Kittilän keskusta

kerpukki

Mikähän se on miehiään tämä Kivisaari?? Onko paikallinen vai tulvan tuoma. Kovasti tuntuu ottavan roolia.

126

7094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leevileviltä
      • Rullallevaan

        Nopea kaveri liikkeissään! Oulusta Kakslauttaseen ja sieltä Kittilän kunnalliselämän johtopaikoille vajaassa kahdessa vuodessa! Kovin nopeasti
        vaihtuvat työpaikat? No keskusta on keskusta!


      • Mikäveivikaula

        Piti saaja uutta verta pera hettulan eutua ajahman.


      • ullujussi
        Rullallevaan kirjoitti:

        Nopea kaveri liikkeissään! Oulusta Kakslauttaseen ja sieltä Kittilän kunnalliselämän johtopaikoille vajaassa kahdessa vuodessa! Kovin nopeasti
        vaihtuvat työpaikat? No keskusta on keskusta!

        Jos hullujussi anto kenkään pankaa postiautoon.


    • häntäkikusetettiin

      No nopeasti oppi, että täällä uitto puomiin (keskustaan) kannatta tarttua sillin virta vie automaattisesti. Tarttui PR.n ka TK:n uittokeksiin ja nyt sitä viedään. Hyi helvetti.

    • Lepikosta

      No jaa. Kaveri taitaa olla epävakaa. Sopan keittää Kittilässä ja kun Kittiläläiset ei sitä syö, matka jatkuu....

    • siltainsinöörijaatinen

      Kyllä tyypillinen surffailija ammattitaidottomuus paljastuu parissa kolmessa vuodessa. Poimii mansikat kakusta ja vaihtaa hiippakuntaa kun tulokset on 0 mutta puhe jatkuu kun ompelukonekauppiaalla. Hurmaa tarinoilla mutta tulokset antavat odottaa kun niitä ei puheen lisäksi kovin ilmene.

      • leevileviltä

        Muistuttaa tuota tyyppiä:
        Kittilä-kittiläläisille


    • puurokaukonen

      Mitä mahtaa tehhä Kittilässä muuta kuin kirjoitella jonnin joutavia?? Onko teheny lehemän kaupat PP:n kanssa???

    • enväitämuttakysynvaan

      Kivisaari on suurempien ympyröiden kyläpäällikkö. Huomasitteko miten ammatillisesti hän tuli julkisuuteen Kakslauttasen kaatopaikkajutussa.
      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/kakslauttasen-toimitusjohtaja-jatekohusta-styroksia-on-poltettu-mutta-se-on-nyt-lopetettu-23866173/

      "Kakslauttanen Arctic Resort Oy:n toimitusjohtajan Yrjötapio Kivisaaren mukaan Kakslauttasessa jätteet lajitellaan ja kuljetetaan pois asianmukaisesti. Kivisaari otti yhteyttä toimitukseen sen jälkeen, kun entiset työntekijät kertoivat Lapin Kansassa ja Pohjolan Sanomissa, että lomakylä dumppaa rakennusjätteensä maahan. Kivisaari vastasi kysymyksiin asiasta. (Aamulehti 20.8.2016)"

      Kivisaari vastaili asiallisesti, aikoi korjata asian pikimmiten, eikä vaatinut asianajajan kanssa ilmiantajan nimeä julkisuuteen. Että tällainen rehdinoloinen mies. Ympäristörikosepäilyjen tutkintaprosessit ovat yleensä pitkiä, mutta taustat tuntuvat olevan kunnossa. Eiköhän Kivisaari ehdi pikaisestikkin Kittilän kunnanhallituksen puheenjohtajaksi 45 äänellään, onhan hän jaksanut maltillisen hiljaisesti odotella Rajalan väistymistä. Jos ei sitten ole teknisen lautakunnan puheenjohtajana sekaantunut Rajalan ja Ylinamman kanssa salaiseen virkamiehen ja työntekijän irtisanomisprojektiin?

      • leevileviltä

        On varmaan "tilattu" Leville ja Kittilään lupaamalla yhtä ja toista. Mielenkiinnolla odotamme tulevia "sotkuja"


      • valtion_virkamies

        Olisiko Kivisaari tosiaankin ollut "täsmävärväys" Rajalan tilalle? Ennen kuntavaaleja oli jo tiedossa mahdolliset syytteet päättäjille ja Kivisaari pyydettiin Kittilän kuntavaaleihin uudeksi käsikassaraksi Palosaarille ja muille taustavaikuttajille kun nykyiset joutuvat väistymään ja mahdollisesti lopullisesti luopumaan luottamustehtävistään niin valtuustossa, kunnanhallituksessa ja kunnan omistamissa yhtiöissä. Vai onko Kivisaari tulossa Jounin tilalle kun hän joutuu leivättömän pöydän ääreen tai ainakin siirtymään sivuun tj:n tehtävistä?
        Tosin, hyvin paljon riippuu siitä, ketkä tekevät päätöksen esim. hissiyhtiön johdon asemasta ja hallituksen jäsenistä. Jos vahvat taustavaikuttajat ohjaavat päätöksen tekoa, niin uudetkin luottamushenkilöt tekevät päätökset sellaisena kun ne heille annetaan. Sama meno siis tulee jatkumaan Kittilässä tulevinakin vaalikausina.


      • Torvi4

        Sama meno ei jatku. Niin on päätetty ylemmällä taholla.


    • Oikeusvoittaa

      Jopa taas nämä salaliittoteoriat valtaavat kittilläisten mielet. Näissä arvailuissa ei ole järjen hiventäkään. Kivisaari on rehti niin politikoinnissaan kuin yksityiselämässään. Ei mitenkään voi olle este poliittiselle uralle, että on keslustapuolueen jäsen ja on tullut "ulkopuolelta". Käsittämätöntä leimata henkilö tuntematta ja kun hän on toiminut lakien mukaan. Nämä puheet Jounin tilalle tulosta ovat täysin käsittämättömiä, sillä eihän Jounia ole tuomittu mistaan rikoksista ja olen vakuuttunut. ettei tuomitakaan, koska hän toiminut vilpittömästi Levin hyväksi.

      • valtion_virkamies

        Jos "Kittilän tapa" päätöksenteossa on jo vaalikaudesta toiseen ollut tehdä päätöksiä tiettyjen tahojen toiveen mukaisesti, niin uskaltavatko (mahdolliset) uudet luottamushenkilöt tehdä lainmukaisia päätöksiä ja myös päätöksiä, jotka ovat tietyille tahoille epätoivottuja?

        Leikitään pientä ajatusleikkiä: Kaikki nykyiset syytteen alla olevat (luottamushenkilöt, J. Palosaari sekä Ylinampa) todetaan syyllisiksi ja he joutuvat siirtymään syrjään luottamustehtävistään ja työstään. Heidän tilalleen tulee uudet päättäjät esim. Kivisaari ja kumppanit tekemään päätöksiä. Mitäpä jos nämä uudet luottamushenkilöt (P. Rajalan luonnehtimat ummikot) ovatkin päätöksenteossaan rehellisiä ja asiaan perehtyneitä ja haluavat tehdä päätöksiä, joista he eivät joudu syytteeseen. He eivät siis enää tekisi päätöksiä niin kuin aiemmin on ollut tapana. Ovatko taustavaikuttajat valmistautuneet siihen jotenkin?
        Tai mitä jos Kittilä ajautuu uusiin vaaleihin ja valtasuhteet muuttuvat toisiksi esim. OMK:sta tulisi suurin ryhmä ja Keskusta menettäisi valtapaikkansa. Päätöksenteko muuttuisi aivan toiseksi.
        Melko epätodennäköisiä skenaarioita, mutta mahdollisia.


      • oikeuskunniaan

        Terve ajattelutapa tuo. Kannattaa miettiä asioita kauaskantoisemmin, eikä elää niinkuin tähän asti, "pellossa".Nyt siellä mennään vain päivä kerrallaan.


      • valtion_virkamies

        Jatkan vielä aiempaa ajatusleikkiä:
        Luottamushenkilöt tuomitaan ja heiltä voitaisiin periä Mäkelän laittomista potkuista aiheutuneet kulut, kuten myös esim. Eilavaara-laskun kulut. Onko sillä hetkellä vallassa oleva valtuusto valmis vaatimaan tuomituilta korvauksia? Kyse saattaa kuitenkin olla valtuutetun naapurista, sukulaisesta tai hyvästä ystävästä. Valtuuston esityslistalla voi olla siis edellä mainitun kaltainen asia, jota virkakoneisto ajaa kunnan asukkaiden etujen mukaisesti eli lakia rikkoneet korvaavat eivätkä veronmaksajat.

        Korjaan hieman aiempaa viestiäni eli S. Ylinampa EI OLE syytettynä, mutta todennäköisesti tutkinnanalaisena ja mahdollisesti hän voi siis saada myös syytteen.
        Eikä minulla ole mitään hra Kivisaarta vastaan. Hän on varmastikin asiansa osaava ja rehellinen päättäjä.


      • leevileviltä

        Eivät korvaukset kuntalaisten pussista voi olla pois. Kunnan päättäjillä on silloin suojatyöpaikka vailla vastuunkantoa. Päätöstä tehdessään, heille on moneen kertaan ilmoitettu , että rikotaan lakia ja korvaukset perään. Mäkinenkin "siirrettiin" laittomasti syrjään, että könkään juoksupojat saivat mellastaa rauhassa.


      • valtion_virkamies

        Juuri niin, virheen tehneet maksavat, ei kuntalaiset. Kysymys kuuluukin, että onko valtuusto/k.hall valmis laittamaan kaverin maksamaan. Mitä tehtiin hissiyhtiön tj:n kanssa? Pyydettiin anteeksi eikä edes kysytty oliko mies toiminut väärin.
        Mäkelä yritti muuttaa toimintatapoja ja mitä kävi. Uudet, siis tulevat päättäjät toivottavasti ovat riittävän rohkeita saadakseen kuntansa taas kaidalle polulle.


      • Että...silleen

        Kivisaari on jo kastellut jalkansa. Eilavaaran 2. laskussa sekä on istunut salaisissa kunnanhallituksen kokouksissa suunnitelemassa Kurulan Laurin ja Kangas Pentin erottamista. Eikä ole mennyt hyvin teknisenlautakunnan puheenjohtajanakaan yhdiskunta insinöörin valinta prosessista taitaa tulla risuja. Eli taitaa poistua käsikynkkää Rajalan kanssa luottamustehtävistä


      • enväitämuttakysynvaan

        Ei tämä ole mitään salaliittoteoriaa tai arvailua, minusta Kivisaari on täsmävärväys. Syytteessä olevat vapautetaan luottamustehtävistä. Keskustalla jää valtuustoon P Rajala 156 äänta, M Saarela 61ääntä (ei ole ollut valtuuston kokouk. 2.10 jälkeen, ei merkittäviä luottamustehtäviä) ja Y Kivisaari 45 ääntä ( valt 1. varapj, ). Faktat on tässä kepun vaaleilla valitusta sisäpiiristä. Petrus Rajalan määrittelemät ummikot valtuutetut astuvat riviin Kivisaaren johdolla.

        Kivisaari on tainnut jo kastella jalkansa niin, että lähtee tosiaan käsikynkkää Rajalan kanssa, eikä sitä tarvitse odotella koko valtuustokautta.

        Ummikot saisivat varmasti selkeää ja asiallista ohjausta Inkeri Yritykseltä.


      • leevileviltä

        Voi sitä "riemua" luxuskartanon rouvalla?


      • ääääl

        Lukekaapa teknisen lautakunnan esityslista, touhua riittää, ja kyllä ytk on jo itsensä sotkenu.


      • leevileviltä
        valtion_virkamies kirjoitti:

        Jos "Kittilän tapa" päätöksenteossa on jo vaalikaudesta toiseen ollut tehdä päätöksiä tiettyjen tahojen toiveen mukaisesti, niin uskaltavatko (mahdolliset) uudet luottamushenkilöt tehdä lainmukaisia päätöksiä ja myös päätöksiä, jotka ovat tietyille tahoille epätoivottuja?

        Leikitään pientä ajatusleikkiä: Kaikki nykyiset syytteen alla olevat (luottamushenkilöt, J. Palosaari sekä Ylinampa) todetaan syyllisiksi ja he joutuvat siirtymään syrjään luottamustehtävistään ja työstään. Heidän tilalleen tulee uudet päättäjät esim. Kivisaari ja kumppanit tekemään päätöksiä. Mitäpä jos nämä uudet luottamushenkilöt (P. Rajalan luonnehtimat ummikot) ovatkin päätöksenteossaan rehellisiä ja asiaan perehtyneitä ja haluavat tehdä päätöksiä, joista he eivät joudu syytteeseen. He eivät siis enää tekisi päätöksiä niin kuin aiemmin on ollut tapana. Ovatko taustavaikuttajat valmistautuneet siihen jotenkin?
        Tai mitä jos Kittilä ajautuu uusiin vaaleihin ja valtasuhteet muuttuvat toisiksi esim. OMK:sta tulisi suurin ryhmä ja Keskusta menettäisi valtapaikkansa. Päätöksenteko muuttuisi aivan toiseksi.
        Melko epätodennäköisiä skenaarioita, mutta mahdollisia.

        Vaalikelpoiset ehdokkaat. Kuka ne valitsee keskustasta Löytyykö rehellisiä?
        Ja kuka heitä enää äänestäisi tällaisen sopankeiton jälkeen.

        valtion_virkamies kirjoitti
        4.1.2018 12:23

        "Tai mitä jos Kittilä ajautuu uusiin vaaleihin ja valtasuhteet muuttuvat toisiksi esim. OMK:sta tulisi suurin ryhmä ja Keskusta menettäisi valtapaikkansa. Päätöksenteko muuttuisi aivan toiseksi.
        Melko epätodennäköisiä skenaarioita, mutta mahdollisia. "


      • Sivustakatsoja
        leevileviltä kirjoitti:

        Vaalikelpoiset ehdokkaat. Kuka ne valitsee keskustasta Löytyykö rehellisiä?
        Ja kuka heitä enää äänestäisi tällaisen sopankeiton jälkeen.

        valtion_virkamies kirjoitti
        4.1.2018 12:23

        "Tai mitä jos Kittilä ajautuu uusiin vaaleihin ja valtasuhteet muuttuvat toisiksi esim. OMK:sta tulisi suurin ryhmä ja Keskusta menettäisi valtapaikkansa. Päätöksenteko muuttuisi aivan toiseksi.
        Melko epätodennäköisiä skenaarioita, mutta mahdollisia. "

        OMK, aivan samanlainen , omaan napaansa katsojia täynnä. Röyhkeää porukkaa,


    • valtion_virkamies

      Spekuloidaan nyt vielä vähän lisää...
      Tulevat ummikot ovat nyt varavaltuutettuja, mutta vastaisuudessa hyvin ohjailtavia varsinaisia valtuutettuja. Muuttuuko siis mikään vai onko heillä kanttia kuunnella virkamiehiä ja olla lainkuuliaisia luottamushenkilöitä?
      Rajala saattanee tosiaankin joutua sivuun Kurulan valintasopan takia, ja ei se tosiaan teknisen lautakunnan masinoima yhdyskuntainsinöörin valintakaan ihan nätisti mennyt. Siinä valinnassa selvästikään ei haluta tiettyä henkilöä virkaan valita vaan halutaan ehkä kostaa jotain. Pahimmillaan valinnassa ohitettu pätevin henkilö voisi ehkä hakea korvausta syrjinnästä tms. Kuka siinä on silloin maksumiehenä? Väärin perustein valinnan tehneet lautakunnan jäsenet vai kunta (ts. veronmaksajat)? Voiko siinäkin valintaprosessissa tulla valtuutetuille jälkiseuraamuksia?

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005360422.html?share=f0318b7413c37195385ad19f051d2a45

      • piiripienipyörii

        Vittakummun kyläyhdistys ry
        Puheenjohtaja Antti Pekkala

        Varapuheenjohtaja Raili Fagerholm

        Onko näillä yhteys tekniseen lautakuntaan.


      • leevileviltä
        piiripienipyörii kirjoitti:

        Vittakummun kyläyhdistys ry
        Puheenjohtaja Antti Pekkala

        Varapuheenjohtaja Raili Fagerholm

        Onko näillä yhteys tekniseen lautakuntaan.

        Tekninen lautakunta

        Fagerholm Raili 1. varapuheenjohtaja

        Pekkala Antti jäsen


      • ettätältäpohjalta

        Tekninen lautakunta:
        Puheenjohtaja Kivisaari Yrjötapio. Hyvin huilaa tekninen lautakunta sutkiporukan nuoteilla. Ykällä on loppusyöksy alkanut !!!


      • Nimilöytyy
        leevileviltä kirjoitti:

        Tekninen lautakunta

        Fagerholm Raili 1. varapuheenjohtaja

        Pekkala Antti jäsen

        Käykää lukemassa Lapin sairaanhoitopiirin yhtymähallituksen kokouksen YV 30.11.2017 13:00 § 27:n liitteet.


    • taisitteneivai

      eikös sole niin, että jäterikkolliset hakevat vertaistukea toisistaan?

    • lexpieru

      voipi olla tai ei Kittiläälaisilla ei ole mitään tekemistä oman kuntalalakinsa ulkopuoloella. Hallinto paikat mentetääåm, kun rikoksista epäillyt noita hoitaa. Onnea idiooteille

      • eivirtanen

        Nyt kyllä kusevat omaan pesään. Jari Korhonen on liian monessa mukana.


    • Sykttytehdas
      • SensuuriKittilästä

        Kuka poistaa linkin Railin vastineeseen Lapin sairaanhoitopiirille?
        Asiakirjat ovat julkisia.


      • julkishallinnosta

        Yritin linkittää mainitun asiakirjan, mutta linkkiä en saanut jostain syystä tänne kopioitua toimivana. Asiakirja on myös sellaisessa muodossa, että en saa kotikoneella sitä tekstiä suoraan kopioitua tänne. Työkoneella tehtynä se onkin sitten eri asia.
        Molemmat viestini myös on poistettu täältä aamun aikana. Onko ylläpitäjän toimesta vai onko Fagerholm itse ollut aloitteellinen?
        Kyseisen asiakirjan kyllä löytää Lapin sairaanhoitopiirin verkkosivulta pienellä vaivalla.


      • KittilänSensuuri

        Kyseinen asiakirja on lukemisen arvoinen. Lapin sairaanhoitopiiriä uhkaillaan hallinto-oikeudella. Asiakirja on julkinen joten en ymmärrä sen poistoa.

        Pitäisikö aloittaa uusi keskustelu siitä miten Kittilän tapahtuvat aiheuttavat lisätöitä esim. sairaanhoitopiirille tai tytäryhtiöille?


      • leevileviltä

        Osoittaa vain sen kuinka syvään on juurtunut kittilän laki. Ja klaani vielä uhkailee, kiristää ja pelottelee kaikkia. Ei hyvältä näytä.


      • Mie-eppäilen
        julkishallinnosta kirjoitti:

        Yritin linkittää mainitun asiakirjan, mutta linkkiä en saanut jostain syystä tänne kopioitua toimivana. Asiakirja on myös sellaisessa muodossa, että en saa kotikoneella sitä tekstiä suoraan kopioitua tänne. Työkoneella tehtynä se onkin sitten eri asia.
        Molemmat viestini myös on poistettu täältä aamun aikana. Onko ylläpitäjän toimesta vai onko Fagerholm itse ollut aloitteellinen?
        Kyseisen asiakirjan kyllä löytää Lapin sairaanhoitopiirin verkkosivulta pienellä vaivalla.

        Kiitos vihjeestä. Kävin lukemassa. Suosittelen muillekin joita asia kiinnosta.
        On jo röyhkeää toimintaa Raililta, miten päällepäin mukava ihminen voi muuttua tuollaiseksi?
        Onneksi "ylläpito" ei voi poistaa kaikkea asiatietoa näiltä sivuilta.


    • Noloa

      Käykää lukemassa Kivisaaren blogia,

      Viimeinen kunnanhallituksen kokous oli oiva esimerkki siitä miten kunnan päätöksenteko tehdään naurunalaiseksi pienellä muotovirheellä. Kunnanhallituksen kokous ei ollut lainvoimainen koska sitä ei muistettu kutsua kokoon hallintosäännön mukaisesti.

      Mitä oikein tapahtui?

      Valtuuston puheenjohtajisto Aki Nevalainen, allekirjoittanut, Inkeri Yritys ja Toni Kenttälä sekä kunnanhallituksen toinen varapuheenjohtaja Tuula Mertaniemi kokoontuivat lauantaina 14.10. keskustelemaan kunnan tilanteesta syytteiden tultua julkiseksi edellisenä päivänä. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pekka Rajala oli ulkomailla ja OMK ei hyväksynyt kunnanhallituksen ensimmäisen varapuheenjohtajan ja “syytetty” Tarmo Salosen osallistumista tapaamiseen, joten hän jättäytyi kokouksesta pois.

      Kyseessä ei ollut kunnan hallintosäännön alainen virallinen kokous. Puheenjohtajiston tavoitteena oli keskustella toimenpiteistä joilla saisimme selkeytettyä kunnan tilannetta nopeutetusti.

      Omat tarkat muistiinpanoni tapahtumassa käydystä keskustelusta ovat seuraavat:

      “Kunnanhallituksen 2. varapuheenjohtaja Tuula Mertaniemi kirjoittaa tilaisuudesta muistion
      Asiasta tiedottaa julkisuudessa Tuula Mertaniemi
      Asioita käsiteltiin rakentavassa hengessä
      Päätettiin kiirehtiä käsittelyä
      Kuuleminen syytteessä olevia kohtaan päättyy 16.10
      Asia laitetaan kunnanhallituksen kiireelliseen valmisteluun 17.10.
      VT kunnanjohtajaa kuullaan 17.10. aamulla
      Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Aki Nevalainen antaa lausuman 17.10. klo 12
      Päätettiin pyytää Kuntaliiton lakiasiainjohtaja Arto Sulonen kunnanvaltuuston ylimääräiseen kokoukseen joka on tarkoitus pitää 24.10.
      Valtuustossa käsitellään VT kunnanjohtajan asema ja OMKn aloitteet koskien syytteeseen asetettujen luottamushenkilöiden asemaa”

      http://www.kivisaari.fi/blog/index.html

      • Hearthburn

        Kuntaliiton kaveria kunnanvaltuuston puheenjohtaja
        kutsunut! Syy: ei ollut rahaa!? Hahaa!


      • Hearthburn
        Hearthburn kirjoitti:

        Kuntaliiton kaveria kunnanvaltuuston puheenjohtaja
        kutsunut! Syy: ei ollut rahaa!? Hahaa!

        Siis, ei kutsunut!


      • SelitysOntuu
        Hearthburn kirjoitti:

        Kuntaliiton kaveria kunnanvaltuuston puheenjohtaja
        kutsunut! Syy: ei ollut rahaa!? Hahaa!

        Ei kutsuttu koska ei ole rahaa? Työelämässä tuollainen selitys aiheuttaisi myötähäpeä ja potkut. Videoneuvottelut ovat arkipäivää työelämässä.


    • piippolan

      Voi hyvät ihmiset. Nauhoittakaa ja kuvatkaa kaikki keskustelut, jokaisella on taskussa älypuhelin, kun kaikki nauhoittavat kaikki, niin ei tarvi spekuloida kuka sano ja teki, mitä. Kunnanhallituksen kokouksetkin on syytä nauhoittaa, ei julkiseen käyttöön, vaan todisteeksi mahdollista myöhempää tarvetta varten. Enpä ole tuotakaan blogia koskaan lukenu, mutta kyllä se kertoo, olipa osapuoli kuka tahansa, siitä että kunnan päätöksenteko ja keskustelukulttuuri on täysin umpisolmussa. No
      tämähän taisi olla itsestäänselvyyden toistamista. Tervetuloa selvitystyöryhmä.
      Ps. nauhoittakaa kaikki keskustelut.

      • enväitämuttakysynvaan

        Kivisaari viittaa blogissaan Uotin kirjoitukseen Kittilän syistä ja seurauksista. Samalla Kivisaari kertoo itsestään ja periaatteistaan enemmän kuin yksi kuva ja tuhat sanaa.
        Onko hän tosiaankin näin avoimesti Könkään vasalli ???


    • sutkimikäsutkionko

      Katsokaahan teknisen lautakunnan pöytäkirjoja. Kivisaari on samaa sakkia kuin kaikki kepun väärintekijät. Ei muuta kun kalossin kuva takapuoleen ja taipaleelle

      • sutkisakkiaon

        Lukekaapa herran blogia (osoite viestiketjussa ylempänä) siinähän sitä on vaihtoehtoista totuutta.
        Ilmiselvä Imperiumin täsmävastaisku, jätkä on tuolta löydetty kuleksimasta ja niin nopeasti on hänet ajettu sisään systeemiin ettei voi olla mitenkään sattumaa


    • Tietämä

      Onko Kivisaaren puoliso töissä hullussa porossa????

    • Oikeusvoittaa

      No nyt sotketaan jo Kivisaaren vaimokin näihin vainoihin. Eihän sillä voi olla mitään tekemistä Kittilän luottamusmiesten ja -naisten toiminnan kanssa, olipa puoliso vaikka oikeusministeri. Näissä ajojahdeissa on selvä päämärä, saada päättäjämme tekemään omantuntonsa ja oikeustajansa vastaisia päätöksiä painostuksen alla. Jatkakaa kaikesta huolimatta työtänne meidän kaikkien kittiläläisten hyväksi kohtaamastanne pilkasta huolimatta.

      • NamuTreineriOn

        Nyt taidetaan ihmetellä erästä hyvännäköistä työntekijää Hullun Poron vastaanotossa. Hänellä on sama sukunimi kuin ketjussa mainitulla.


      • julkishallinnosta

        Hei haloo! "oikeusvoittaa"!
        Eikö esimerkiksi Mäkelän erottamisessa tehty oikeuskäytännön ja samoin oikeustajun vastaisia päätöksiä? Vai onko kittiläläinen oikeustaju erilainen kuin muilla. En halua leimata kaikkia kittiläläisiä vaan uskon heidän olevan rehellisiä ja kunnon kansalaisia. Kyse on siis vain muutamista.
        Hallintojohtaja yritti parhaansa mukaan tuoda päätettäväksi senkin asian, että valtuutetut tekisivät lain edessä kestävän päätöksen. Siinä on ihan varmasti ollut ohjausta ylempää tai jopa painostusta. Voisiko olla niin, että ollaan annettu ymmärtää ettei vaimon/lapsen/oma työsopimus tiettyjen tahojen omistamissa yrityksissä olekaan niin varma? Silloin omatunto on venyvä käsite. Kuinkahan moni valtuuston jäsenistä on kiitollisuudenvelassa, ja sitä velkaa näköjään maksetaan edelleenkin...


      • LexKittilä
        julkishallinnosta kirjoitti:

        Hei haloo! "oikeusvoittaa"!
        Eikö esimerkiksi Mäkelän erottamisessa tehty oikeuskäytännön ja samoin oikeustajun vastaisia päätöksiä? Vai onko kittiläläinen oikeustaju erilainen kuin muilla. En halua leimata kaikkia kittiläläisiä vaan uskon heidän olevan rehellisiä ja kunnon kansalaisia. Kyse on siis vain muutamista.
        Hallintojohtaja yritti parhaansa mukaan tuoda päätettäväksi senkin asian, että valtuutetut tekisivät lain edessä kestävän päätöksen. Siinä on ihan varmasti ollut ohjausta ylempää tai jopa painostusta. Voisiko olla niin, että ollaan annettu ymmärtää ettei vaimon/lapsen/oma työsopimus tiettyjen tahojen omistamissa yrityksissä olekaan niin varma? Silloin omatunto on venyvä käsite. Kuinkahan moni valtuuston jäsenistä on kiitollisuudenvelassa, ja sitä velkaa näköjään maksetaan edelleenkin...

        Ei tarvitsi arvailla sidonnaisuuksia palstalla jos tarkastuslautakunta olisi tehnyt tehtävänsä.


      • leevileviltä
        julkishallinnosta kirjoitti:

        Hei haloo! "oikeusvoittaa"!
        Eikö esimerkiksi Mäkelän erottamisessa tehty oikeuskäytännön ja samoin oikeustajun vastaisia päätöksiä? Vai onko kittiläläinen oikeustaju erilainen kuin muilla. En halua leimata kaikkia kittiläläisiä vaan uskon heidän olevan rehellisiä ja kunnon kansalaisia. Kyse on siis vain muutamista.
        Hallintojohtaja yritti parhaansa mukaan tuoda päätettäväksi senkin asian, että valtuutetut tekisivät lain edessä kestävän päätöksen. Siinä on ihan varmasti ollut ohjausta ylempää tai jopa painostusta. Voisiko olla niin, että ollaan annettu ymmärtää ettei vaimon/lapsen/oma työsopimus tiettyjen tahojen omistamissa yrityksissä olekaan niin varma? Silloin omatunto on venyvä käsite. Kuinkahan moni valtuuston jäsenistä on kiitollisuudenvelassa, ja sitä velkaa näköjään maksetaan edelleenkin...

        Ilmeisesti osalle päättäjistä kannetaan valokin säkissä sisään. Hölmöläisten tapaan. Mutta kaamosaikaan ollaankin ihan "pimeitä".


      • Aisilviisiin

        "No nyt sotketaan jo Kivisaaren vaimokin näihin vainoihin"
        No, ainakaan vaimoa ei sotketa tähän, mutta puoliso kuitenkin :)


      • julkishallinnosta

        Ei kai niissä sidonnaisuuksissa tarvitse koko perheen/suvun sidoksia tarvitse kertoa? Eikös se vanha sanonta kuulu, että " ei koira ruokkivaa kättä pure"


    • Torvi4
    • sontika

      Tuohon puoliso keskusteluun; sen lauluja laulat jonka lippua kannat.... sisältäen myös perheen sisäisen dynamiikan....

    • julkishallinnosta
      • Oikeusvoittaa

        Olen ehdottomasti samaa mieltä Raili Fagerholmin kanssa. On vain hänen etunsa, että linkki toimii ja näin voimme kaikki lukea hänen perustellun vastineensa. Uskon, että näillä samoilla perusteilla hänet ja muutkin nyt syytettynä olevat luottamushenkilöt vapautetaan kaikista syytteistä. Olisihan käsittämätöntä, että kunnallisessa päätöksenteossa tehty muotovirhe johtaisi rikostuomioon.


      • Oljenkorsionnekkaille
        Oikeusvoittaa kirjoitti:

        Olen ehdottomasti samaa mieltä Raili Fagerholmin kanssa. On vain hänen etunsa, että linkki toimii ja näin voimme kaikki lukea hänen perustellun vastineensa. Uskon, että näillä samoilla perusteilla hänet ja muutkin nyt syytettynä olevat luottamushenkilöt vapautetaan kaikista syytteistä. Olisihan käsittämätöntä, että kunnallisessa päätöksenteossa tehty muotovirhe johtaisi rikostuomioon.

        Usko pois.
        Rikoksia ei edes käsitelty, koska jo pelkkä muotovirhe kaatoi Mäkelän potkut. Tämän tiedät itsekin.
        Jos muotovirhettä ei olisi ollut, rikokset olisi käsitelty ja syytteet rikoksista tulisi tuplana. Joten muotovirhe on nyt hieno pakokeino jo syytetyille.
        Jeesus ei nyt pelasta.


      • Luntatulee
        Oikeusvoittaa kirjoitti:

        Olen ehdottomasti samaa mieltä Raili Fagerholmin kanssa. On vain hänen etunsa, että linkki toimii ja näin voimme kaikki lukea hänen perustellun vastineensa. Uskon, että näillä samoilla perusteilla hänet ja muutkin nyt syytettynä olevat luottamushenkilöt vapautetaan kaikista syytteistä. Olisihan käsittämätöntä, että kunnallisessa päätöksenteossa tehty muotovirhe johtaisi rikostuomioon.

        ”Oikeusvoittaa” on ottanut uskon käyttöön! 😇


      • Luntatulee
        Oikeusvoittaa kirjoitti:

        Olen ehdottomasti samaa mieltä Raili Fagerholmin kanssa. On vain hänen etunsa, että linkki toimii ja näin voimme kaikki lukea hänen perustellun vastineensa. Uskon, että näillä samoilla perusteilla hänet ja muutkin nyt syytettynä olevat luottamushenkilöt vapautetaan kaikista syytteistä. Olisihan käsittämätöntä, että kunnallisessa päätöksenteossa tehty muotovirhe johtaisi rikostuomioon.

        Syytteeseen se toilailu ainakin johti! Loppu kuullaan raastuvassa!


      • JKLHHKK

        Könkääseen, Könkääseen,Könkääseen..... keksikääpä loput!!


    • Olenhyväihminen

      Onko väärin, jos haluaa kiduttaa rikollisia ihmisiä pitkään ja hartaasti?

      • Könkäänkor

        Ei! Tässä tapauksessa!👹


    • IsoA1955

      Ei kannata perustella muotovirheistä mitään. Tahallinen ja tietoisestt toistettu muotovirhe johtaa SYYTEISIIN JA TUOMIOHIN. Turpiin tulee että tukka tärisee. Kuinka paljon hämärää vielä löytyykään, ei ole vielä tiedossa.

      Ei kannata todistella uskoaan eikä oikein muutakaan. Nyt odotellaan useampi vuosi ja katsotaan ketkä pääsevät täysihoitolaan valtion kustanuklsella. Ja saadaanko satojen tonnien aiheutetut vahingot puristettua syytetyiltä. Elämä on jo nyt monelta mennyt sekaisin ja lisää menee kun aikaa kuluu.

      • jopassattui

        Olen hoitanut tehtävääni, vain yksi äänestys, olen viaton. Fagerholm kuvaa hyvin osaa Kittiläpäättäjien tasosta, kun ei ymmärrä, niin ei tajua omaa osallisuuttaan. Miksi hän työntyy yhteiseen päätöksentekoon, jos ei ymmärrä mitä on päättämässä vaan antaa ohjailla itseään laittomiin päätöksiin.
        Toisaalta järjestelmällisen määrätietoinen, vuosia kestänyt L Kurulan ja P Kankaan jyrsiminen ja laiton syrjiminen teknisen lautakunnan työskentelyssä kertoo enemmän R Fagerholmin työstä Kittilän kunnan hyväksi.


      • Luntatulee
        jopassattui kirjoitti:

        Olen hoitanut tehtävääni, vain yksi äänestys, olen viaton. Fagerholm kuvaa hyvin osaa Kittiläpäättäjien tasosta, kun ei ymmärrä, niin ei tajua omaa osallisuuttaan. Miksi hän työntyy yhteiseen päätöksentekoon, jos ei ymmärrä mitä on päättämässä vaan antaa ohjailla itseään laittomiin päätöksiin.
        Toisaalta järjestelmällisen määrätietoinen, vuosia kestänyt L Kurulan ja P Kankaan jyrsiminen ja laiton syrjiminen teknisen lautakunnan työskentelyssä kertoo enemmän R Fagerholmin työstä Kittilän kunnan hyväksi.

        Asiaa!!


    • JöstipäitäOvat

      Toinen valtuutettu lausuu kunnioittaen, että hän ei ole syyllistynyt rikokseen. Hän kiistää täysimääräisesti julkisuudessa esitetyt perättömät väitteet häneen liittyen.

      Jos lehti julkaisee perättömiä väitteitä niin aina voi pyytää oikaisua tai tehdä rikosilmotuksen kunnianloukkauksesta.

      • Luntatulee

        Täysimääräisesti!😂 Tuota sanaa on käytetty mm. Kurulan valinnan yhteydessä!😁


      • jopassattui

        Timpe Kurula kulki lakikirja kainalossa, mutta ei ilmeisesti ymmärtänyt lukemaansa täysimääräisesti, kun on nyt syytettynä petoksesta ja ties mistä. Ymmärrys hoi, äly älä jätä !!!


    • ymmärrys_hoi

      Valtuuston ehdokkaiksi otetaan vasiten ainoastaan "ymmärtämättömiä", koska
      he eivät ymmärrä panna hanttiin, vaan lähtevät mielihyvin mukaan kaikenlaisiin
      päättömyksiin !

      • SurullistaHuomata

        Jossain kunnissa järjestään koulutuksia jotta valtuutetut toimisivat lain antamissa rajoissa. Tämäkään ei takaa puolueettomuutta.

        Isoissa kunnissa enemmistö on ihan fiksua porukkaa mutta aina mukana on muutama ymmärtämätön.

        Koulutustunti sidonnaisuuksia ja lopputulos oli että yksi valtuutettu sanoi että hän ei ole jäävi käsittelemään puolisonsa yritykseen liittyviä päätöksiä. Onneksi löytyy fiksuja lautakunnan puheenjohtajia jotka potkasevat kyseiset jäärät ulos kokouksesta. Seuraaviin vaaleihin eivät pääse ehdokkaiksi kuin Persuille.

        Valtuutettujen pitää aina miettiä kunnan etu. Tämä tuntuu olevan hankala ymmärtää. Henkilösuhteet eivät saa vaikuttaa päätöksenä tekoon vaan teot ja seuraamukset.


    • VihriäViikari

      Jokos se on Kompsin Ville syntynä uuvestaa ?

    • kortonni

      Kyllä siinä ei selitykset auta. Tahallinen virkarikos ja sillä sipuli. Ei pidä uskoa kaikkia sanan levittäjiä vaan niillä joilla on taito. Esim. Mäkisen Esa on osoittanut suoraselkäisyyttä. Ei hänen tarvitse kiemurella kuin onkimato koukussa. Selkärangattomat matomaiset venkulat seuraavat suurinta pässiä vailla omia ajatuksia. Että te pelkällä muotovirheellä selviä tahallisesta rikoksesta. KORTOT HÄVETKÄÄ

    • Tempeleviltä

      Käykää kahtomassa tänään 9.1.2018 olevaa kunnanhallituksen esityslistoa. Perustamasa potkuvaliokunta tarkastajalautakunale. Potku myös puhenjohtajale.

      • karu60

      • jopassattui

        Tarkastuslautakunnan tehtävä kuntahallinnossa on vaativa ja vastuullinen. Pääsyvaatimukset evät ole kovin vaativat, mutta tehtävän luonteesta johtuen siihen ei Kittilässä tällaisina epävakaina aikoina ole halukkuutta edes syytteessä olevilla luottamushenkilöillä. Kh.n ja kv.n päätösten arviointi tarkastuslautakunnan näkökulmasta vaatii asiantuntemusta ja rohkeaa luonnetta. Toisaalta jos antaa asioiden mennä "enemmistödemokratian" ehdoilla ja laillisuudesta välittämättä seuraamuksena on poliisitutkinta ja mahdolliset syytteet laiminlyönneistä.

        Eipä ole ihme, ettei tarkastuslautakuntaan ole halukkuutta edes varamieheksi, Sokea usko "enemmistödemokratiaan" alkaa horjua.


    • valtion_virkamies

      Käsittääkseni kyse on vasta hallintojohtajan tekemä esitys, jonka kunnanhallitus voinee edelleenkin kumota äänestyksen jälkeen, jos siis tulee hallintojohtajan esityksen vastainen ehdotus joltain kh:n jäseneltä.
      Nyt tosin näyttää kunnan toiminta jo hieman avoimemmalta, jos esitys hyväksytään.

      • leevileviltä

        Rangaistuksen pelko on "viisauden" alku?


      • kadekade

        Kaikkea se tuo kateus teettää.


    • jolokausti

      Ko. valtuutettu vuodattanut kittilän keskustan naamakirjaan. Ei taia oiekin hyvin mennäkään...

    • valtion_virkamies

      Kivisaaren viestin sekä fb-kommentit luettuani en voi kuin ihmetellä miten aikuiset ihmiset voivat olla noinkin hyväuskoisia hölmöjä. Selvitysryhmä toivottavasti saa kunnan päätöksenteon takaisin oikealle tolalle.

      • joooooopaajooo

        Lapin Kansan jutussa lammen jääkarusellista hullun poron hommassa lausui sanansa hullunporon konsultti YT Kivisaari. Son maksumuurin takana, mutta voiko sitä enää selvemmin sanoa mistä on kysymys, kattokaa, jokka sinne pääsette, kyllä teitä varmaan on.


      • jopassattui

        Lapin Kansa 16.1.2018 esittelee Elämyskylä Tonttulaan rakennettua Levin jääkarusellia.
        "–Se on elämyksenä melko huikea. Se on jotain, mitä moni ei omassa elinympäristössä kohtaan koskaan, Tonttulan konsultti Yrjötapio Kivisaari innostuu."

        Jääkaruselli on hieno idea, hatunnosto sille. LK.n juttu vahvistaa kuitenkin tällä keskustelupalstalla aloitetun arvailun siitä, onko kunnanvaltuutettu, kv.n 1. varapj, teknisen lautakunnan puheenjohtaja Yrjötapio Kivisaari Päivikki Palosaaren palkkalistoilla?

        No sitähän se on miltä se näyttääkin.


      • Laimeaidea
        jopassattui kirjoitti:

        Lapin Kansa 16.1.2018 esittelee Elämyskylä Tonttulaan rakennettua Levin jääkarusellia.
        "–Se on elämyksenä melko huikea. Se on jotain, mitä moni ei omassa elinympäristössä kohtaan koskaan, Tonttulan konsultti Yrjötapio Kivisaari innostuu."

        Jääkaruselli on hieno idea, hatunnosto sille. LK.n juttu vahvistaa kuitenkin tällä keskustelupalstalla aloitetun arvailun siitä, onko kunnanvaltuutettu, kv.n 1. varapj, teknisen lautakunnan puheenjohtaja Yrjötapio Kivisaari Päivikki Palosaaren palkkalistoilla?

        No sitähän se on miltä se näyttääkin.

        Niin ja karusellin keksijä ja rakentajahan oli sitten helsinkiläinen kaveri. Ja noita on nyt ollut jo kymmeniä pitkin Suomea. Jälleen yksi osoitus siitä, miten PP:n bisnesmalli on kopioida hilavitkuttimia ja sitten monopolisoida mafiaveljillä paikallinen kilpailu pois.
        Omassa elinympäristössä meren äärellä moinen ihme on jo muuten koettu. Ei oikein riitä elämänsisällöksi yhden kerran jälkeen.


      • Korvattomat
        jopassattui kirjoitti:

        Lapin Kansa 16.1.2018 esittelee Elämyskylä Tonttulaan rakennettua Levin jääkarusellia.
        "–Se on elämyksenä melko huikea. Se on jotain, mitä moni ei omassa elinympäristössä kohtaan koskaan, Tonttulan konsultti Yrjötapio Kivisaari innostuu."

        Jääkaruselli on hieno idea, hatunnosto sille. LK.n juttu vahvistaa kuitenkin tällä keskustelupalstalla aloitetun arvailun siitä, onko kunnanvaltuutettu, kv.n 1. varapj, teknisen lautakunnan puheenjohtaja Yrjötapio Kivisaari Päivikki Palosaaren palkkalistoilla?

        No sitähän se on miltä se näyttääkin.

        Tonttulan konsultti!!!!😁 Yes!


    • käppyränkäppyrä

      Lukiessani ja pientä tutkintaa tehdessäni, olen huomannut että ainakin 2 kunnanvaltuutettua toimivat tällä keskustelupalstalla vaiko keskusta palstalla varsin aktiivisina??? Minne tuuli kuljettaa-hyvä biisi.

      • Leevileviltä

        Pohjoistuuli on kylmää, puhaltaa se mistäpäin vaan.


    • Oikeudenmukainenkeskusta

      Saamani vaikutelman perusteella Kivisaari on luotettava ja äärettömän vakavasti asioihin paneutuva päättäjä. Tuskinpa muutoin hänelle olisi uskottukaan näin vaativia ja vastuullisia tehtäviä uutena valtuutettuna. Hänen monipuolinen yrittäjätaustansa takaa tasapuolisen ja oikeudenmukaisen päätöksenteon, olipa kysymys yksittäisen tai yrittäjän oikeuksista kunnallisessa päätöksenteossa. Voimme olla todella tyytyväisiä, että keskustapuolueella on Kittilässä enemmistö, mikä antaa hyvän pohjan oikuedenmukaiseen ja tasapuoliseen kuntalaisten kohteluun.

      • jiisusnousi

        Kyllä sinukki tunnistaa. Voi jiisus miten tyhmiä toletta.


      • KepuPettääAina

        Hyvä, että huumorintaju on tallella vaikka kulissit kohta kaatuu ja uusia poliisitutkintoja taitaa tulla myös teknisen lautakunnan jäsenille ja erityisesti pj YT:lle.


      • Että...silleen

        Kittilän keskusta yrittäjien puolella ???? Todellisuudessa kaikki hamutaan itelle ja kavereille eli suvulle kun kaikki (melkein) on sukua keskenänsä. Lapecostakin päätettiin erota jotta Hettula saisi jäte hommat itellensä. MM nuiji valtuustossa päätöksen pöytään. Asiaa ei tutkittu ollenkaan että mitä ja millä hinnalla tilalle. Kunnanhallituksen pitäisi nyt käsitellä asia ja ohjeistaa virkamiehiä selvittämään asia. Liekö tällä kunnanhallituksella onnistuu. Tuo YK on teknisenlautakunnan puheenjohtaja...lähöt tuli Kakslauttasesta kun poltatti rakennusjätettä joten ei raida olla kykyjä hoitaa kunnialla tätäkään asiaa


      • yhteen.tullaan

        Mitenkäs se Kakslauttasen hässäkkä sitten meni ?
        Siinähän poliisi käynnisti tutkinnan ympäristörikoksesta (luvaton jätteittenpoltto
        ja maahanhautaus)!
        Ympäri käydään ja ..........


      • Että...silleen

        Tulossa käräjät kuten PPllekin


    • arhigou

      No ei ole Kittilän keskustan naamakirjaa päivi(:::)tetty. Huolestunkohan aivan kokonaan???

    • Smorkkis

      Koplata. Mitähän se tarkoittaa muutakin kuin Juhantaloa. Hullun poron hotellipäälikkö. Liekkö sukua tälle Kivisaarelle. Sen lauluja laulat kenen lippua kannat

    • skatt

      Kittilän keskustalaiset jatkavat hämmentämistä ja sitten uhriudutaan...

    • futu

      on töissä konsulttina tonttulassa-oiva työpaikka- ja puoliso hullussa porossa ravintolapäällikkö-kuten myös-

    • Kallolainen

      Olen jälleen kerran sanani sanonut; yhden sanan kerrallaan. Jatkan matkaa yhden askeleen kerrallaan. Kampaan hiukseni, katson kelloa ja suoristan krakaani; yksi asia kerrallaan. Ugh; olen pohjoisen lapset jälleen kerran teille antanut eteen.

    • Nasu117
      • houhouhou

        Pelkkä PP n juoksupoika?


    • Mistäapuja

      Uppo-outo kaveri on yhtäkkiä kepun ryhmänjohtaja. Niinpä niin..

    • kerpukki

      Kittilän alamaiset; olen tuonut teille viestini. Lukekaa jos on lukutaitoa, ymmärtäkää jos on ymmärrystä. Minä lähden nyt Tonttulaan takaisin

      • Torvi4

        Tonttulasta olet sinä tullut, tontuksi pitää sinun jälleen tuleman.


    • perusasiathukassa

      Kyllähän tuo kirjoitus osoittaa että valtuutettu ei tajua tilannetta. Paska on jo housuissa ja suupielet vaihdossa. Nuppi käy ylikierroksilla salaliittoteorioita jauhamassa että valtiovalta on kittilää vastaan ja paskakukkulan kuningatarta. Osoittaa kirjoittajalta täysin realiteettien puutteellista ymmärrystä. Jos on nilkkoja myöten paskassa niin on se ei muita syyttämällä muuksi muutu.

    • Kallolainen

      Kohta annan julki lausumani teille Kittiläiset. Kuuntele ja ota opiksi. Olen päivittänyt puheeni sekä Kittilän keskustan facebook-sivut näin elokuun keskellä komeaan loistoon. Käykää sivuilla.

      • houhouhoudiin

        Laita vaan tännekkin.


      • Lemppari

        Tuolla se kipittää kunnantalon käytävillä! Luulin perkeles että poni on päässyt sisälle! Mutta ei, se oli tämä Ylimääräinen Tollo😡


    • kerpukki

      Siinäpä teitte Kittiläiset näitte mikä tämä on miehiään. Haali luottamustehtäviä ja kas kumma, hakee niistä kohtpuoliin eroa. Seuraava siirto ja kas... Tukka hyvin,kaikki hyvin

    • Rakenteellinenkorruptio

      Ei tainnut lähteä kuitenkaan kyllin ripeästi, ettei olisi jalat kastuneet. Ehti varmaan kantaa kortensa kekoon tässä älyttömässä kuntahallinnossa

    • Että...silleen

      Palaa vastaamaan tekemisistään. Se on selvä juttu.

    • ExKittilä

      Valtuusto ei sitten myöntänyt eroa Kivisaarelle tänään.

      Pelätäänkö Kepussa, että varavaltuuetut loppuu?

      • Vastuuseenjoutuuhänkin

        Vai halutaanko yt pitää mukana, kun kohta päättäjät joutuvat vastuuseen vähän kaikesta. Liekö yt ollut myös jonkun käsikassara kuntapiireissä. Muut eivät nyt halua että poistuu takavasemmalle.


      • Pukkikaalimaalla

        Kummin päin vaan, mutta nyt hän voi sitten hienosti päättää ja kanavoida etuja vetämänsä puljun lähipiirille. Pukki kaalimaan vartijana. Winwin lähipiirille.


    • Maksumiehiksijoutuvat

      Mahtaako enää uskaltaa kunnan puolelta ohjata etuja vetämänsä puljun lähipiirille. Kyllä kai Kittilässäkin on jo ruvennut selvenemään tämä kuvio. Vielä joutuu syytettyjen penkille lisää väkeä. Sen verran on Mäkelän erottamisen jälkeen tehty päätöksiä joidenkin suojelemiseksi ja härskin toiminnan jatkamiseksi. Eihän se VM:n puuttuminen pääty suinkaan tähän. Kyllä nämäkin tullaan käymään läpi, nämä, jotka eivät vielä näillä käräjillä olleet.

    • VirkamiesVA

      Yle Lappi uutisoi:

      Kittilä-sotku: Valtuston varapuheenjohtaja ei saanutkaan eroa

      Kittilän kunnanvaltuuston varapuheenjohtajalle Yrjötapio Kivisaarelle (kesk.) ei myönnetty eroa kunnan luottamustoimista. Kittilän kunnanvaltuusto päätti tiistaina äänestysten jälkeen, että Kivisaarelle ei myönnetä eroa, koska siihen ei ole pätevää syytä.

      Kivisaari haki eroa luottamustoimista koska hänet on valittu Levin Matkailu Oy:n vt. toimitusjohtajaksi. Hän perusteli eronpyyntöään sillä, että toimitusjohtajan tehtävä on vaativa ja rajoittaa merkittävästi mahdollisuutta osallistua kunnalliseen päätöksentekoon. Levin Matkailu Oy on osaksi Levin kunnan omistama.

      Kunnanhallitus esitti valtuustolle, että se myöntää Kivisaarelle eron luottamustoimista. Valtuutettu Pekka Rajala (kesk.) teki vastaesityksen, joka voitti äänestyksissä.

      Kivisaari on myös muun muassa teknisen lautakunnan puheenjohtaja ja kunnanhallituksen varajäsen. Hänet valittiin uutena Kittilän valtuustoon viime kuntavaaleissa.

      - - -

      Mikähän mahtoi olla äänestystulos?

      Tämähän alkaa olla erittäinkin mielenkiintoista.

      • Orjakylä

        No voi Jeesus. Rajalan mafia haluaa pitää kaikki langat käsissään, vaikka eturistiriidat ovat kristallinkirkkaat. Kuntalaiset, kunta ja laki ovat tässä häviäjiä.


      • houhouhoudiin
        Orjakylä kirjoitti:

        No voi Jeesus. Rajalan mafia haluaa pitää kaikki langat käsissään, vaikka eturistiriidat ovat kristallinkirkkaat. Kuntalaiset, kunta ja laki ovat tässä häviäjiä.

        Hän onkin PP n juoksupoika.


    • KepuPettääAina

      Jos mietitään asiaa pelkästään kuntalain näkökolmasta ja unohdetaan hetkeksi kittilän sotkut, niin Rajalan esitys on kuntalain hengen mukainen. Kivisaari on vasta ensimmäisen kauden valtuutettu ja perustelu erolle on vt. toimarin työ ja siitä aiheutuvat eturistiriidat ym. Työsuhde on tilapäinen ja sinä aikana hän voi pidättäytyä osallistumasta kunnallisiin luottamustehtäviin. Perustelu ei täytä mielestäni kuntalain mukaisia eron myöntämisperusteita.

      Mikäli pitää paikkansa, että hän on poliisitutkinnan kohteena kuntaan kohdistuvasta rikoksesta niin siihen vetoaminen olisi ollut riittävä syy valtuustolle myöntää ero.
      Vt Sanna ei perustellut asiallisesti miksi ero pitäisi myöntää.
      Mielenkiintoista olisi tietää miten asian käsittely eteni valtuustossa. Valtuuston pöytäkirja ei vielä ole netissä.

      • Mafianetu

        Mutta mikä tahansa muu valtuusto olisi myöntänyt eron (tekninen termi, oikeammin tämä olisi itsestäänselvyys). Voi sieltä keksiä syitä millä hänet pidetään hallinnossa. Kysymys on kuitenkin miksi Kivisaaren pitäisi olla enää päättämässä kunnan asioista. Ei siihen ole mitään muuta syytä kuin mafian etu.


      • saluri

        Onko Sanna kaiken muun lisäksi vielä salaajakin ?


    • KepuPettääAina

      Kunnanvaltuusto ei myöntänyt Kivisaarelle eroa kunnan luottamustoimista. Kivisaari on myös toimitusjohtaja yrityksessä Nordic Hospitality Management Oy:ssä, jonka toimiala on "matkailu-, ravintola- ja ohjelmapalvelut, koulutus- ja konsultointipalvelut, liikunta- ja hyvinvointipalvelut sekä kaikki muu laillinen liiketoiminta. (Kaupparekisteri)"

      Mitenkä tämä kilpaileva toiminta sopii Levin Matkailu Oy:n vt. toimitusjohtajan tehtävän ohessa hoidettavaksi?

    • Onneksläks

      Onneksi lähti yt pois Nurmijärveltä, sai tarpeeksi hallaa aikaan tässä kunnassa. Enkä kyllä mieheksi kutsuisi tätä kaveria kun ei naisista pidä lainkaan...

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe