      >>Suomessakin on paljon hörhöjä, mutta ei Suomea pidä sen tähden kiertää.>>

      Kyllä kannattaa, ainakin George Turhapuron (Uunon kaksoisveli) mukaan. Koska Suomessa saa heti turpiinsa kun saapuu maahan.

    • PasiToivonen

      >> "Lapsen syntymä on merkkinä uuden päivän aamunkoitosta Suomessa ja siitä, että laajennan ja kasvatan valtani kunniaa kansan keskuudessa. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, Hänen hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas. >>

      Tämä tuleva Lapsi on siis Jeesus.

    • mitenherätysjamiksi

      Suomessa on ollut kirouksen aikoja, mutta tuliko kansa synnintuntoon ja tekikö kansa parannusta?
      Wikipedia:
      Suomen 1990-luvun alun lama oli talousvaikutuksiltaan Suomen historian pahimpia talouskriisejä, pahempi kuin 1930-luvun lama Suomessa.[1]

      Vuosien 1990–1993 lamalla oli syvä vaikutus koko 1990-luvun Suomen talouteen (erityisesti työllisyyteen), kulttuuriin, politiikkaan ja ilmapiiriin. Sen aikana bruttokansantuote laski 13 % ja työttömyys nousi 3,5 %:sta 18,9 %:iin


      Kun koettelemuksen ajat eivät herätä kansakuntaa, mitä Jumala voi tehdä?

      Herättikö tuo lama seurakunnat, muuttuiko seurakunnan toiminta mitenkään?

    • saukliiiiiiiiiiiiiiii

      Sauli profetia

      Niinistölle

      Profetia saulille

      26.12.2007 Esitetty televisiossa , jonka voi katsoa kokonaisuudesaan TV7 arkistosta; "Polvijärven pastori : Joulu. Polvijärven pastorin 100. jakso"

      https://www.youtube.com/watch?v=VZsztI0q6ZU

      • näin___on

        Tämän asian koko juju oli siinä, että Polvijärven pastoreista tuli luopuneita profeettoja ja Sauli Niinistöstä tuli kuin kuningas Saul, langennut kuningas. Jumalan valitsemat pavelijat lankesivat ja sen jälkeen Jumala hylkäsi heidät.


    • jhtgvvg56

      Miksi Suomelle pitäisi tulla jokin ihmeprofetia. Eikö Ruotsille tai Venäjälle pitäisi myös tulla profetia. Onko Suomi muka jotenkin erityis asemassa. Ei ole. Kysymys on vain yksinkertaisesti siitä, että suomalaisia ihmisiä on helppo pettää väärillä profetioilla. Ja suomalaisten joukossa on runsaasti tuollaisia ihmisiä, jotka saavat tyydytystä ihmisten pettämisestä tai pelottelemisesta.

    • isostkairjastaaaa

      1. Samuelin kirja 12

      1 Samuel sanoi kaikelle Israelille: "Katso, minä olen kuullut teidän ääntänne kaikessa, mitä te olette minulta pyytäneet; minä olen asettanut kuninkaan teitä hallitsemaan.

      2 Ja nyt on teidän kuninkaanne käyvä teidän edellänne, kun minä olen tullut vanhaksi ja harmaaksi-ovathan jo minun poikani teidän keskellänne. Mutta minä olen käynyt teidän edellänne nuoruudestani tähän päivään asti.

      3 Tässä minä olen; todistakaa minua vastaan Herran ja hänen voideltunsa edessä. Keneltä minä olen vienyt härän tai keneltä aasin? Kenelle minä olen tehnyt vääryyttä, kenelle väkivaltaa? Keneltä minä olen lahjuksia ottanut ummistaakseni silmäni hänen hyväksensä? Todistakaa, niin minä korvaan sen teille."

      4 He vastasivat: "Et ole tehnyt meille vääryyttä etkä väkivaltaa, et myös ole keneltäkään mitään ottanut".

      5 Silloin hän sanoi heille: "Herra on todistaja teitä vastaan, ja hänen voideltunsa on todistaja tänä päivänä, että te ette ole löytäneet mitään minun kädestäni". He vastasivat: "Hän on todistaja".

      6 Samuel sanoi kansalle: "Todistaja on Herra, joka kutsui Mooseksen ja Aaronin ja johdatti teidän isänne Egyptin maasta.

      7 Astukaa nyt esiin, minä haastan teidät tuomiolle Herran edessä kaikista Herran vanhurskaista teoista, jotka hän on teille ja teidän isillenne tehnyt.

      8 Kun Jaakob oli tullut Egyptiin, huusivat teidän isänne Herraa, ja Herra lähetti Mooseksen ja Aaronin viemään teidän isänne pois Egyptistä ja sijoittamaan heidät tähän paikkaan.

      9 Mutta he unhottivat Herran, Jumalansa. Silloin hän myi heidät Siiseran, Haasorin sotapäällikön, käsiin ja filistealaisten käsiin ja Mooabin kuninkaan käsiin, ja nämä sotivat heitä vastaan.

      10 Niin he huusivat Herraa ja sanoivat: 'Me olemme syntiä tehneet, kun hylkäsimme Herran ja palvelimme baaleja ja astarteja; mutta vapauta nyt meidät vihollistemme käsistä, niin me palvelemme sinua'.

      11 Ja Herra lähetti Jerubbaalin, Bedanin, Jeftan ja Samuelin ja vapautti teidät ympärillä asuvain vihollistenne käsistä, niin että saitte asua turvassa.

      12 Mutta kun te näitte Naahaan, ammonilaisten kuninkaan, hyökkäävän teitä vastaan, sanoitte te minulle: 'Ei, vaan kuningas hallitkoon meitä', vaikka Herra, teidän Jumalanne, on kuninkaanne

      13 Tässä on nyt kuningas, jonka te valitsitte ja jota anoitte: katso, Herra on antanut teille kuninkaan.

      14 Jos te pelkäätte Herraa ja palvelette häntä, kuulette hänen ääntänsä ettekä niskoittele hänen käskyjänsä vastaan, niin te seuraatte Herraa, Jumalaanne, sekä te että kuningas, joka teitä hallitsee.

      15 Mutta jollette kuule Herran ääntä, vaan niskoittelette hänen käskyjänsä vastaan, niin Herran käsi on oleva teitä vastaan, niinkuin oli myös teidän isiänne vastaan.

      16 Astukaa nyt esiin ja katsokaa tätä suurta tekoa, jonka Herra tekee teidän silmienne edessä.

      17 Nythän on nisunleikkuun aika; mutta minä huudan Herraa, että hän antaa ukkosenjylinän ja sateen, että ymmärtäisitte ja näkisitte, kuinka paha Herran silmissä on se, minkä olette tehneet anoessanne itsellenne kuningasta."

      18 Ja Samuel huusi Herraa, ja Herra antoi ukkosenjylinän ja sateen sinä päivänä. Ja kaikki kansa pelkäsi suuresti Herraa ja Samuelia.

      19 Ja kaikki kansa sanoi Samuelille: "Rukoile palvelijaisi puolesta Herraa, Jumalaasi, ettemme kuolisi; sillä me olemme tehneet kaikkien muiden syntiemme lisäksi senkin pahan, että anoimme itsellemme kuningasta".

      20 Samuel sanoi kansalle: "Älkää peljätkö. Te olette tosin tehneet kaiken tämän pahan, mutta älkää kuitenkaan poiketko pois seuraamasta Herraa, vaan palvelkaa Herraa kaikesta sydämestänne.

      21 Älkää poiketko seuraamaan turhia jumalia, joista ei ole hyötyä eikä apua, sillä turhia ne ovat.

      22 Suuren nimensä tähden Herra ei hylkää kansaansa, koska Herra on tahtonut tehdä teidät omaksi kansaksensa.

      23 Ja pois se minusta, että tekisin sen synnin Herraa vastaan, että lakkaisin rukoilemasta teidän puolestanne ja opettamasta teille hyvää ja oikeata tietä.

      24 Peljätkää vain Herraa ja palvelkaa häntä uskollisesti kaikesta sydämestänne. Sillä katsokaa, kuinka suuria hän on teille tehnyt.

      25 Mutta jos teette pahaa, niin hukutte, sekä te itse että teidän kuninkaanne."

      • jhtcfgjhtsz7

        On vakava virhe soveltaa tuollaisia jakeita Suomeen, sillä ne on lausuttu Israelista. Sitä paitsi me elämme Uuden liiton aikakautta emmekä Vanhan Liiton.

        Suomella ei ole koskaan ollut sellaista suhdetta Jumalaan kuin Israelilla oli VT: n aikana.
        Nykyaikana Jumala ei myöskään puhuttele kokonaisia kansoja vaan Jumala kutsuu yksilöihmisiä Jeesuksen kautta pelastukseen.

        Suomessa ei ole koskaan ollut myöskään sellaisia profeettoja, jotka olisivat puhutelleet koko kansaa.


    • Marko-K

      Todennäköisesti Charlie Shamp on tulossa Suomeen pitämään tilaisuuksia ja profetia on valmistelua siihen. Shamp kuuluu samaan kategoriaan kuin esimerkiksi David Herzog tai Joshua Mills. Shampin tilaisuuksissa ilmestyy kultahippuja yms.

    • Totta.tietävä

      Ei pidä paikkaansa nuo jopidenkin parjaukset.
      Charlie Shamp on Pyhällä Hengellä täytetty Jumalan mies. Hänen toimintansa on raitishenkistä ja puhdasta, ei mitään menestysteologillista humbuugia.

    • Sain.sanan.Herralta

      Suomella on erityisasema Jumalan suunnitelamssa.
      Jeesus aloitti täältä herätyksen joka seuraa entisen ristillä Israelissa aloitetun herätyksen kaavaa.

      • ktvffg980

        Höpö höpö, minkä herätyksen Jeesus on täältä muka aloittanut??


      • Huijareita.kaikki

        Suomella ei ole mitään erityisasemaa. Tuota valhetta te huijarit edelleen jatkatte, rahankiilto silmissänne tietysti. Tuo on ollut rahakas valhe, "Jumalan nimissä".

        Mustalaiset eivät kuulu Israelin kansaan, tämäkin on valetta. Romanit ovat alkujaan Intian punjabilaisia, lähtivät sieltä goottien, eli ruotsalaisten matkaan vuonna 70 eaa. Hurrit ovat kotoisin Iranin vuoristoseuduilta). Mutta tällä valheella hekin ovat huijanneet rahaa.


      • ettäsillesti
        Huijareita.kaikki kirjoitti:

        Suomella ei ole mitään erityisasemaa. Tuota valhetta te huijarit edelleen jatkatte, rahankiilto silmissänne tietysti. Tuo on ollut rahakas valhe, "Jumalan nimissä".

        Mustalaiset eivät kuulu Israelin kansaan, tämäkin on valetta. Romanit ovat alkujaan Intian punjabilaisia, lähtivät sieltä goottien, eli ruotsalaisten matkaan vuonna 70 eaa. Hurrit ovat kotoisin Iranin vuoristoseuduilta). Mutta tällä valheella hekin ovat huijanneet rahaa.

        Jumalalla on vain yksi kansa, Israel. Meidät muut otetaan Jumalan lapsiksi yksilöinä, ei kansoina. Suomalainen hengellinen kenttä on niin riitainen ja sekava, että miten tänne herätys tulisi. Eihän täällä edes opeteta kunnolla raamattua, kuten muualla maailmassa tehdään.


    • Raamatun.puolesta

      Höpöhöpö ittellesi. Eikö herätystä muka ole?

      • bjh78

        No ei ole, ei ainakaan Jeesuksen aloittamaa herätystä.


    • Jesusistruelove

      Olen saanut elämässäni kokea, että Jeesus Kristus on Herra!

      Onko Jeesus Sinunkin Herra? Olisi hienoa, jos joskun paratiisissa voitaisiin keskustella kuinka tärkeää oli tehdä elämässä valinta Jeesuksen puoleen ja ihastella Jumalan läsnäoloa ja Taivaan ihanuutta.

      Kuoleman jälkeen me kaikki ollaan viisaampia, joten rukoilen puolestasi, että Sinäkin lukija tulisit löytämään totuuden tässä ajassa ja pelastuisit! =)

      Rukoile syntijesi anteeksi antoa ja pelastusta Jeesuksessa Kristuksessa. Lue ja opiskele Raamattua, jotta saisit viisaan sydämen! Toivotan Sinulle iloa ja rauhaa vuodelle 2018!

    • brty

      Arghhhhhhhhhhhhhhhh

    • Marko-K

      Profetia on suomeksi Shampin kotisivulla, joten yhteyksiä Suomeen hänellä on.

      Toiminta on normaalia äärikarismaattista hömppää:
      Supernatural Gemstones Manifest in Bahrain- Kingdom Encounters: Charlie Shamp
      https://www.youtube.com/watch?v=LCnK5WQfbmU

      • sfdsfdsf

        Shampin kokouksessa hänen käteensä ilmestyi kiiltäviä kiviä, joita Shamp kutsui jalokiviksi ja timanteiksi.

        Tällaisia ilmestyksiä näyttää viime aikoina tapahtuneen useita ja kivet ovat todella suuria sekä värikkäitä. Jos ne olisivat aitoja, niin niiden saajat olisivat todella rikkaita. Eivät ole menneet myymään jalokivikauppiaille niitä. Voi olla että ne arvioitaisiin pelkiksi hiotuiksi lasinpaloiksi, jotka on tehty värjätystä lasista. Videolta ei voi arvioida kiviä juurikaan, mutta eivät näytä olevan timantin kirkkaita vaan pikemminkin sellaisia, mitä näkee lamppujen lasikivinä. Niitä pitäisi arvioida jalokivikaupassa.

        Kiiltävien kivien ilmestyminen näyttää olevan jatkumoa kultapölylle. Joissain kokouksissa kultapölyä tippui ala ja seuraavana aamuna ne oli muuttuneet mustaksi hiileksi. Kivet näyttävät pysyvän entisellään, mutta ovatko ne muuta, kuin hiottua lasia? Jos olisivat olleet aitoja timantteja, niin olisihan siitä tullut valtavat uutiset, mutta sellaisesta en ole kuullut.


    • SurullistaSuomi

      Toivon, että herätys olisi totta. Mutta samalla pelkään, että tämä synnissä elävä kansa ei tule heräämään kuin kyynellaakson kautta, mitä Hilja Aaltonen aikoinaan profetoi. Mutta parempi kyynellaakson kauttakin, kun ei ollenkaan.

      Näitä herätysprofetioita on annettu itseasiassa monille muillekin maille, ja monet suositut evankelistat niitä jakelevat eri maissa vieraillessaan, ja kuitenkin, mitä sanoo itse Herra sanassaan. Kun hän palaa, löytäneekö hän uskoa maan päältä?

      Sen sijaan on Raamatussa sanotaan, että ihmiset ottavat suuressa mittakaavassa antikristuksen vastaan ja pelkäänkin että tämä suuri profetoitu maailmanlaajuinen herätys onkin tätä. Mutta silti toivon, että oikea herätyskin olisi silti vahvana läsnä ja ihmisiä pelastuisi. Valvokaa ja rukoilkaa! Aika on paha!

      • niinpäniiin

        Hilja Aaltonen profetoi, että hän tulee näkemään suuren herätyksen elinaikana, mitä ei tapahtunut. Hän myös profetoi, että herätys alkaisi Lutterin kirkosta, mikä on osoittautunut vääräksi arvioksi.

        Koska Aaltosen profetiat eivät toteutuneet, niin tämä sympaattinen vanha nainen osoittautui vääräksi profeetaksi.

        Moni luotti tähän sympaattiseen naiseen, mutta hän oli eksyttäjä.


    • tässäuusia

      Mitä siis tapahtuu 2018?

      Putin valitaan Venäjän presidentiksi jatkamaan jälleen 4 vuodeksi, mutta hänet tapetaan kesken kauden. Venäjä joutuu kaaokseen ja monet erimieliset oppositiovoimat alkavat hamuta valtaan. Venäjä hajoaa osiin.

      Suomen hallitus joutuu eroamaan työttömien aktiivimallin takia, koska Jumala puuttuu peliin köyhien ja kurjien sortamisen tähden.

      USA ajautuu sisällissotaan, koska aseelliset joukot nousevat turvaamaan Trumpin presidenttikauden. USA hajoaa osiin, osa osavaltioista ilmoittaa eroavansa liittovaltiosta.

      Lähi-idässä alkaa suuri sota, jossa Saudi-Arabian joukot aloittavat sodan Iranin joukkoja vastaan ja voittavat sodan ja tuosta liittoutumasta tulee Lähi-idän ensimmäinen Danielin suurvalta. Israel ja Egypti valloitetaan ja valtavat ihmisjoukot lähtevät pakoon.

      Jos ei tapahdu vielä vuonna 2018, niin tapahtuu myöhemmin.

      • onsitäennenkinpro

        '800 vuotta vanha profetia ilmoittaa, että kun ”Persian kuningas provosoi Arabian kuningasta” lunastus on nurkan takana'


    • 5fffd

      Johan tuon heti näkee, että profetia ei ole Herrasta. Paremminkin Jumalanpilkkaa.

    • markku.lievonen

      Kautta aikain, mitä muistan on puhuttu maahamme kohdistuvista JUMALAN tuomioista. Kertokaapa milloin oli viimeinen JUMALAN tuomio?

      Itse näen ja ymmärrän, miten JUMALAN tuomio tuli syntiin lankeemuksen jälkeen ja siten koko ihmislaji on tämän tuomion alaisuudessa.

      32. Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi.

      Eli on tuleva aika, jolloin tämä meneillään oleva tuomi lakkaa.
      33. Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä!

      Niin, eipä tarvitse olla edes ruudinkeksijä ainesta kun ymmärtää aloittajan mielenlaadun ja ymmärryksen jumalastaan. Niin, ihminen, jolla on alitajuinen tarve hallita ihmisiä, niin hän pyytää jumalaansakkin rankaisemaan ihmisiä. Niin, eikö Raamattu selkesti opeta, miten suomen kansa edustaa maailmaa ja on maailmassa. Siis ulkopuolella JUMALAN lapseuden. Elävät turmeltuneen,- kuolleessa tilassa olevan ihmisen elämää, joka ei edes mahdollistu tekemään JUMALAN tahtoa,- koska eivät omista uskoa.

      Niin, näkymätön kaikkivaltias JUMALA on edelleen rakkaus ja pelastaa aikanaan myös suomen kansan. On sulkenut tottelemattomuuteen, että kaikkia armahtaisi. Niin, eikö mieluimmin tulisi tiedottaa aikanaan tulevasta armahduksesta kuin fiktiivisesti kuvitelluista tuomioista.

    • Samaatietä

      En osaa sanon. Herra auttakoon meitä. Kiinnittämään uskomme Jumalan sanaan,vain siihen.
      Älkää katsoko oikealle, älkääkä vasemmalle, vaan suoraan kohti ristiä.
      Jumala pitää huolen.

    • mitähänprofetoi

      Käykäämme tuo aloituksen profetia läpi kohta kohdalta:
      Pyhän Hengen vuodatus luvataan tuossa ensimmäisessä kappaleessa Suomeen ja silloin monet näkevät Jeesuksen kasvoista kasvoihin.
      - tuo tarkoittaa sitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa, koska silloin vasta me voimme nähdä Jeesuksen kasvoista kasvoihin (Pyhän Hengen vuodatus luvataan Suomeen juuri ennen Jeesuksen tuloa) Tuossa ei kerrota mitään ajanjaksoa tai edes vuosisataa, milloin tuo tapahtuisi - se liitetään Jeesuksen toiseen tulemukseen selvästi. On siis ihan erillinen profetia.

      Toisessa kappaleessa profetoidaan Niinistön tulevan presidentiksi ja hänen saavan voimakkaan herätyksen, joka hänen kauttaan synnyttää Suomessa Herran etsimistä kansan keskuudessa. Tuon osan alku nähdään ihan pian ja mitä sitten tapahtuu nähdään 6 seuraavan vuoden aikana eli profetia ilmoittaa, että Niinistö saa voimakkaan herätyksen presidenttikaudellaan.

      Toisen kappaleen loppuosa on Jeesuksen syntymän profeetallista osuutta ja sitä, että Jeesuksen syntymä ja vaikutus silloin aikanaan vaikutti sen, että Suomikin sai kuulla evankeliumin Jeesuksesta; tuo osuus historiasta on jo toteutunut - Jeesus on kaiken Herran etsimisen alkulähde ja syy.

      Kolmas kappale profetoi sitä, että Jumala kutsuu Suomen kansaa parannukseen ja tuo sana pyhästä vuoresta tarkoittanee Suomen ev.lut kirkkoa, johon Suomen kansan enemmistö kuuluu ja joka on päästänyt vieraita epäjumalia ja toimituksia alttareilleen, joita noiden epäjumalien tähden suoritetaan kirkoissa; sinne ev lut seurakuntiin tulisi siis herätys ja kirkko poistaisi väärät toimitukset. Herätystä verrataan Suomen muinaisiin herätyksen aikoihin, joita todella on ollut, Lestadiuksen, Ruotsalaisen, Helluntailaisuuden ym. syntyaikoina. Tuollekaan herätykselle profetia ei anna mitään aikaennustuksia, sillä tuo osa profetiasta on jälleen ihan oma itsenäinen profetiansa.

      Näin minä tuon aloituksen profetian ymmärtäisin, kun en liitä siihen mitään ennakkokäsityksiä ja luuloja, vaan tarkastelen sitä kohta kohdalta. Tuossa lainausmerkeissä olevassa tekstissä ei ole mitään vuosilukua, sitä en tiedä, miksi joku on halunnut tuon vuosiluvun tuoda otsikkoon.

      • wewewweeweww

        Minä olen saanut Pyhältä Hengeltä tiedon, että Shampin profetia on väärä ja Shamp on väärä profeetta.

        Shampin profetiaa ei ole antanut Jumala. Tällaista tekstiä uskoo suomalaiset väärien henkien seuraamiseen vihkiytyneet tahot, jotka lukevat mm. Näky -lehteä ja käyvät Missiomaailman tilaisuuksissa.


    • oikeajaväärä

      'Minä olen saanut Pyhältä Hengeltä tiedon, että Shampin profetia on väärä ja Shamp on väärä profeetta.'

      Edellä oleva on valhetta. Sillä tämä osa profetiasta ei voi olla väärä:
      'Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, Hänen hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhanruhtinas. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.' Sehän on suoraan Raamatusta (Jes 8:5-6) Lupaus Jeesuksesta, Messiaasta.

      Oikeassa arvioinnissa on erotettava profetiasta se, mikä on väärää ja mikä on oikeaa!

      Profetia kiinnittää lukijan huomion keskipisteen Jeesukseen, Messiaaseen ja se osa ei voi olla väärin, koska se on suoraan Raamatun ilmoitus!

      Todista siis tuo Jesajan ilmoitus vääräksi profetiaksi - ole hyvä, jos kerran tuomitset koko profetian!

      • älyhoiii

        Paholainen osaa siteerata Raamattua väärässä profetiassa. Ei Raamatun siteeraaminen tarkoita sitä, että profetia on oikea. Ei sekään todista profetiaa oikeaksi, jos se ylistää Jeesusta. Paholainenhan tekeytyy valkeuden enkeliksi ja yrittää matkia olevansa Jumala.

        Shampin profetia on väärä. Se ylistää Sauli Niinistöä, joka on omaksunut Israelin vastaisen politiikan. Niinistö ei voi olla Jumalan mies, vaikka uudenvuoden puheessaan muistaa siunata Suomea.


    • Siinä.on.siunaus

      Oli raitis profetia. Tämän mukaan toimimme. Ole mukana.

      • tarkkuuttta

        Charlien Shampin profetia on väärä. Sitä ei pidä uskoa missään nimessä.


    • pidähyväjarukoile

      Pitäkää se, mikä hyvää on .. eikös niin jossain sanottu ..

      Älkää siis heittäkö lasta pesuveden mukana .. on toinen viisas sanonta.

      • varokaaShampia

        Shampissa ei ole mitään hyvää. Hän on väärä profeetta, joka Raamatun käskyn mukaan tulee hylätä. Häntä ei saa kuunnella ollenkaan.

        On mielenkiintoista havaita, miten paholainen yrittää saada kansaa luottamaan Sauli Niinistöön.


    • Toteutan.profetiaa

      Olen mukana.

    • Eteen.päin

      Toteutan ja tuota oikeaa profetiaa. Jumalan vastustajat jarruttavat hyvän toteutumista.

      • varokaaShampia

        Kun sitoudut Shampin väärään profetiaan, osallistut hänen synteihin.

        Tuo eksyttäjä manifestoi jalokiviä ja kultapölyä kokouksissaan. Onko kukaan saanut lanttiakaan jalokivikaupasta niistä kimpaleita, mitä on manifestoitunut Shampin kokouksissa?

        Ainakin Shamp osaa nauraa torontolaisessa väärässä hengessä.

        https://www.youtube.com/watch?v=-G5QnPT4AMk&feature=youtu.be&t=26m56s


      • varokaaShampia
        varokaaShampia kirjoitti:

        Kun sitoudut Shampin väärään profetiaan, osallistut hänen synteihin.

        Tuo eksyttäjä manifestoi jalokiviä ja kultapölyä kokouksissaan. Onko kukaan saanut lanttiakaan jalokivikaupasta niistä kimpaleita, mitä on manifestoitunut Shampin kokouksissa?

        Ainakin Shamp osaa nauraa torontolaisessa väärässä hengessä.

        https://www.youtube.com/watch?v=-G5QnPT4AMk&feature=youtu.be&t=26m56s

        Shampin videolla näkyy läpinäkyviä kiviä. Tämä ei ole Herrasta. Onko kukaan yrittänyt selvittää onko kivet aitoja? Jos olisivat, niin kivillä olisi saanut ison omaisuuden ja heti päässyt suurten sanomalehtien etusivulle, mutta sellaisia lööppejä ei ole ollut missään.

        https://www.youtube.com/watch?v=LCnK5WQfbmU

        Jos nämä jalokiviksi väitetyt kivet olisivat aitoja, ne olisi olleet arvioitavana asiantuntijalla ja myytynä suuren summan arvoisia. Mutta niitä ei ole viety mihinkään arvioitavaksi eikä myytäväksi. Videolta voisi arvioida niiden olevan värjättyä lasia, eikä aitoja jalokiviä. Mutta jos ovat aitoja, niin todistakoon jalokivikauppiaan todistuksella.

        https://www.youtube.com/watch?v=9eJ9pQMsfvE


    • hylkäävalhe

      Hylkää se mikä on väärää, älä hylkää sitä, mikä on oikeaa ja hyvää.

      Moni köyhä ja nälkää näkevä todella tarvitsisi kultaa ja jalokiviä voidakseen saada ruokaa. Jos niitä ei ole oikeasti, niin silloin puheet niistä on valhetta.

      • tarkkuuttaa

        Jos Shampin timantit ovat arvottomia lasin palasia, kyse on huijauksesta tai vääristä voimista.


      • tarkkuuttaa

        Sen tiedän, että Charlie Shamp on väärässä hengessä.


    • shamaim

      Sauli pääsi pressaksi ja sai pojan. Profetian jatkoa odotan nyt toteutuvaksi. :)

      • bnjg

        Minäkin osasin ennustaa samaan aikaan Saulin presidentin viran ja poikavauvan, mitä Shamp teki. Luin lehdestä 80 prossan gallub-kannatuksesta ja katsoin sanomalehdestä valokuvan, jossa Jennillä oli maha pystyssä. Ei ollut vaikeaa.

        Shampin profetia on täynnä eksytystä. Se ei ole aito profetia. Shamp on muutenkin väärässä hengessä ja taikoo timantteja kokouksessaan. Kukaan ei ole käynyt jalokivikauppiaalla arvioituttamassa timantteja, onko kuinkin kyse lasin palasista. Siitä ei ole tietoa.


    • kattava.ohje

      No eihän tuossa profetiassa puhuttu presidentti Niinistöstä eikä presidenttiparin vauvasta mitään.

      Henkilöpalvonta on nyt sekoittanut teidät.

      Älkää siis johdattako harhaan, vaan ottakaa vastaan Jumalan apu niin kuin ennenkin, menneinä ahdistuksen vuosina.

      • Rakkausrakkausrakkaus

        3.2.2018 eli eilen tapahtui jotain mikä tuntui mahtavalta ja se ihana tunne että käsitin tajunneeni jotain todella merkittävää ja tulin tietoisemmaksi tää ehkä kuulostaa että olen hullu mutta tajusin ketkä vaikuttaa meihin pahat henget ja ne on ihmisen muodossa ja ne yrittävät viedä meidän sielut ja en usko että ne on ihmisiä mutta niin me näemme ne koska se on paras valeasu meitä vastaan ja tieto että tiedän ketä he ovat on käsittämätön tunne. Jumala on olemassa ja jeesus on se tie!! Muista rakastaa itseäsi ja lähimmäistäsi! Toivottavasti muutkin ovat kokeneet saman ja saanut tiedon että Jeesus rakastaa meitä ja se on olemassa.


    • Leijonaelää

      Poika on asettunut temppeliinsä. Leijona on noussut takajaloilleen.

    • Leijona777

      Ihmisen poika tulee varkain ja leijonan kiivaudella. Tunnen joka päivä että aika on tullut täyteen. Näyssä Kalliolla on pyhän hengen täyttämä huone keskellä ihmisiä, jossa asuu valittu poika.

    • PasiToivonen
    • tupuna10

      niin siitä salesta vaan tuli pressa ja poikakin annettiin.

    • totuusdentorvi

      HÖPÖ_ HÖPÖ _HÖPÖ
      aloitukseen...

      Ja höpö!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe