Eli ihan tuollainen normi pala, jota esim. Prismassa myydään, sellainen puolen kilon palanen (PERKELE!) laitetaan uunivuokaan, mielellään paperia alle. Veri (PASKA SAATANA) kun ei helposti lähde palaneena. Pintaan suolaa ja mausteet maun mukaan (HELVETTI SAATANA), itse tykkään laittaa valkopippuria. Uuni päälle n. 175 astetta ja 30min - 40min. Tuntikin saattaa tehdä liian kuivaksi. TAI VEDÄ VITTU RAAKANA NIINKUIN INKKARIT SAATANA!. Parasta jäähtyneenä.
Maksaa uunissa
ChefDeLaTourette
1
863
Vastaukset
- Suolamaksaa
Maksa kokonaisena keitettynä on hyvää.
Perusmaksakastike voilla ja kermalla on meillä perushöttöä. Pitääkin tänään tehdä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 683139
Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)753037Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.682892On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle632574Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli432078- 601657
Hyvää huomenta
Hyvää huomenta ja alkavaa viikonloppua ihanalle naiselle! Mitä ikinä teetkään, niin täälä sua yksi miekkonen ajattelee.181629- 351615
Huomenna heitän järjen
romukoppaan ja annan tunteen viedä. Kerran tässä kuitenkin vain eletään. Muistan myös jonkun minua viisaamman sanoneen,241610- 591556