Eli ihan tuollainen normi pala, jota esim. Prismassa myydään, sellainen puolen kilon palanen (PERKELE!) laitetaan uunivuokaan, mielellään paperia alle. Veri (PASKA SAATANA) kun ei helposti lähde palaneena. Pintaan suolaa ja mausteet maun mukaan (HELVETTI SAATANA), itse tykkään laittaa valkopippuria. Uuni päälle n. 175 astetta ja 30min - 40min. Tuntikin saattaa tehdä liian kuivaksi. TAI VEDÄ VITTU RAAKANA NIINKUIN INKKARIT SAATANA!. Parasta jäähtyneenä.
Maksaa uunissa
ChefDeLaTourette
1
858
Vastaukset
- Suolamaksaa
Maksa kokonaisena keitettynä on hyvää.
Perusmaksakastike voilla ja kermalla on meillä perushöttöä. Pitääkin tänään tehdä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.774652- 1801947
- 1241630
- 1321186
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161121- 351056
- 78953
- 52916
Hyvää huomenta!
Mietin miten suhtaudut minuun, jos kerron tunteista. Voinko enää sen jälkeen olla samassa paikassa kanssasi, jos koet as78882- 4848