Päivikki kaikkien aikojen kittiläläinen

Pikkutorvi

Paikallinen lehti on järjestänyt kaikille avoimen äänestyksen kaikkien aikojen kittilläisen valitsemiseksi. Lehden sivuilla luetellaan laaja joukko kittiläläisiä vaikuttajia, entisiä ja nykyisiä. Mutta kaiken kaikkiaan äänestys vaikuttaa täysin turhalta, sillä sanomattakin on selvää, että ehdoton ykkönen on Päivikki Palosaari. Ei ainoastaan Kittilän kautta aikain merkittävin henkilö vaan koko Lapin. Päivikin töiden hedelmiä olemme saaneet nauttia jo vuosikymmenten ajan, hänen vaikutuksensa mm. Kittilän veroäyriin on nykyisellään useampi prosentti alaspäin ja lisäksi hänestä säteilevä positiivisuus antaa meille kaikille uskoa tulevaan. Ehkä yhtä selvä kakkonen on veljensä Jouni, joka myös on työskennellyt koko ikänsä kittiläläisten hyväksi.

55

4850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pienempitorvi

      Ja kuka olikaan "tilannut" tämän? heh,heh

      • mieeppäilen

        Niin ja kolmonen, nelonen, viitonen jne., ovat suoraan Päivikin sukulaiset alenevassa polvessa. Hehän (palosaaret) kaivoivat käsipelillä Ounasjoen ja siitä kertyneestä maa-aineksesta kasautui tuo kumpu, joka nykyisin tunnetaan Levitunturina.
        Ellen väärin muista, niin Pohjois-Korean diktaattorin KimJo Unin ja "meidän" Päivikin esi-isät taisivat ollakin jos ei veljeksiä, niin aika läheisiä sukulaisia kuitenkin.


    • moskaaylihintaan

      Höpö tämän yhteiskunnan tuilla ratsastava neuvos ei ole mitään muuta kuin kerännyt mammonaa ylihintaisilla kelvottimilla kisurakäristyksillä ja 20 centin ryynimakkaroilla jotka on kilpailun puutteessa myyty räikeään ylihintaan. Koko Levi on kupla kuvitellessaan olevan laatupaikka. Kun verrataan missä on laatua on Levi siellä Namibian ja muiden banaanitasavaltojen tasolla. Ylihintaista sontaa. Ja jotkut tyhmät siitä vielä suostuvat ylihintaa maksamaan eivätkä ymmärrä etteä heitä kustaan silmään koko ajan. Ei kannata Levin kävijöiden elvistellä sillä Levin laadulla. Onhan siellä Pohjois-Koreassakin laskettelumäki. Vielä vähemmän kannattaa kittiläläisten olla ylpeitä ihmisten kusetuksesta kaikin tavoin. Nyt siitä on esimerkki nähtävissä. Suurin osa politiikoista on irtaantunut todellisuudesta kuin elämäntapaintiaanit konsanaan.

    • kurttireva

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Kyllä Päivikki on ehdottomasti Kittilän kaikkien aikojen ykkönen, ylivoimaisesti.

      • mapinlafia

        Näinhän se on, Päivikki on Kittilän ykkönen kaikessa hääräämisessä ja omaneduntavoittelussa, häntä ei paskaakaan kiinnosta Kittilän hyvinvointi ja velipoika kuuluu samaan kastiin, kyllä kaikessa toiminnassa on oma suu lähempänä kuin pussin suu.
        Tuo Päivikin lyhyt kausi kuntapäättäjänä ei ollut mitään muuta kuin päästä vaikuttamaan kunnalliseen päätöksentekoon ja saada samaan aikaan tietoa kilpailijoiden liikkeistä.
        Toivottavasti poliisitutkinnat etenee niin että päästään korruption ja lahjonnan alkulähteille....


    • Kukkulalle

      Päivikki Palosaaren valinta " kaikkien sikojen kittiläläiseksi" on vielä selvempi ja ylivoimaisempi kuin Saulin valinta toiselle kaudelle. Kannattaako edes äänestää? Tosin tässä vaalissa lienee panoksena Kukkulan Kuninkuus.

    • Heartburger

      Miksi Kittilälehti järjesti tämän äänestyksen nyt??? Onko provosointia,
      vai jotain muuta?

      • pienempitorvi

        Lehtihän tekee mitä kukkulalta käsketään.


    • kenkkunen_

      Olen ollut siinä luulossa että nämä kaikenlaisten "lakimiesten", alunperin
      turhat laskut nostavat veroäyriä ylöspäin.

    • santeri__

      jooja alottajan saarnan perään lauletaan vielä hevosmiesten virsi - hai armollas
      ruunaa kaunista -

    • Kallon_kingi

      Kyllä tämä Könkään kuningatar, Kittilän ikioma tuksu, ansaitsee ehdottomasti kyseisen arvonimen: kukaan muu ei ole saanut Kittilän asioita niin sekaisin kuin ne nyt ovat. On saanut aikaan ihan oman lainkin, Kittilä-lexin.

      • vielätämäkin

        Voi pyhä jyssäys esim. näitä Päivikin arvostelijoita....ovat ulalla kuin lumiukot ja kateellisia yrittäjälle....ei missään ole niin pientä yrittäjää, jolle kannattaisi sivullisen olla kateellinen, varsinkin, kun ei ole mitään kokemusta yritystoiminnasta....jos olisi ,niin tietäisi hiukan enemmän, mitä se on ja ei kirjoittelisi tällaisia mielipiteitä, kuinka joku on sitä ja tätä....saanut aikaan......valtion tukirahoilla? jotka on sitä varten olemassa, että voit niitä käyttää ja kaikkien haettavissa....ei todellakaan yksin Päivikin mahdollisuus. Sinäkin voi niitä hakea tasavertaisesti, mutta miksi et hae ?
        Sitten Päivikillä ei ole mitään osaa eikä arpaa koskien Lex-Kittilää, yhtään sen enempää kuin kellä tahansa kuntalaisella, joten kirjoitelkaa asioista sitten, kun teillä on niistä oikeaa tietoa.
        Suomen Kuvalehdestä niitä ei todellakaan saa.
        Ei minunkaan tarvitse henkilökohtaisesti pitää yksityishenkilönä Päivikistä tai sukulaisista, mutta hänen jaksamista yrittäjänä ihailen ja työllistää joka sesonki satoja ihmisiä useammalla paikkakunnalla....tehkääpä perästä.


      • leviläinen

        Sieltä on taas jäänyt evhäitä syötäväksi trolleille hullunporon seisovasta pöyvästä, kun jaksavat vattat pullolhan ylistää, kuinka hyvä ihminen onkhan se mejän päivi. Kaikkia se ihmisriepujen pittääki tehä ruokansa ethen.


    • HuijaustaKokoÄänestys

      Missäs tämä äänestys on? Viidellä Eurolla saan vaikka Huhtasaaren ykköseksi.

      • mitenäänestys

        Voiko muutkin kuin nykyiset Kittiläläiset äänestää?Netissä?


      • leviläinen

        'HuijaustaKokoÄänestys' Mie maksan sulle sen vitosen, jos saat Kittilän ykköseksi vaikkapa 'säkättäjän'. Hän on jo edesmennyt Pätsin Arvi, oikealta nimeltään. Siinä oli mies paikallaan, eläessään.


      • Samatäällä
        leviläinen kirjoitti:

        'HuijaustaKokoÄänestys' Mie maksan sulle sen vitosen, jos saat Kittilän ykköseksi vaikkapa 'säkättäjän'. Hän on jo edesmennyt Pätsin Arvi, oikealta nimeltään. Siinä oli mies paikallaan, eläessään.

        Kannatan.


      • mitenäänestys
        leviläinen kirjoitti:

        'HuijaustaKokoÄänestys' Mie maksan sulle sen vitosen, jos saat Kittilän ykköseksi vaikkapa 'säkättäjän'. Hän on jo edesmennyt Pätsin Arvi, oikealta nimeltään. Siinä oli mies paikallaan, eläessään.

        Enhän minä tietenkään Päivikkiä ajatellut äänestää,vaan kunnioitan paljon tuota suoraselkäistä Inkeri Yritystä joka on ollut puhkaisemassa tätä Kittilän mätäpaisetta pisti vielä historiallisesti valtuuston hyllylle.Nyt sitä sitkeästi yritetään toista kertaa viimeistään Lex Kittilän avulla.


    • roberttino

      En ole sukua Päivikille, enkä mitenkään muutoinkaan sidoksissa Kittilään . Katson kuiten että Kittilän tulisi olla kiitollinen niin Päivikin, Nikan ja monen muunkin eteenpäin katsovan kittiläläisen puolesta. Ovat Lapissa ja Kittilässä saaneet aikaan sellaista mitä muissa kunnissa ei ole osattu edes haaveilla. ja kaikki jäänyt jaarittelu tasolle. Nostan hattua ja ihan sydämmestäni sanon että Päivikki on kunnian arvoinen Kittiläläinen.

      • Torvi4

        Mutta on suurin jarru kunnan asioiden korjaamisessa.


      • Annasolla

        Ei pidä muuten paikkaansa.......päinvastoin, jos Päivikin verotuloja ei kuntaan tulisi, niin jotain jäisi ehkä kunnalla tekemättä.


      • variseus

        Paskan marjat sanoi varis puolukoista!


    • Opil

      Nikka A. hän se oli!

      • KittiläKorruptioKuriin

        Nikka saisi ääneni. Luin kirjan ja sisältö riittää äänen saamiseen.

        Osa kittiläläisitä päättäjistä loisii kunnan rahoilla. Käyttävät kuntaa hyväkseen ajamalla omia etuja ja unohtavat kuntalaisten edun.


    • etelantuoma

      Kyllä on joillakin verenpaine korkealla. Miltä se tuntuu olla noin kateellinen? - Kovan työn on Päivikki tehnyt Levin eteen. Hyvää jatkoa.

      • vitunlutkuttajat

        mafiassa harvoin isäntää haukutaan


    • ZXY777

      Nikka, Nikka ja Nikka!!

    • Kepulandian.kirous

      Kepulaisia ei haittaa vaikka henkilö on rikollinen. Riittää kun on kepulainen. Se pesee kaiken puhtaaksi.

      • leevileviltä

        Kotimaa 11.8.2017 07:30 SK n sivuilta


        "Haastattelussa matkailukuningatar muistelee 1990-luvun loppupuolta – sitä, kuinka hänen japanilaisella kokillaan oli vaikeuksia saada työlupaa:

        ” (––) mutta asia ratkesi, kun silloisen sisäministerin Jari-Erik Enestamin (r.) johtama ulkomainen parlamentaarinen valtuuskunta vieraili Levillä. Akira tarjoili ryhmälle, ja kun joku kysyi, miten nuori japanilainen mies oli viihtynyt Lapissa, hän mainitsi pulmistaan työluvan kanssa. Palosaaren mukaan Enestamin avustaja soitti seuraavana päivänä ja kehotti Akiraa menemään poliisiasemalle allekirjoittamaan papereita. Työlupa oli myönnetty.”

        Jutun otsikko on paljon puhuva: ”Napapiirin sankari: Kittilässä pitää hoviaan yrittäjä Päivikki Palosaari”. Keitä kaikkia hovin alamaisiin kuuluu, sitä ei kerrota.

        Pekka Viljasen mukaan tämän kaltaiset palvelukset eivät näytä hyvältä, koska viranomaisen tulee kohdella kaikkia yhdenvertaisesti. ”Virka-asioita ei kuulu hoitaa suhteilla”, hän sanoo ja korostaa nyt puhuvansa yleisellä tasolla.

        Viljanen asettelee sanansa: ”Sanotaan, että Suomessa ei ole korruptiota. Meillä ei ole juuri ’ruskeiden kirjekuorien korruptiota’, mutta onhan meillä hyvät veljet ja sisaret, jotka hoitavat asioita suhteilla ja tekevät päätöksiä, joista voi koitua epäasiallista hyötyä joillekin.” "

        Noin se mafia toimii.


      • Torvi4

        Samalla sivulla oli tuokin

        "Päivikki Palosaari lähetti kirjeen Kittilän kuntapäättäjille tapaninpäivänä 2013 .
        He ovat toteuttaneet kaikki Palosaaren kirjeessään esittämät toiveet."


    • Oikeusvoittaapi

      Päivikin kirjeessään esittämät toiveet on hyväksytty ja osin toteutettukin. Syynä siihen yksinkertaisesti se, että ehdotetut toimet ovat olleet Kittilän ja kittilläisten parhaaksi. Toivottavasti nämä arvostelijatkin pystyisivät yhtä rakentaviin esityksiin. Olen edelleen ja yhä varmemmin sitä mieltä, että Päivikki on " kaikkien aikojen kittilläinen".

      • Kittilläinen

        Opettele hyvä ihminen kirjoittamaan!😬 KITTILLÄINEN! 👹Voi luoja!😁😁


      • pienempitorvi

        Painostus tuotti tulosta.


    • Päivikkiparas

      Kyllä niin on, ettei Päivikkiä parempaa kittiläläistä löydy. Osaava ja erittäin miellyttävä ihmisenä. Kaikki äänet hänelle.

      • voirähmänen

        Jää Kittilän historiaan henkilönä joka tuhosi kunnasta demokratian ja jakoi kunnan kahtia. Ja kaikki vain ahneuden takia.


      • Viimeinenjuna
        voirähmänen kirjoitti:

        Jää Kittilän historiaan henkilönä joka tuhosi kunnasta demokratian ja jakoi kunnan kahtia. Ja kaikki vain ahneuden takia.

        Minusta sillä ansaitsee tuon arvon. Se on todellinen saavutus. Viimeinen lajissaan. Kunta meni.


      • Olet-rähmänen-oikeassa
        voirähmänen kirjoitti:

        Jää Kittilän historiaan henkilönä joka tuhosi kunnasta demokratian ja jakoi kunnan kahtia. Ja kaikki vain ahneuden takia.

        Päivikki pelasti demokratian kuntaan ja esti päätösvallan valumisen etelän viherkommunisteille ja ulkolaiselle rahalle, tiedät sen veroilla elätetyn paskasakin.

        Kiitos kun huomasit tuon !


    • hiljaahiihtäjä

      Ja höpö höpö.
      Päivikki jos kuka on henkilö, joka ansaitsee kaikki äänet ja arvon "kaikkien aikojen kittiläläinen".
      Vanha sana sanoo, että kateus vie kalatkin vedestä ja se pätee yleensä näissä tapauksissa.
      Yrittäjäksi ei ole kiellettyä kenenkään ryhtyä - saa sitä kokeilla, mutta kaikista ei vain ole siihen hommaan. Päivikiltä kaikki hoituu niin luontevasti ja hän on erittäin osaava ja miellyttävä ihminen.

    • Kittilä-kittiläläisille

      Myöhästä trollata 'päivikkiä' kaikkien aikojen Kittiläläiseksi. Reidar Särestöniemi on jo valittu ja voitti ylivoimaisesti äänestyksen. Ennen kun oli vielä uittoa joissa, työnjohtajaa sanottiin kympiksi, niin P.P. olisi ollut silloin kuivan kesän hätävitonen.

    • tosimerkittävä

      Päivikki on varmasti Kaikkien aikojen merkittävin Kittiläläinen. Hän tulee jäämään historian kirjoihin henkilönä, joka surutta hyväksikäytti Kittiläläisten hyväuskoisuutta omien tavoitteidensa toteuttamiseen. Hän rakensi nyt jo neljä vuotta kestäneen kunnallisen kaaoksen, usutti Kittiläläiset toistensa kimppuun aiheuttaen korjaamatonta vahinkoa ihmisten välisiin suhteisiin. Oletteko minun puolellani, vai minua vastaan? Mitään välitilaa ei ole.

      Kittilässä on vieraillut neuvonantajina joukko maksettuja juristeja, jotka ovat lukeneet kuntalakia täysin oman tulkintansa mukaan ja kuntapäättäjät ovat seuranneet heitä sokean luottavaisina. Epäilyjä ei ole herättänyt edes se, että osa näistä juristeista on talousrikoksista tuomionsa kärsineitä, osa on syytteessä ja osa poliisitutkinnassa. Kunnan hallintojohtaja on on pärjännyt näiden arvostettujen "neuvonantajien" kanssa käydyissä jutuissa 10 - 0.

      Viimeisin näytös julkaistaan oikeudenkäyntien jälkeen, kun nyt syytteessä olevat kuntapäättäjät alkavat maksamaan oikeudenkäyntikuluja yms korvauksia. Päivikki ei tule niitä maksamaan. Summat eivät ole mahdottomia, mutta ovat niin merkittäviä, että niiden maksminen kirpaisee kunnolla. Osan valtuutetuista oikeudenkäyntiavustajina ovat Uoti ja Korhonen, jotka ovat Päivikin luottojuristeja. Onko heidän tehtävänsä pitää asiat loitolla Päivikistä?

      • Torvi4

        Noin se on suunniteltu. Viedään kuin pässiä narusta. Tarjoaako hän viimeisen ehtoollisen ennen tuomion julistamista? Murusia seisovan pöydän alta?


      • leviläinen

        Ainakin siellä moni on kita ammollaan odottamassa niitä leivänmurusia.
        P.P. niin ahne, että vielä tarvii saada jotain etua itselleen, ennenkuin lakaisee ne murut odottaviin kitoihin.


      • Olet-oikeassa-vain

        siinä "tosimerkittävä" että elät naapureiden maksamilla veroilla.

        Kiitos että annoit todistuksen moraalittomuudestasi, Kiitos !


      • valtion_virkamies

        Mikä siinä verovaroista hyötymisessä oikein vaivaa sinua? Voitko käsi sydämellä sanoa, ettet ole hyötynyt mitenkään verovaroin tuetuista asioista. Näytä yksikin sellainen paljonkin veroja maksava yrittäjä, joka ei mitenkään ole hyötynyt julkisista palveluista.
        Myönnän, että itse olen verovaroin elätetty valtion virkamies. Lapseni käyvät kaupungin koulua ja saavat bussimatkansa halvemmalla, koska niitäkin subventoidaan verovaroin. He nauttivat lapsilisästä ja käyvät joskus ehkä terveysasemalla lähes ilmaiseksi.
        Olemmeko me kaikki moraalittomia? Katso nyt hyvä ihminen peiliin ja kysy itseltäsi koska viimeksi hyödyit hyvinvointiyhteiskunnan hedelmistä.


      • tosimerkittävä

        Olet-oikeassa-vain
        5.4.2018 16:27
        siinä "tosimerkittävä" että elät naapureiden maksamilla veroilla.
        Kiitos että annoit todistuksen moraalittomuudestasi, Kiitos !

        Tiedoksi nimimerkille "Olet-oikeassa-vain", että olen elättänyt itseni palkkatyöllä viimeiset 35 vuotta. Jokaisesta ansaitsemastani eurosta olen kiltisti maksanut minulle määrätyt verot Minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta harrastaa ns. verokikkailua.
        Tiesitkö muuten, että sinäkin olet tuottamattoman työn sankari, mikäli et ole alkutuotannossa. Koko tämä meidän yhteiskuntajärjestelmä perustuu siihen, että verovaroin järjestetään palveluita kansalaisille. "valtion_virkamies" perustelee asian hyvin.
        Minä en ymmärrä mikä tässä on moraalitonta?


    • Kukatietäää

      Onko se joku vtun Jeesus???

    • sisustajafirma

      Sivistymätön maalaisakka joka kuvittelee olevansa joku kuningatar asuu talossa joka on ns. sisustaltaan venäläisen kolhoosinisännän sisustamaan ja huonolla maulla varustettu tyylitaju on ollut kuin reeberbahnilaisessa ilotalossa strutsi sulat puuttuvat vain rekvisiitasta. Opetuslapset ihmetystä ja emäntää katsovat kuin lehmät uutta navettaa silmät suurena ja suupielet kuolassa.

    • Kantapäänoppia

      Kun NL:ssa eräälle Josif Stalinille annettiin aploodeja, niin kukaan ei uskaltanut
      lopettaa taputusta ensimmäisenä.
      Olisiko valtuutettujen eron kohdalla kyse samanlaisesta ilmiöstä ?
      E. Holck joka on jo eronnut, ei ilmeisesti ole riippuvuus suhteessa .

      • Että...silleen

        Ei kyse ole riippuvuus suhteesta vaan tyhmyydestä. Nyt ovat julkisesti jo toitottaneet että ne jotka tekee eriävän päätöksen kuin he niin saavat kunnianloukkaus syytteet kun heidät todetaan syyttömiksi. Tämän ääneen lausuneet on uusia valtuutettuja jotka on käyneet jo poliisi kuulusteluissa eli ovat epäiltyinä rikoksesta kuntaa kohtaan. Syytteet tulee piakkoin


    • ME-EMME-TARTTE

      PASKALOISIA JA VIRKAMIEHIÄ, mutta ne tarvitsevat meitä veronmaksajia,. perkele !!!!!!!!!!!!

      NIIN SE ON.

      Saatanan moraalittomat paskasiat.

      • valtion_virkamies

        Tarkoitat siis ettei esimerkiksi Kittilän lukion biologian ja maantiedon opettajaa tarvita, niinkö?
        Hänkin on viranhaltija ja verovaroin elättävä moraaliton p**sika ja p**loinen, eikö?


    • IsoA1955

      Siinä meni naulan kantaan. Ko. biologian maikkan ja ex vt kunnanjohtajan mooraali ja vastuunkantokyky on ollut äärimmäisen huono. Kyseessä on henkilö, joka oli aikanaan ns:lla "sateen tekijän paikalla". Puuttui kyky ja halu laittaa asiat kuntoon. Kummallista pyrkyä kuitenkin hommiin oli.

      Tulee varmuudella katumaan tekojaan kun "oikeus on aikanaan voittanut". Tulevat tuomiot saatavat olla hänen kohdallaan yllättävän ankarat. Henkilölle on se kyllä kerrottu ja kehoitettu hankkimaan itseleen pätevä lakimies.

    • Leevileviltä

      Hän teki vaalikiertuettaan P P:n asuntoautolla. Jonkinlainen riippuvuussuhde taitaa olla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5005
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe