Katsomossa Venäjän lippu ?

t7ujjjjjjjje

Venäjä ei maana osallistu kisoihin ja kaikki maan tunnukset urheilijoilla on kielletty. Venäjän lippua saa kuitenkin heiluttaa niin että se näkyy televisiossa.

Venäjän liput pitäisi kieltää myös venäläisiltä kisaturisteilta.

7

247

Vastaukset

 • KOK ei ajatellut loppuun saakka Venäjän rankaisua valtiollisesta dopingista. Venäjän lipun näkyminen taustalla vesittää asian.

 • Kun Venäjän lippu näkyy aina venäläisurheilijan taustalla niin koko rankaisuhan vesittyy pahasti.

 • Toivottavasti eivät saa esiintyä Venäjän asuissa eikä lippu ole esillä , jääkiekon palkintojen jaossa ei kai ollut ,mutta Venäjän joukkueen jäsenien laulu mölinä ,ansaitseen rankaistuksen ,parin vuoden osallistumis kiellon kansainvälisiin kisoihin ja ampumahihtojen ja jalkapallon MM kisojen peruuttamisen Venäjältä ,.

 • venäjä tulee hävittää maanpäältä.....eikä vain o-kisoista !

 • Venäläisten käytös täysin alaarvoista ,kaksi doubing tapausta , naisjääkiekkoilijan potku yritys Suomalai kiekkoilijaa kohtaa ottelun jo päätyessä Suomen voittoon , röyhkeät lausunnot urheilijoilta sekä olympia jääkiekon palkintojen jaossa Tuo Venäjän porukan " mölinä laulu" ja Benäjän valmentajan lausunto Putinin onnitteluista ,eihän olut mikää Venäjän joukkue!
  Sekä tuo 50 km hiihdon palkintojen jako ,Larkov seisoi Suomen maammelaulun aikana pipo päässä.lisäksi tuo kakkonen oli kuin perseeseen ammutu karhu siinä seisoessaan ,eikä hänenkään lausunnot olleet hohdokkaita ,kilpailun jälkeen .
  Eli Venäläisillä ole vieläkään mitään nöyryyttä ,eikä yritystä toimia kansainväliste tapojen ja sopimusten mukaan ,ei urheilussa eikä politiikkaas , joissa ennen sopimuksista pidettiin ,nyt he ovat rikkoneet ne urheilussa , itä-Ukrainassa , Krimillä jopa Syyriassa sekä Venäjällä politiikkassa ,mediassa mm toimittajien murhat , eli Venäjän johto on kaaoksessa kaikilla elämän alueilla ,tosi on!

 • Palkintojenjaossa ainakin parilla venäläisellä taisi olla samat vaatteet, mitä ne käyttää muissakin kilpailuissa. Liput oli hätäisesti vaan teipattu piiloon. Miten olisi mitalien mahtanut käydä, jos teippi olisi irronnut ja lippu putkahtanut esiin?

 • ,nii-i ,hienosti kirjoitettu.
  Venäjä voitti vielä jääkiekon olympiafinaalin
  ja Trump pressana....

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  99
  3887
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1932
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  83
  1754