Avioliitot kuntoon!!

Hyvänavionpuolesta

Parinvaihto leirillä.kaupan seinällä ilmoitus mihin otatte yhteyttä jos haluatte laittaan avioliiton ja seksihommat kuntoon,ei tarvi salaa enään pettää,saa molemmat vierasta pariskuntaa ihan luvallisesti.Ilmoittamaan vaan jos tunnet kuuluvasi pettäjä pariskuntiin,jos osallistujia 6paria,mutta sitä parempi jos on kiinnostuneita enempi,sitä hauskempaa se on:)

31

6097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirkkonäkyyklasista

      Voi kiva homma että tälläinen leiri tulee,varmaan apua monelle pareille,loppuu akan hakkaaminen kunnan alueella.Ehdotan naapurin parille jos hekin lähtisivät leirille,johan salaa ollaankin sen ukon kans peuhattu salaa jo viidettä vuotta.Ilmoittele välistä onko monta ilmoittautunut,avioliitot kuntoon

    • Hyvänavionpuolesta

      Kolme pariskuntaa ilmoittanut halunsa leirille..Jos menee yli 12parin joudun valikoimaan että k12paria on ainoastaan,voidaan toli järjestää toinenkin leiri jos halukkaita piisaa.Nyt ilmoittautumaan tai hakea ilmoitus seinältä s-posti osoite mihin ilmoittautua;)

    • Lahdenrannantienpari

      Mukava.Ilmoittauduin.

    • Kysäsenvaan

      Saako avoparit osallistua leirille,kiinnostaa...

    • Hyvänavionpuolesta

      Ei enään ilmoituksia,parikymmentä paria ilmoittanut halunsa osallistua leirille.Valitaan 12 parille heidän s-postiin missä tapaamme.

    • lapin_jouni

      Mie sujautin naapurin akkaa ilman leirejäkin. Isäntä pääsi sentään liukkaille tai rukkaselle.

      • Hyvänavionpuolesta

        Jouni,tämä aviopari tulee leirille laittaan avio elämän kuntoon,loppuu sulla jouni pano puu


    • Hyvänavionpuolesta

      Lauantaina tutustumis päivä jos sopii ja valitaan kahen, kolmen tai neljän kimpan porukat.Paikallisessa kahviossa huomen aamulla.parlamentin kutsusta siellä,olihan muutama parlamentinkin jäsen saanut kutsun leirille.Huomisiin:)

      • Typerys1

        Onko typerämpää juttu kuultukkaan,jollain täytyy aivojen paikalla olla tyhjää kun tälläistä juttua kirjoittelee keskustelussa.En ihmettele kun miettii kuka on asialla.


    • huolissaanoleva

      Mutta tämän kirjoittajan tuntien tällä vanhalla ukolla ,eli A:lla ei päässä muita ajatuksia olekaan,tyhjä pää on.

      • sivustaseuraaja11

        Tässä paljastuu teidän tyhmyys:parin vaiho leiri.Täytyy sanoa että jos ei muuta ole keskustelua niin pieni on sun maailma.Laittakaa edes tämän kunnan asiat kuntoon niin olis siinäkin jotain järkevää.Oletta jo samalla tasolla kuin Kittilä


    • Kylläonköyhääpuhetta

      Vähän on jutuissa enontekiöläisten vanhojenpoikien meininki.
      Unelmoivat sellaisesta josta eivät tiedä mitään. Pää ollut tyhjä jo syntyessä.

    • RapiaReikeli

      Voihan sitä pojatkin vaihella keskenään.

    • Pororekimies

      Eikö tämä ole keskustelu kanava,ei näitä ole pakko lukea ja uskoa mitä tänne kirjoitetaan jos ei ole utelias tai juoru akka.Olima lauantaina tuossa avioliitot kuntoon tapahtumassa tutustumassa ja oli tuttuja pariskuntia useita,vähän niinkö kärki päästä,joiden ei olis uskonut näin alentuvan enään liitossa asumaan vai onko kaikki vaot jo koluttu.

      • Miljoonapomo

        Ei ollu yhtään avioparia jotka elävät hellan ja nyrkin välissä,heitä suojotaan,ettei oman kylän miehiltä menisi maine.Naapuri pariskunta on just sellainen,vanha äijä ja akkaansa pieksee,oikea korpi ottu muoniolainen


      • Pottulainen

        Eihän sole kun munista puristaa,tulee eunikki.


    • mmuoniolainen

      Ehkä täällä alapään käsittely on ainoa mahdollisuus kun yläpää ei toimi sen vertaa että siitä olisi apua mihinkään..........

    • Kyläntaistelevapari

      Koska on toinen leiri,eihän ekassa leirissä keritty kun tutustua toiseen pariskuntaan joten jäin lämpöä ja koskettelua vaille

    • Muistellaantekosia

      25vuptta sittenko se muonion gay mies pieksi oman kihlattunsa 2lapsen nähen kotonaan muonion kylällä,muistaako kukaan sitä hommaa,oli ainut mikä tohittiin ilmoittaa poliisille.

      • jääpaimen

        Pitäisikö nyt koulukiusaamisasiat unohtaa ja keskittyä noihin vanhoihin Anal Lube irstailuihin?


      • Jääpää1

        Ei unohdeta koulukiusaamis asiaa ennen kuin asia on kunnossa.Olet varmaan joku pöljä jolta puuttuu oma elämä.Tajuatko kuinka typerä olet kun kirjoittelet:keskittyä Anal Lube irstailuihin,voi helvetti pitää ihminen olla typerä.


      • jääpaimen
        Jääpää1 kirjoitti:

        Ei unohdeta koulukiusaamis asiaa ennen kuin asia on kunnossa.Olet varmaan joku pöljä jolta puuttuu oma elämä.Tajuatko kuinka typerä olet kun kirjoittelet:keskittyä Anal Lube irstailuihin,voi helvetti pitää ihminen olla typerä.

        Voi, voi. Ironia on vaarallinen väärinymmärtämistyylikeino.
        Olen vuosia sitten jo kauhistellut sitä yököttävää tapaa jolla niitä Anal Lube irstailuketjuja Muoniopalstallakin kirjoiteltiin. Se oli tämän uuden vaikuttamiskeinon mukana tullut outo ilmiö joka mahdollisti RIKOLLISIEN pääsemisen Suomessa määräilyasemaan. Eihän sitä huomattu silloin kun nettiväittelyt olivat uusi ilmiö . Mutta tosiasia oli että kiltit, hyväntahtoiset ihmiset ALISTETTIIN rikollisjoukkioiden määräittäviksi. Siitä seurasi oikeusmurhia tuolla maan eteläosissa, Muoniossa ehkä ei niin rajuja seurauksia ollut, mitä nyt mutinaa jossakin vaiheessa omankädenoikeuden haltuunotosta tai Muonion korpilaeista joilla päsmärit alistavat rehellisiä kilttejä ihmisiä, kuten sitten nuoremmissa on niitä yläasteen oppilaita jotka rökittävät pienempiä.
        Tämä minun ironiaksi tarkoitettu kannanotto johtui siitä että taas tässä ketjussa paistaa halu siirtää huomio seksualisuuteen, eli pois rökittämisongelmista kouluissa.


    • Menkäänuolle

      Tämä avauskirjoittelu vaikutta tuulesta temmatulta ja mallia otetaan Etelä- Suomessa tapahtuneisiin aviopuolisoiden vaihtamista yhteisissä kokoontumistilaisuuksissa ja toimituksen koolle kutsuminen haisee vieraan miehen tai naisen rinnalle saamiseksi yön hauskuuteen ja oman perheen romuttamiset yhden yön hurmassa, Tuskin Muoniossa kokoonnutaan tilapäisesti aviopuolisoiden käyttöhurmion vaihtamiseksi.

    • menkääsuolle

      1)Menkääsuolle oli kirjoitettu ensin. 2) vasta sen jälkeen jääpaimen. Outoa että kirjoituksen aikaraja oli vaihtunut. Kielenkäyttö on yleisillä paikoilla mennyt sellaiseksi, että olisi todella aihetta tiukentaa poliisin oikeuksia ja antaa rangaistusseuraamuksia. Lausun vain yhden lauseen nuorisopoikien huutelevan. He huutelivat: Tuossa on väljä vittuinen nainen se ja se, sekä mitä huoran vitulle kuuluu. Menin väliin ja lauseeni oli antakaa olla viimeinen kerta perättömän kielen käytöstä. Tytön turvana kävelin pienen matkan ja hän sanoi, voi kauheaa en tunne rumakielisiä. Kiitos paljon, eikö näitä siivottaisi yleiseltä paikalta pois, ainakin tästä liikkeiden hallista, jossa kävelijöiden molemmin puolin on yrityksiä ja paljon ihmisiä liikkuu. Ei siis voi kaupassa käydä turvallisesti. Vain yksi esimerkki ja pojille olisi tullut käyttäytymisestä antaa rangaistusvaatimus sakko. Huom; Puuttumiset, vartijat ja poliisit.

    • Älykäsonminun

      Esiinnyn, nyt vaikka menkää suolle, sekä olen älykäs. Nuori kansakouluikäni. Koulussa oli tällöin Poikia, jotka hyvinkin vakavasti esiintyen tyttöjen loukkauksin häiritseviä, niin koulussa kuin kotimatkalla. Usein tyttöjä koulusta päästyään tulivat meille tyttömme luokse kylään ja eivät uskaltaneen ilman saattajatta iltamyöhään mennä yksin kotiin. Halusivat minut turvalliseksi saattajaksi. Minä toistuen lähdin turva saattajaksi, mutta jos häiriöpoika olisi tullut vastaa ja hyökkäyksin, minä urhollisena esiintyen olisin kyllä lähtenyt karkuun. Tyttöjä tuli silloin ikävästi kiusatuksi perusteettomasti koulussa. Tulin tietämään, että tyttöjä joutui koulumatkoin pakenemaan metsään pakoon häirikköä ja menemään vaikka ojaan piiloon, sekä mitä nyt pahentuen on edelleen. Samoilla pojilla, jotka olivat häiriköitä he tanssipaikoilla vakivaltaa uhaten valtasivat tansseissa näitä tyttöjä ja peloissaan ovat jopa avioituneen tällaisten kanssa. Useat tytöt ovat kertoneet avioliittonsa olevan onnettomia ja todellinen rakkaus on kaukana. Hyvin paljon olen esiintynyt tanssipaikoilla ja tullut tuntemaan paljon mainittuaja tapauksia. Eli jo viisitoista vuotiaasta alkaen kesät kävin moottoripyörällä tansseissa. Tytön matkaan saamisessa pyysin, että lähdetään ennen tanssien päättymistä ja näin sain saattaa tytön kotia. Mutta jos olisin lähtenyt tanssien jälkeen olisi kylien pojat kateellisesti estäneet, etten pääse tytön kanssa lähtemään. Mutta konstit olen osannut ja aina suuresti tyttöihin rakastunut. Koputtelen jo 75 vuotta täyttäneenä vanhaa aikaa.

    • Hyvänavionpuolesta

      Seuraava kokoontuminen vappuna,oloksella varattu koko kerros meän käyttöön,.Uusia pariskuntia voi tulla mukaan,kaupan ilmoitusraululla osoite mihin voi ilmoittautua.Kipinkapin liittoja pitämään kuntoon

    • Ylimuonionpari

      Osoite laput loppuneet kaupalta,tuoko joku uusia osoite lappuja johon voi ottaa yhteyttä

      • Tiphautansulle

        Suoraan laatikhoon osotteet, otta kumppanisti matkhaan


      • Voiaikoja
        Tiphautansulle kirjoitti:

        Suoraan laatikhoon osotteet, otta kumppanisti matkhaan

        Toinen ei osaa lukea eikä toinen kirjoittaa!
        Kuka pölvästi voi vaipua niin alas että on nuiden kanssa missään tekemisissä.
        Peräkylän pöljillä taas välähtänyt!


      • Äläpä

        Muuta sano, sääliksi käy. Onneksi on itellä hyvä liitto ei tarvi juosta ympäri pitäjää.


    • Kelpaako

      Nuorempi ite piän eläkeläisistä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe