Osaatteko vastata, MIKSI?

Naiivi.ihminen

Mies arvostelee vaimoaan ja lasten äitiään toiselle naiselle? Ei kuitenkaan ole selkeästi kerro kaikkea tuolle kakkoselle. Tarvitsee vaan aikaa asioidensa hoitamiseen kotipuolessa. Suunnittelee rakentavansa omakotitalon kakkosen kanssa. Yhteisistä asuntolainoista asti. Tätä on jo jatkunut pitkään? Voiko kolmekymppinen isä olla vain niin pihalla, että pilaa perhesuhteensa ja luo fiktiivistä hallusinaatiomaailmaa kakkosen kanssa. Jos tunteet ovat jo niin varmasti toisaalla, eikö todellinen mies hoitaisi vaimon ja etenkin lasten elämälle mahdollisuuden mennä eteenpäin. Ilman tuollaista miestä tai mielestäni Mikki Hiirtä?! Olen oikeasti huolissani näistä pienistä ihanista lapsista! Jos isä on ihan idiootti ja äiti ei ehkä halua nähdä totuutta tai alentaa itsensä tuohon asemaan. Kakkonen joka kuvittelee voivansa pelastaa kaiken, vaikka tuhoaa lasten ja äidin ehkäpä Mikki Hiirenkin elämän? Miksi ihmiset ovat niin itsekkäitä, että omaa lasta tai toisen lasta, pieniä lapsia sekä niiden elämää ei kunnioiteta? Itse en voi asialle mitään vain ihmetellä! Vai voisinko?

8

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mieshän.minä

      En todellakaan osaa sanoa, mutta kerro sinä, miksi naiset aina retkahtavat tuollaisiin miehiin.
      Mitä tuo kakkonen näkee miehessä?

      • NeMiehetMiehetOsa

        Ei kuule harmainta hajua! Itse en kuuna kullan valkeana katsoisi tuollaista. Miten ikinä voisin luottaa itsekään häneen jos häneen eivät voi omat lapsetkaan luottaa? Ehkä vakka kantensa valitsee ja kaksi umpi spiraalia parilla solmulla ovat juuri oikeat toisilleen. Parisuhde ei ole helppoa, se on tahdonvoimaa, luottamusta, turvallisuutta, jakamista, hyväksymistä jne. tuollaiset ihmiset ovat pelottavia. Siis nuo kaikki kolme aikuista tuossa yllä olevassa tekstissä. Ehkä tuo äiti on säälittävä. Säälittävää, että on perheen perustanut tuollaisen miehen kanssa. Ollut ehkä nuori ja hölmö joka ei ole nähnyt miehen kieroutta silloin. Jos tunnet nuo ihmiset, puhu vaimolle. Pääsisi pois tuollaisesta.


    • aikakerseetakyllä

      Tuota ihan suunnitellut rakentavansa talon tuon kakkosen kanssa? Eikä vieläkään ole perhettään jättänyt. No mistä tiedon sait suunnitelmista? Onko joku kertonut? Vai mistä nuo haukkumiset myös tiedät? Onpas kiero mies. Se siis on perheellinen mies joka vielä asuu siellä? No mistäs tämä kakkonen tuli ilmi? Tuota oletko kysynyt kyseiseltä mieheltä suunnitelmista? Kenen kanssa aikoo ja mitä? Jos olet itse jompi kumpi ykkönen tai kakkonen älä hemmetissä allekirjoita mitään rahallista menoja pankissa mitenkään. Jos ero tulee nyt jommankumman kanssa joutuu maksumieheksi se joka lainaa haki.

    • KuulostaaSairaalta

      Tuollaisia miehiä on aina. Oman elämänsä pakoilijoita. Tuollaisia naisia on aina, jotka eivät ole löytäneet mitään pysyvää kumppania. Niissä miehissä on lopulta aina jokin vika tai todellisuudessa nainen huomaa toiseen peilatessaan oman vajaavaisuutensa ja paras vaihtaa taas. Ihan törkeä mies ja nainen. En tiedä kumpi heistä on tyhmempi. Ruveta edes suunnittelemaan tai sanoa vielä (ilmeisesti ääneen, koska ap kin tietää) suunnitelmistaan rakentaa jopa yhteinen talo. Säälin oikeaa vaimoa. Toivottavasti tajuaa heittää roskaukon ulos. Nauttii lapsistaan ja antaa tuon kahden elää vielä elämänsä alamäkeä.

    • kolminkonongelma

      Hurjalta kuullostaa! Suunnittelee talon rakentamista? Mistä vaimo sai tuon tietää? Eihän nuo suunnitelmat voi pitää paikkaansa. Huh nyt kyllä meni yli hilseen että noin taitavasti varattu kahta naista vedättää? Toinen omassa kuplassaan eläen perhe elämää ja toinen keskittyy talon rakentamiseen. Tuota nyt kyllä täytyy sanoa ettei tuo kakkonen voimitenkään olla tietämättömänä seurustella miehen kanssa ja suunnitella taloa samalla kun on perhe olemassa toisaalla josta ei ole vielä eronnut. Kyllä yleensä jos suunnitteilla oma talo on se yhdessä haettava myös rahoitus. Miten ihmeessä voi varattu näin tehdä? Ei ei en kyllä nyt usko. Oletko vaimo joka saanut miehensä kiinni pettämisestä ja nyt petollisena luet sen puhelinta mistä tietosi haet? Ei mitenkään muuten voi olla totta tuo talon hankinta kakkosen kanssa.

    • pääsineroonhullusta

      Ainut asia mikä voisi pitää paikkaansa tässä kertomuksessa on tuo haukkuminen lapsistaan ja vaimostaan. Aikanaan kun mies jäi kiinni kakkosesta en voinut uskoa mitä se oli kertonut sille. Luulin kumppaniani aivan toiseksi. Toki epäilin tuon kakkosen tarinaa koska en voi tietää kumpi tarina oli totta. Ne erosi täysin toisistaan. Olipa ihmeellistä kuulla vieraan suusta kuinka olen pettänyt ja tunteeton vuosia näin tehden kumppanilleni. Kun kysyin montako vuotta tapahtuneesta on oli hyvin keksinyt ajankohdan. Olinhan silloin poissa kotoa paljonkin. Ja mahdollisuus tuolloin olisi ollut minun pettämiseen. Samoin kun kysyin miksi yleensä kutsui miehen luokseen oli se kertomus kummallinen. En uskonut siihenkään. Toki myönnän että varattu voi todella pahasti vedättää salaista hoitoaan ja saada toinen uskomaan. Se että otin yhteyttä oli yllätys tuolle kakkoselle. Kun se taas kysyi mistä tiesin hänen "olemassa olonsa oli se taas hänelle järkytys. Kun se taas luuli miehen itsensä kertoneen. Kun totuus oli ihan muuta. Eli tälläisissä tilanteissa kannattaa ottaa yhteyttä siihen kakkoseen ja kysyä miksi on suhteessa mieheesi ja suunnittelee taloa sen kanssa? Koska mitä pahemmin teitä naiset vedätetään on lopputulos sitä vaikeampi hyväksyä kaikkien.

    • Naiivi.ihminen

      Itse en ole ykkönen enkä kakkonen tai kolmonen. Tuo aloitukseni on tapahtumakuvaus, jonka kuulin kakkosen tuttavalta. Hän kertoi asiasta minulle ja oli myös pöyristynyt. Kyseli mielipidettäni koska olen täysin tuntematon näille ihmisille. Sanoin vain, että sairasmies ja omituinen kakkonen. En itse tiedä siis koko totuutta tai kuviota. Tuntui vaan niin uskomattomalta. En pidä tuollaista miestä edes miehenä, vaikka en hänen kotioloistaan tiedäkään. Tuomitsen siltin.

    • tUO ON TAVALLINEN TARINA (KAS cl OIKUTTELEE), jalkavaimolle uskotellaan hänen olevan tärkeä ihminen, jolle uskotellaan jonain päivänä koittaa heidän hääpäivänsä.
      mies ottaa heti sopivan tilaisuuden tullen eron vaimostaan, nyt ei vain ole sopiva, kun lapset on herkässä iässä, tai sitten sukulaiselle on tullut vakava sairaus (mitä välttämättä ei ole), lapsi pääsee ripille, valmistuu lähiaikoina eikä voi järkyttää mieltä.
      Sitten kun opiskelut on loppu, vedotaan ettei vielä voi erota, koska lapsi aikoo mennä naimisiin.

      Tdellisuudessa miehellä ei ole aikomustakaan erota, pitää yllä sivusuhdetta jonka luokse mennä kun vaimo nalkuttaa, kieltäytyy seksistä jne.
      TOdellisuudessa jalkavaimo on yksi kaikki suuret pyhät, joulut, oääsiäiset, vapu ellei sitten vaimo ole matkoilla tai kehittänyt riitaa jotta pääseet ulos rauhoittumaan.

      Sitten on toki naisia, jotka haluavat suhteen ukkomiehen kanssa, jotta tämä ei olisi joka päivä oven takana ruinaamassa ja naureskelee sisäänpäin kun mies valehtelee huonosta avioliitosta ja katteettomista lupauksista tulevasta liitosta. Mikäli mies joskus eroaisi, tämän lajin jalkavaimo ei menisi kyseisen miehen kanssa naimisiin, vaan etsisi uuden ukkomiehen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe