Paisti oli ollut uunissa 2h jossa possua ja vähän hirvenlihaa.. maistoin molempia lihoja, mutta jälkeen päin tuli mieleen että ei välttämättä ollut täysin kypsää.. voinko saada hirvenlihasta jonkun pöpön?
Milloin hirvenliha on kypsää?
5
6161
Vastaukset
- tsinkkaapeliin
Molemmista voit saada pöpön, jos kypsentäminen on puutteellista https://www.evira.fi/elaimet/zoonoosikeskus/zoonoosit/ .
Paistin koosta ja uunin lämpötilasta riippuen 2 tuntia voi tarkoittaa ylikypsää tai puoliraakaa - oikeastaan paistin sisälämpötila kertoo lihan kypsyyden eli hirvelle noin 60 astetta, mutta sian tulisi olla läpikypsää eli noin 75 asteista.
Ja tästähän sitten onkin monia mielipiteitä - tseffit nykyään söisivät sikaa jopa punertavana, joka taas mielestäni on urheilemista terveyden kannalta.- rare.is.good
Japanissa syövät suomalaista sikaa raakana vähän sushin tyyliin. Kotimaista hirveä on tavattu syödä myöskin raakana, ns. riimilihana.
- terveellistäkö
Tästä ohjeet sisälämpöihin https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/313105/Kypsennetyn lihan sisälämpötilat/ vaikka tseffit ovatkin erimieltä.
- Toinenpöpökammoinen
Jos saisi pöpön niin millaisiahan oireita tulee?
- bideeku
Yleensä alkaa pörpöttämään.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1482483
- 1761704
- 921588
- 691543
- 80924
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6915- 68861
- 59835
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes160773