Jo vuosien ajan olen kaupassa todennut, että ainakin Vaasan tosirukiisten reikäleipien kuohkeudissa on eroa. Saman päiväyksen omaavilla leivillä voi olla suuria eroja kovuudessa, eli kuohkeudessa. Miten voi olla mahdollista, että teollisten leipomoiden tuotteissa on suuria laatueroja. Joskus pari päivää vanhemmilla päiväyksillä olevat ovat ilmavia ja uunituoreet kovia lättyjä. Kerran kysyin tätä kaupan leipätiskiltä ja sanoivat että ehkä se johtuu siitä että paistetut seisovat pelleillä kuivumassa eri ajan. Mutta miten tämäkään on mahdollista automatisoidussa leipomossa?
Vaasan ruisleivän kuohkeus vaihtelee
Pehmosyöjä
0
346
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 841602
Nainen, huomasitko kun muutin sinua?
Niin lyhyessä ajassa niin paljon. Mutta jotain muuttui minussakin. :/88868- 8832
IS Viikonloppu 12.-13.7.2025
Viikonlopun ratoksi Skyttä ja Kärkkäinen ovat taiteilleet 3.0 arvoisen ristisanatehtävän ratkottavaksi. Kenenkään ratko56829- 53812
Tämä kesä ei ollut vielä meidän
Olisihan se ihana viettää kesäiltoja kanssasi ulkona. Ei kai ollut vielä oikea aika. Ehkä kohtaamme vielä sattumalta jos58773Poliisi losautti puukkohemmon hengiltä
Mitäs läks, heilumaan puukon kanssa eikä totellut käskytystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000011361763.html189749Mitä jos vaan tapaisit sen jota mietit
Jos se yksi henkilö on sinun mielessäsi niin entäs jos vaan menisit tapaamaan sitä, heti, samantien, miettimättä mitään.80705Teet tämän niin
Helpoksi, mutta silti niin vaikeaksi. Vihaan omaa saamattomuuttani, vaikka kaikki olisi saatavilla. 🩷🌸41700Sofiaa ei kelpuutettu Martinan kaveriporukkaan
Ibizalla lomailee Martinan kanssa ihan muut naiset.172680