lasten diabetes.

tieteentekijät-miten

2000 luvulla ilmaantui monia alle kouluikäisiä tai juuri kouluun menneitä lapsia joille yllättäin puhkesi diabetes.Eikä näihin ole vastauksia löytynyt miksi.Aloin pohtia mikä oli rokotteiden vaikutus joita vauvasta asti annettiin.Eikö niiden tarkoitus ollut antaa hyökkäysvoimaa tauteja vastaan.Samalla ne saattoivat torjua mielestäni oman elimistön toimintaa.Eli se ei enää tunnistanutkaan haiman takoitusta ja alkoi torjua,tuhota sen saarekkeita.
Lapset sairastui ja joutuvat elämään koko elämänsä ulkoisen insuliinin varassa.Eikö ehkä ymmärretä,että jokainen on yksilö.Eikä kaikki sovi kaikille.
Meillä ei vieläkään tiedetä mitä kaikkea rokotteissa on mikä on niiden tuoteseloste.Samoin tietysti lääkkeissä.Jopa maitopurkin kyljessä tämä on oltava.Mutta näin laajoissa ihmiseen vaikuttavissa sitä ei selkokielellä ole.
Onko edes tuolta pohjalta lasten diabetesta edes pohdittu koska siihen ei ole parantavaa vaihtoehtoa saatu.
Vai eikö uskalleta vaikka avaruutta valloitetaan .Virtuaalia jos toistakin rakennetaan mutta näihin todella raskaisiin asioihin ei löydetä todellista vaihoehtoa elämisen helpottamiseksi.
Tämä on tietysti tälläistä"karvahattu"pohdintaa.

4

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimennytihsnputkeen

      Rokotteissa on tauti, miedompi versio. Eli tavallaan sairastat taudin. Nyt sinulla on immuniteetti tätä tautia vastaan, kunnes se muuttuu erilaiseksi. Eli ne jotka ei ota rokotetta sairastaa pahemman version taudista, tauti saattaa kestää kauan, levitä muihin ihmisiin lähistössä. Tauti muuttuu, rokote ei suojaa muuttuneelta. Pitää tehdä uusi rokote tai kaikki on vaarassa.

      Lihavuus on suurin aiheuttaja, sokerin määrä. Lihava synnyttäjä, sokeri. Saattaa myös vaikuttaa lapseen.

    • tehdään-se-yhdessä

      Pohdinkin tätä broblematiikkaa tuosta rokotteen ns.lievä tauti pistellään voikin olla se juttu evät kaikki ole samasta muotista.Sait siis immuniteetin vaikka et sairastanut sinällään.Mutta mille kaikille sairauksille näillä haettiin immuniteettia.Mitkä olivat oheis aineet joita päätyi lapseen joita normaalisairastumisessa ole.Kannattaisi näitä tutkia tarkemmin mitä ja mihin vaikuttavia yhdisteitä rokotteissa 2000 luvun ainakin alkupuolella oli tai on.
      Tällä ei ole nyt mitään tekemistä näissä infulenssa jutuissa.Eikä kyse edes lihavista synnyttäjistä.Eipä näytä tutkimuksia esitelty missään.Ainoa mitä näillä kyselyilla haen niin on löytää tekijä tähän ja oikea keino parantumiseen.Tarvitsisi suurempaa näyttävämpää huomiota asiaan vaihteksi .

    • FaktaPala

      HMMM nyt kehitetään rokotetta jolla lasten diabetes saataisiin vähenemään!
      Ei diabetes ole yleistynyt suoraan rokotteiden takia, vaan osasyy voi olla se, että hyvän elintason maissa lapset eivät sairastele vaarattomia ja vähän vaarallisia lastentauteja niin paljon kuin alemman elintason maissa. ja tämä tekee jotakin immuunipuolustukselle ja jättää tilaa diabetekselle altistaville infektioille.
      Rokotteista on valtavasti enemmän hyötyä kuin haittaa. Tietysti haittojakin on, niin kuin ihan kaikesta voi olla myös haittaa.

    • FaktaPala

      Lapsen diabetes ei ole äidin vika, eikä sokerin vika, vaan syy on ihan muualla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe